POWER.dk - Skive Anmeldelser

Østergårdsbakken 16, 7800 Skive, DK

Skulle egentlig have nul stjerner! Vi havde fået bekræftet at click andcolect var parat. Men fjernsynet kunne de ikke finde. Ekspedienten ringede til flere og kunne finde et tilsvarende TV lidt dy... Se mere

Vi har købt flere ting i den ny power i Skive og de ansatte har fantastisk til hjælpe, vi har os haft nød til returneres noget og de var ingen problem med det, vi vil helt sikkert brug power til all... Se mere

Vi kom ind i går med et ønske om at købe et TV men der var kø og kl bliv enig deres lukke tid men vi bliv mødt af en super sød/venlig medarbejder ved navn Mathias som tog sig god tid til os og en... Se mere

Grundig vejledning. Rigtig fin pris som kompensation for noget værre roderi med skift af teleselskab. Som altid smilende og kompetent medarbejder. Har også ved dette køb fået super service

1. nr. 49 af de 61 bedste virksomheder i Elektronikbutik
  2. nr. 12 af de 18 bedste virksomheder i Mobiltelefonbutik
  3. nr. 30 af de 33 bedste virksomheder i Butik med udstyr til hjemmet
  4. nr. 6 af de 8 bedste virksomheder i Hvidevarebutik

30 dages-testen

• Østergårdsbakken 16, 7800, Skive, Danmark

• 70338080

4,4

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

33.943 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse, selvom der var travlt i butikken, blev vi behandlet med overskud og grundig vejledning af den søde personale

12. juni 2026

Hej Edel,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at I havde en rigtig god oplevelse i Skive, og at I fik grundig vejledning, selv om der var travlt i butikken. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Venligheden af medarbejderen

Venligheden af medarbejderen. Hurtig betjening , god service mm.

12. juni 2026

Hej Mohammad,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at du oplevede venlig betjening, hurtig service og en god oplevelse i Skive. Den slags feedback betyder meget og bliver sat stor pris på.

Hej Ulla,

Tusind tak for de flotte ord! Det er dejligt at høre, at du har fået super service af personalet i Skive.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

4. juni 2026

Hej Niels,

Tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du har fået god betjening i POWER Skive. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Hej Kate,

Tusind tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du havde en venlig og god oplevelse i POWER Skive.

Hej Elsebeth,

Tusind tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du fik en god service i Skive, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Skive⚡

Festival og kassearbejde er dårlig kombination.

Bliver mødt af ekspidient, der slår varen op. Kludrer lidt i det, undskyldning er at han har været til festival. Til sidst går han på lageret for at finde den. Der er ikke nogen, selv om der hjemmesiden står der er >5. Han fortæller at det helt sikkert kommer dagen efter. Han vil få lagt en til side så jeg kan hente næste dag.
Næste eftermiddag kommer jeg og en eksidienten siger de ikke har fået varer endnu pga. problemer med transporten.
Han slår lige varen op igen og det viser sig at varen faktisk har været på lager hele tiden.
Så heldigvis fik jeg vare med 2. gang.
Festival og kassearbejde hører måske ikke sammen.

9. juni 2026

Hej Dorthe

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse.

Jeg kan godt forstå, at det har været en frustrerende og forvirrende oplevelse, når du først fik at vide, at varen ikke var på lager, selvom hjemmesiden viste noget andet, og derefter måtte komme tilbage dagen efter uden klare svar. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Jeg er også ked af at høre, at kommunikationen og håndteringen undervejs virkede usikker og upræcis. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere giver korrekt information og skaber tryghed i købsoplevelsen.

Det er dog godt at høre, at du heldigvis fik varen med hjem ved dit andet besøg. Din feedback omkring lagerstyring, kommunikation og kundeservice bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen.

Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner,
Astrid/POWER

God betjening af personale der havde…

God betjening af personale der havde tid til at forklare.
Da vi senere på dagen fortrød vores køb, fik byttet uden problemer

10. juni 2026

Hej Suzanne,

Tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at I fik god og grundig hjælp i Skive, og at ombytningen senere på dagen også gik nemt og uden problemer.

Vi sætter stor pris på, at I tog jer tid til at dele jeres oplevelse.

Fantastisk service

Top service.

10. juni 2026

Hej Per,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har fået fantastisk service og en god oplevelse i Skive.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Vi fik en venlig og meget professionel…

Vi fik en venlig og meget professionel betjening. Vi skulle købe en pc der skal bruges et tegneprogram på den og straks undersøgte ekspedienten hvad det program krævede. Vi fik en service ud over det forventelige. Det bliver uden tvivl hos Power vi handler fremover!

