Pronto Wonen - Sittard-Geleen Anmeldelser 85

4,4

Egelantier 40, 6163RB Sittard-Geleen, Limburg, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Gisteren een nieuwe bank gekocht We liepen de winkel rond 16:30 binnen De verkoper nam alle tijd voor ons ook al was de winkel nog maar een half uur open Hij heeft ons goed geadviseerd en alle... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Helaas een vervelende ervaring met de levering van een bank, namelijk Bandero forest. Bij levering bleek deze bank uit 2 verschillende delen te bestaan. Verkeerde vulling, poten en kleur! Dit moest ik... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zondag 30-03-2025 bij Pronto Geleen geweest ivm aankoop bank. We zijn zeer vriendelijk en professioneel door Silvano geholpen. Heeft ons zeer goed advies gegeven en nam voldoende tijd om naar o... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med udstyr til hjemmet
  2. Dekorerings- og boligindretningsbutik
  3. Møbeltilbehør
  4. Møbelforretning
  5. Sofabutik

Om Pronto Wonen - Sittard-Geleen

Skrevet af virksomheden

Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.

Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellenloveseatsfauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirssalontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 74 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Pronto is een aanrader

Wij zijn zeer tevreden over de vakkundige en vriendelijke medewerkster die ons geholpen heeft bij uitzoeken van eettafel stoelen. De stoelen zijn binnen een week geleverd. Het in elkaar zetten van de stoelen was makkelijk.

7. marts 2026

Besvarelse fra Pronto Wonen - Sittard-Geleen

Beste Elis, bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van de nieuwe eethoek! Wij wensen u hier veel plezier mee! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Sittard-Geleen

Weer een tevreden klant!

Je voelde je meteen welkom in de zaak. Geen opdringerig gedrag van de verkopers. Je kon op je gemak je keuze maken. Goed en deskundig advies.

7. marts 2026

Besvarelse fra Pronto Wonen - Sittard-Geleen

Beste Jan, bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo'n fijne ervaring heeft gehad in onze winkel. Wij hopen u nog vaker te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Sittard-Geleen

Gisteren een nieuwe bank gekocht

Gisteren een nieuwe bank gekocht
We liepen de winkel rond 16:30 binnen
Hij heeft ons goed geadviseerd en alle mogelijkheden met ons door genomen
Dit was nog eens een ouderwetse verkoper die die tijd voor je neemt en je niet de zaak uit kijkt omdat het bijna sluitingstijd is
Hulde aan deze verkoper

28. februar 2026

Besvarelse fra Pronto Wonen - Sittard-Geleen

Beste klant, bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo’n positieve ervaring heeft gehad bij de aankoop van uw nieuwe bank! We vinden het ontzettend belangrijk dat iedere klant de tijd, aandacht en het advies krijgt dat hij of zij verdient.

We wensen u alvast heel veel plezier en comfort met uw nieuwe bank!

Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Sittard-Geleen

Top service

Wat een top service, wij hebben een kast gekocht er was beschadigd aan, hebben daarvan een foto gemaakt. De dag erna werden wij gebeld dat we een nieuwe kast kregen, die is vrijdag geleverd helemaal toppie,
Heel tevreden klanten

23. januar 2026

Besvarelse fra Pronto Wonen - Sittard-Geleen

Beste Maurice, bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat dit naar tevredenheid voor u is opgelost, excuses voor het ongemak! Verder wensen wij u veel plezier met de nieuwe kast! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Sittard-Geleen

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer goed te woord gestaan door maneger

Zeer goed te woord gestaan met uitzoeken van een hoekbank. Bankstel is nog niet geleverd, maar heb een mooie leenbank gekregen die ik zelf opgehaald heb met de bus van Pronto die ik gratis mocht lenen. Tot dusver alleen maar lof, nu in afwachting van het nieuwe bankstel.

Groetjes Peter

22. november 2025

Besvarelse fra Pronto Wonen - Sittard-Geleen

Beste Peter, Hartelijk dank voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van je hoekbank en dat de leenbank en onze leenbus goed van pas kwamen. We waarderen je vertrouwen enorm en hopen dat het nieuwe bankstel straks helemaal naar wens is. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Sittard-Geleen

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Pronto Wonen Geleen, klantvriendelijkheid met hoofdletter K !!

