Jeg oplever at Power er villige til at lave en fornuftig handel for begge parter. I højere grad end andre udbydere af elektronik på markedet. Købte et TV onsdag den 15.07. til en pris som jeg synes... Se mere
Beste service nogensinde i en powerbutik. Købte kogeplade og ovn og fik en rigtig god pris og grundig gennemgang. Han gav sig god tid og vi følte os mødt. Ikke mindst næste dag dag vi måtte købe en ny... Se mere
Dette har intet med Power Haderslev at gøre. Det omhandler Power generelt. Total misvisende produktbeskrivelse og billeder af en aircondition. Der står intet under produktbeskrivelse/specifikation... Se mere
Vi var først i Kolding det var til at lukke op og skide i så var vi Haderslev ders kundeservice var bare heldt i top så der handle vi
Nordhavnsvej 2, 6100, Haderslev, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Besvarelse fra POWER.dk - Haderslev
en sælger der havde tid, lyttede til en og kom med god faglig viden

Besvarelse fra POWER.dk - Haderslev
Jeg elsker at komme i Power .
Fede produkter .sødt personale altid service minded og villig til at hjælpe .Hurtig ekspedering og bare min butik

Besvarelse fra POWER.dk - Haderslev
Sms afhentning besked er stadig ikke godt. Men i butikken var han meget flink. Jeg sys dog det var underligt og skulle vente da der stod der var få på lageret.

Besvarelse fra POWER.dk - Haderslev
Man kan ikke sige det var en go oplevelse . Kommer ned i butikken for at købe en opvaskemaskine og klar til at tage en hurtig beslutning. For købt en maskine men inden vi kommer hjem bliver der ringet at det er den forkertemaskine de har udleveret . Sender en af mine ansatte ned for at bytte næste morgen han kommer også hjem med en forkert vaskemaskine . Jeg vender selv retur for tredje gang for at få at vide de ikke har den rigtige maskine FLOT med FLOT på
Og der efter skal man vente en uge på at få sine penge retur
Det bliver ikke power igen for vores vedkommende
Vh Jens

Besvarelse fra POWER.dk - Haderslev
Vi fik en reel og professionel betjening.
Ifm. køb af ny iPad var Power hurtig til at overfører data fra dengang. iPad til den nye.

Besvarelse fra POWER.dk - Haderslev
Har handlet flere gange hos Power, har altid fået et super godt produkt. Fjernsynet fik jeg leveret, og det gik som smurt. Fint at i ringer 1/2 time før ankomst. Sød og venlig levering. Så 5 stjerner herfra.

Hurtig og ærlig betjening
Selvom knægten ikke var gammel i Haderslev

Besvarelse fra POWER.dk - Haderslev
er meget tilfreds de var flinke og meget behjælpelig.

Besvarelse fra POWER.dk - Haderslev
Jeg fik den hjælp jeg skulle have med at købe nogle høretelefoner. Har bestilt direkte i butikken med levering hjem.

Besvarelse fra POWER.dk - Haderslev
Kanon god service og flinke menesker og behjælpelige med gode tilbud

Super flink ekspedient ,
Meget omhyggelig med at fortælle om rabatordninger, uden at presse på