Se, hvad kunderne siger
Har besvaret 7 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Heb een nare ervaring meegemaakt door…
Heb een nare ervaring meegemaakt door de drukte en bestellingen die je aanvinkt met verzend kosten en daarna nog een keer besteld hebt zonder verzend kosten daar ging het ergens mis maar ze komen met oplossingen per mail ! Daarbij mijn excuses maar het word opgelost en dat is fijn om te horen ! 🙌🏽
Vincent made my day
Vincent made my day! Very happy with my booster box and the great service! Truly love coming here! Great prices too! This is your place to be, if you ask me!

Met me zoontje geweest
Met me zoontje geweest. 4 keer aangesproken of ik iets wou kopen dus ik netjes nee hoor ben aan het kijken kinderen kunnen namelijk moeilijk keuzes maken. En een mevrouw die continu om je heen loopt de boel in de gaten houden alsof ik iets ging stelen. En de prijzen zijn belachelijk duur beter ergens anders je kaartjes halen. Zeer slecht en al helemaal mevrouw die alles in de gaten houd. Zogenaamd spullen rechtzetten en maar loeren vies.

Besvarelse fra Pokefamily
Leuke winkel en heel vriendelijk
Wordt altijd goed geholpen, vindt ze met de prijzen schappelijk en altijd In voor een praatje Top winkel

Top winkel!
Top winkel, veel voorraad, ruim assortiment van Losse packs, Etb’s tot Boosterboxen alles vind je hier!

Besvarelse fra Pokefamily
Fantastische winkel en fantastische…
Fantastische winkel en fantastische personeel🥰

Pokefamily top zaak!
Pokefamily is de plek voor elke pokemon fan. Betrouwbaar bedrijf met goede prijzen. Ook leuke livestreams!

Besvarelse fra Pokefamily
ReviewTopservice en snelle verzending!
Goede webshop. Producten worden snel verzonden en komen in topconditie aan. Klantenservice reageert ook vlot op vragen. Aanrader!

Op en top service
Heel klantvriendelijke medewerkers die je zover mogelijk willen helpen. De communicatie wat betreft bestellingen is ook hartstikke goed waardoor het vertrouwen in het bedrijf groeit.
De beste winkel voor speelkaarten van Nederland.

Besvarelse fra Pokefamily
Geweldige winkel laatst weer goede…
Geweldige winkel laatst weer goede Paldean Fates kaarten gescoord uit de mappen die je kan vragen bij de kassa
Super bedankt waren nm kaarten dus super blij

Besvarelse fra Pokefamily
Gave winkel in het midden van het land
Gave winkel in het midden van het land. De medewerkers zijn goed in het advies geven. Psa grading ook een top service aantal kaarten laten graden en allemaal in een 10 terug wij zijn blij 😀 ik zou zeggen ga zo snel mogelijk langs bij deze toppers

Nummer 1 in tcg en Pokémon
Nummer 1 tcg en pokémon winkel in Nederland! Ga er altijd heen met mijn kinderen. Ze worden daar behandelt als sterren, door alle winkelmedewerkers. Wat je ook zoekt 'this is the place to be'.

Besvarelse fra Pokefamily
Top winkel altijd gezellig daarzo en…
Top winkel altijd gezellig daarzo en genoeg voor iedereen leuke personeel

Super bedrijf
Super bedrijf, fijne communicatie en leuke deals. Wij gaan er graag heen of shoppen online.

Super mooie winkel
Super mooie winkel zeer vriendelijk zal zeker aanbevelen om daar je pokemon of andere spulletjes te kopen

Besvarelse fra Pokefamily
Super winkel met leuke medewerkers
Super winkel , word altijd goed geholpen door de lieve medewerkers ,
Pokefamily nr 1 🫶💪

Goede winkel
Goede winkel , altijd netjes geholpen met de beste adviezen

Besvarelse fra Pokefamily
Mooie winkel en goed geadviseerd
Gisteren geweest in de prachtige winkel. Mooie winkel en super bij andere toffe winkels in de buurt. Goed geadviseerd op het gebied van Pokemon en Topps kaarten. Kinderen vonden de belevenis helemaal geweldig. En ze hebben leuke kaartjes 👌🏻👌🏻

Besvarelse fra Pokefamily
Super winkel super vriendelijke mensen…
Ik was 4 april in een Super winkel super vriendelijke mensen snelle service voor al je pokomon voetbal kaarten en spullen zal ik zeker pokefamily aanbevelen echt een top zaak!!!!!!

Besvarelse fra Pokefamily
Top winkel goed en eerlijk geholpen…
Top winkel goed en eerlijk geholpen zoals het hoort.

Besvarelse fra Pokefamily
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.