I.v.m. een defect aan een relaxstoel de winkel bezocht.
Andermaal viel op de klantvriendelijkheid, de servicegerichtheid, de vriendelijkheid van het team Pronto Wonen Geleen.
Ik wil niemand van het team tekort doen maar Rens je bent een topper in alles. Kundig, vriendelijk, en enthousiast. Alleen al voor jou komen wij graag naar Pronto Wonen Geleen en ik weet zeker dat velen er ook zo over denken. Ik werk zelf ook ik de commercie en weet hoe belangrijk deze instelling is. Pronto Wonen koester Rens want jullie hebben goud in handen.

29. november 2025

Besvarelse fra Pronto Wonen - Sittard-Geleen

Beste Hugo, wat een super fijne review om te mogen ontvangen, bedankt hiervoor! Heel prettig om te horen dat onze collega Rens u zo goed heeft geholpen! Wij gaan deze complimenten zeker doorgeven :) Wij hopen u snel weer in onze winkel te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Sittard-Geleen

Fijne service

In augustus zijn wij in de winkel vriendelijk te woord gestaan. Wij hebben dan ook een bank, eettafel, lamp en eetkamerstoelen besteld. Hoewel de levertijd niet gehaald kan worden en hierdoor enige frustratie ontstond, zijn wij door Twan vriendelijk te woord gestaan en zijn wij tevreden met de oplossing die geboden werd. Een vriendelijke en servicegerichte klantenservice is niet altijd vanzelfsprekend maar dit kan een eerdere mindere ervaring wel omdraaien naar een positieve ervaring. Bedankt hiervoor!

20. november 2025

Beste Arlet,

Hartelijk dank voor het delen van jullie ervaring! We begrijpen dat het vervelend is wanneer een levertijd niet gehaald wordt, en we waarderen jullie geduld en begrip enorm.

Het doet ons goed dat de geboden oplossing en onze service jullie gevoel weer positief hebben kunnen omdraaien. Nogmaals dank voor jullie vertrouwen en voor deze mooie woorden.

Mocht er in de toekomst nog iets zijn waarmee we kunnen helpen, dan staan we graag voor jullie klaar.

Team Pronto Wonen Sittard-Geleen

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Weer helemaal goed geslaagd bij Pronto…

Weer helemaal goed geslaagd bij Pronto wonen Geleen. Na een paar dagen bezoekjes aan de winkel gebracht te hebben en daarbij verschillende keren leuk geholpen door o.a. Denise en Trudy hebben we een mooie hoekbank plus een fijne fauteuil gekocht. Gelukkig bleek het geen enkel probleem dat we even wat meer tijd nodig hadden om te beslissen wat voor ons de beste keuze zou zijn.
We zijn erg te spreken over het goede advies en de deskundige hulp die we daar weer bij kregen. Pluspunt is ook dat ze steeds heel vriendelijk klaar stonden om vragen te beantwoorden en hun geen enkele moeite te veel was. Het is inmiddels onze favo meubelwinkel geworden. Ik kan iedereen een bezoekje aanraden.

1. november 2025

Besvarelse fra Pronto Wonen - Sittard-Geleen

Beste mevrouw Menting, wat een super fijne review om te mogen ontvangen, bedankt! Wij vinden het erg prettig om te horen dat u door zowel Denise als Trudy zo goed geadviseerd bent bij het uitzoeken van de nieuwe bank en fauteuil. Wij wensen u hier alvast veel plezier mee en hopen u nog vaker terug te zien! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Sittard-Geleen

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Schandalig

Gekocht tafeltjes.En wat blijkt nu tafeltjes beschadigd plekken erop ,zijkant beschadigd.Doos kreeg ik niet in de auto ,te groot.Uitgepakt voor de winkel,doos binnen gebracht noppenfolie zat er nog steeds erom heen om de tafeltjes ,in de auto geladen.Kom thuis zie de beschadigingen.Direct gebeld kunnen ze zo gezegd niks meer doen €199 naar de ......ja €25 korting geven.Ik vind het ronduit schandalig!!Een tegen reactie terug de zwarte vlekken wat op het ijzeren bovenblad zijn dat zat er al in niet eruit te krijgen.En nog iets mij proberen te helpen Twan heb je de rest ook verteld ? Hoe kortaf dat jij was en daarom dat ik zei laat maar het zal me wel lukken.

