Prepaidzero Anmeldelser

4,1

ich hatte eine eSIM – T-Mobile – USA/Kanada/Mexiko – unbegrenzte Daten/Anrufe/SMS. Bestellung absolut unproblematisch, Aktivierung klappte super. Empfang und Netz in NYC einwandfrei. Ein bisschen üb... Se mere

Purchased a 20 day unlimited esim for Japan for best price I could find online. Confirmation with QR code arrived immediately. When trying to install on iPhone XS Max it failed. Contacted the help des... Se mere

Tweemaal prepaid zero vraag gesteld over simcard voor twee maanden VS. Alleen ticket nummer als antwoord. Bedrijf de facto onbereikbaar. Nergens telefoonnummer te vinden. No contact at all. No telep... Se mere

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

15 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

telefoon bleek niet geschikt

Bestelling en levering ging prima, procedure voor activering van de SIM was duidelijk. Alleen bleek in de VS dat het niet werkte: geen dataverkeer, geen telefoonverkeer mogelijk (behalve vervelende reclame telefoontjes uit Nevada); alleen sms bleek min of meer te werken. Na contact met Prepaidzero bleek mijn telefoon niet geschikt: het feit dat dat ook nog kan bleek niet duidelijk uit de website. Pas na lang zoeken kon ik vinden dat je je telefoon moest checken. Ik hoop dat ze dit duidelijker op de frontpage zetten bij het bestelproces, want het had zo mooi kunnen zijn!
Na dat ik dit heb aangegeven heeft men mij de helft terug betaald.

28. april 2023

Sim kaart 5 daagse reis naar New York…

Voor mijn 5 daagse reis naar New York sim kaart aangeschaft. Op tijd thuis bezorgd en geactiveerd. In het vliegtuig de sim kaart erin gedaan. Bij aankomst deed ie het meteen probleemloos. Heel fijn. Wel jammer dat er geen simkaart is voor een kortere periode dan 10 dagen. Maar het was het geld wel waard uiteindelijk

23. april 2023

Sono stato super soddisfatto…

Sono stato super soddisfatto dell'acquisto della sim T-Mobile. L'attivazione è avvenuta al momento esatto ed è terminata in egual modo. E' stato tutto perfetto e sono molto soddisfatto dell'acquisto effettuato su prepaidzero. NON ho avuto alcun problema....e questa ormai è diventata una cosa rara. Il sito è sicuro, l'assistenza è stata sempre pronta a darmi delucidazioni. Consiglio vivamente

28. april 2023

Zero staat voor Zero service denk ik..

eSIM gekocht voor gebruik in USA, 10gb. Werkte de eerste vier dagen goed, daarna stopte hij ermee terwijl er nog ruim 5Gb over was. ESIM die mijn vrouw had gekocht precies hetzelfde probleem. Na lang proberen eea aan de praat te krijgen mail aan prepaid zero gestuurd. Kreeg dit terug: Product eSIM 1 to 10 GB / USA + Canada currently has a general disturbance. Jammer dat ze dat niet eerder hebben gezegd. Daarnaast inmiddels x keer om een BTW factuur gevraagd. Geen enkele reactie en geen factuur. Voor mij nooit meer Prepaid Zero (Zero staat voor Zero service denk ik)

9. maj 2023

Beste Reinier,

bedankt voor uw review.
Onze excuses voor het ongemak, het betreffende product heeft inderdaad een algemene storing gehad.
Wegens de onverwachte timing en drukte kon de storing helaas niet tijdig aan iedereen gecommuniceerd worden.
Uw factuur is inmiddels verstuurd.

12G data en bellen sim USA

Op zich doen ze wat ze beloven. Ook de klantenservice antwoord op de mails. Echter mijn telefoon bleek minder/nauwelijks compatible te zijn met de gebruikte frequenties in de USA. Hiervoor zou op de website beter gewaarschuwd kunnen worden. De procedure om de zaak aan de praat te krijgen is omslachtig.

1. maj 2023

Beste Marc,

Hartelijk dank voor uw review.
Het komt steeds vaker voor dat gebruikers een niet-compatibele telefoon meenemen naar de VS.
Vooral goedkopere Android telefoons hebben hier last van.

Om dit verder uit te leggen hebben wij in het product nu extra toegelicht hoe de gebruiker kan controleren of zijn/haar telefoon geschikt is.
Hopelijk wordt het hierdoor duidelijker.
Onze excuses voor het ongemak, fijne dag nog!

Slechte ervaring!!

E-sim internet en bellen bundel werkte voor geen meter in het buitenland (USA). Na meerdere pogingen contact gezocht met Prepaidzero die me steeds weer een nieuwe e-sim QR code heeft gestuurd maar geen enkele die daadwerkelijk (stabiel) werkte. Uiteindelijk een andere e-sim bij Airalo gekocht en had daarna geen problemen meer. Het stoeien met de e-sim zorgde voor veel stress en frustratie op vakantie dus neem liever geen risico en kies voor een andere shop.

15. april 2023

Beste K S,

bedankt voor uw review.
Vervelend om te horen dat dit het geval is geweest.
Bij de AT&T Unlimited eSIM zijn er problemen met Europese Samsung toestellen, aangezien die niet goed ondersteunt worden door AT&T.

N.a.v. eerdere problemen adviseren wij tegenwoordig de T-Mobile eSIM voor Europese Samsung toestellen.

Mocht dit in uw geval niet het probleem zijn geweest dan horen wij graag van u zodat we verder kunnen uitzoeken wat het probleem is geweest.

Perfecte ervaring van begin tot eind.

Voor een trip naar de VS én Canada een eSIM bij PrepaidZero gekocht met onbeperkt internet via AT&T. De eSIM werkte zonder enig probleem direct na aankomst in New York en bleef dat doen in Orlando en Toronto. Perfecte ervaring dus tegen een hele scherpe prijs! Voor mij volgende keer weer PrepaidZero!!!

28. august 2022