Efter sidste oplevelse og anmeldelse herinde blev jeg, som lovet kontaktet og tilbudt at komme ud igen til en bedre oplevelse. Denne gang var det en langt bedre oplevelse. Vi kørte i Karts, som vi... Se mere
Vi kørte i dag gokart. Der var ikke strøm nok på kartende til 15 min som ét heat tager. Det resulterede i, at dem som lå øverst på ranglisten pludselig kom en del bagefter. Det var første og sidst... Se mere
Jeg har været forbi her igår med små børn og må indrømme at sige, instruktøren var meget aggressiv. Instruktøren blev F.eks meget sur på den ene barn hvor han nærmest “råbte” af ham. Jeg synes do... Se mere
Min bror og jeg var i dag på besøg hos Power Racing for at bruge et gavekort, som vi havde modtaget inden Corona-Krisens indtog. Vores papirsgavekort var blevet væk, hvorfor Power Racing blev... Se mere
Hos Power Racing Gokart Akademi har vi Danmarks eneste elektriske gokarts og Danmarks nok flotteste indendørs gokart bane. Vi bor et stenkast fra Herlev station og alle er velkommen til at køre. Vi bruger rigtig motorsports asfalt, samt en opvarmet hal. Vi har professionelle instruktører, inklusiv Le Mans stjernen Christoffer Nygaard. Se mere på vores hjemmeside www.power-racing.dk
Lyskær 7, 2730, Herlev, Danmark
Mega fedt sted med gode instruktøre!
Alle karts er desuden ens! 🏎
Morten er den bedste instruktør👌
Det var er og vil altid være MEGA GRINEREN at køre gokart med sine venner og familie.😎
Mega fedt sted med massere af aktiviteter
Utrolige hyggelige personer, hjælper meget. Forstår hvad man siger og ja hjælper med det. Gokartene er elektriske og derfor larmer ikk. Stedet har r flot og hyggeligt, der er mange steder man kan sidde.
Utroligt hyggelige faciliteter med professionelt personale, og flotte maskiner. Gode læringsøvelser, der fremmer samarbejde. Men bedst af alt, gokarts er elektriske og larmer derfor ikke.
Jeg kom her første gang til et firma arrangement og har trænet her lige siden. Dejligt rent og støjfrit miljø. Velholdte biler og fantastisk instruktion. Anbefalet for alle aldersgrupper.
Super fedt sted! Fed bane, flotte faciliteter, hyggelige medarbejdere der altid vil give gode råd til at optimerer kørslen.
Alt i alt en super fed race oplevelse hver gang!
Klasse Gokart oplevelse og alle penge værd. vi var 3 mand ude og køre gokart i 2 x 15 minutter. Efter det første 15 min får man lige evalueret sin kørsel med en af medarbejderne og hvad man skal prøve at forbedre, det fungerede super godt .
Klart den bedste gokart oplevelse jeg har haft - Jeg kommer helt sikkert igen !
Vi var 3 til gokart . Fantastisk bane og super angerseret ansatte.
kommer helt sikkert igen.
Vi havde en super dag hos Power Racing Gokart Akademi i Herlev. Fantastiske bane, og super proffesionelle faciliteter. Det fungede godt med el-gokarts, da der ikke er behov for udluftning og dermed var en god temperatur i hallen.
Det er ikke sidste gang jeg har været der.
Super dårlig behandling Vi er 3 mand og 4 drenge i alder 9 til 10 år da vi kommer siger vi at vi gerne vil køre 15 min men den ansat siger at det er Best vis vi ta 2 x 15 min først 15 tidstagning også race der efter.
Men efter de første 15 min er der en af drengene der ikke ser et flag og køre derfor ind i en af siderne hvor efter den ansatte begynder og sige at det ikke er så smart og skælder ham ud.
Der efter vil han ikke køre de andre 15 min så vi siger at han ikke følger sig sikker og der til siger han at det er helt fint alle andre køre derefter 15 min.
Da vi er færdig og skal gå spørg jeg om de sætter pengene ind igen på det dankort eller om han kan køre dem en anden gang men til dette siger den ansatte at det kan de ikke og da jeg syntes det er lidt dårligt svare han at det gider han slet ikke diskutere med jer
Så dette sted syntes jeg man skal tænke over at besøge

Besvarelse fra Power Racing Gokart Akademi