polycarbonaateshop.nl Anmeldelser

Under middel

2,5

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Not trustworthy, changing the price after purchase

I placed an order and paid. I received a confirmation plus the statement I needed to pay extra shipping costs.

I did not agree because shipping costs were a fixed costs/set price (quite high actually).

They said we cannot ship this order for this price, and my reply was 'you cannot change the shipping conditions after I made the purchase and paid'.

They sent me a link that supposedly confirmed their policy. However, I had a screenshot of the original page that proved they changed the page afterwards so they could charge me more money.

They confirmed the change, it was made 'to make things more clear for our customers'.

My POV remained the same: A shop cannot adjust their shipping costs after the order has been placed and completed.

This proves to me this shop is not trustworthy and you'd be better off looking for an alternative.

25. maj 2025

Heel vreemd bedrijf

Heel vreemd bedrijf, versturen vanuit Frankrijk zeer slecht gezaagde platen.

Mijn bestelling polycarbonaatplaten zitten vol met zaaghappen en zijn hobbelig en slordig gezaagd. Klantenservice doet er alles aan om anoniem te blijven, zo worden er geen namen genoemd en blijft het stil als je belt en wordt er alleen antwoord gegeven zodra jij begint met praten.

Ze werken met een vijf millimeter speling als het gaat om zagen, maar het hele principe dat je op maat kan laten zagen slaat dus echt nergens op, omdat alles schots en scheef aankomt nadat het ineens vanuit Frankrijk er 10-15 dagen over doet om geleverd te worden.

kortom: zeker niet aan te raden.

28. marts 2025

Maatwerk met aanvaardbare levertermijn.

Overzichtelijke website met mogelijkheid tot maatwerk.
Lange levertermijn wordt aangegeven op de website.

Bij mij duurde het nog iets langer dan aangegeven en na een tweede mailtje kreeg ik de dag daarop een telefoontje om levermoment af te spreken. Mogelijks blijven liggen bij transporteur (?).
Degelijk verpakt geleverd.

6. december 2023

Slechte service!!

Slechte service!!! Materiaal is goed (als het uiteindelijk wordt geleverd)!
Wacht al maanden op iets wat manco was bij de bezorging!!!
Reageren wel op mail en beloven van alles maar er komt niets (tot nu toe).

28. november 2023