7. juni 2026

Hej Karina,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at I fik en venlig og professionel betjening, og at der blev taget godt hånd om jeres behov i forbindelse med køb af pc.

Det betyder meget for os, når servicen opleves som noget ud over det forventede.

Vi håber, at den nye pc bliver et rigtig godt match til tegneprogrammet, og vi glæder os til at byde jer velkommen igen.

God betjening

God betjening, venlige og rare medarbejdere.

8. juni 2026

Hej Erik,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var god, og at betjeningen blev mødt med venlighed og imødekommenhed.

Hej Bo,

Mange tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at du fik kompetent vejledning og god betjening i Skive.

God hurtig betjening.

God hurtig betjening.

2. juni 2026

Hej Tage,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik god og hurtig betjening.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Altid hurtig og god betjening.

Altid hurtig og god betjening.

4. juni 2026

Hej Benny,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen har været hurtig og god.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Meget hjælpsom ung mand som vidste hvad…

Meget hjælpsom ung mand som vidste hvad han talte om. God service

5. juni 2026

Hej KAREN,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik god og kompetent service i Skive.

Skod firma

Skod firma. Bestiller pakke til click and collect, og de kommer med et helt andet produkt. Kørte forgæves. Fraråder alt handel med dem

3. juni 2026

10 stjerner herfra

Hurtig og meget venlig betjening.
Vil altid foretrække Power fremfor andre elektronik butikker, pga deres super gode kundeservice og venlige ansatte

1. juni 2026

Hej J.,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik hurtig og meget venlig betjening i Skive, og at kundeserviceoplevelsen gjorde så positivt et indtryk.

Jeg sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Din feedback betyder meget, og jeg er glad for at høre, at POWER er dit foretrukne valg blandt elektronikbutikker.

Det var ok

Det var ok. Flink medarbejder der hurtigt hjalp mig. Købte en robotstøvsuger. De havde dog ikke poser og mopper på lager.

29. maj 2026

Hej Mogens,

Tak for anmeldelsen.

Det er godt at høre, at du hurtigt fik hjælp i butikken, og at oplevelsen samlet set var ok.

Det er samtidig ærgerligt, at poser og mopper ikke var på lager, men vi sætter pris på, at det bliver nævnt.

Fin Online-bestilling - sløvt personale i Skive

Selve onlinebestillingen af et ur forløb med levering til afhentningen i Skive- Power butikken forløb fint. Det samme gjorde advisering, da uret var ankommet og kunne hentes. Det der trækker ned var, at stå i en (næsten tom) Power-butik i Skive op mod lukketid 1. juni 2026 som nr. 3 i kø ved een ekspedient i mobilafdelingen - mens de to-tre andre ledige ekspedienter i butikken holdt sig væk fra mobilområdet og i stedet hyggesnakkede indbyrdes. Efter jeg havde ventet i 12-15 min. kaldte den eneste travle medarbejder i mobilområdet (endelig!) på hjælp hos dem der stod og hyggesnakkede indbyrdes. Nu fik jeg så endeligt hurtigt og effektivt mit bestilte ur udleveret.
Det havde været fint, hvis blot een af de andre ledige medarbejdere af sig selv, var kommet op og hjulpet den eneste der ekspederede i hele butikken.

1. juni 2026

Hej Harder,

Tak for den fine og ærlige anmeldelse.

Det er godt at høre, at onlinebestillingen, leveringen til butikken og adviseringen fungerede som de skulle.

Samtidig er det helt forståeligt, at ventetiden i butikken trak oplevelsen ned, især når der var andre medarbejdere til stede. Tak fordi du beskriver forløbet så konkret. Det giver et klart billede af oplevelsen i Skive.

Det er dog positivt, at udleveringen til sidst gik hurtigt og effektivt.

Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele både det, der fungerede godt, og det, der kunne have været bedre. All the best, Erik at POWER! ⚡

Flink ung sælger

Kom for at købe en bærbar på tilbud, fik også et alternativ tilbud. Men holde os til de oprindelige tilbud fra avisen. Takkede pænt nej tak til en masse ekstra køb. Hurtigt og en go oplevelse

31. maj 2026

Hej Allan,

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen var hurtig og god, og at der blev givet plads til at vælge det tilbud, der passede bedst.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.