Power Racing Gokart Akademi Anmeldelser 53

3,1

Efter sidste oplevelse og anmeldelse herinde blev jeg, som lovet kontaktet og tilbudt at komme ud igen til en bedre oplevelse. Denne gang var det en langt bedre oplevelse. Vi kørte i Karts, som vi... Se mere

Vi kørte i dag gokart. Der var ikke strøm nok på kartende til 15 min som ét heat tager. Det resulterede i, at dem som lå øverst på ranglisten pludselig kom en del bagefter. Det var første og sidst... Se mere

Jeg har været forbi her igår med små børn og må indrømme at sige, instruktøren var meget aggressiv. Instruktøren blev F.eks meget sur på den ene barn hvor han nærmest “råbte” af ham. Jeg synes do... Se mere

Min bror og jeg var i dag på besøg hos Power Racing for at bruge et gavekort, som vi havde modtaget inden Corona-Krisens indtog. Vores papirsgavekort var blevet væk, hvorfor Power Racing blev... Se mere

1. Forlystelsescenter

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos Power Racing Gokart Akademi har vi Danmarks eneste elektriske gokarts og Danmarks nok flotteste indendørs gokart bane. Vi bor et stenkast fra Herlev station og alle er velkommen til at køre. Vi bruger rigtig motorsports asfalt, samt en opvarmet hal. Vi har professionelle instruktører, inklusiv Le Mans stjernen Christoffer Nygaard. Se mere på vores hjemmeside www.power-racing.dk

3,1

Middel

Dårlig service og medarbejdere uden alt for meget mellem ørene

Her i dag den 5 april 2018 var jeg til fødselsdag hos en af mine venner som havde planlagt en sjov gokart tur, og vi havde høje forventninger. Mange af os havde ikke prøvet det før og var mega hyped og glædet os. Men så da vi skulle i gang med andet "heat" skal en af mine kammerater lige på toilettet, når han er færdig fortæller medarbejderen at de har en "tidsplan de skal følge" og han så ikke kan være med, han skulle bare på wc, han har betalt ca. 2000 kr. Og han får selv kun 10 minutter på banen han har enda fødselsdag. Seriøst jeg vil undgå at komme der igen!

Hej Adam,

Vi kan, i anmeldelsen, forstå at I har haft en mindre heldig oplevelse hos os forleden dag.

Som skrevet i anmeldelsen fra Liza vedrørende samme event, er vi rigtig kede af, at I har haft denne oplevelse af fødselsdagen.
Du er meget velkommen til at at læse vores svar til Liza, som selvfølgelig også gør sig gældende her.

Du er ligesom Liza, også meget velkommen til at sende os en mail på info@power-racing.dk, hvor du kan uddybe din feedback, således at vi bedre kan tackle lignende situationer i fremtiden.

Vi håber meget på at høre fra dig.

Mvh. Alexander, Power Racing Gokart Akademi

Medarbejderne sørger for den dårlige oplevelse

Den arrogante holdning jeres medarbejder udviser, samt at medarbejderne ødelægger den oplevelse vi har betalt for i dyre domme er totalt uacceptabelt.

I bestemmer selv hvordan i styre jeres biks, vi andre bestemmer heldigvis om vi gider betale for jeres "underholdning" og jeg kan ikke forestille mig at vores team på 12 kommer igen.

Skod sted.

Hej Lars,

Øv. Det er vi rigtig ærgerlige over at høre.
Det er bestemt ikke tilfredsstillende for os at modtage sådan en anmeldelse.

Du har helt ret i, at vi selv bestemmer, hvordan vi styrer vores biks, og den måde du her refererer til her, er bestemt ikke måden.

Vi modtager heldigvis massere af god respons for både vores gokartcenter, faciliteter og for vores kundehåndtering, hvilket vi er rigtig glade for.
Det retfærdiggør dog på ingen måde, at du måtte have haft en mindre god oplevelse herude.

Vi håber virkelig, at du vil ofre to minutter på at skrive os en mere uddybende mail på info@power-racing.dk, således at vi kan få styr på misforståelsen.
Vi vil nemlig rigtig gerne have at jeres team på 12 personer kommer igen, og kan gå herfra med en god oplevelse.

