Pleo - Danmark Anmeldelser 175

2,8

Ravnsborg Tværgade 5C, 2200 København, København N, DK

Jeg har forsøgt at opsige min virksomhedskonto siden 12. januar. Pleo lovede i deres mail, at kontoen ville være lukket inden for 14 dage. Nu er vi i februar, og der er stadig ikke sket noget. Det... Se mere

Når man kommer fra et andet expense system til Pleo bliver man godt nok hurtig glad for integration og intelligens omkring dine udgifter. Du sparer bare en masse tid med Pleo og det er der styrken li... Se mere

Pleo er et fantastisk software værktøj. Pleo sparer både tid hos os samt vores kunder. Endvidere giver deres software hurtig indsigt i kundernes udgifter samt hvem der mangler bilag. Med deres... Se mere

Jeg er super glad for Pleos løsning generelt - men vær opmærksom på hvor du handler henne. Pleos Service og Kundeservice når det kommer til indsigelseshåndtering er tæt på intetsigend... Se mere

1. Softwarevirksomhed
  2. Regnskabssoftwarevirksomhed
  3. Business to business-service
  4. Finansiel institution
  5. Betalingsservice
  6. Softwareleverandør

Intelligente firmakort til din virksomhed. Pleo hjælper dig med at spare tid og penge på udgifter, abonnementer, tilbagebetalinger og meget mere.

• Ravnsborg Tværgade 5C, 2200, København, København N, Danmark

2,8

Middel

Svindel!

Svindel!! Jeg har overført 8000kr til vores nye pleo konto og de hverken svarer, er til at få fat på eller svarer når banken laver recall!

Top up shift easy ApS

1. april 2025

Kære Alex De Oleza,

Vi har flere gange forsøgt at komme i kontakt med dig via den e-mail, der er registreret på din Pleo-bruger, men har desværre ikke modtaget svar. Vi kan dog bekræfte, at din overførsel er blevet refunderet til den konto, de blev overført fra.

Såfremt du har yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at respondere på de emails, vi har sendt dig, eller kontakte os direkte på support@pleo.io.

Håbløs support

Håbløs support. Forsøgt flere uger at få kontakt med henblik på at opgradere til årsabonnement så man kan få cashback. Der bliver ikke vendt retur selv om de lover det på chatten.
Overvejer stærkt at finde alternativ.

13. august 2025

Vores penge er forsvundet

Har været stor fan af PLEO i flere år. Men nu efter, at de har sendt vores penge til en bankkonto, der ikke er vores og bare siger, at det er de sørme kede af, er jeg pænt skuffet og temmelig rystet.

30. juni 2025

Hej Hanne,

Jeg vil rigtig gerne hjælpe med at finde en løsning på sagen, så vi kan få det hele tilbage på rette spor. Har du mulighed for at kontakte mig på soeren@pleo.io?

Kunderservice er håbløs

Selve produktet er OK, men kundeservice er outsourcet til Goddaw-mand-økseskaft-service i Indien.
Kan ikke anbefales til foreninger og andre med bestyrelser som ofte skifter medlemmer.

Vi har været kunder i 3 år men overvejer at skifte væk fordi Pleo konsnat truer med at lukke vores konto med nye uforståelige og ikke-forhandlingsmulige krav til dokumentation.

27. maj 2025

Hej Jacob,

Jeg hedder James, og jeg er ked af at læse din anmeldelse og høre om din oplevelse med os her hos Pleo.

Jeg er ked af at se, at du ikke er tilfreds med den support, du har modtaget, og jeg vil meget gerne undersøge, hvad årsagen kan være. Må jeg bede dig om at sende en e-mail til support@pleo.io og markere den "FAO James"?

Ikke for alle

Kunne ikke få det til at fungere for mig. Har desværre ventet 4 uger på at få mine penge igen, og venter stadig ….
Kundeservice er ikke til at få fat i og er kun engelsk talende.

