Pronto Wonen - Sittard-Geleen Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Egelantier 40, 6163RB Sittard-Geleen, Limburg, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij zijn zeer tevreden over de vakkundige en vriendelijke medewerkster die ons geholpen heeft bij uitzoeken van eettafel stoelen. De stoelen zijn binnen een week geleverd. Het in elkaar zetten van de... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Gisteren een nieuwe bank gekocht We liepen de winkel rond 16:30 binnen De verkoper nam alle tijd voor ons ook al was de winkel nog maar een half uur open Hij heeft ons goed geadviseerd en alle... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Helaas een vervelende ervaring met de levering van een bank, namelijk Bandero forest. Bij levering bleek deze bank uit 2 verschillende delen te bestaan. Verkeerde vulling, poten en kleur! Dit moest ik... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zondag 30-03-2025 bij Pronto Geleen geweest ivm aankoop bank. We zijn zeer vriendelijk en professioneel door Silvano geholpen. Heeft ons zeer goed advies gegeven en nam voldoende tijd om naar o... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med udstyr til hjemmet
  2. Dekorerings- og boligindretningsbutik
  3. Møbeltilbehør
  4. Møbelforretning
  5. Sofabutik

Om Pronto Wonen - Sittard-Geleen

Skrevet af virksomheden

Bij Pronto Wonen draait alles om een interieur waarin jij je écht thuis voelt. Met veel passie inspireren we je met de nieuwste woontrends, verrassende combinaties en sfeervolle interieurs. In onze collectie vind je alles om van jouw huis een gezellig thuis te maken: van banken, fauteuils en stoelen tot tafels, kasten en bijzettafels. En dat allemaal voor een betaalbare prijs.

Veel meubels kun je helemaal naar wens samenstellen en onze interieuradviseurs helpen je graag met persoonlijk advies dat past bij jouw smaak, huis en manier van wonen. Bovendien hebben we veel meubels op voorraad, waardoor deze snel geleverd kunnen worden.

Laat je inspireren door de nieuwste woontrends in een van onze 42 woonwinkels in Nederland, stel jouw favoriete meubels samen en profiteer altijd van de beste prijs. Of ontdek onze uitgebreide meubelcollectie online.

Wil je thuis alvast inspiratie opdoen? Bekijk dan onze collectie online of maak een afspraak voor persoonlijk interieuradvies..

Plan je gratis interieuradvies Nu op voorraad Laat je inspireren Onze winkels

Volg ons op social media:

Instagram   |   Facebook   |   Pinterest   |   YouTube

Pronto Wonen: Verrassend gezellig!

Skrevet af virksomheden

✓ Kies & stel samen
Stel jouw perfecte meubel helemaal naar wens samen.
✓ Verrassend betaalbaar
De leukste meubels voor de leukste prijzen. Bij Pronto Wonen ben je altijd verzekerd van de beste prijs.
✓ Persoonlijk interieuradvies
Onze interieuradviseurs denken graag met je mee. Samen vertalen we jouw woonwensen naar een interieur dat past bij jouw smaak, huis én manier van wonen.
✓ Veel op voorraad & snel in huis
Veel meubels hebben we op voorraad en kunnen snel worden verzonden. Voorraadartikelen heb je binnen 10 werkdagen in huis!
✓ 42 woonwinkels in Nederland
Laat je inspireren in een van onze 42 woonwinkels, vol wooninspiratie en de laatste trends. Ontdek onze meubels, ervaar materialen en kleuren en laat je adviseren door onze interieuradviseurs.

Kontaktoplysninger

• Egelantier 40, 6163RB, Sittard-Geleen, Limburg, Holland

• 046-7200707
Promotion box for Pronto Wonen - Sittard-Geleen

Gratis interieuradvies

Persoonlijk, praktisch en helemaal afgestemd op jouw woonwensen.

Fremragende

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

808 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Vriendelijk

Vriendelijk, duidelijk en gezellig.

13. juli 2024

Besvarelse fra Pronto Wonen - Sittard-Geleen

Beste Bart, bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad in onze winkel! Wij hopen u nog vaker te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Sittard-Geleen

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We zijn goed geholpen in de winkel .het…

We zijn goed geholpen in de winkel .het ging allemaal snel en heel duidelijk.(wat wij nodig hadden) goede verkoopster erg vriendelijk en wist waar ze het over had 👍🏻

6. juli 2024

Besvarelse fra Pronto Wonen - Sittard-Geleen

Beste Elian, bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent in onze winkel! Wij hopen u nog vaker te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Sittard-Geleen

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

In de winkel en magazijn vriendelijke…

In de winkel en magazijn vriendelijke en behulpzaam medewerkers(ters). Alleen jammer dat er geen voorraad is in de winkel we hadden 4 eetkamerstoelen gekocht opgehaald bij magazijn bij uitpakken bleek een stoel beschadigd konden we kosteloos omruilen moesten we toch extra kosten maken 30 km met de auto en terug 30 naar magazijn dus we hebben 120 km moeten rijden voor 4 eetkamer stoelen.

