Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wykupiłem dostęp do usługi Netflix Premium na cały rok. Niestety w po trzykrotnej wymianie kodu w połowie trzeciego miesiąca sprzedawca przestał reagować na moje maile a Netflix (opłacony na cały r... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nie polecam -kupiłam Netflix na 90 dni,po niecałym miesiącu nastąpiła blokada.Meile z reklamacją nie są wogóle odczytywane a wysłałam ich klika.JEDNO WIELKIE OSZUSTWO

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Również nie POLECAM tej strony , wykupiłem pakiet Netflix 90dni po miesiącu konto zostało zablokowane po czym pisałem do nich o nowe dane to dopiero po kilku dniach sie doprosiłem po czym teraz upłyną... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Kupiłam konto na 3 miesiace, za pierwszym razem jak konto przestało działać dostałam hasło do kolejnego. Ale po miesiącu znowu to samo tylko tym razem nikt nie odpisał na moją reklamację. Wykupiłam p... Se mere

Virksomhedsoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Nie polecam a nawet odradzam

Nie polecam a nawet odradzam
Pierwszy miesiąc ok więc wykupiłem na 3 miesiące po miesiącu wyłączyli i zero kontaktu. Brak odpowiedzi na maile, brak odpowiedzi na reklamację złożona prze formularz.
Tak sie nie robi

25. januar 2024

Premiumvod.com.pl opinie

Oszuści. Straszą Prawnikami. Pierwsze okrada ludzi z kasy, a później straszy że do sądu mnie poda. Dawaj grubasie, czekam na to. Pozytywne komentarze na tej stronie są napisane przez admina strony. Popatrzcie na styl pisma i wypowiedzi. Złodziej jeszcze się wybiela.
Sznur dla frajera

2. oktober 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Korzystam z serwisu juz ponad 2 lata i…

Korzystam z serwisu juz ponad 2 lata i bardzo sobie chwaliłam obsługę szybko relizowane reklamacje oraz szybka wysyłka konta. w tym momencie 9.12 wykupiłam konto netflix na 90 dni po niecałym miesiącu przestało działać ( ktoś zmienił hasło) reklamacje zrealizowano po kilku dniach i wysłano nowe dane do konta i nowe konto podziałało ... tydzień, mam komunikat odnów subskrypcję i juz od tygodnia bombarduje obsługe serwisu mailami i zero odpowiedzi... jestem mega zawiedziona i jeśli nie bede miała odzewu od serwisu to niestety bede musiała szukać innej strony gdzie bede kupować

Edit: premium vod zrealizowało reklamacje.

19. januar 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jedyne co robią natychmiast to…

Jedyne co robią natychmiast to pobierają pieniądze!
Kod dostałam po kilkunastu godzinach, po napisaniu kilku emaili.
Wszystko byłoby super, gdyby był prawidłowy. Napisałam reklamację i oczywiście czekam. Ciekawe, gdzie te ich kilka sekund . Żenada!
Żałuję, że wcześniej nie przeczytałam opinii na temat tej firmy, bo widzę, że nie jestem sama.

9. januar 2024

Dno I pomyje!!!

Dno I pomyje!!!! Ostrzegam każdego przyszłego naiwniaka,szkoda pieniędzy!!!!! Po wpłacie dopiero na następny dzień otrzymałam dane do logowania,przepraszam to za dużo powoedziane otrzymałam wysłali mi coś co jest błędnymi danymi do logowania czyli pieniędzy nie ma konta za które zapłaciłam również. Banda zlodzieji nic więcej!!!!!! PRZESTRZEGAM LUDZIE CZYTAJCIE OPINIE JA TEGO NIE ZROBILAM I ZOSTALAM KOLEJNĄ NAIWNĄ!!!!!! Nie jesteście przypadkiem premium vod?! Więc skończcie wypisywać bzdury!!!

