Snap niet hoe deze organisatie werkt. Dat mensen hier nog gebruik van maken, super onbetrouwbaar! Gelukkig zijn er steeds meer bedrijven die voor DHL of gelijksoortige bedrijven gaan.

Péssimo péssimo o serviço, fiz a encomenda dia 1 de abril a encomenda demora no máximo entre 7 a 10 dias no máximo. Não consigo entrar em contacto o chat é inútil. Vale zero estrelas. Muito mau até a... Se mere

Voor de zoveelste keer is mijn post verkeerd bezorgd... Ze hebben moeite met het vinden van mijn appartement. Deze keer nog geluknwant ze brengen het ook gewoon vaak gelijk naar een pick-up point. Ik... Se mere

Slechtste bezorg bedrijf die er is Pakketje komt nooit optijd als je adres weizigd verwerken ze dat niet ze gooien met pakketjes ze leggen het in de lift of voor de deur omdat ze te lui zijn om te l... Se mere

1. Kurértjeneste
  2. Kurér- og leveringsservice
  3. Logistikvirksomhed
  4. Fragt- og forsendelsesservice
  5. Rederi
  6. Fragtservice

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

You can track your international registered mail item or packet to its destination by using our online international tracking system

• Prinses Beatrixlaan 23, 2595 AK, Den Haag, Holland

• postnl.post

1,2

Dårlig

WAARSCHUWING: onterechte na-verrekeningen!!!!

Op 18 oktober lever ik bij het afgifte-punt van PostNL een brievenpostpakket in. Het pakket voldoet aan de eisen van een brievenpostpakket zoals aangegeven op de website. Het voldoet qua afmeting. De inhoud - een hoes voor fiets of motor - weegt circa 300 gram. Ik betaal 4,10 EUR voor een brievenbuspakket met track-and-trace.

Het afgiftepunt van PostNL-dienst keurt het goed en neemt het pakket in. Het pakket wordt bezorgd.

Wat schetst mijn verbazing als ik een week later een verzoek krijg om nog eens 4,80 EUR extra te betalen!

Dit klopt voor geen ene meter:

1) het pakket voldoet aan de eisen zoals weergegeven op de website van PostNL. Wat maten betreft en ook wat het gewicht betreft

2) Bij het PostNL-afgiftepunt had dit aangegeven dienen te worden als dit fout zou zitten. En dat is niet gebeurd. Vreemd dat achteraf dan wel de suggestie gewekt wordt alsof het pakket niet voldeed aan de eisen.

3) Los van bovenstaande achter-af actie krijg ik een nare smaak voor het rekenen van zulke hoge kosten temeer als ik lees dat de PostNL-bezorgers klagen over de slechte salarissen en de hoge werkdruk

Mijn vertrouwen in PostNL is geschaad en ik zal zo min mogelijk gebruik maken van PostNL in de toekomst.

Indien nodig schakel ik de rechtsbijstandverzekering in, de kosten zullen voor PostNL denk ik dan iets hoger worden dan 4,80 EUR

26. oktober 2021

Waardeloos...

Waardeloos.... Pakketjes worden bij voorbaat al bij een afleverpunt ingeleverd. En dit met regelmaat. En hier bovenop krijg ik ook nog eens vaak niet eens te horen dat het pakket UBERHAUBT is afgeleverd met als resultaat dat het pakket weer retour gaat.... Bij andere bezorgers nog nooit zo vreselijk veel ellende gehad.

1. september 2021

Schlimmer geht es nicht

So einen schlechten Lieferdienst habe ich noch nie gesehen. Am 27.03. hat PostNL mein Paket und Seit 10 Tagen ist das Paket auf den Weg von NL nach DE. Bekommen die Postboten kein Fahrzeug? Müssen die Laufen?

22. april 2021

Slechte service

Wat een slechte service. Ze laten je 12u lang wachten met de belofte dat ze leveren. En dan blijkt dat ze nooit van plan waren die dag te leveren. Valse beloftes, afspraken niet nakomen, met mensen hun tijd en voeten spelen

12. marts 2021

Onterechte inklaring Postnl Imec, maar geen geld retour!

Onterechte inklaring Postnl Imec, maar geen geld retour!

Helaas wéér een slechte ervaring met Postnl afdeling IMEC/inklaring. Al 3 weken probeer ik mijn pakket (uiteraard zonder te hoeven betalen) in handen te krijgen dat zij en de douane hebben aangemerkt als dat er iets anders in zat dan dat er op de bon stond. Dan wordt het pakket dus ingeklaard en MOET je €17,50 betalen, terwijl dit niet terecht is (bedrag onder de €22,-).

Vervolgens word ik tot 3x toe voor leugenaar uitgemaakt, omdat ze me niet geloofden toen ik zei dat er een lege doos van een designermerk in het pakket zat. Dat heb ik ook bewezen met facturen enz., want die moest ik naar hen toe mailen.

Die doos blijkt er natuurlijk wel degelijk in te zitten, maar ipv excuses voor de vertraging en het niet geloven krijg ik dus alsnog de onterechte rekening van €17,50 gepresenteerd.

Bezwaar maken heeft geen enkele zin, want de slager keurt hier zijn eigen vlees. Het wordt tijd dat programma's als Kassa/Radar of Mr. Frank Visser dit (weer) op gaan pakken, want dit is gewoon diefstal!

Ik weet dat dit jaarlijks heel vaak gebeurt, dus op deze manier harken ze onterecht miljoenen euro's per jaar binnen en niemand die ze wat doet. Ik word hier héél verdrietig van :-(.

28. januar 2021

Er dette din virksomhed?