Goede klanten service. Ik deed 2 bestelling (dahlia's en 3 soorten aardbeien) de eerste verliep uitstekend. Bij de 2de was er 1 van de rassen verkeerd geleverd, maar na contact met de klanten dienst... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Fantastische ervaring Voor mijn eerste bestelling, mijn pakje was beschadigd, foto's gemaild, en 2 dagen later al een een nieuw pakje aan huis met mijn besteld produkt. Mijn komende bestellingen mog... Se mere
Superleuke en kwaliteitsvolle producten met daarbovenop een heel goede service als er toch een keertje iets anders loopt dan geplanT! 🌺🌸Een heel team van toppers!
Sinds kort Plukkers ontdekt en ik ben fan! Mooie/handige spullen. De zaadjes en bollen moeten natuurlijk nog uitkomen, maar ik ga er vanuit dat dit helemaal goed komt. Eén artikel ging kapot bij het e... Se mere
Har besvaret 20 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Top ervaring
Snelle levering, netjes verpakt en top producten! Super kwaliteit. Hier ga ik zeker vaker bestellen!
Goede ervaringen!
Goede ervaringen!! Ontzettend leuk team, met merel en ruud die niet alleen mooie producten verkopen maar ook ontzettend veel content en tips delen. Al meerdere keren besteld, prima levering en snelle reactie bij de klantenservice.
Super veel kennis
Super veel kennis, snel antwoord, snel verstuurd en kwaliteits spullen 🥳🥳🥳 ook veel info op hun YouTube en Instagram
Snelle verzending
Snelle verzending. Goed verpakt. En goede kwaliteit!
Prima bedrijf
Prima bedrijf. Snelle levering en goed spul. Propagator besteld. Na 2 dagen stond er al wat boven.
Goed
Ik heb al meerdere keren besteld hier, en dat gaat altijd goed! De klantenservice reageert altijd snel en netjes, ze heeft zelfs geregeld dat men pakket dahlia´s binnenkort naar Italië komt.
Al meerdere keren besteld
Al meerdere keren besteld, telkens tevreden over levering en kwaliteit. Vooral het kleinfruit (oa honingbessen) was heel goed met duidelijke plantinstructies. Goede helpdesk. Fijne en duidelijke filmpjes op Instagram en YouTube, al veel aan gehad. Omdat er veel tijd en energie in deze duidelijke filmpjes gestoken wordt, plaats ik dan nadien ook graag mijn bestelling bij hen als dank voor deze filmpjes.
Voor het eerst bij plukkers besteld
Voor het eerst bij plukkers besteld. Heel netjes en zorgvuldig ingepakt. Zelfs met extra zaden erbij.
Zeker een aanrader om hier te bestellen.
Top winkel
Mooie spullen, prachtige dahlia’s, goede service! En ontzettend veel goede tips en video’s met uitleg! Top winkel!
Goed bedrijf die doet wat ze beloven
Goed bedrijf die doet wat ze beloven. Al regelmatig producten gekocht. Van broodbak spullen, fruitbomen en bloembollen. Snelle afhandeling.
Bij vragen per mail krijg je snel een reactie.
En de video’s zijn helemaal top!
Wij hebben meerdere bestellingen gedaan…
Wij hebben meerdere bestellingen gedaan bij plukkers. Echt top, je weet altijd waar je aan toe bent. Top kwaliteit zaden, bollen knollen, poot uien etc. En wat ook zo fijn is, dat je goede uitleg terug kunt vinden op de website. Wij blijven bestellen bij Plukkers
Warmteplaat besteld om mijn zaden…
Warmteplaat besteld om mijn zaden sneller te laten ontkiemen en het werkt fantastisch 🥰 ideaal om net wat meer warmte te hebben. Super tevreden!
Ik heb inmiddels meerdere bestellingen…
Ik heb inmiddels meerdere bestellingen gedaan en altijd een hele fijne communicatie en mooie producten.
Snelle leveringen en goed verpakt met het oog op duurzaamheid.
Groot fan van deze club mensen en hun producten.
Tulpen en narcissen besteld
Tulpen en narcissen besteld via de website. Snelle levering en fijne uitleg hoe je ze moet planten. Ben nog aan het wachten tot de bloemen bovenkomen maar ik zie al mooie groene topjes! Heel erg blij mee en leuk om naar uit te kijken in mijn eerste eigen tuin.
Ik vind het fijn om bij een bedrijf te…
Ik vind het fijn om bij een bedrijf te bestellen waar echt nog mensen achter zitten. Ik denk altijd eerst aan plukkers als ik iets voor de moestuin ga bestellen.
Uitgebreid assortiment met veel…
Uitgebreid assortiment met veel informatie bij de producten. Echte mensen achter de website. Eventuele problemen worden prima opgelost. Verzending duurt soms even, maar dat is logisch met levend goed. Er wordt in ieder geval helder over gecommuniceerd. Heb al veel bestellingen hier gedaan en zal dat in de toekomst ook blijven doen
Top!
Heel fijne website met goede informatie! Naar volle tevredenheid besteld hier😊
Altijd zeer tevreden
Al veel spullen van plukkers gekocht.
Altijd tevreden. Ook erg veel aanbod aan hobby en tuin spullen.
Ze staan voor kwaliteit en dit krijg je ook echt.
Zelfs toen mijn frambozen struikjes helaas toch dood waren gegaan tijdens de bezorging. Werd dit meteen heel netjes opgelost door de klantenservice.
Echt een top en eerlijk bedrijf. Ook heel leuk om te volgen op instagram!!
Ik koop al jaren mijn zaden of…
Ik koop al jaren mijn zaden of toebehoren bij moestuinadvies en nu plukkers. Ondanks dat ik in het buitenland woon wordt er de moeite genomen door het bedrijf en de hulp van Sara (amazing!) dat ze het speciaal willen opsturen.
Al een aantal keer bestellingen gedaan…
Al een aantal keer bestellingen gedaan voor verschillende zaden, aardbeien planten, asperges, pootaardappelen etc.
Een fijn bedrijf, duidelijk in beschrijvingen en uitleg en komt gemaakte afspraken na.
Læs mere om andre typer anmeldelser.