Prepaidzero Anmeldelser

4,1

ich hatte eine eSIM – T-Mobile – USA/Kanada/Mexiko – unbegrenzte Daten/Anrufe/SMS. Bestellung absolut unproblematisch, Aktivierung klappte super. Empfang und Netz in NYC einwandfrei. Ein bisschen üb... Se mere

Purchased a 20 day unlimited esim for Japan for best price I could find online. Confirmation with QR code arrived immediately. When trying to install on iPhone XS Max it failed. Contacted the help des... Se mere

Voor een trip naar de VS én Canada een eSIM bij PrepaidZero gekocht met onbeperkt internet via AT&T. De eSIM werkte zonder enig probleem direct na aankomst in New York en bleef dat doen in Orlando en... Se mere

Tweemaal prepaid zero vraag gesteld over simcard voor twee maanden VS. Alleen ticket nummer als antwoord. Bedrijf de facto onbereikbaar. Nergens telefoonnummer te vinden. No contact at all. No telep... Se mere

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

15 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Gutes Preis / Leistungsverhältnis - schneller Kundendienst

Ich hatte mir die eSim Karte für Amerika genommen. Der Support von Prepaidzero war sehr nett und vor allem immer sehr schnell.
Das Installieren der eSim war etwas kompliziert, hat aber dann schlussendlich doch gut geklappt.
Netz war super und sonst hat auch alles bestens geklappt. Sie haben auch ein tolles Preis/Leistungs Verhältnis :-)

31. maj 2024

eSIM USA

Bestellung absolut unproblematisch, Aktivierung klappte super. Empfang und Netz in NYC einwandfrei. Ein bisschen überraschend, dass bei Anrufen von der eSIM beim Angerufenen im Display ein Name erschien, der mit mir nichts zu tun hatte.

11. april 2024

Wij hebben een reis gemaakt in Amerika en geen databereik

Wij hebben een reis gemaakt in Amerik en Canada, zodra wij aangekomen waren (donderdag 2 mei 2024) deed mijn kaartje het niet. Mijn man direct gemaild, geen reactie, tijd later wel en toen deed hij het even, weer gemaild en zo ging het de hele vakantie door. Van de 3 weken misschien 3x dat hij het deed. Constant gemaild ook nu wij thuis zijn maar geen terugkoppeling. Wij zijn nu 4 weken verder en ik vind dit niet leuk want ik heb op het laatst maar op de hotspot van mijn man gezeten en daarvoor koop je geen data kaartje. Ik hoop dat jullie nu wel reageren!!!!!

2. maj 2024

Physical data sim card (USA, 12 GB).

The Prepaid Zero physical data sim card (12GB) worked very well in the US. I used it on the AT&T network in FL, CA, NV, AZ and UT. It ensured fast data traffic almost everywhere. The delivery by mail was fast, it arrived here in 4 days. Highly recommended, all the best! Zsolt from Hungary.

22. april 2024

Laten niets van zich horen!

Na een aantal mailtjes gestuurd te hebben (waar we nooit een reactie op hebben gehad) of Prepaidzero bereid is om ons tegemoet te komen ivm het leveren van een niet goed werkende simkaart.
Nu krijgen we van de support afdeling de vraag of ik een recensie wil achterlaten bij trustpilot. Hierop geantwoord dat ik graag een reactie zou willen op onze eerder gestuurde mails, maar zoals verwacht geen reactie, ook op de reminderd geen antwoord. Dus bij deze de gevraagde recensie!

20. september 2023

Doe het niet! Zeer slecht.

Verizon 30 days unlimited data gekocht voor in de USA. De eerste week werkte de simkaart niet. Prepaid zero geeft op alle mails geen respons. Toen de kaart het eindelijk deed (nog altijd geen reactie van Prepaid zero), was de data binnen 3 dagen op. Dit kan gewoon niet. Zeer slechte service & je krijgt niet waar je voor betaald hebt. Pure oplichting. Zero respons, zero kwaliteit.

7. oktober 2023

Verizon USA Travel Sim Card 30 days…

Verizon USA Travel Sim Card 30 days Unlimited Data gekocht. Eerst problemen bij activeren en binnen DRIE (3) dagen de “30 Days Unlimited Data” OP. Via contact formulier op Internet site van Prepaid zero als ook andere kanalen meerdere malen contact hierover proberen op te nemen. Op geen enkele reactie ontvangen.

Zeer slechte ervaring dus met Prepaid Zero!

8. oktober 2023

America USA

We used prepaid zero on our holiday in the USA (T-mobile). Using this SIM card was very convenient. We weren't always connected everywhere, but that makes sense when you're driving in the middle of the desert. All in all we were very satisfied.

3. september 2023

I was very hesitant to use this but…

I was very hesitant to use this but went ahead. I have no regrets. I followed all the instructions given and it worked as expected. Certain areas did not have coverage (i.e. at the airport to get a taxi) but this cannot be blamed on Prepaidzero.
The sim worked VERY well for navigation as we needed data to use in the rental car (apple play/ android auto using google maps).

28. august 2023

Muy mala para USA

Muy mala para USA. No la recomiendo. El proceso de dar de alta surrealista, mal explicado, tardó dos días y tenías que enviar un email. Te atendían en horario europeo. Muy descontento con la cobertura y la compartición de datos. Hay otras opciones más baratas y mejores

5. august 2023

Super!!

Héél handig!! Je weet precies waar je aan toe bent.. kunt van te voren rustig alles regelen.. klantenservice ook prima! Ik had zelf een foutje in de datum gemaakt, heb toen mailtje gestuurd en ze hebben direct gereageerd en mijn fout hersteld.. eenmaal op mijn bestemming simkaart geruild en alles werkte perfect.. raad dit absoluut aan!!

20. september 2023