27. oktober 2025

Besvarelse fra Pronto Wonen - Sittard-Geleen

Beste Rosie, wij vinden het vervelend om te horen dat u een slechte ervaring heeft gehad. Wij hebben u aangeboden om te helpen met het inladen van de tafeltjes maar dit was niet nodig. Echter wanneer een artikel uit de originele verpakking wordt gehaald dan is de kans op beschadiging groter. Verder vinden wij dit natuurlijk wel erg vervelend en hebben wij een compensatie hiervoor aangeboden. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Sittard-Geleen

Goed en vriendelijk geholpen

Super fijn en zeer kundig geholpen door Denise. Heel vriendelijke dame die ons goed heeft geadviseerd waardoor we uiteindelijk toch voor een andere bank hebben gekozen die qua maat net wat beter in ons interieur past. Dankjewel!

30. august 2025

Besvarelse fra Pronto Wonen - Sittard-Geleen

Beste Jo, wat geweldig om te lezen dat Denise u zo goed heeft kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze! Fijn dat u samen een bank hebt gevonden die perfect in uw interieur past. Dank voor het delen van uw ervaring en heel veel plezier gewenst met uw nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Sittard-Geleen

Aanrader!!

De verkoper in Geleen was heel behulpzaam en nam alle tijd voor ons.
De mannen van het afhaal magazijn hebben heel fijn geholpen met alles in te laden.

Producten zijn van goede prijs/kwaliteit.

25. maj 2025

Besvarelse fra Pronto Wonen - Sittard-Geleen

Beste Clemence, bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het erg fijn om te horen dat u zowel in de winkel als in het afhaal magazijn zo goed bent geholpen! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Sittard-Geleen

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Hoge, weinig gedifferentieerde bezorg- en montage kosten

Draaistoel uitgekozen van 599 euro en gevraagd naar bezorg- en montage kosten: 149 euro, dat vonden wij heel hoog, ook zo aangegeven aan de verkoopster. Zij legde uit: het is nu een stoel, maar als je een bank koopt zijn de bezorg- en montagekosten hetzelfde. Weinig differentiatie dus, in mijn ogen te weinig. De verkoopster zei nog, ja maar alle woonwinkels hier brengen deze kosten in rekening. Dat klopt, we hebben een stoel gekocht bij een andere winkel, voor redelijke bezorgkosten van 29,95 euro (op de verdieping met lift) en hulp bij het monteren (zeer duidelijke instructie) en aanbod bel als er iets is.
Als we de stoel bij Pronto Wonen hadden gekocht, waren de bezorg- en montagekosten 25% geweest, bovenop de aanschafprijs, dat vinden wij niet in verhouding.

13. maj 2025

Besvarelse fra Pronto Wonen - Sittard-Geleen

Beste Marjo Everaers, bedankt voor uw feedback. Jammer om te horen dat de bezorg- en montagekosten voor u als hoog zijn ervaren. Wij willen graag van de gelegenheid gebruik maken om wat meer uitleg te geven over onze formule.
Pronto Wonen werkt volgens een afhaalformule. Dit betekent dat klanten standaard de mogelijkheid hebben om hun aankoop zelf op te halen bij onze centrale afhaallocatie. Om dit zo gemakkelijk mogelijk te maken, bieden wij geheel kosteloos een leenbus aan.(enkel een borg van €150,-)
Er kan uiteraard ook gekozen worden voor bezorging. Deze service wordt verzorgd door een extern bedrijf en wordt aangeboden tegen vaste pakketprijzen. Dit betekent dat de kosten voor bijvoorbeeld een stoel, bank of complete woonkamercombinatie gelijk zijn. We begrijpen dat dit niet altijd in verhouding lijkt wanneer het om kleinere meubelstukken gaat.
We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen en nemen uw opmerkingen zeker mee in onze evaluaties. Mocht u in de toekomst vragen hebben of advies wensen, staan wij uiteraard graag voor u klaar.
Pronto Wonen Sittard-Geleen

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooie winkel,een echte aanrader !!!