27. juni 2024

Super super 👌

Super super 👌

17. juni 2024

Besvarelse fra Pronto Wonen - Sittard-Geleen

Beste klant, super fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad bij ons! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Sittard-Geleen

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prijs,kwaliteit en behulpzaam in een zin

13. april 2024

Besvarelse fra Pronto Wonen - Sittard-Geleen

Beste Bjorn, bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent in onze winkel! Wij hopen u nog vaker te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Sittard-Geleen

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Chapeau voor het deskundig winkelpersoneel

We werden door medewerkers met veel kennis prettig geholpen.
En hebben hierdoor een voor ons hopelijk een goede keuze gemaakt.
Banken worden laat mei geleverd.

10. april 2024

Besvarelse fra Pronto Wonen - Sittard-Geleen

Beste klant, wat fijn om te horen dat u zo goed bent geadviseerd bij het uitzoeken van de nieuwe banken! Wij wensen u alvast erg veel plezier hiermee! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Sittard-Geleen

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Jammer alleen dat de gekozen spullen…

Jammer alleen dat de gekozen spullen niet op voorraad zijn

8. april 2024

Besvarelse fra Pronto Wonen - Sittard-Geleen

Beste klant, bedankt voor uw beoordeling! Wij proberen zo'n groot mogelijk deel van onze collectie zo snel mogelijk leverbaar te hebben. Helaas kan het voorkomen dat wij een product niet op voorraad hebben of wanneer dit nog samengesteld moet worden hier levertijd op zit. Verder wensen wij u alvast veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Sittard-Geleen

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Renske K was zo aardig en hulpzaam

Renske K was zo aardig en hulpzaam. We liepen al een tijdje rond en niemand die ons aanspreekt. Zij kwam van pauzeren en liep langs en vroeg of ze ons kon helpen. Zij was heel aardig en behulpzaam. We zijn geslaagd door haar advies. We wachten nu voor levering en hopelijk staat alles ook mooi bij ons

5. april 2024

Besvarelse fra Pronto Wonen - Sittard-Geleen

Beste Silie, bedankt voor uw beoordeling! Super fijn om te horen dat u zo goed geadviseerd bent in onze winkel! Wij wensen u alvast veel plezier met uw aankoop en hopen u nog vaker te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Sittard-Geleen

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prachtige ervaring, perfecte medewerkers!

Normaal kopen we onze meubels bij IKEA. Simpel, goedkoop, makkelijk. Deze keer wilden we echter wat meer hebben. Pronto ligt lekker dicht in de buurt, dus op een mooie zaterdagmiddag zijn we erheen gewandeld. Bij binnenkomst werden we vrijwel gelijk aangesproken. Als we vragen hadden hoefden we alleen maar te roepen. Na een uurtje te hebben rondgeneusd en uitgeprobeerd hadden we wat vragen over de banken die we geprobeerd hadden. De lieve medewerkster beantwoordde al onze vragen en hielp ons kiezen tussen de verschillende opties. Daarna heeft ze ook enorm geholpen bij de stofkeuze. Onder het genot van een kopje koffie hebben we de ideale opstelling voor de bank digitaal verwezenlijkt. Na wat geklets over van alles en nog wat scheidde onze wegen.

Het was een hele fijne middag. Een hele lieve medewerkster die bij alles meedacht en goede ideeën had. De winkel was mooi ingericht en je voelde je echt thuis. Je vergat even dat je aan het winkelen was voor een bank. Top ervaring, top service. Hier komen we zeker nog eens terug!

2. marts 2024

Besvarelse fra Pronto Wonen - Sittard-Geleen

Beste Björn, wat een super leuke review om te mogen ontvangen! Bedankt hiervoor! Wij zijn erg blij om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad in onze winkel en onder het genot van een kopje koffie de ideale bank heeft samengesteld. Wij wensen u alvast veel plezier met de nieuwe bank en hopen u vaker te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Sittard-Geleen

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Leuk personeel en leuke producten.

Leuk personeel, superleuke accessoires en lampen.
Veel ideeën kunnen opdoen!
Hele leuke winkel... waar je lekker kunt rond neuzen..

