Eerst online besteld wat heel makkelijk ging, goed opgestuurd en toch een bezoekje gemaakt in de winkel met me vriend, prachtige winkel, schoon, netjes en super vriendelijk en leuk personeel! Als we d... Se mere
Virksomheden har svaret
Vanmiddag hier geweest met mijn oude pokemon kaarten en mijn nieuwe! Duidelijk uitleg hoe er mee om te gaan en nog een gave Psa 10 Grealish voetbal kaart kunnen kopen. 2 kaarten verzonden naar... Se mere
Virksomheden har svaret
Pakket besteld, nooit aangekomen. Zelfs geen reactie gekregen op mail/vraag naar update. Inmiddels al twee weken geen pakket/antwoord…
Virksomheden har svaret
Heb een nare ervaring meegemaakt door de drukte en bestellingen die je aanvinkt met verzend kosten en daarna nog een keer besteld hebt zonder verzend kosten daar ging het ergens mis maar ze komen met... Se mere
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 45 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Professionele scalpers die verdienen aan onwetende, veelal minderjarige via TikTok. Op de vip-avond durfden ze zelfs wel 95 euro te vragen voor een JTG ETB en 285 euro voor een JTG BB. Dat is een marge van meer dan 300% op de inkoopprijs en bijna het dubbele van wat echte winkel vragen. Trieste zaak om op deze manier je brood te verdienen en ondertussen de hobby voor echte fans en verzamelaars kapot te maken. Hoe kan je dit verbeteren? Niet zulke extreem hoge prijzen hanteren.
Vriendelijke service, overzichtelijke winkel en leuke extra's. Enig verbeter punt die ik kan verzinnen is meer restrictie leggen op het aantal producten per klant bij nieuwe releases. Het zal uiteraard niet de bedoeling zijn vanuit Pokéfamily scalping aan te moedigen maar zover ik heb kunnen ervaren wordt hier ook geen rekening mee gehouden, wat jammer is.
Ik heb laatst een bestelling gedaan via een actie in de tiktok live alles goed verpakt en binnen gekomen en natuurlijk leuke hitjes een hitje is miriam
Goede prijs voor alle producten en af en toe leuke kortingen
Goede acties gescoort in de livestream op tiktok. Snelle, nette en goed ingepakte levering.
Top bedrijf, eerlijk snel en betrouwbaar super service
Super goede energie met de livestreams op tiktoks en youtube video's, goede aanbiedingen en mega snelle verzending!!
Een aantal keer meegedaan met tiktok battles 🥰 super lieve verkopers . Daarnaast ook nog eens een snelle en veilige verzending. Ik raad iedereen aan om iets te kopen bij pokéfamily 😊.
Behulpzaam en heeft veel kennis over omtrent de kaarten en het graden van de kaarten.
Zeer leuke streams op tiktok en zijn shop is netjes en verzorgd! Geeft iedereen een kans om iets moois te kopen!
Ga zo door met jullie winkel en de online streams!
Top bedrijf Vincent een relaxte gast en je kan voor al je Pokémon spullen bij hem terecht
Ga er zeker weerheen
De pre order was gewoon op tijd en geen belachelijke resell prijs mag ook wel eens benadrukt worden
Vandaag onze Journey Together boosterbox ontvangen.
Hele dikke hits al eruit gehaald.
Pokefamily bedankt voor deze box.
Volgende bestelling zeker weer bij jullie
Vandaag langs geweest in de winkel, de winkel ziet er niet alleen mooi uit de prijzen zijn ook niet te hoog! Super lieve mensen die je echt verder willen helpen en adviseren! Super ervaring.

Besvarelse fra Pokefamily
Vanmiddag hier geweest met mijn oude pokemon kaarten en mijn nieuwe!
2 kaarten verzonden naar Psa en hierbij een Duidelijk uitleg gekregen hoe dit in zijn werk gaat, zelf je gegeven invullen zodat er niets fout kan gaan en je krijgt een afhaal bewijsje mee.
Zeer zeer tevreden over de service!

Besvarelse fra Pokefamily
Bijna elke dag in de live van tiktok en vandaag voor het eerst in de winkel geweest kan alleen maar zeggen alles is top geregeld super fijne/lieve mensen ga hier zeker vaker komen
Groet Mikey1908

Besvarelse fra Pokefamily
Ik was er bij toen de nieuwe set uit kwam en ik vond dat Pokéfamily het heel erg netjes had geregeld zodat iedereen een doos kon weten te bemachtigen.
echt top gedaan!

Besvarelse fra Pokefamily
Dagenlang in de live verkondigen dat jullie zulke goeie prijzen hebben betreffende prismatic, en dan 20,- voor een tin durven vragen die nog prima verkrijgbaar zijn bij de gemiddelde speelgoedwinkel voor 16,-.
Deze tins zijn net uit en maanden geleden ingekocht. Bedrijf doet dit puur voor winst. Deze prijs had ik begrepen als we 2/3 maanden verder waren en de voorraad overal schaars was met nul extra leveringen. Niet nu er nog actief geleverd word, dat is geld graaien.
Zelfde voor de ETBs. Tuurlijk begrijpelijk dat de prijs van deze omhoog ging omdat ze duurder ingekocht zijn. Maar een stijging van 60,- naar 90,-? In de live werd aangeven dat ze opgekocht waren in o.a. de “gele winkels” oftewel, voor 60,- ingekocht. Hoezo dan 30,- erbovenop?
En dan ook nog die duidelijk gefrustreerde en teleurgestelde koppen in de winkel toen er zaterdagochtend slechts een kleine rij stond. Kon niet eens een hallo of gesprekje vanaf. Totaal andere ervaring als de vorige prismatic release.
canceled my pre order and is selling the same etb's for more than double 🙃🤡
they selling out there loyal costumers.
creating hype on social media, and slapping you with a scalper price.
unbelievable never doing business with them again 😒
Vandaag weer in de winkel geweest. Alles netjes geregeld en eerlijke prijzen. Personeel ook weer vriendelijk zoals gewend. Top winkel

Besvarelse fra Pokefamily
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.