Eerst online besteld wat heel makkelijk ging, goed opgestuurd en toch een bezoekje gemaakt in de winkel met me vriend, prachtige winkel, schoon, netjes en super vriendelijk en leuk personeel! Als we d... Se mere
Virksomheden har svaret
Vanmiddag hier geweest met mijn oude pokemon kaarten en mijn nieuwe! Duidelijk uitleg hoe er mee om te gaan en nog een gave Psa 10 Grealish voetbal kaart kunnen kopen. 2 kaarten verzonden naar... Se mere
Virksomheden har svaret
Pakket besteld, nooit aangekomen. Zelfs geen reactie gekregen op mail/vraag naar update. Inmiddels al twee weken geen pakket/antwoord…
Virksomheden har svaret
Heb een nare ervaring meegemaakt door de drukte en bestellingen die je aanvinkt met verzend kosten en daarna nog een keer besteld hebt zonder verzend kosten daar ging het ergens mis maar ze komen met... Se mere
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 45 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Mooie boxjes en hits, vriendelijk personeel en een prachtige winkel
Topshop! Nooit problemen mee gehad. Eerlijke, vriendelijke topverkopers die klantvriendelijk zijn en luisteren naar de wens van de klant! Alle pre orders van Prismatic uitgeleverd, een van de weinig winkels die zich aan hun woord houden!
Ik ga hier zeker vaker bestellen! 👏🏼
Top winkel met gemotiveerd en vakkundig personeel!!!
Mooi winkel, fijn personeel. Wij hebben er wel een stukje voor moeten rijden maar dat is de moeite waard!
Fijne winkel, goed geholpen moesten er wel een stukje voor rijden maar was het dubbel en dwars waard
Vandaag in de prachtige winkel van pokefamily geweest! Onze kleine jongen van 3 keek ook zijn ogen uit! Het personeel was ook vriendelijk en behulpzaam! Wij komen zeker terug!!
Vandaag in de winkel geweest, echt een fantastisch mooie winkel. Super aardig personeel en fantastisch goed geholpen. Komen zeker nog wel een keer terug.
Mooie winkel met scherpe prijzen en een breed arssortiment het personeel helpt en geeft advies waar nodig al met al een aanrader.
Pokefamily is zoals het zecht een echte family, het leuke team staat altijd voor je klaar, ze denken met je mee en regelen altijd het beste voor hun communitie.
Ze verwelkomen iedereen en zorgen voor de beste ervaring. Hun winkel is echt "one of a kind" in de Benelux nog nooit zo iets gezien het is echt het rijden waard. Kort om alle sterren waard.
Pokefamily krijgt het zeer zwaar te verduren i.v.m. gecancellde pre orders. Echter is er gehandeld uit paniek en hebben ze van de situatie geleerd. Je leest overigens nergens dat preorders toch nog doorgaan en dat ze zelfs een excuus cadeautje hebben geregeld. Dit lijkt mij zeer netjes geregeld!
Qua bestellingen heb ik ook zeer goede ervaringen en kan ik altijd terecht bij de klantenservice die voor je klaar staat!
Voor mij zijn de ervaringen zeer positief.
Ik was erg teleurgesteld toen ik te horen kreeg dat mijn bestelling geannuleerd zou worden, uiteindelijk krijg ik alsnog mijn bestelling en dat hebben ze goed geregeld. Goed bezig pokefamily!
Super mooie winkel, plezierig personeel met verstand van de producten! Producten van de rip en ship worden goed verpakt en snel verstuurd.
Top winkel ,eerlijke prijzen ,gezellig personeel
het zijn echt toppers alle onderstaande 1 ster reviews slaan nergens op allen pre orders worden gewoon geleverd
Wat kan ik zeggen.. niks anders dan goede ervaringen. Mensen die 1☆ geven zijn niet goed. ☆☆☆☆☆+
Ga zo door. Pokefam.
Poke familie is waar je als family behandeld wordt en had er geen woorden vooral vinc goede uitleg
Luca idmdito en de rest ook van de mensen die werken bij Poke family
Groetjes
Patrick
Mooie winkel leuk personeel ga zo door blijf komen
Mijn vriend en ik komen geregeld bij pokefamily. Wat een prachtige winkel is het! Ook het personeel is erg vrienselijk en denken graag met je mee. Mijn vriend heeft laats een pre order gedaan. Helaas door leveringsproblemen WAAR POKEFAMILY NIKS AAN KAN DOEN!! Moesten ze geanuleerd worden. Mijn vriend heeft al eerder pre orders gedaan via hun en dat is altijd goed verlopen. Nog niet eerder meegemaakt dat er iets mis is gegaan. Ik kan mij ook totaal niet terug vinden in de onderstaande negatieve reviews.
Sterker nog, ze hebben het toch voor elkaar gekregen dat ALLE pre orders alsnog verzonder kunnen worden!!! Kortom echte toppers!!!!
Zijn gewoon toppers wat een vermaak de live is echt top ik hoop ooit is een box mee te kunnen doen !
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.