Wykupiłem dostęp do usługi Netflix Premium na cały rok. Niestety w po trzykrotnej wymianie kodu w połowie trzeciego miesiąca sprzedawca przestał reagować na moje maile a Netflix (opłacony na cały r... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Nie polecam -kupiłam Netflix na 90 dni,po niecałym miesiącu nastąpiła blokada.Meile z reklamacją nie są wogóle odczytywane a wysłałam ich klika.JEDNO WIELKIE OSZUSTWO
Również nie POLECAM tej strony , wykupiłem pakiet Netflix 90dni po miesiącu konto zostało zablokowane po czym pisałem do nich o nowe dane to dopiero po kilku dniach sie doprosiłem po czym teraz upłyną... Se mere
Kupiłam konto na 3 miesiace, za pierwszym razem jak konto przestało działać dostałam hasło do kolejnego. Ale po miesiącu znowu to samo tylko tym razem nikt nie odpisał na moją reklamację. Wykupiłam p... Se mere
Guwno straszne kupiłem na rok po…
Guwno straszne kupiłem na rok po miesiącu przystało działać zero odzewu
Kompletna masakra konto działa 2…
Kompletna masakra konto działa 2 tygodnie a potem problemy to piszemy reklamację ale wiadomość zwrotna około tygodnia. Otrzymujemy wiadomość że wszystko u nich wygląda ok , wysyłam kolejną wiadomość że skrinem ekranu że nie działa i znowu tydzień na odpowiedź i tak w kółko po prostu masakra szkoda kasy i nerwów.
DNO TOTALNE ,OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM
Dno totalne ,już drugi raz dałem się wpakować w taki syf ,strata pieniędzy i nerwów ,zero kontaktu co do reklamacji , zakupione drugie konto Netflix ,brak kodu linka do włączenia konta ,olewka totalna ,ktoś powinien zrobić z nimi porządek i zgłosić na policję , sporo pieniędzy stracili ludzie w sumie razem .
Profil działał kilka dni później został…
Profil działał kilka dni później został zablokowany, sprzedawca nie odpowiada na kontakt nie odczytał nawet wiadomości 140zl stracone
Spadają konta których nie mają na…
Spadają konta których nie mają na stanie śmiech kur...a w nigdy Netflix nie działa miesiąc coraz większe g...no. Ta strona
NIE POLECAM
NIE POLECAM. Od kilku lat korzystam z tego portalu. Kiedyś to działało i było ok za takie pieniądze. Obecnie konto działa około miesiąca i blokada, inne osoby zajmują moje konta, REKLAMACJA praktycznie nie istnieje.
Wiele razy zamawiałem od nich konto do…
Wiele razy zamawiałem od nich konto do zeszłego roku było super w tym roku to wola o pomste do nieba
Nie czytają wiadomości i nie wysyłają nowych danych do zablokowanych kont
Już nigdy nic od nich nie zamówię gdybym mogła dać zero to bym dal
Nie kupować jawny oszust kupiłem Disney…
Nie kupować jawny oszust kupiłem Disney na 30 dni konto od chwili zakupu nie działa reklamacje do dzisiaj nie rozpatrzona zgłaszać oszusta na policję
Za kup konta netflix 30 dni
Za kup konta netflix 30 dni - nie działa brak reakcji że strony sprzedającego po 5 dniach nowy kod który nie dzieła i znowu czekanie i tak wkółko .Zakupiony 5 czerwca kilka dni czekania na odpowiedz i obecnie niby 30dniowy zakonczył sie 30 czerwca .Teraz wolę dołożyć i mieć oryginał . To nie jednorazowy zakup ale szkoda się rozpisywać każdy podejmie decyzję i się przekona .
ZŁODZIEJ I OSZUST
Netflix wykupiony na okres 3 miesięcy, po około 2 tygodniach przestał działać, na wysłaną reklamację zero odpowiedzi. Omijać szerokim łukiem tego oszusta i złodzieja. Niech udławi się tymi pieniędzmi.
