POWER.dk - Frederikshavn Anmeldelser

1.806

Grønlandsvej 22, 9900 Frederikshavn, DK

Kom ind i forretningen kom til at snakke med en flink dygtig sælger Vi fandt frem til de hvidevarerne jeg gerne ville ha fik en fantastisk pris tak Så et par dage efter fandt jeg frem til en k... Se mere

Meget kundevenlig personale, der straks spørger til hvad vi søger.Henviser til een i den afd. hvor hvidevaren vi søger er. Hurtig og supervenlig betjening . Altid gode tilbud hos jer . Kommer der igen... Se mere

Det gik fint i butikken med at få 65” TV udleveret. Tilbudt trolley til at transportere det ud til bilen. Udfordringen var at få tv’et bakset sikkert ind i bilen, og selv om jeg stort set var eneste... Se mere

Blev genkendt da jeg kom ind af døren af den medarbejder som betjente mig sidst, personen kunne huske mig og hvad vi havde snakket om. Det gjorde hele episoden til en fornøjelse.

1. nr. 49 af de 62 bedste virksomheder i Elektronikbutik
  2. nr. 12 af de 19 bedste virksomheder i Mobiltelefonbutik
  3. nr. 30 af de 33 bedste virksomheder i Butik med udstyr til hjemmet
  4. nr. 6 af de 8 bedste virksomheder i Hvidevarebutik

30 dages-testen

• Grønlandsvej 22, 9900, Frederikshavn, Danmark

• 70338080

2 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(1.806)

32.905 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Varen kom en dag senere end lovet…

Varen kom en dag senere end lovet derfor kun 4 stjerner .ellers god kundeservice

Hej Jan,

Tak for din anmeldelse! Det er ærgerligt, at varen kom en dag senere end lovet. Vi sætter stor pris på din tålmodighed, og det er dejligt at høre, at du var tilfreds med vores kundeservice. Vi arbejder konstant på at forbedre vores leveringstider, så oplevelser som denne ikke gentager sig.

Med venlig hilsen, Erik hos POWER! ⚡

Jeg er og har aldrig været imponeret…

Jeg er og har aldrig været imponeret over power, hverken i Aalborg eller Frederikshavn, i Aalborg er kundeservicen =0, de siger de har prismatch men det gælder sjovt nok ikke lige der hvor man har fundet det, hvor når man går i Elgiganten, så er det billigst på Pricerunner, og ja så kan det godt være man ikke tjener noget der, men kunden kommer tilbage. Sælgerne virker bedrevidende på trods af at man kan forklare dem modsat,

I Frederikshavn bliver man derimod overfaldet af en sælger lige så snart man kommer ind, med alt for meget fokus på salg og ikke den rigtige vare til kunden. Og når man så siger jeg skal kigge på det her så kan de kun pege på afdelingen og sende en i den retning, hvis der ikke er noget af lave, så tag da kunden i hånden, snak med kunden og vis dem der ned, istedet for at være lige glad, når nu det ikke lige er den afdeling man arbejder i de skal have noget..

Må indrømme jeg kommer kun for tilbudene, og har Elgiganten de samme produkter på lager, får jeg prismatch der ovre i stedet

Hej Morten,

Tak for din feedback om dine oplevelser i vores butikker i Aalborg og Frederikshavn. Det er ærgerligt at høre, at du ikke har følt dig godt behandlet, og at vores service ikke har levet op til dine forventninger.

Vi tager din kritik til efterretning, især omkring kundeservice og den måde vores medarbejdere interagerer med kunderne på. Det er vigtigt for os at alle kunder føler sig velkomne og får den hjælp, de har brug for.

Vi sætter pris på din ærlige feedback, da det hjælper os med at blive bedre.

Vi købte en skabsfryser

Vi købte en skabsfryser, ved udpakning hjemme vist det sig at der var en skade på indvendigside af lågen. Kontaktede forretning dagen efter og fik aftalt at det skule byttes. God service og venlig betjening.

29. marts 2026

Hej Morten,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at I fik en god oplevelse med vores service i Frederikshavn. Vi sætter stor pris på, at vores team håndterede situationen hurtigt og professionelt.

Det betyder meget for os at vide, at vores venlige betjening gjorde en forskel for jer.

Alle de bedste, Erik hos POWER! ⚡

Super service, og vel oplagt personale rundt i butikken

30. marts 2026

Hej Per,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du havde en så positiv oplevelse med vores personale i Frederikshavn. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback om den gode service.

Det betyder meget for os at vide, at vores team leverede den kvalitet, du fortjener. Vi arbejder hårdt for at sikre, at alle vores kunder får den bedste oplevelse muligt.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

God service ..gav sig tid til at…

God service ..gav sig tid til at forklare brugen af produktet .. dejligt da det er ved at være en sjældenhed ..så mange roser til Power i Frederikshavn
((Startede hos Elgiganten Dem der arbejse der havde travlt med dem selv ..
3 mand stod og gloede på skærmen 2 andre farer ud og ind til baglokalet.. ingen spurte mig om de kunne hjælpe stod der i ca 5 minutter så spurte
jeg om nogen havde tid ..de glode på hinanden og 1 sagde lidt modvillig ja .. De havde så kun en af det..jeg kom for at købe og som var ret dyr )))..
Så Gik jeg til POWER ..som havde et fint udvalg og gode priser ..tak til en flink ekspedient som gav sig tid .. 👍👍👍👍

Hej skr,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig at høre, at vores medarbejder i Frederikshavn tog sig tid til at forklare produktet grundigt og give dig den service, du fortjener. Vi er stolte af vores team, der prioriterer at hjælpe kunderne ordentligt.

Det er dejligt at høre, at du fandt et godt udvalg og konkurrencedygtige priser hos os. Din positive oplevelse betyder meget for os, og vi sætter stor pris på, at du valgte POWER.

