Nancy HomeStore Anmeldelser 1.228

3,0

1. Møbelforretning

Nancy HomeStore is een internationale meubel verkoper die meubels levert van de hoogste kwaliteit om u blij en gelukkig te maken in uw huis. Wij doen dit door veel tijd en moeite steken in het produceren van goede en betrouwbare producten. Als u vragen heeft, aarzel niet om contact met ons op te nemen!

3,0

Middel

1 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Hvis jeg ku find nul stjerne så vil jeg…

Hvis jeg ku find nul stjerne så vil jeg det. Jeg har bestilt Nancy skænk på 2meter. Jeg spurgte mange gange om hvornår jeg kan får det skænk jeg har bestilt. Men til sidst de skriver at jeg havde fået den d. 23 Januar 2023. Men jeg har ikke fået det dumme skænk og ikke med at der stået på levering at der 3 ordrenummer men jeg har ikke bestilt 3, jeg har sku ikke har plads til 3 eller i alt 6 meter skænk. Samme dag at de skriv at jeg har fået det skænk så jeg har spærret min visakort da det er nemlig ikke blevet trukket beløbet endnu( I hope). Please lade være med at køber til denne hjemmeside, de snyder dig.

19. januar 2023

Super service igen !!

Kan kun bekræfte min tidligere anmeldelse. Bestilt et lille Gillette Bord, betalt og har allerede efter 5 dage modtaget varen. Ingen fejl. SUPER HANDEL. Meget tilfredse med købet.
Igen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra. 👍

3. februar 2022

Ikke fået mine penge tilbage

Jeg har bestilt et sofabord den 9/1-22. Der er trukket penge dagen efter, men bordet kom ikke og de svarer ikke på alle mine mails.
Derfor købte jeg et andet sofabord et andet sted fra. Derfor afbestilte jeg det sofabord jeg havde bestilt den 20/1-22 og skrev at jeg ville have mine penge retur.
Men jeg har ikke fået dem endnu, og man kan ikke få kontakt til dem hvis man skriver eller ringer til dem.
Så hold jeg fra dette firma.

27. januar 2022

Jeg har bestilt varer d

Jeg har bestilt varer d. 4/8-21.
Der er trukket penge dagen efter, men varene er aldrig kommet og de svarer ikke på alle mine mail!
Dårlig stil!

5. januar 2022

Hello Janni,

I'm sorry to hear that you have not received your order yet and that you seem to not get a reply to your emails.

We always try to answer all emails within 24 hours. I have searched your order and your emails on the name which you used in this review but unfortunately I can't find anything on the name. Perhaps you made the order on another name.
Please email us again so that we can help you to solve this. You can also reach us on WhatsApp or Facebook messenger.

Ingen pæne ord herfra!!

Jeg bestilte et tv møbel, som kom frem efter en god portion tid. Dette tænker jeg er ok, når den komme langvejs fra!
Da jeg åbner pakken opdager jeg desværre, at møbleret har en skade efter transporten! Dette skriver jeg til Nancy homestore om og jeg får da også hurtigt svar, hvor de beder mig fortælle, hvilken del der er beskadiget!
Jeg skriver straks tilbage med tydelig forklaring på dette.
Men efterfølgende ingen svar! Jeg skriver igen efter nogle dage, men igen ingen svar! Jeg tænker om der er noget galt med deres mail, så jeg finder en anden inden på deres hjemme side og prøver så at skrive der! Men igen ingen svar! Først efter flere forsøg, får jeg her 3 uger efter, besked om at de ikke kan give mig en ny del, da de ikke sender enkelte dele ud. Men i stedet kan få et afslag på 7 euro!!!
Dette mener jeg er et til grin/for lille beløb! Jeg mener at det er for dårligt, at jeg ikke kan få den vare jeg har bestilt, uden en skade. Hvis de ikke sender enkelte dele ud, så må de jo sende en hel ny! Eller i det mindste refundere et ordentligt beløb!
Men dette var ikke muligt og var jeg utilfreds, kunne jeg jo bare sende varen retur!

Ingen pæne ord herfra!

5. januar 2022

100 % tilfredshed

Vi bestilte den 13.november.2021 en reol til badeværelset. Den 23.november fik vi besked om, at ordren var afsendt og den 25. blev den leveret på vores adresse. Alt har været fint - kvaliteten er helt i top, ingen skader eller ridser. Vi handler helt sikkert gerne hos Nancy HomeStore igen.

28. november 2021

Hvis man kunne give 0 stjerner så…

Hvis man kunne give 0 stjerner så gjorde jeg det! Føler mig virkelig snydt! 🤥
Bestilte en køkkenvogn d 1 november. Modtog pakken en uge efter, og da jeg åbner den ser jeg at det er en helt anden vare jeg har fået. Prøver at ringe på nummeret, men bliver smidt af linjen med det samme! Øv hvor er det dårligt!

8. november 2021

Good day Mona,

I'm sorry to hear that you have received the wrong product.