Netflix nie działa
Netflix nie działa! Frajerzy nie odpisują na reklamację!
Absolutnie nie polecam
Absolutnie nie polecam. Straciłem pieniądze i nerwy
Oszuści!!!
Zakupione konto netflix na początku roku. Od tego czasu korzystaliśmy normalnie max miesiąc. Co chwilę problemy z logowaniem, gospodarstwem domowym Netflix. Zgłaszane reklamacje zlewają totalnie.
Oszuści, odradzam wszystkim korzystanie z ich usług.
Straconych pieniędzy nie da się odzyskać.
Premium Vod nie polecam brak kontaktu…
Premium Vod nie polecam brak kontaktu ze sprzedawcą nie odpowiada na maile.!!!!!!!!!!!!
Zapłaciłem za 60 dni dostęp tylko 54
Zapłaciłem za 60 dni dostęp tylko 54, nie dziękuję, cwaniaczek, nawet nie przeprosił
Firma nie odpowiada na wiadomości e…
Firma nie odpowiada na wiadomości e mail. Zakupiłam konto Netflix na 3 miesiące, tylko tydzień niestety działało. Nie polecam nie kupujcie od nich niczego
Premium VOD
Premium VOD
- moja rada dla chetnych chcących skorzystać z ich usług:
OMIJAĆ I NIE DAĆ SIĘ NABRAĆ NA ICH OFERTY...!!!
Pobierają opłaty za nieświadczone usługi,
reklamacje są ignorowane,
stanowczo nie polecam !!!
Brak odpowiedzi na reklamacje
Podpisuję się pod negatywnymi ocenami. Kupuję u nich od dwóch lat i nie było zakupu, gdzie nie musiałabym pisać reklamacji. Od początku roku problemy wzrosły i co dwa tygodnie musiałam prosić o nowe dane do logowania i na odpowiedź czekałam zawsze ponad dwa, trzy dni. Ostatnie konto kupiłam 3 kwietnia- po dwóch tygodniach musiałam złożyć reklamację, ponieważ mój telewizor został usunięty z gospodarstwa, po otrzymaniu nowych danych i załadowaniu okazało się, że konta są zablokowane i znów musiałam zgłosić reklamację. Po dwóch tygodniach stało się to samo i ktoś usunął telewizor z gospodarstwa i na zgłoszoną reklamację czekam od 20.05. Niestety czas poszukać innego sprzedającego, bo więcej czasu zajmują reklamacje niż użytkowanie.
Przesłane dane do konta od samego…
Przesłane dane do konta od samego początku nie działały. Po 3 dniach dostałem nowe dane które podziałały 2 tygodnie. Po kolejnym mailu z reklamacją brak odpowiedzi.
Generalnie jakość obsługi słaba.
Produkt z biegiem czasu coraz gorszy.
Jedno wielkie oszustwo
Według mnie jedno wielkie oszustwo, nieprofesjonalizm, a do tego zalewanie klienta do granic możliwości.Pierwszy raz spotykam się z czymś takim, że dostęp do konta dostaję na kilka dni, tym bardziej nie jestem w stanie tego pojąć mając wykupiony dostep do Netflix na rok. Do tego tragiczny kontakt ze sprzedającym,odpisuje jak mu się podoba, czasem po tygodniu, innym razem po 10 dniach, a jeśli masz szczęście bywa, że po 2 lub 3, w sumie przekraczając już przeszło miesiąc. Nie zdążysz się nawet nacieszyć nowym kontem, a znów musisz się prosić o udostępnienie nowych danych logowania. Nigdy więcej żadnych zakupów u takich oszustów. Odradzam szkoda kasy, a przede wszystkim nerwów.
Ostrzegam każdego komu przyjdzie do głowy coś u nich kupować.
Teraz już w ogóle przestało odpisywać na reklamacje, od 3 tygodni nawet nie odczytuje wiadomości reklamacyjnych
NIE KUPUJCIE NIC U TEGO OSZUSTA!!!!!!
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.