Eerst online besteld wat heel makkelijk ging, goed opgestuurd en toch een bezoekje gemaakt in de winkel met me vriend, prachtige winkel, schoon, netjes en super vriendelijk en leuk personeel! Als we d... Se mere
Virksomheden har svaret
Vanmiddag hier geweest met mijn oude pokemon kaarten en mijn nieuwe! Duidelijk uitleg hoe er mee om te gaan en nog een gave Psa 10 Grealish voetbal kaart kunnen kopen. 2 kaarten verzonden naar... Se mere
Virksomheden har svaret
Pakket besteld, nooit aangekomen. Zelfs geen reactie gekregen op mail/vraag naar update. Inmiddels al twee weken geen pakket/antwoord…
Virksomheden har svaret
Heb een nare ervaring meegemaakt door de drukte en bestellingen die je aanvinkt met verzend kosten en daarna nog een keer besteld hebt zonder verzend kosten daar ging het ergens mis maar ze komen met... Se mere
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 45 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Jullie zijn oplichters jullie laten ons 90 betalen voor een elite trainer box en 20 voor een tin vorige keer was het nog 60 oplichters dag ervoor vroeg ik hoeveel ze waren toen deden ze heel onduidelijk en toen zijden ze 60 voor een etb nu ben ik vroeg wakker geworden en toen zijden ze 90. Ze zeggen ze willen niet mee doen aan het scalpen maar zei doen het net zo hard. Ze hebben ook al een keer mijn pre order gecanceld en opnieuw laten orderen voor 20 euro meer per etb
ze zijn gen de beste een erb kunnen halen voor maar 59,99 en dan pull je gen even een vaperon ex ❤️❤️❤️❤️

Besvarelse fra Pokefamily
Pokefamily is #1 topwinkel en zijn topmensen! Ik en mijn zoontje zijn fan! Alles altijd netjes op tijd geleverd!
En ze bieden de scherpste prijzen

Besvarelse fra Pokefamily
Helaas een mindere ervaring met pokefamily.nl 4 slabs gekocht Helaas beschadigd netjes mail met foto's gestuurd krijg in de live van tiktok te horen dat het word opgelost nu maand verder geen reactie geen oplossing jammer maar Helaas hoop volgende x betere en nette oplossing

Besvarelse fra Pokefamily
Hele leuke winkel, hele lieve medewerkers en als je ze mist, ook nog eens live te volgen! Zal zeker vaker langskomen.

Pokefamily
Geweldige winkel met altijd enthousiaste medewerkers die niet te beroerd zijn een praatje te houden.
Goede aktie afgelopen weekend met de juiste prijzen en te zorgen dat de echte verzamelaars kunnen blijven verzamelen.
Komen hier echt vaker.
Top tent en vindt het altijd leuk om pokefamily live tekijken op tiktok
enorm leuk bedrijf als het gaat om pokemon verkoop. altijd goede prijzen en ALTIJD een hoge energie team.
ik snap oprecht niet waarom mensen hier over gaan zeuren.
waarschijnlijk omdat scalpers er niet tegen kunnen dat ze het product niet kunnen krijgen :)
Gisteren om 11:25 kwam ik bij Pokefamily omdat ik zag op TikTok dat ze Prismatic hadden. Eerst was er helaas geen ETB meer maar toen ik eenmaal de eigenaar vroeg had hij toch nog wat bij de kassa display liggen! Ik had een van de laatste en was hier echt super blij mee! Even later zelfs terug gegaan voor paldean evolved. Helaas 1 boxje niet kunnen vinden maar de rest wel! 3e keer dat ik de winkel bezoek en de eerste keer was toen de winkel nog niet eens helemaal open was in Coronatijd maar ik toch een shiny Pikachu knuffel kon bemachtigen. Al met al altijd al een top winkel en zeer tevreden!
Wij komen uit Apeldoorn en elke keer worden wij fijn geholpen. Ze nemen de tijd voor je en denken met je mee. Wij zijn van plan zeker vaker te gaan.
Ben vandaag naar pokefamily geweest voor de prismatic box heb hem ook kunnen kopen wat een zeer fijne winkel zeg kan niet anders zeggen. Er was een hele lange rij maar dat mocht de pret niet drukken alles was zeer goed geregeld en toen het 10 uur was konden we ik kleine groepjes naar binnen gingen er weer een paar uit ging het volgende groepje.en ook de medewerkers en de beveiliging die er waren allemaal erg vriendelijk en namen ondanks de drukte toch de tijd voor je als je wat te vragen heb sjappo🎉🎊voor de mensen die Pokemon kaarten zoeken en nog heel veel andere dingen ga er zeker een keer naar toe is echt de moeite waard gr saskia
Hele fijne winkel die echt zijn best doet om voor iedereen het leuk te houden.
Vandaag voor de eerste keer in de winkel geweest en wat een mooie winkel en gezellig personeel er is voor iedereen wat leuks ik kom zeker vaker en vincent je bent een top gozer!!
p.s die 1 ster revieuws zijn onzin!!
Ga zo door Vincent! Goed geregeld met de Prismatic ETB’s vandaag! mooiste pokemon winkel van de Benelux!
Geldharkers die misbruik maken van de Pokemon hype. 2 jaar geleden al een keer besteld wat niet goed was gegaan. Nu dacht ik geef ze nog een kans. Orders worden geannuleerd en dezelfde producten worden voor hogere prijzen beschikbaar gesteld.
Daarnaast had ik bij m’n geannuleerde bestelling ook andere producten besteld, die destijds gewoon op voorraad waren (surging sparks). Maar ook die producten zijn allemaal geannuleerd….
Gelukkig zijn er ook ‘goede’ mensen binnen de Pokemon community, die zijn hier alleen niet te vinden.
Een te gekke store…
Het hele team zijn toppers
Vincent wat doe je het leuk op de live..
leuk als er kinderen in de winkel zijn die kunnen met een klein spelletje proberen om een gratis pakje Pokemon te kunnen winnen… wat ze helemaal te gek vinden natuurlijk.
Alle bestellingen doen ze heel netjes verpakken.
Dus ik zou zeggen ga snel eens langs bij deze toppers
Hele mooie winkel en vriendelijk personeel!
PokéFamily wat zijn jullie toch leuke mensen personeel besteden genoeg tijd aan de kinderen en geven altijd wel iets weg ga zo door toppers en tot snel weer
Top winkel, super service en echt passie voor het werk!
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.