We would really like to help you with fixing this so we would like to let you know that our customer service is available for you by email, WhatsApp, Facebook messenger and also by phone. I'm sorry that you got thrown off the phone line, that shouldn't happen of course. Please try contacting us again so that we can fix this for you and send you the correct product!

Svindel hjemmeside

Jeg bestilte en reol d. 7. august 2021 og pengene blev trukket dagen efter. Jeg har stadig ikke modtaget min vare og de svarer ikke på deres kundeservice.

4. november 2021

Hello Nikolaj,

I'm sorry to hear that delivery of your order is taking longer than expected.
This is ofcourse not how it should be.

In what way have you tried contacting our customer service? Our customer service is available for you by email, WhatsApp, Facebook messenger and by phone. We always do our best to answer all emails and messages within 24 hours. I would like to ask you to contact us again so we can check what is going on and find a solution for you.

Skader på ny reol

Skader på ny reol. 90% af leverede hylder har skader på kanter og/eller ridser på topflader.
Firmaet tilbyder 10% i afslag for 90% skade???
Vi havde tjekket trustpilot inden, men krydsede fingre for, vi var heldigere end alle de andre, vi kunne læse om her, da vi endelig havde fundet en reol/hylder, vi syntes var elegant.
Vi var desværre ikke heldigere end de andre før os :-(. Og en ny reol/nye hylder kunne ikke fremsendes (måske fordi de hylder, de har på lager, er ligeså skadet, som dem vi fik tilsendt.
Nu har vi bestilt en afhentning af varen og krydser fingre for, vi får pengene retur.

28. oktober 2021

Goddag Rikke,

Jeg er ked af at læse, at du havde en dårlig oplevelse med din ordre.
Vi ønsker selvfølgelig også, at du modtager din reol i perfekt stand. Og vi har forståelse for skuffelsen over, at det ikke var tilfældet.
Meget ærgerligt også at det ikke er muligt at sende nye hylder i dette tilfælde.

Du får selvfølgelig dine penge tilbage, så snart vi har modtaget pakken retur.
Er der andet vi på nuværende tidspunkt kan gøre for dig for at gøre situationen lidt bedre for dig? Hvis ja, så send os venligst en e-mail eller ring til os, så vi kan hjælpe dig yderligere.

Med venlig hilsen,

Nancy Homestore

SKADER og misfarvning på reolerne.

Reolerne som jeg har modtaget har 2 forskellige nuancer og flere fejl og mangler.
Jeg beder om et dekort og der tilbydes 10%. Det er meget dårlig service, da reolerne består af så mange skader.

16. oktober 2021

Goddag,

vi er meget kede af din utilfredshed med den tilbudte kompensation.
Da vi stadig er midt i processen med at behandle denne sag, vil jeg gerne have dig til at vide, at vi vil finde en korrekt løsning, så du bliver tilfreds i sidste ende.
Vi holder kontakten med dig.
Tak for din forståelse.

Mange skader

Fik vores reol idag, men materialerne i meget dårlig stand. Utrolig mange skader (over 20 stk) i form af at laminat slået istykker ved kanter og flere af hylderne utroligt snavset!

The cabinet is assembled and set up and then we have repaired the worst damage (painted)

If your company thinks it is helpful, then you can send a decoration amount!

Awaiting closer!

23. september 2021

Hello Jette,

I'm sorry to hear that you have received a damaged product. This is ofcourse not how it should be. If you contact our customer service we can see for you what would be the best solution to fix this problem.
Our customer service is available for you by phone, email, whatsapp and facebook messenger.

------------------

Thank you for getting back to us. I have just send you an email so that we can find a suitable solution for you.

Ødelagt vare - svarer ikke

Jeg har modtaget et smykkeskrin derfra som er ødelagt inden I. Dermed kan skaden ikke være slet under fragt.
Nå men - vil selvfølgelig gerne have tilsendt en anden hurtigst muligt da den skal bruges til gave.
Jeg har skrevet mail til dem, kontaktet den gennem link på ordren, skrevet på messenger, og ringer til dem. Har endnu ikke fået et svar på hvordan jeg sender den ødelagte vare retur, eller om jeg kan nå at få en ny inden jeg skal bruge den.
Virkelig dårlig kunde service !

8. august 2021

Hej Lenette,

jeg er ked af at høre, at du havde en dårlig oplevelse med vores kundeservice.
Er dette problem blevet løst til sidst? Hvis ikke, bedes du kontakte os, så vi kan løse dette.

Med venlig hilsen,

Nancy Homestore

Jeg har bestilt for mere end 14 dage…

Jeg har bestilt for mere end 14 dage siden, men varen er endnu ikke modtaget. Jeg har skrevet til dem tre gange, og jeg får intet svar. Betalingen har de trukket da jeg bestilte for mere end 14 dage siden. Total dårlig service, jeg bestiller aldrig derfra igen.

30. juli 2021
Vis anmeldelser på alle sprog. (1.228 anmeldelser)