22. maj 2025

Hej Susanne,

Vi er kede af at høre, at du ikke kunne få Pleo til at fungere for dig, og vi beklager, at det har taget længere tid end normalt at få dine penge refunderet. Jeg kan heldigvis forstå, at du har modtaget dem nu.

Vi ønsker dig alt det bedste fremover.

Søren

Pleo virker fint - det gør deres support ikke

Pleo virker fint, men når der er udfordringer er der ingen hjælp at hente.

Vi har ventet i 8 dage på at få løst automatisk top up, hvilket har haft store konsekvenser for vores forretning.

13. maj 2025

Kære Michael,

Som nævnt i vores telefonsamtale, kan jeg godt forstå, at du er frustreret. Jeg er på sagen, og følger op hurtigst muligt.

Søren

Umuligt at komme i kontakt med Pleo

Løsningen fungerer egentlig ganske glimrende, men hvis der er behov for at kontakte support (glem den chatrobot de tilbyder) - så er det helt umuligt. Det var et af de væsentligste argumenter for at finde noget andet og billigere.

Vi har derfor valgt en anden løsning og efter at have brugt chatgpt til at hjælpe med at finde en kontaktmulighed til Pleo, fik jeg sendt en opsigelse afsted.
Det skete d. 29. april og har ikke hørt fra Pleo udover et standardsvar om, at Customer Succes Manager kommer retur... Efter gentagne opfølgninger, stadig ingen kontakt.
Vi er ikke verdens største selskab, men det virker en anelse useriøst fra deres side...

13. maj 2025

Hej Mikkel,

Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med Pleo. Det lyder som om, vi ikke har levet op til vores egne forventninger i dit tilfælde, og det beklager jeg.

Kan du mon række ud til mig på soeren@pleo.io, så vi forhåbentlig kan få det løst?

man kan ikke lave konto udtog for året,

man kan ikke lave konto udtog for året,
ingen svare på tlf.
tilbageførings formular et lavet , så den forhindrer dette
de beder om et kontoudtog man ikke kan lave. man kan ikke tast beløb i beløbsfeltet det er låst.

5. maj 2025

Hej Kasper,

Har du mon mulighed for at kontakte mig på soeren@pleo.io, så vi forhåbentlig kan få løst din udfordring?

Utrolig ringe service

Systemet virker fremragende, men deres service og account management er gået fra at være nærværende, dansktalende til ikke eksisterende

30. april 2025

Hej Bent,

Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med Pleo. Jeg har sendt dig en email, så vi forhåbentlig kan få løst udfordringen.

Genialt koncept

Genialt koncept, god start.
Virkligheden er bare tit at man skal lukke 4 eller 8 popups for at kunne ligge et bilag på plads.
Jeg er træt at blive spurgt igen og igen om jeg skal bruge det ene og det andet.

21. februar 2025

Sjælden grad af inkompetence - skal ikke bruge deres leverandørfaktura system

Sjældent har jeg oplevet denne grad af inkompetence ift. til oprettelse af en ny virksomhed. Jeg har derfor konkluderet at jeg aldrig vil anvende dem til leverandørfakturaer - der holder vi fast i CORPAY. Vi bruger PLEO i flere virksomheder til betalingskort, men at få oprettet en ny virksomhed har vist sig at være meget svært for PLEO at håndtere. Vi startede i december og her i februar er der fortsat ikke nogen afklaring. Vi har på mail fået at vide at alt er fint, men på hjemmesiden er vi ikke verificeret endnu og kan derfor ikke bestille kort.

Update: fin besked fra Søren, som så er på orlov i mere end en måned og der henvises til samme support mail som ikke har formået at gøre noget brugbart

7. februar 2025

Hej Henrik,

Det lyder bestemt ikke tilfredsstillende, så jeg forstår din frustration. Vil du have mulighed for at kontakte mig på soeren@pleo.io, så vi forhåbentlig kan finde en løsning sammen?

