Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nu har jag varit med sedan februari. Deras kundtjänst tar god tid på sig för att svara (14 dagar). Deras webplats är fullständigt obegriplig. Jag får inte intrycket att jag ens deltar i något lottospe... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Större chans till vinst var min uppfattning när jag började prenumerera. Det har blivit några kronor men hur kan det bli bättre än så här 🤩 Det var svårigheter under ett par veckor att göra uttag f... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ett är för mycket! Så dåååligt företag och marknadsföring. Skickar hela tiden ut fakturor på flera ställen (sms, e-post och kivra) och dessutom förseningsavgifter pga dåligt angivna datum när detta sk... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

lurendrejeri företag. att man får driva företag på detta vis är en skam för Sverige. så oseriösa att man blir förbannad och dessutom svåra att få tag på. sitta i telefonkö i timmar utan resultat.... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Spiltjeneste

Skrevet af virksomheden

PolarLotto är ett svenskägt lottoföretag som erbjuder lottobetting - där alla svenskar kan slå vad om utfallet i internationella lotterier, som exempelvis amerikanska PowerBall eller spanska El Gordo. Vi erbjuder både singelrader eller möjligheten att spela i grupp - "syndikat" - för ökade vinstchanser. PolarLotto har en svensk spellicens från Spelinspektionen, med licensnummer 22Si1630. (Läs mer på www.spelinspektionen.se) Om du har ytterligare frågor, titta gärna in på www.polarlotto.com eller www.polarlotto.se!

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Burr

Burr! Mycket obehagliga och otroligt påträngande. Lägg på luren direkt!!!! Blev av misstag med på deras lista 40 samtal på en dag!! En kvinna ringde och var så obehagligt påträngande. Ville att jag skulle acceptera SMS direkt under samtalet vilket jag vägrade. Då blev hon sur och slängde luren i örat. VARNING!!!!

Hej Camilla,
Det är väldigt tråkigt att höra att du har känt dig dåligt bemött av vår säljavdelning. Önskar du att inte få fler samtal av oss får du gärna ta kontakt med oss på 010 - 888 55 90 med öppettider 10-17 måndag till torsdag, fredag 10-15 och lunchstängt mellan 13-14 varje dag, så hjälper vi dig vidare!

Svårt att komma fram

Svårt att komma fram, för att ställa frågor. Självklart positivt bemötande vid första kontakten, men det är lika viktigt vid senare tillfällen

10. januar 2025

Hej Lena,
Det är tråkigt att du upplevt det som svårt att komma i kontakt med oss. Dessvärre finns det tillfällen där fler vill ha kontakt med oss än vanligt, men vi jobbar ständigt för att förbättra detta!
Tveka inte att höra av dig till oss vid eventuella frågor, då når du oss som vanligt på telefonnummer 010 - 888 55 90 eller mejl till support@polarlotto.se. Våra öppettider är 10-17 måndag till torsdag, fredag 10-15 och stängt för lunch mellan 13-14 alla dagar.
Teamet på PolarLotto önskar dig en fin dag och ett stort lycka till!

Ospännande

Man har ingen aning vad som händer, man vet inte vad man är med i så det gör det hela helt ospännande

Hej Anders,
Vad tråkigt att du inte tycker att spelupplevelsen lever upp till dina förväntningar. Du har du alltid möjlighet att se vilka lotterier du är med på samt vilka lottorader du har genom att logga in på ditt spelkonto och sedan gå in på din profil.
Om du har förslag på hur vi kan förbättra oss eller önskar mer hjälp med hur man ser allt får du gärna höra av dig till vår kundtjänst på 010 - 888 55 90. Öppettiderna för kundtjänsten är 10-17 måndag till torsdag, fredagar 10-15 och lunchstängt mellan 13-14 varje dag.
Teamet på PolarLotto önskar dig fortsatt trevlig dag!

Löjligt låga priser

Löjligt låga priser. Omöjligt att avluta

Hej Francisco,
Vad tråkigt att du känner dig missnöjd med vinstutdelningen. Då det är ett lotteri kan vi tyvärr inte påverka utfallet, men med tusentals vinstchanser varje vecka har du en mycket högre chans att vinna stort. För att få reda på ditt vinstsaldo loggar du enkelt in på ditt spelkonto på vår hemsida.
Önskar du hjälp med att avsluta din prenumeration är du alltid välkommen att kontakta oss på vårt kundtjänstnummer som är 010 - 888 55 90 med öppettiderna 10-17 måndag till torsdag, fredag 10-15 och lunchstängt mellan 13-14 alla dagar.

Stor vinst!

Har varit med i några månader. Har endast vunnit små vinster på andra lotterier. Men nyligen fick jag ett roligt samtal av Hugo Larsson som sålt mig lotterna. Nu kan jag äntligen ta min familj på semester!

