Fantastische ervaring Voor mijn eerste bestelling, mijn pakje was beschadigd, foto's gemaild, en 2 dagen later al een een nieuw pakje aan huis met mijn besteld produkt. Mijn komende bestellingen mog... Se mere

Goede klanten service. Ik deed 2 bestelling (dahlia's en 3 soorten aardbeien) de eerste verliep uitstekend. Bij de 2de was er 1 van de rassen verkeerd geleverd, maar na contact met de klanten dienst... Se mere

Superleuke en kwaliteitsvolle producten met daarbovenop een heel goede service als er toch een keertje iets anders loopt dan geplanT! 🌺🌸Een heel team van toppers!

Sinds kort Plukkers ontdekt en ik ben fan! Mooie/handige spullen. De zaadjes en bollen moeten natuurlijk nog uitkomen, maar ik ga er vanuit dat dit helemaal goed komt. Eén artikel ging kapot bij het e... Se mere

4,8

Svarer typisk inden for 2 uger

Hartstikke leuk en goed

Leuk bedrijf, leuke producten, leuke filmpjes (youtube en instagram :)) en tips.
Nu ook een keer of 6 bestellingen gedaan, er is weleens iets verkeerd gegaan maar dit wordt opgelost, contact gaat prima en snel via de mail.
Producten zijn goed, mooi en natuurlijk.
Voor mij is Plukkers een blijvertje 😃

Blije terugkerende klant

Ik heb al meer dan 10 bestellingen gedaan bij plukkers en ben altijd 100% tevreden. Ik koop hier gereedschap, kweekmaterialen, pootgoed, planten en zaden en dit wordt altijd snel en in goede staat geleverd. De klantenservice is ook gewoon een mens en super vriendelijk en behulpzaam. Ik ben ook erg blij dat er steeds meer bio is (met en zonder certificaat) want dat vind ik zelf belangrijk. Mocht je ze nog niet volgen op youtube dan is dat ook een aanrader omdat ze daar laten zien hoe je hun spullen/planten kunt gebruiken.

4. februar 2026

Al meerdere keren besteld ✅

Al meerdere keren besteld. Altijd erg tevreden. Pluk er al jaren heerlijk fruit van. En zaai in hun super handige zaaitrays. Netjes verzonden. De plek waar ik elk jaar terugkom voor mijn plantjes, zaden en bollen.

10. februar 2026

Super service, en zo’n enorm assortiment. En aaaaaaal die kennis die ze (gratis) delen. Geen groene vingers, maar met Plukkers lijk ik ineens een professional ;)

10. september 2025

top service

Mail gehad dat ik een gratis cadeau kon uitzoeken, helaas was het cadeau wat ik wilde uitverkocht. Maar toch besteld, dan maar zonder cadeau. Volgende dag kreeg ik een voorraad mail! Me cadeautje was er, ik snel gebeld of deze nog toegevoegd kon worden, dat kon!!! Helemaal blij. Toen het pakket binnen kwam ontbrak echter het cadeau, de inpakkers hadden hier overheen gelezen. Mailtje gestuurd en het is nagestuurd. Super fijne aardige klantenservice! Zowel telefonisch als via de mail. Toppers

30. oktober 2025

Altijd blij met Plukkers!

Sinds we een tuin hebben al meerdere dingen hier besteld: planten, dahlia knollen, voorjaarsbollen, pootgoed, zaden, bloem noem maar op. Mooi assortiment, prima verzendtijd en super producten. We gaan zeker de rest van de tuin ook nog aanvullen met Plukkers producten

9. marts 2026

Helemaal tevreden!

Ik heb diverse producten besteld bij Plukkers (bloembollen, producten voor brood bakken) en elke keer weer blij! De producten zijn goed, de verzending gaat top.

18. december 2025

Eerlijk bedrijf

Er is een goede communicatie. Je ziet duidelijk wanneer iets geleverd wordt. Goede producten en mocht er iets mis gaan wordt dat ook netjes opgelost. Ik bestel er regelmatig.

17. februar 2026

Super!

Goede producten, zorgvuldig geselecteerd assortiment, snelle reactie over niet voorradig product en goed alternatief geboden. Super snel verzonden🤩

20. december 2025

BIO bloembollen voorjaar

Wij hebben vorig jaar een serie BIO bloembollen besteld bij plukkers, deze vroeg in het jaar besteld en rond de tijd dat ze de grond in konden keurig thuisbezorgd gekregen! Alle bollen staan er nu prachtig op en ik kan niet wachten tot ze gaan bloeien! Fijne service en goede producten!

10. marts 2026

Al wel 10 bestellingen gedaan en…

Al wel 10 bestellingen gedaan en iedereen hele mooie spullen. Planten, zaden, broodbakkers of tuinbroek, allemaal fijn. En een filter op wanneer je dingen kan zaaien, halleluja ❤️. Maar ook naast de spullen veel kennis. Op de site maar ook als je een vraag stelt krijg je goed inhoudelijk antwoord. Ow en het zijn gewoon leuke en echte mensen!

28. februar 2026

Kwaliteit

Na lang twijfelen heb ik groeilampen bij Plukkers gekocht. Echt een meerwaarde en heel blij mee! Ook de zaden zijn top.

1. marts 2026

Fijne mensen, goede service!

Nadat mijn pakketje beschadigd was aangekomen, super geholpen en is het naar meer dan tevredenheid opgelost. Top team bij plukkers. Hier bestel ik graag mijn tuin en bakspullen❣️

20. februar 2026

Al jaren zeer tevreden!

Bestel al jaren van alles bij (eerst Moestuinadvies) Plukkers en altijd naar volle tevredenheid. Een paar keer kwamen onderdelen van Weck kapot aan, ondanks goed verpakt. Altijd netjes vergoed gekregen. Diverse planten besteld en deze doen het erg goed in de tuin. Afgelopen winter aantal dingen besteld, levertijd werd langer en kreeg er keurig een mail van. Wordt altijd erg blij van hun video’s. Kortom erg tevreden over Plukkers!

Top ervaring

Snelle levering, netjes verpakt en top producten! Super kwaliteit. Hier ga ik zeker vaker bestellen!

7. februar 2026