30. december 2023

Konto zablokowane, nie polecam

Konto zablokowane PINem. Po 3 dniach od aktywacji konto zablokowane. Kilka zgloszen o odblokowanie konta i brak odpowiedzi...mijaja kolejne dni. Mimo tego ze placisz za korzystanie z konta to nie mozesz sie do niego zalogowac. Nie polecam.

28. december 2023

Oszuści

Oszuści. Omijać szerokim łukiem tą firmę. Klientów mają za nic. Chętnie dołączę do pozwu zbiorowego przeciwko tej firmie. Trzeba tępić takich cwaniaczków. Sprzedają konta które po chwili przestają działać. Później trzeba się prosić o kolejne dane, niestety często bezskutecznie. Serdecznie nie polecam!

27. december 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ludzie dane wysyla system

Ludzie dane wysyla system, jesli macie problem ze swoim kontem wystarczy zglosic reklamacje poprzez formularz reklamacyjny zalaczony w wiadomosci z danymi do logowania

19. december 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nie polecam. Omijać oszustów szerokim łukiem, nie odpowiadają na maile. Konta z danymi logowania przychodzą po paru dniach i po kolejnych paru są już nieaktywne. Scam, szukam ludzi do pozwu zbiorowego oszukanych przez te firmę.

2. november 2023

Omijać szerokim łukiem

Omijać szerokim łukiem! Zakupione konto Netflix na 360 dni po dwóch tygodniach przestało działać. Konto w grudniu nie zostało opłacone przez sprzedającego. Brak jakiegokolwiek kontaktu ze sprzedającym.

21. december 2023

Uważajcie to oszustwo!!

Uważajcie to oszustwo!!! konto opłaciłam na 3 miesiące po 2 tygodniach komunikat o braku dostępu !!! Nie ma nr telefonu z kim można się skontaktować a na maile nie odpisują!!!

20. december 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Starsza prawnikami za złą opinie według…

Starsza prawnikami za złą opinie według Premium VOD popełniam przestępstwo
Oto jaka wiadomość otrzymałam…

Sprzedawca dnia 30-11-2023 o godzinie 22:06:
Dobry wieczór, Dalej PANI NIE USUNELA opini na trustpilot? Kiedy Pani to zrobi? Popełnia Pani wykroczenie badz przestepstwo Konsultujemy z naszym prawnikiem takie działania. Zalezy nam na Pani jako klienci i zawsze do nas prosze napisac z probleme, prosze usunac jak najszybciej ta opinie

Dno 🤪

30. november 2023

Problem z dostepem

Proba logowania po otrzymaniu hasła-l i wyświetla się komunikat ze podane konto nie istnieje. Zero reakcji na kontakt. Byłam zadowolona i kupowałam konta od jakiegoś czasu ale chwile temu zaczęły się pojawiać coraz częstsze problemy. Sprzedawca nastawiony chyba tylko na kasę bo nie rozumiem jak można sprzedawac coś czego się fizycznie nie ma.
Nie polecam !!!

17. december 2023

Oszuści

Oszuści, konto zablokowali mi po pierwszym dniu … właściciel nie podpisuje na e-maile totalna porażka.

14. december 2023
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Problemy z kontem

Konto działa ale coraz częściej nie przez cały okres za jaki jest opłacone. Kupujesz na 90 dni a po 60 Cię odłączają.
Czasem po zgłoszeniu problemu zaczyna znowu działać ale ostatnio bardzo słaby kontakt sprzedającego. 4 raz ponaglam o interwencję i brak odpowiedzi
Generalnie coraz gorzej to wygląda.

1. december 2023
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Problemy z zakupionym kontem NETFLIX

Problemy z zakupionym kontem NETFLIX. Konto zablokowane przez tydzień. Brak odpowiedzi ze strony sprzedającego przez długi czas.
Kolejny problem z błędnym hasłem, brak możliwości zalogowania i brak odpowiedzi.
Mam wrażenie, że w sprawie reklamacji odpisuje osoba niekompetentna która ma pretensje do klienta że w ogóle się odzywa z problemem.

2. november 2023

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.