Rekommenderar starkt att gå med, baserat på min tidigare erfarenheter.

21. januar 2025

Hej Victor,
Stort grattis till vinsten, och kul att höra att du är nöjd! Vi håller tummarna att det är den första av ett flertal större vinster för din del!
Teamet på PolarLotto önskar dig en trevlig semester!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Spelar man inte kan man inte vinna

Upplevelsen är att jag hoppas på en något högre vinst än dem som jag fått hittils, det sista som lämnar människan är hoppet

Hej Lars-Anders,
Det är såklart tråkigt att det inte blivit någon större vinst ännu, men med så pass många dragningar och vinstchanser håller vi fortsatt tummarna och hoppas att även du får ta del av en rejäl storvinst inom kort!
Dyker det upp några frågor eller funderingar kan du alltid kontakta oss på vårt kundtjänstnummer som är 010 - 888 55 90 med öppettiderna 09-17 måndag till torsdag, fredag 09-15 och stängt för lunch mellan 13-14 alla dagar.

ok hoppas på stor vinst

Hej Kjell,
Vi ser självklart till att hålla tummarna för att även du ska få ta del av en rejäl storvinst inom kort! Även om det inte blivit något större ännu deltar du i flera dragningar varje vecka, så vi hoppas på bättre resultat i dragningarna framöver!

Det är okej

Det är okej, men det kunde vara mera vinster.

Hej Monica,
Vad tråkigt att det inte blivit några större vinster ännu. Tyvärr kan vi inte påverka utfallet av lotteriet, men då du spelar med flera tusentals vinstchanser varje månad hoppas vi såklart att även du ska få ta del av en riktig storvinst inom kort!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Det fungerar som utlovat.

Hej Anne,
Kul att höra att allting fungerar som det ska! Dyker det upp några fler frågor framöver är du alltid välkommen att kontakta oss på vårt kundtjänstnummer som är 010 - 888 55 90. Våra öppettider är 09-17 måndag till torsdag, fredag 09-15 och stängt för lunch mellan 13-14 alla dagar.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ett lurendrejeri spel hopplöst att få…

Ett lurendrejeri spel hopplöst att få kontakt med gick med för sex omgångar men räkning för även en sjunde omgång har kommit svarar inte på mail ringer man kopplar dom bort en
Nä jäkla bluff bolag

5. februar 2025

Hej Bo,
Upplever du att något har blivit fel hjälper vi dig mer än gärna med ditt ärende. Har du ännu inte fått hjälp med detta ber vi dig kontakta oss på support@polarlotto.se eller via telefon på 010 - 888 55 90. Våra öppettider är 09-17 måndag till torsdag, fredag 09-15 och stängt för lunch mellan 13-14 alla dagar.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Blev uppringd av en med väldigt bra…

Blev uppringd av en med väldigt bra munläder. Var helt bekymmersfritt att gå med,hade 48 timmar på mej att,höra av mej om jag ångrade mej. Det var bara de att inom dom timmarna var dom inte tillgängliga.
Otäckt!
Fick tag i en på 3:e dagen han skulle hjälpa mej skickade ett mejl att jag valt att avsluta.
Dagen efter fick jag ett nytt mejl
”Hej kära kund…….
Passar för dom kommer att lägga ut deras namn på sociala medier och kontakta polisen

28. januar 2025

Hej Mona,
Det är tråkigt att höra att upplevelsen inte levt upp till dina förväntningar. Vi vill förtydliga att ett spelkonto startas i samband med att du ingår en prenumeration, och därefter skickas det automatiskt ut ett informationsmejl. Har du uttnyttjat din ångerrätt och fått det bekräftat kan du självklart bortse från informationsmejlet.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Fick en faktura via Kivra på 218:- och…

Fick en faktura via Kivra på 218:- och har inte ens hört talas om detta än mindre beställt något så är bara en stor bluff hela upplägget! Mejlade även företaget på uppgiven e-postadress den 29/1 och bestred fakturan och fick ett automatiserat svar: ” Hej,

Tack för ditt mejl!

PolarLotto har tagit emot ditt meddelande. Vi återkommer vanligtvis inom en timma men vänligen ha i åtanke att det ibland kan ta upp till 24 timmar.” 👎 fortfarande efter två veckor har det inte kommit något svar

29. januar 2025

Hej Peter,
Om du upplever att något har blivit fel eller att du inte har beställt någon prenumeration ber vi dig kontakta oss direkt på support@polarlotto.se alternativt via telefon på 010 - 888 55 90. Våra öppettider är 09-17 måndag till torsdag, fredag 09-15 och stängt för lunch mellan 13-14 alla dagar.
Vi på PolarLotto önskar dig en fortsatt trevlig dag!

