Goede klanten service. Ik deed 2 bestelling (dahlia's en 3 soorten aardbeien) de eerste verliep uitstekend. Bij de 2de was er 1 van de rassen verkeerd geleverd, maar na contact met de klanten dienst... Se mere

Fantastische ervaring Voor mijn eerste bestelling, mijn pakje was beschadigd, foto's gemaild, en 2 dagen later al een een nieuw pakje aan huis met mijn besteld produkt. Mijn komende bestellingen mog... Se mere

Superleuke en kwaliteitsvolle producten met daarbovenop een heel goede service als er toch een keertje iets anders loopt dan geplanT! 🌺🌸Een heel team van toppers!

Sinds kort Plukkers ontdekt en ik ben fan! Mooie/handige spullen. De zaadjes en bollen moeten natuurlijk nog uitkomen, maar ik ga er vanuit dat dit helemaal goed komt. Eén artikel ging kapot bij het e... Se mere

4,8

Svarer typisk inden for 2 uger

5 sterren meer dan waard

Echt top. Hele goede kwaliteit spullen en planten. Ik heb hier al herhaaldelijk besteld: o.a. fruitbomen, zaden, dahliaknollen, pootgoed, broodbakspullen en andere moestuinspullen. De klantenservice was goed bereikbaar in tegenstelling tot vele andere webshops tegenwoordig! Gewoon direct contact en ook hele prettige en snelle oplossing.Plukkers is een van de betrouwbaarste webshops die ik ken, door de mensen die er achter zitten en die dit vanuit passie hebben opgezet. Ik geef ook graag hier wat extra uit, juist vanwege de service, betrouwbaarheid en kwaliteit van de producten. En dan komt daarbovenop ook nog de video's die ze gratis maken waarmee je direct aan de slag kan met je nieuwgekochte spul!

3. marts 2026

Hele fijne webshop

Uitgebreid assortiment met heel veel informatie bij de producten. Echte mensen achter de website en een fijne klantenservice. De kwaliteit van de producten, ook het levende assortiment, is altijd goed.

12. februar 2026

Alleen maar blij mee

Goeie spullen, snel verzonden. Goeie cursussen ook! Heel blij dat ik jullie gevonden heb. Kan niet wachten tot mei en de dahlia's erin mogen!

Producten van kwaliteit

Al meerdere keren besteld bij Plukkers.com en telkens weer tevreden. Het pootgoed is kerngezond en het kleinfruit wordt met zorg geleverd. Wat ik ook erg fijn vind, is dat de zaaitrays van goede kwaliteit zijn, geen slap plastic maar echt bruikbaar materiaal. Voor wie goede kwaliteit zoekt voor een eerlijke prijs: zoek niet verder

1. januar 2026

Levering op het juiste moment

Vandaag mijn bestelling met dahlieknollen binnen gekregen die ik een paar maanden geleden heb besteld. Moest even wennen, vindt het heel logisch er pas wordt uitgeleverd op het moment dat je er ook iets mee kunt qua seizoen. Dit wordt ook goed uitgelegd tijdens het bestelproces. Knolletjes waren netjes verpakt en zagen er een stuk groter/beter uit dan de knolletjes die ik via een andere leverancier heb gekocht.

10. marts 2026

Wat een toppers bij plukkers

Wat een toppers bij plukkers. Mooie producten, super service (persoonlijk!!) en zo zo blij met de video’s die ze aanbieden. Zo weet ik ook precies hoe ik de dahlia’s en kleinfruit moet poten en onderhouden ❤️💜

10. marts 2026

Prachtige bollen besteld vorig jaar met…

Prachtige bollen besteld vorig jaar met de actie, in oktober geplant en beetje bij beetje komen ze nu uit! Heel spannend! De service en verzending was perfect. Hier wordt heel veel liefde in het bedrijf en de service gestoken.

1. oktober 2025

Expertise en kwalitatief aanbod

Heel prettig bedrijf dat zowel inzet op informeren via video's, blogs, ... als op een grondig geselecteerd aanbod en op dienst na verkoop (toen plantjes de reis per post niet overleefden, werden ze vlotjes terugbetaald). Ze hebben al bijna m'n hele moestuintraject van materiaal voorzien!

3. november 2025

Super

Super, alles mega netjes verpakt. Zelfs de boompjes hebben de reis met de pakketjes diensten overleefd!

25. februar 2026

Fantastisch bedrijf

Fantastisch bedrijf, ze werken hard en dat is te zien aan de producten. Die zijn met zorg en liefde en veel aandacht uitgezocht. Alleen maar goeie ervaringen, snelle service en goede berichtgeving.

2. marts 2026

Topservice!!

Ik heb al vaak besteld bij Plukkers; zowel planten, zaden als tuiniergerief. Het is altijd heel goed verpakt en snel geleverd. Één keer was er een deksel van een zaaitray tijdens het transport ingedeukt en Sara van de klantendienst stuurde meteen een nieuw exemplaar. Topservice!

3. marts 2026

Super goeie ervaring

Super goeie ervaring !
Veel kennis van zaken, behulpzaam
En mooie producten en goed verstuurd ! Niets op aan te merken. Ga zo door 👍

Super bedrijf

Super bedrijf! Vriendelijk en behulpzaam via de mail. Snelle verzending, mega uitgebreid assortiment met de juiste informatie erbij. Na reeds 4 verschillende bestellingen een zeer tevreden klant

25. februar 2026