Pokefamily Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Eerst online besteld wat heel makkelijk ging, goed opgestuurd en toch een bezoekje gemaakt in de winkel met me vriend, prachtige winkel, schoon, netjes en super vriendelijk en leuk personeel! Als we d... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vanmiddag hier geweest met mijn oude pokemon kaarten en mijn nieuwe! Duidelijk uitleg hoe er mee om te gaan en nog een gave Psa 10 Grealish voetbal kaart kunnen kopen. 2 kaarten verzonden naar... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Pakket besteld, nooit aangekomen. Zelfs geen reactie gekregen op mail/vraag naar update. Inmiddels al twee weken geen pakket/antwoord…

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heb een nare ervaring meegemaakt door de drukte en bestellingen die je aanvinkt met verzend kosten en daarna nog een keer besteld hebt zonder verzend kosten daar ging het ergens mis maar ze komen met... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 45 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

45 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Pokefamily is de meest betrouwbare verkoper!!

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met Pokefamily! Deze winkel biedt een uitgebreid assortiment aan Pokémon kaarten, zowel losse kaarten als sealed producten zoals boosterboxen en elite trainer boxes. Hun aanbod bevat zowel de nieuwste sets als zeldzame en vintage kaarten, wat ideaal is voor zowel verzamelaars als spelers.

De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor ik snel kon vinden wat ik zocht. De prijzen zijn eerlijk en vaak zelfs scherper dan bij andere aanbieders. Daarnaast waren er regelmatig leuke aanbiedingen en bundelacties, wat het nog aantrekkelijker maakt om hier te shoppen.

Wat mij vooral opviel, was de uitstekende klantenservice. Ze reageren snel op vragen en staan altijd klaar om advies te geven, of je nu een beginner bent of een doorgewinterde verzamelaar. De verzending was ook super: mijn bestelling was goed verpakt en binnen de afgesproken tijd geleverd.

Een ander pluspunt is dat Pokefamily veel waarde hecht aan betrouwbaarheid. Alle kaarten die ik heb gekocht, waren in de staat zoals beschreven (bijvoorbeeld "mint condition"). Dit geeft me veel vertrouwen in deze winkel.

Kortom, Pokefamily is een topadres voor Pokémon fans! Of je nu je collectie wilt uitbreiden of gewoon op zoek bent naar een leuk cadeau, hier zit je goed.

Toppers

Een geweldige stream met top mensen, ook nog goed kunnen lachen.
Ook heel blij met mijn eerste Barca box.
Dankjewel toppers!!

Top Winkel

Tijdens de live altijd duidelijke uitleg omtrent de producten, als je wat besteld heb je het binnen de 2-3 dagen in België en altijd mooi beschermd, onlangs naar utrecht gereden voor de winkel te bezoeken.. super mooie winkel en het personeel dat er werk is heel hulpzaam & vriendelijk!! Zeker de moeite waard om eens te bestellen of bezoeken!

Super fijne winkel!

Super fijne winkel!! Fijne medewerkers met kennis van zaken! Zeker aan te raden om hier te bestellen!!! Online bestellen en in De winkel echt een aanrader kom een keer langs !!!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

2 dagen voor release van Prismatic…

2 dagen voor release van Prismatic Evolutions de pre order cancelen (3 maanden geleden geplaatst) omdat er niet genoeg voorraad zou zijn. In plaats van de optie geven er om te wachten krijg ik een mail dat ik de order geannuleerd heb en een tweede mail dat ik mijn geld terug krijg omdat er niet genoeg voorraad is. Rare gang van zaken... Op deze manier geen bestellingen meer van mij.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik had pre order gedaan op prismafic…

Ik had pre order gedaan op prismafic omdat bogus budget had. En nu bijna 17 januari krijg ik een mail dat ik zelf mijn order heb geannuleerd. Dit heb ik niet gedaan dit is zware oplichting ze gaan het zelf voor duurder verkopen. Eerste en laatste keer wat een slechte winkel

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Had een pre-order voor etb’s

Had een pre-order voor etb’s, krijg ik een mail dat IK ze gecanceled heb… dit is dus niet het geval… ik snap het bedrijf ook wel, prijzen van de prismatic stijgen de pan uit en hun cancellen alle orders om erna natuurlijk zelf door te verkopen voor meer geld… eerste en laatste keer voor mij

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

prismatic evolutiuons etb

Heb hier begin december 2 prismatic evolution etb besteld. Krijg je 2 dagen van te voren te horen dat het niet geleverd wordt. Op de markt zijn ze meer dan het dubbelen waard geworden. Mijn aanrader hier nooit wat bestellen

Edit:17/1

Uiteindelijk een mail gekregen dat ik nog 1etb krijg voor pr order prijs +kadobon.

Toenvallig zakken vullen.

Op 7 December 2024 heb ik een pre-order geplaatst voor de nieuwe Prismatic set van Pokemon TCG. Nu de set in de markt in waarde is verdubbeld is mijn order gecanceld; !!2!! dagen voor de release. Shady experience. Potentiele vaste klant: verloren.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Leuke winkel maar gaat er iets mis...

Verschillende keren besteld welke allemaal goed gingen. Echter is er 28 oktober een pakketje niet aangekomen. Pokefamily moest een case openen bij GLS hiervoor. Misschien wel al 15 keer gemaild. Geven aan dat de case geopend is maar meer kunnen ze me niet vertellen. Mails worden genegeerd etc. Zo lang alles goed gaat een fijne zaak maar gaat er iets mis...

18. december 2024

Leuke winkel

Leuke winkel! groot aanbod en er werkt leuk personeel. Personeel help wanneer nodig en geeft fijne informatie. zeker aan te raden!

3. december 2024

Mooie winkel

Als je van Pokemon houdt, is dit in Utrecht en omstreken zeker de beste mogelijkheid om je te laten verbluffen door de uitstraling van de winkel en het brede assortiment. Was het bezoek zeker waard!

20. november 2024
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.