Søren

Pleo har overordnet et relativt dårligt…

Pleo har overordnet et relativt dårligt produkt og de opdaterer ikke deres hjælpeartikler. Platformen er mangelfuld og fetch fungerer ikke ret godt.

27. januar 2025

Hej Birk,

Jeg er ked af at høre, at vi ikke har levet op til dine forventninger. Har du mon mulighed for at kontakte mig på soeren@pleo.io, så jeg kan få en bedre forståelse for, hvad vi kan gøre bedre?

Søren

Fantastisk partnerskab og fremragende support fra Fred

Vi har været utrolig glade for vores partnerskab med Pleo, som har spillet en central rolle i vores arbejde med kunderne. Pleo har gjort det muligt for os at optimere og forenkle vores økonomistyring for kunderne, hvilket har haft en positiv indvirkning hele vejen rundt.

Vores kontaktperson, Frederik Gail, har været en uvurderlig støtte gennem hele forløbet. Han er ikke kun venlig og imødekommende, men også hurtig til at reagere og finde løsninger, når vi har haft spørgsmål eller brug for hjælp. Frede har virkelig gjort en forskel, og vi sætter stor pris på hans professionalisme og engagement.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til Pleo og Fredfor deres fremragende service og værdifulde partnerskab!

31. oktober 2024

Kære Andreas D,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og for at dele din positive oplevelse med Pleo og vores kollega Frederik Gail. Det glæder os meget at høre, at I har været tilfredse med partnerskabet og den support, som I har modtaget. Det er vores mål at gøre økonomistyringen nemmere og mere overskuelig for vores kunder, og det lyder til, at det har været tilfældet for jer.

Vi er også yderst taknemmelige for at høre om din oplevelse med Frederik - han vil uden tvivl blive glad for at høre dine rosende ord.

Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde og står altid klar til at assistere jer.

Team Pleo

Jeg føler, at der bliver taget hurtigt hånd om de problemstillinger jeg oplever. De bliver løst meget hurtigt og jeg får altid en update, hvor langt de er i processen. Jeg har Nikol som kontaktperson og hun yder altid en god service.

28. august 2024

Kære Helle,

Tusind tak for din særlige anerkendelse og de fulde fem stjerner. Det glæder os at høre, at dine oplevelser med Pleo er positive, og at vores hurtige problemhåndtering samt opdateringer om processen lever op til dine forventninger. Det er fantastisk at vide, at Nikol leverer god service og gør din oplevelse endnu bedre. Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at fortsætte vores samarbejde.

Team Pleo

1 stjerne fordi jeg ikke kan give minus…

1 stjerne fordi jeg ikke kan give minus stjerner! En af vores medarbejderes pleokort er blevet misbrugt, sjovt nok samme dag som der var windows nedbrud over det meste af verden. vi har dokumentation for at medarbejderen er i Hamburg når kortet bliver brugt i UK! butikken i UK har sågar sendt en kvittering retur med en anden kvindes navn på kortet! og alligevel har de indtil nu brugt 45 dage (vel har de ej!) og skal bruge yderligere 45 dage på at finde pengene, hvis vi fastholder kravet. De startede med at anklage medarbejderen for at have lånt kortet ud til en vildt fremmed!! De 400 pund er nok desværre tabt for evigt! Men nu har vi meldt Pleo til politiet og finanstilsynet for det er ikke ok at de ikke ved hvordan man håndterer kortsvindel!

19. juli 2024

Umuligt at komme i kontakt med Pleo.

Umuligt at komme i kontakt med Pleo.
Elendig chat-robot der fuldstændig ubrugelig.
Intet telefonnummer man kan ringe på.

Virkelig dårlig kundeservice.

2. august 2024

Hej Thomas,

Jeg er ked af at høre, at du havde vanskeligt ved at komme kontakt med os, og vi tager din feedback til efterretning. Jeg glæder mig til gengæld over, at du fik de svar, du manglede i dette konkrete tilfælde.