Een zeer ordelijke en overzichtelijke winkel👌Verschillende keren al geweest en steeds heel vriendelijk onthaald door Twan en zijn team. Personeel zeer vriendelijk en geven goede tips en uitleg over hun items. Prijzen vallen in een middenklasse vind ik.
Ruime keuzes die je moet zien.
Je kan er vrijblijvend rondlopen.
Een echte aanrader voor iedereen 👍

21. maj 2025

Besvarelse fra Pronto Wonen - Sittard-Geleen

Beste Erika, bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het super fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over onze winkel en ons team! Wij hopen u nog vaak te mogen verwelkomen in onze winkel! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Sittard-Geleen

Goed advies gekregen

Er werd voldoende tijd genomen om goed advies te geven qua kleur en kwaliteit. Twan had verstand van zaken en we hebben tevreden Pronto verlaten! 😊

11. maj 2025

Besvarelse fra Pronto Wonen - Sittard-Geleen

Beste Marika, bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent door Twan! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst vaker terug te zien in onze winkel! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Sittard-Geleen

Gewoon goed

6. april 2025

Besvarelse fra Pronto Wonen - Sittard-Geleen

Beste Jeanne, bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo positief bent over ons! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Sittard-Geleen

Fijne ervaring

Vriendelijke verkoopster die de tijd heeft genomen om ons zelf een keuze te laten maken en niet opdringerig was. Tevens heeft ze duidelijke uitleg gegeven.

25. marts 2025

Besvarelse fra Pronto Wonen - Sittard-Geleen

Beste Jo, bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo'n prettige ervaring heeft gehad en zo goed bent geholpen! Wij hopen u nog vaker te mogen verwelkomen en wensen u veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Sittard-Geleen

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

goed en vriendelijk geholpen ook de…

goed en vriendelijk geholpen ook de uitleg en samenstelling van het bankstel was zeer goed.
ban al jaren klant en ben altijd tevreden geweest.

9. april 2025

Besvarelse fra Pronto Wonen - Sittard-Geleen

Beste Jan, bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het erg fijn om te horen dat u wederom zo'n prettige ervaring heeft gehad in onze winkel. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe bank! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Sittard-Geleen

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zondag 30-03-2025 bij Pronto Geleen…

Zondag 30-03-2025 bij Pronto Geleen geweest ivm aankoop bank.
We zijn zeer vriendelijk en professioneel door Silvano geholpen.
Heeft ons zeer goed advies gegeven en nam voldoende tijd om naar ons te luisteren.
Echt zeer vakbekwaam en vol overtuiging.
Fijn om door deze verkoper geholpen te worden.
Mvg Harrie en Yvonne

30. marts 2025

Besvarelse fra Pronto Wonen - Sittard-Geleen

Beste Harrie, bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat onze collega Silvano u zo goed heeft geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe bank. Wij wensen u hier alvast veel plezier mee! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Sittard-Geleen

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We zijn terug gegaan na de goede…

We zijn terug gegaan na de goede ervaring, alweer fijn geholpen door dezelfde medewerker, we hebben de oferte aangepast en voor andere stoelen gekozen, moeiteloos alles verander zonder enig probleem.
Nu wachten op de levering.
Kijk er naar uit

22. februar 2025

Besvarelse fra Pronto Wonen - Sittard-Geleen

Beste klant, Wat fijn om te horen dat jullie weer zo'n positieve ervaring hebben gehad! We hopen dat de levering net zo goed gaat als de rest van het proces en dat jullie straks volop kunnen genieten van de nieuwe stoelen. Bedankt voor het delen van je ervaring! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Sittard-Geleen

Læs mere om andre typer anmeldelser.