Skam jer😤

Jeg har i dag den 5. april afholdt min søns 12 års fødselsdag hos Power Racing. Han har glædet sig til at skulle køre med sine klassekammerater, men fødselsdagen ender med en dreng i tårer. Da andet heat skal sættes igang vil min søn og en af hans venner lige hurtigt gå på toilettet, men de får at vide, at det er der ikke tid til. Min søn skal derefter hente en hjelm, og da han er halvvejs derude hører han, at løbet er blevet sat igang, på trods af at medarbejderen er blevet gjort opmærksom på, at fødselsdagsbarnet mangler. Under hele forløbet er der intet engagement fra medarbejderens side og jeg synes ærlig talt ikke det er i orden, at sælge et fødselsdagsarrangement til knap 2.000,- og så at blive mødt af sådan en lad holdning. I skulle skamme jer!

Hej Liza,

Tak for din anmeldelse og feedback på jeres event her hos Power Racing Gokart Akademi.

Det er vi rigtig kede af!
Det er bestemt ikke meningen, at vores kunder og gæster skal gå herfra med en dårlig oplevelse.
Tværtimod er det vores hensigt, at folk skal gå herfra med et smil på læben og med lysten til at komme igen.

Vi modtager generelt rigtig god respons på vores gokartcenter og faciliteter, hvilket vi er rigtig glade for.
Vi har dog ikke råd til at modtage disse mindre positive anmeldelser, og skal derfor for alt i verden undgå lignende episoder i fremtiden.
Selv en af disse, er for meget!

Derfor sætter vi, på trods af den mindre positive anmeldelse, pris på, at I har givet denne feedback.
Vi kan, I din anmeldelse, læse nogle punkter, som I har måtte være utilfredse med. Vi ser dog meget gerne, at du sender os en mail på info@power-racing.dk, hvor du kan uddybe din feedback, således at vi bedre kan tackle lignende situationer i fremtiden.

Vi håber at høre fra dig, og må endnu engang udtrykke, at vi er ærgerlige over, at I har haft en dårlig oplevelse herude.

Mvh. Alexander, Power Racing Gokart Akademi

God oplevelse, manglende engagement fra medarbejdere.

Alt i alt havde vi en god oplevelse hos Power Racing Herlev. Faciliteterne var i top og alt forløb som aftalt. Dog kan det kun blive til 3 stjerne, da jeg gik derfra med en oplevelse af, at medarbejdernes serviceniveau ikke levede op til det niveau man måtte forvente et sted hvor man kommer for at hygge sig med familie og venner. De to medarbejdere der var på arbejde den pågældende dag virkede uoplagte, grænsende til ligeglade. Der manglende energi og engagement. Vi var de første som skulle køre den pågældende dag, så det manglende serviceniveau kan næppe skyldes en lang arbejdsdag.
Jeg kommer med glæde igen hos Power Racing Herlev, med en forhåbning om at medarbejderne vil bidrage til en 5-stjernet oplevelse.

23. maj 2017

Fantastiske omgivelser!! Rent og lækkert, super oplevelse.

Fantastisk flotte omgivelser, intet magen til i Danmark faktisk.
Personalet er servicemindede, der er rent og lækkert at være, super gode forhold for både børn og voksne. Gode forhold for firma arrangementer også, var her med mit firma, hvor vi var 30 mand ude og køre et "El Mans" det var alt i alt en super oplevelse! Vil aldrig komme andre steder efter at have været her.

26. februar 2016

Danmarks absolut fedeste indendørs gokart bane!

Jeg har kørt i de fleste andre baner i KBH og de er alle nogle kolde haller med et glat beton gulv, men det er der intet af hos power racing.
Der er rigtig asfalt og karterne er meget hurtigere end almindelige gokarts.

Kommer helt sikkert igen!

26. februar 2016

Super lækkert

Vi var en familie på 5.. Far mor og tre drenge,. Super personale og fede karts, dejligt at køre uden os og larm... Kan kun varmt anbefales

31. marts 2015

Besvarelse fra Power Racing Gokart Akademi

Hej Kasper, tusinde tak for de pæne ord. Vi håber at se dig herude igen snart :)

Vis anmeldelser på alle sprog. (53 anmeldelser)