27. februar 2024

Besvarelse fra Pronto Wonen - Sittard-Geleen

Beste Evelyne, bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het heel fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad in onze winkel en hopen u nog vaker te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Sittard-Geleen

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

ezoals gezegd voor idereen wat te koopen hele goed winkel voor iedereen wat…

een hele goed winkel voor iedereen wat leuks we zijn zelf heel tevreden over het personeel en de aankoop

29. februar 2024

Besvarelse fra Pronto Wonen - Sittard-Geleen

Beste klant, wij vinden het super fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over onze winkel en ons team! Bedankt hiervoor! Wij hopen u nog vaak te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Sittard-Geleen

Gastvrij ontvangst

Gastvrij ontvangst, tijd genomen voor verkoop, ook de vriendelijkheid van het personeel. En zeker ook belangrijk, goede prijs, veel keuze, goede uitleg.

18. februar 2024

Besvarelse fra Pronto Wonen - Sittard-Geleen

Beste Jan, bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent in onze winkel. Wij wensen u alvast veel plezier met de nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Sittard-Geleen

Grote winkel

Grote winkel, vriendelijk personeel.
Personeel denkt ook mee wat de klant wilt.
Super bedankt

11. februar 2024

Besvarelse fra Pronto Wonen - Sittard-Geleen

Beste Frank, bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad in onze winkel! Wij hopen u nog vaak te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Sittard-Geleen

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Vriendelijk personeel en voldoende keus

Vriendelijk personeel. Neemt genoeg tijd om een goede keuze te maken.

3. februar 2024

Besvarelse fra Pronto Wonen - Sittard-Geleen

Beste Mart, bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen in onze winkel! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Sittard-Geleen

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Altijd een goede sfeer in deze zaak met…

Altijd een goede sfeer in deze zaak met hulpvaardige medewerkers. Er werd de tijd genomen bij het bestellen van twee fauteuils onder het genot van een lekker kopje koffie en de hele procedure van bestellen werd duidelijk uitgelegd. De medewerkster had zichtbaar plezier in haar werk. Al met al een fijne ervaring.

30. januar 2024

Besvarelse fra Pronto Wonen - Sittard-Geleen

Beste Evelyn, bedankt voor deze super leuke review! Wij vinden het heel fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over ons en goed advies heeft gekregen bij het uitzoeken van de nieuwe fauteuils! Wij wensen u hier veel plezier mee! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Sittard-Geleen

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Alles beschadigd

We hebben bij Pronto Wonen een dressoir, tv meubel en tafel gekocht. Na heel goed geholpen te zijn in de winkel. Helaas was alles beschadigd bij plaatsing. Deuken in het dressoir, beschadiging aan een van de metalen poten van de tafel en een deuk waardoor er een splinter zit aan het tv meubel. Helaas wordt alleen de klacht over het dressoir geaccepteerd, ondanks zeer duidelijke foto's die we gestuurd hebben. Dit is echt een flinke domper, en als dit niet allemaal wordt opgelost dan willen we het geld gaan terug vorderen en is het eens maar nooit meer naar Pronto Wonen.

16. januar 2024

Besvarelse fra Pronto Wonen - Sittard-Geleen

Beste Edwin, wij vinden het erg vervelend om te horen dat alles beschadigd is binnen gekomen. Heb hier even navraag over gedaan maar zoals ik heb begrepen is onze service afdeling nog bezig met een oplossing hiervoor. Zij zullen hier over op de hoogte houden. Nogmaals excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Sittard-Geleen

Top service

Wij zijn voor onze eetkamerstoelen en bank bij Pronto wonen geweest. Het personeel was vriendelijk, behulpzaam en gaf deskundig advies. Zeer tevreden over deze mooie woonwinkel.

28. januar 2024

Stoelen

Behulpzaam vriendelijk personeel, alles prima afgehandeld zeer tevreden 👍👍👍👍

21. januar 2024

Besvarelse fra Pronto Wonen - Sittard-Geleen

Beste Rene, bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het super fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen in onze winkel! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Sittard-Geleen

Super bank!

Eerder al een heel positieve ervaring met bestellen/uitzoeken van de bank in Geleen. Inmiddels is de bank geleverd en alles is super gegaan. Bank was er eerder dan verwacht maar de leverafspraak kon gelukkig nog even uitgesteld worden (er was nog geen ruimte voor de bank). Overal vriendelijke medewerkers, zowel in de winkel als aan de telefoon en de bezorgers. En dan nog wel het meest belangrijke: de bank zit heerlijk!

5. december 2023

Besvarelse fra Pronto Wonen - Sittard-Geleen

Wat een super leuke review om te lezen, Danique! Bedankt hiervoor! Wij vinden het heel fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over ons en wensen u heel veel plezier met de nieuwe bank! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Sittard-Geleen