I var gode til at fortælle hvor produkt befandt sig og giver løber besked om hvor i landet det var og forventnings tiden. Personalet havde god service ved afhentning i butikken, kan ikke sætte nogl... Se mere
Der blev ydet fin service med at overføre data fra gammel til ny telefon men måtte da også betale for det
Powerless service. Ualmindelig dårlig service. Blev gennet land og rige rundt efter en jbl højtaler de havde på tilbud, men ikke havde på lager, selvom tilbuddet startede samme dag. Fik så endelig høj... Se mere
I kalder det click and collect og det så skulle være nemt. Det er jeg ikke helt enig i det er. Bestilling på hjemmeside - fint. Kører til varehus, går til click and collect, får en bon udleveret skal... Se mere
Vestergårdsvej 2, København, Danmark, 4700, Næstved, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Vi skulle købe en vaskemaskine og blev tilbudt en der kostede 9999,- kr. Vores budget lå fra 3000 - 4000 kr, men vi fik en ændring i prisen fra 9999,- til 5000 altså ca 50 %. Jeg tænkte med det samme af den vaskemaskine aldrig har kostet 9999, men at det bare er en fup pris så kunden føler at det er et utroligt afslag. Vi sagde pænt nej tak og holdt os til den vaskemaskine vi var kommet for at købe. Vi fik at vide at der var en eneste tilbage som vi købte. Lige idet vi betalte brød deres system ned og vi kunne hverken få kvittering eller vaskemaskine. Vi fik at vide at vi skulle komme tilbage senere på trods af at vi havde fortalt vi havde kørt fra Vordingborg til Næstved for at købe den.
Vi gik på restaurant for at få tiden til at gå. Og da vi kom tilbage lykkedes det endelig efter en del besvær at få betaling og kvittering til at lykkes. Da vi skal hente vaskemaskinen fortæller lagerføren at der ikke er flere tilbage. Vi må tomhændet vandre tilbage i butikken, og efter at have brugt 3,5 timer på at købe en vaskemaskine kan vi starte helt forfra. Vi får tilbudt en anden vaskemaskine, igen er det et helt utroligt godt tilbud grundet en oprindelig fuppris. Vi bliver overhovedet ikke tilbudt nogen form for kompensering for al den ulejlighed vi har været igennem og ender med at få vores penge retur efter 4 timers håbløs tid i Power.
Under hele denne misere får jeg ovenikøbet tilbudt at hvis jeg laver et nyt Mobil abonnement hos Power kan jeg få vaskemaskinen billigere. Jeg skal bare betale dobbelt den pris jeg betaler i dag og så vi jeg spare 150 kr om måneden. Et tilbud der efter en lyn hurtig hovedregning aldrig nogensinde kommer til at stemme. Rent fup og fidus for at lave et mersalg.
Virkelig virkelig en dårlig oplevelse og Power har ganske sikkert mistet langt mere en 1 kunde på det.

Besvarelse fra POWER.dk - Næstved
Fin hurtig behandling og fruen i huset her hentet dem i butikken det gik glat og let tak for god servic vi ses snart igen. God sommer

Besvarelse fra POWER.dk - Næstved
Virkeligt godt TV jeg købte, da mit gamle Philips trængte voldsomt til en udskiftning.
Yderst kompetent sælger, som var god til og oplyse om mit valg af det nye TV.
Tak for en god oplevelse.

Besvarelse fra POWER.dk - Næstved
fik løst mit problem,på en måde s¨å jeg forstod den

Besvarelse fra POWER.dk - Næstved
God kundeservice og prismatch det virker, det blev håndteret meget professionelt.

Besvarelse fra POWER.dk - Næstved
Super god service, venligt og tålmodigt personale med god humor, som var meget behjælpelig med at finde det rigtige produkt og få det sat op.
Kontra Elgiganten, de havde ikke det produkt jeg spurgte efter, tilbød ikke et andet, snakkede bare videre. Så jeg gik og det var jeg såå glad for, for i Power var servicen helt i top, tak for en dejlig oplevelse, jeg kommer helt sikkert igen 🙂

Besvarelse fra POWER.dk - Næstved
Tider til afhentning blev overholdt
Billigst sted på produktet

Besvarelse fra POWER.dk - Næstved
Jeg har lige fået installeret en opvaskemaskine af Power, og oplevelsen har været helt uacceptabel.
Ikke nok med, at maskinen blev leveret uden alle de nødvendige reservedele, så der går nu to uger, før installationen kan færdiggøres.
Som om det ikke var nok, ødelagde montørerne ballofixen, så den nu ikke længere sidder fast på væggen. Jeg tog billeder og kontaktede Power. De sendte deres folk ud, som blot konstaterede, at de ikke måtte udføre VVS-arbejde – og derefter gik de igen uden at løse problemet.
Flere dage senere var jeg selv nødt til at kontakte Power for at høre, hvad der skulle ske. Deres svar var i praksis, at de ikke kunne gøre noget, og de fralagde sig ansvaret for en skade, deres egne montører har forårsaget.
Det er ganske enkelt en uacceptabel måde at behandle sine kunder på.

Besvarelse fra POWER.dk - Næstved
Lidt forvirring over hvem der skulle betales til, men de fandt en

Besvarelse fra POWER.dk - Næstved
Jeg mødte en alt for påtrængende sælger til min smag, jeg kom for at købe en pc-skærm og fik fin vejledning, men så knækkede filmen, da sælgeren begyndte at ville sælge telefonabonnement, og alt muligt andet jeg slet ikke var kommet for, så den sælger bør have et kursus i at læse en kunde og hurtigt spotte om han/hun er et nemt offer, oplevelsen gør at jeg næste gang sandsynligvis henvender mig til en af jeres konkurrenter!

Besvarelse fra POWER.dk - Næstved
Der kom aldrig en besked om, at ordren var klar til afhentning. Til gengæld blev jeg ringet op af en uhøflig medarbejder, der rykkede for afhentning.
Vi aftalte afhentning næste morgen, og han lovede at notere det. Næste morgen var ordren slettet. Jeg var dog heldig, at varen var på lager, så jeg fik den alligevel. Med besked om, at jeg næste gang skulle afhente til tiden.

Besvarelse fra POWER.dk - Næstved
Jeg købte en Gulvventilator, og den var some jeg ville have. Altså modelen og størrelsen. Ekspedienten have nævnt at jeg har mypower beløb(210 kr.) der kan trækkes fra prisen. Det havde jeg glemt.

Besvarelse fra POWER.dk - Næstved
Fik sendt en ordre på trods af at have forsøgt at annullere den 2 gange. Først pr. Mail og derefter i fysisk butik, hvor den søde medarbejder tog en masse af mine oplysninger, for så ikke at annullere ordren alligevel. Det var min oplevelse, værsgo.