Ett bedrägeri.

En stor bluff! Bor i Spanien, vilket jag upplyste den trevlige försäljaren som ringde. Jag betalade via Kivra ett månadsbelopp för en kortare spelperiod. Ingenting fungerar! Vägras kontakt!!! Rent och skärt bedrägeri!!!

Kan nu meddela att Polarlotto inte förstod att jag är resident i Spanien. De har lovat att betala tillbaka insatsen.

24. januar 2025

Hej Maud,
Vi kommer såklart se till att hjälpa dig med ditt ärende. Vi har tagit kontakt med dig och inväntar endast återkoppling för att göra en återbetalning.
Dyker det upp några frågor under tiden kan du alltid ringa oss på 010 - 888 55 90 med öppettiderna 09-17 måndag till torsdag, fredag 09-15 och lunchstängt mellan 13-14 alla dagar.

Lurendrejeri

Lurendrejeri

26. januar 2025

Hej Eva,
Vi vill självklart inte att någon ska känna sig lurad och hjälper dig mer än gärna med det som bekymrar dig.
Kontakta oss på vårt kundtjänstnummer som är 010 - 888 55 90 med öppettider 09-17 måndag till torsdag, fredagar 09-15 och lunchstängt mellan 13-14 varje dag, så ser vi till att hjälpa dig vidare.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Förstår ingenting fick aldrig…

Förstår ingenting fick aldrig information hur vinsterna fördelades och vilka som vann hörde bara att ni hör av er om man vinner

31. august 2024

Hej Kerstin,
Vi ser mer än gärna till att hjälpa dig hitta all information om dina lottorader och vinster! Kontakta oss gärna via mejl till support@polarlotto.se eller via telefon till 010 - 888 55 90. Våra öppettider är 09-17 måndag till torsdag, fredagar 09-15 och lunchstängt mellan 13-14 varje dag.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Det är spännande att vara med i många…

Det är spännande att vara med i många lotto utbud att man varje månad har möjligheter till att vinna storvinsten

20. januar 2025

Besvarelse fra PolarLotto

Vad kul att höra att du uppskattar vårt upplägg! Vi ser såklart till att öka era chanser att vinna så mycket som möjligt så att det både blir spännande att vara med, men att man samtidigt har en högre chans att vinna stort!
Teamet på PolarLotto önskar dig en trevlig kväll och håller fortsatt tummarna!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Jag har inte kunnat avbeställa…

Jag har inte kunnat avbeställa PolarLotto! Trots att jag gjort flera försök!!!!

15. januar 2025

Besvarelse fra PolarLotto

Vi hjälper dig mer än gärna med ditt ärende! För att hjälpa dig får du gärna kontakta oss via mejl till support@polarlotto.se eller telefon på 010 - 888 55 90. Våra öppettider är 09-17 måndag till torsdag, fredagar 09-15 och lunchstängt mellan 13-14 varje dag.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Dessvärre är det mycket dyrt och jag…

Dessvärre är det mycket dyrt och jag upplever att chansen att vinna är mycket låg.

17. januar 2025

Hej Kjell,
Vad tråkigt att det inte blivit någon större vinst ännu! Tyvärr kan vi inte påverka utfallet i själva lotteriet, men för att öka era chanser får ni spela med flera tusentals vinstchanser varje månad!
Finns det något vi kan hjälpa dig med får du gärna kontakta oss på vårt kundtjänstnummer som är 010 - 888 55 90 med öppettider 09-17 måndag till torsdag, fredagar 09-15 och lunchstängt mellan 13-14 varje dag.
Teamet på PolarLotto önskar dig en trevlig kväll och hoppas få överaska dig med en storvinst inom kort!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Har varit med en längre tid

Har varit med en längre tid. Inga större vinster. Få kronor.
Känner mig ganska blåst!
Är man inte med, inga lotter ingen vinst men 🤔
Efter min avtalstid - inte mer!

17. januar 2025

Hej Birgitta,
Tråkigt att höra att det inte blivit någon större vinst ännu! Det går såklart inte att säga när en större vinst kommer att inträffa i ett lotteri, men har det inte blivit något stort än håller vi såklart tummarna på att det kommer in en storvinst inom kort!
Teamet på PolarLotto håller fortsatt tummarna och önskar dig en fin dag!

Trevlig person

14. november 2024

Hej Dennis,
Kul att höra att du känt dig bra bemött! Du är alltid välkommen att kontakta oss om det skulle dyka upp några frågor eller funderingar längs vägen!
Teamet på PolarLotto önskar dig en fin dag och ett stort lycka till!

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.