Power Racing Gokart Akademi Anmeldelser 53

3,1

Vi kørte i dag gokart. Der var ikke strøm nok på kartende til 15 min som ét heat tager. Det resulterede i, at dem som lå øverst på ranglisten pludselig kom en del bagefter. Det var første og sidst... Se mere

Jeg har været forbi her igår med små børn og må indrømme at sige, instruktøren var meget aggressiv. Instruktøren blev F.eks meget sur på den ene barn hvor han nærmest “råbte” af ham. Jeg synes do... Se mere

Min bror og jeg var i dag på besøg hos Power Racing for at bruge et gavekort, som vi havde modtaget inden Corona-Krisens indtog. Vores papirsgavekort var blevet væk, hvorfor Power Racing blev... Se mere

1. Forlystelsescenter

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos Power Racing Gokart Akademi har vi Danmarks eneste elektriske gokarts og Danmarks nok flotteste indendørs gokart bane. Vi bor et stenkast fra Herlev station og alle er velkommen til at køre. Vi bruger rigtig motorsports asfalt, samt en opvarmet hal. Vi har professionelle instruktører, inklusiv Le Mans stjernen Christoffer Nygaard. Se mere på vores hjemmeside www.power-racing.dk

3,1

Middel

En flot revanche!

Efter sidste oplevelse og anmeldelse herinde blev jeg, som lovet kontaktet og tilbudt at komme ud igen til en bedre oplevelse. Denne gang var det en langt bedre oplevelse. Vi kørte i Karts, som virkede og af heats på 10 minutter, som nok også havde noget at sige ift. om de var ved at løbe tør for Power eller ej. Vi havde en god oplevelse denne gang. Victoria var sød og rar! Tak :)

Den tidligere anmeldelse:
Cartsne virkede ikke ordentligt. Var endda i to forskellige. Brokkede mig undervejs og bad om en anden cart til runde to, som jeg fik men den var værre. Bad derefter om nogle af pengene igen, det fik vi ikke… men vi fik en omgang drikkevar (øl/sodavand).
Der var ikke ordentlig Power gennem hele sessionen (15 min). I grove træk bruger du de første 5 på at varme dæk op og lære banen at kende, så virkede carten fint de næsste 4 og de sidste 6 var Power ikke ordentligt. Bil to var endnu værre…

29. maj 2023

Hej Matties,

Vi er kede af at høre, at det er den oplevelse, du går herfra med.

Det er bestemt ikke intentionen, at vores gæster skal gå herfra med den følelse.

Vi tager kontakt til dig direkte for at følge yderligere op.

Mvh. Power Racing Gokart Akademi.

Vi kørte i dag gokart

Det var første og sidste gang vi har kørt el gokart.

28. maj 2023

ekspedienten var pisse irreterne ville…

ekspedienten var pisse irreterne ville ikke anbefale det her sted værste oplevelse i mit liv..

31. marts 2023

Hej Marcus,

Er du sikker på din klage omhandler Power Racing Gokart akademi, da vi ikke har ekspedienter, men instruktører.

Hvis det er omhandlende et event hos os vil vi meget gerne vide mere om din oplevelse.

Mvh
Power Racing Gokart Akademi

Meget skuffende.

Meget skuffende.
Min klasse skulle være her til blå mandag og var taget hele vejen herud og så er banen gået i stykker.

23. august 2021

Hej Emma

Det er vi også rigtig kede af, da vi også havde set frem til at få jer på banen.

Men desværre havde vi et voldsomt uheld 10 minutter før jeres besøg, som betød at det ikke ville være sikkerhedsmæssigt forsvarligt at sende jer på banen.
Vi kontaktede personen, der havde booket arrangementet, men han har nok haft svært ved at nå at informere jer alle, inden I dukkede op.

Vores mekaniker arbejder i skrivende stund på højtryk, for at få banen op at køre igen.

Vi gør selvfølgelig alt for at undgå alvorlige ulykker der giver materielle skader på vores udstyr og bane, men vi må desværre indse, at vi ikke altid kan helgardere os.

Vi håber på at kunne give jer en oplevelse i fremtiden, og vi beklager selvfølgelig, at I har taget den lange vej herud for at gå skuffet hjem - uden gokartkørsel.

Vi håber, at I, trods alt, får en god Blå Mandag alligevel.

Mvh. Power Racing Gokart Akademi

Virkelig skuffende

Virkelig skuffende, her kommer vi til blå mandag og har glædet os og så er banen i stykker. Vi bliver smidt ud og bliver fortalt at de vil Prøve at få vores penge tilbage.. Hvis man kunne give 0 stjerner ville jeg det

23. august 2021

Hej Amalie

Vi håber, at I, trods alt, får en god Blå Mandag alligevel.

Mvh. Power Racing Gokart Akademi

Yderst fremragende service!

Vores papirsgavekort var blevet væk, hvorfor Power Racing blev kontaktet i håb om at de kunne genskabe gavekortet.
Det lykkes heldigvis. Sikke en fremragende service vi i hele forløbet har oplevet.
Tak for en skøn og sjov time.

Vi ses helt sikkert igen.

Dbh
Mathias og Nicklas.

8. august 2021

Jeg har været forbi her igår med små…

Jeg synes dog instruktøren skal have mere respekt eller generelt slappe af, hvis et barn begår en lille fejl. I stedet for at give et mærkeligt negativt ansigt.

30. juli 2021

Jeg var på besøg hos Power Racing med…

Jeg var på besøg hos Power Racing med en gruppe unge teenagere (vi var ca. 10 personer) Og vi havde bare den skønneste eftermiddag sammen. Der var plads til alle og stor (og sød) tålmodighed fra personalet (det kan godt kræve lidt at holde styr på sådan en flok!) Sikkerheden var i top og samtidig var der plads til at de kunne fjolle lidt og drille hinanden på banen. Jeg kører selv som Bedstemor And - men selv jeg hyggede mig storartet! Meget sødt personale og fed bane! Tak for en skøn eftermiddag! Heidi Børsholt

27. april 2020

kanon intro video hvor man får…

kanon intro video hvor man får forklaret reglerne, som de så selv ikke følger, af uvis årsag. Gir mening de havde et underskud på 3,8 millioner dkk sidste regnskabsår.

6. februar 2020

Hej Simon,

Tak for din anmeldelse og feedback på dit besøg her hos Power Racing Gokart Akademi.

Vi kan, i anmeldelsen, fornemme at du har haft en mindre heldig oplevelse hos os forleden dag.
Det er vi rigtig kede af!

Vi ærgrer os meget over at modtage disse mindre positive anmeldelser, og skal derfor for alt i verden undgå lignende episoder i fremtiden.

Vi ser meget gerne, at du sender os en mail på info@power-racing.dk, hvor du uddyber din utilfredshed, således at vi bedre kan tackle lignende situationer i fremtiden.

Mvh. Alexander, Power Racing Gokart Akademi