Alle de bedste, Erik hos POWER! ⚡

Ingen problemer og smilende betjening

Varer søgt på nettet.
Afhentet og betalt i butik.
Ingen problemer og smilende betjening.

26. marts 2026

Hej Finn,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du havde en så positiv oplevelse i vores butik i Frederikshavn. Det er dejligt at vide, at vores personale kunne hjælpe dig med et smil, og at hele processen med at søge varer online og afhente dem i butikken gik så glat.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Sådanne tilbagemeldinger motiverer virkelig vores team til at fortsætte med at levere den bedste service.

Levering til tiden

Levering til tiden, alt var godt, produkterne særdeles tilfredsstillende og til en rigtig fin pris

19. marts 2026

Hej CCH,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at leveringen kom til tiden, og at du er så tilfreds med både produkterne og prisen. Det betyder meget for os, når vores kunder har en så positiv oplevelse.

Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at alt gik som det skulle!

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Altid en virkelig god betjening

Altid en virkelig god betjening, og et bredt vare sortiment

29. marts 2026

Hej Leif,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at du altid oplever god betjening i vores Frederikshavn butik. Vi er stolte af vores brede varesortiment og arbejder hver dag for at give vores kunder den bedste oplevelse. Det betyder meget for os at vide, at vores team leverer den service, I fortjener. Tak fordi du vælger POWER!

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Særdeles god og venlig ekspedition

Særdeles god og venlig ekspedition. Grundig gennemgang af købsmuligheder til min fordel.

Hej Benny,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du havde en så positiv oplevelse i vores butik i Frederikshavn. Det er dejligt at vide, at vores personale kunne give dig en grundig og venlig vejledning, der hjalp dig med at finde den rigtige løsning.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Sådanne tilbagemeldinger motiverer os til at fortsætte med at levere den bedste service.

God betjening

19. marts 2026

Hej Pia,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du har haft en god oplevelse med betjeningen i vores Frederikshavn butik. Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele din feedback med os.

Det betyder meget for os at vide, at vores team leverer den service, som vores kunder fortjener. Din anmeldelse motiverer os til at fortsætte med at give den bedste kundeservice.

Venlig og faglig ekspident

Venlig og faglig ekspident

20. marts 2026

Hej Jens,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du havde en så positiv oplevelse med vores venlige og faglige ekspedient i Frederikshavn. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din erfaring med os.

Det betyder meget for os at vide, at vores team leverer den service, som I fortjener. Din feedback motiverer os til at fortsætte med at give den bedste kundeservice.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Kompetent vejledning

Kompetent vejledning. super butik.

21. marts 2026

Hej Torben,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du oplevede kompetent vejledning i vores butik i Frederikshavn. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os.

Det betyder meget for os at vide, at vores team kunne hjælpe dig godt, og at du synes, vi har en super butik. Sådanne tilbagemeldinger motiverer os til at fortsætte med at levere den bedste service.

Alt forløb fint!

18. marts 2026

Hej Henrik,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at alt forløb fint med din ordre. Vi sætter stor pris på din positive feedback og er glade for, at du havde en god oplevelse med os.

Gennemsnit.

Gennemsnit.

17. marts 2026

Hej Mogens,

Tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre fra dig, selvom vi naturligvis gerne ville have givet dig en endnu bedre oplevelse. Vi sætter stor pris på din feedback og bruger den til at blive bedre hver dag.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

God hjælp til at finde en vaskemaskine…

God hjælp til at finde en vaskemaskine som havde de riktige målene som jeg måtte have. God kommunikation.

20. marts 2026

Hej Anita,

Tak for din positive anmeldelse! Det glæder os at høre, at vores team i Frederikshavn kunne hjælpe dig med at finde den rigtige vaskemaskine med de korrekte mål. God kommunikation er vigtigt for os, og det er fantastisk at vide, at du havde en god oplevelse.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber, du bliver glad for din nye vaskemaskine!

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Rigtig god service og produktviden

Rigtig god service og produktviden. Altid en stor fornøjelse at besøge og være kunde i Power i Frederikshavn

17. marts 2026

Hej Jakob,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer vores hjerter at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med vores service og produktviden i Frederikshavn. Det betyder meget for os, at du altid føler dig velkommen som kunde hos os. Vi sætter stor pris på din loyalitet og glæder os til at se dig igen!

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Mere travlt med at sælge alt andet end…

Mere travlt med at sælge alt andet end det vi har brug for

9. marts 2026

Hej Ole,

Vi forstår din frustration over, at personalet ikke var fuldt fokuseret på at hjælpe dig med det, du havde brug for. Det er vigtigt for os, at alle kunder føler sig prioriteret, når de besøger vores butikker.

Vi sætter stor pris på din tilbagemelding, da den hjælper os med at forbedre vores service i fremtiden.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Vel vidende ekspedient som ikke…

Vel vidende ekspedient som ikke forsøgte at sælge et bestemt produkt men at indsnævre hvad det var vi egentligt efterspurgte

13. marts 2026

Hej Niels,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at vores ekspedient i Frederikshavn kunne hjælpe dig med at finde præcis det, du havde brug for, uden at presse dig til at købe noget bestemt. Vi sætter stor pris på medarbejdere, der lytter til kundernes behov og giver den rette vejledning.

Det betyder meget for os at få sådan en positiv feedback om vores service!

Hej Birgitte,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en rigtig god og hurtig service hos os i Frederikshavn. Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at dele din positive oplevelse.

Vi sætter stor pris på din tillid og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Hej Renè,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service og har fået den rigtige vare. Det betyder meget for os at vide, at vi har levet op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din positive oplevelse. Det motiverer hele vores team til at fortsætte med at levere den bedste service muligt.