Jeg har forsøgt at opsige min virksomhedskonto siden 12. januar. Pleo lovede i deres mail, at kontoen ville være lukket inden for 14 dage. Nu er vi i februar, og der er stadig ikke sket noget. Det... Se mere
Ravnsborg Tværgade 5C, 2200 København, København N, DK
Når man kommer fra et andet expense system til Pleo bliver man godt nok hurtig glad for integration og intelligens omkring dine udgifter. Du sparer bare en masse tid med Pleo og det er der styrken li... Se mere
Pleo er et fantastisk software værktøj. Pleo sparer både tid hos os samt vores kunder. Endvidere giver deres software hurtig indsigt i kundernes udgifter samt hvem der mangler bilag. Med deres... Se mere
Jeg er super glad for Pleos løsning generelt - men vær opmærksom på hvor du handler henne. Pleos Service og Kundeservice når det kommer til indsigelseshåndtering er tæt på intetsigend... Se mere
Intelligente firmakort til din virksomhed. Pleo hjælper dig med at spare tid og penge på udgifter, abonnementer, tilbagebetalinger og meget mere.
Ravnsborg Tværgade 5C, 2200, København, København N, Danmark
har i et par uger nu ikke haft adgang til firmaets pleo konto. Systemet sender angiveligt en SMS til 2-faktor login men den modtager jeg ikke og da jeg er administrator så er der bare lukket land. Support, som formentlig er en eller anden i Indien, kan ikke tilbyde andet end at jeg kan slukke og tænde min telefon !?
Verdens ringeste support. Vi står med 3 selskaber, der ikke kan lave regnskab, fordi ingen kan logge ind i deres pleo konti så vi kan synkroniserer.
Hvem end der har lavet jeres sms kode system, må være gået på ferie. Det virker ikke på nogle af vores konti, og nej, det er ikke på grund af "dårligt signal".
Når man endeligt får fat i Pleo's IT support, et eller andet sted langt væk, så kan de kun finde ud af at sige "optag en video, så vender vi tilbage".
Genialt produkt, ærgeligt at det aldrig virker og at supporten er ikke eksisterende.

Besvarelse fra Pleo - Danmark
Super nemt og ligetil, det spiller bare med PLEO.

Besvarelse fra Pleo - Danmark
Jeg er målløs. Fanget i en app med selv service guides til basics, som er det eneste man kan selv. Ingen guidance / service udover det. Caught in a trap.
Alt andet en Pleo kan anbefales.

Besvarelse fra Pleo - Danmark
Hos Zignifikant anvender vi Pleo på alle vores kunder.
Systemet er SÅ godt og tidsbesparende for os og kunderne, at det faktisk er et krav, at kunderne skal bruge Pleo.
Så lige meget om du er revisor/bogholder eller slutkunde - så bør du se nærmere på systemet.

Besvarelse fra Pleo - Danmark
Med deres integration til e-conomic sparer vi hos FO meget tid på ikke at skulle mappe alle de enkelte bilag op til de respektive posteringer i banken, som man er nødsaget til ved den "klassiske" anvendelse af firma dankort i banken.
Vi ser Pleo som fremtiden og det gør vores kunder også, så vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde med dem samt vores Partner Manager Isabelle.

Besvarelse fra Pleo - Danmark
Genial løsning til særligt SMV segmentet

Besvarelse fra Pleo - Danmark
Pleo er et fantastisk software værktøj, som bare virker 💪🏻 Pleo sparer mig for en masse tid og giver god kontrol og indsigt i vores firmas udgifter. Især den nye funktion med dedikerede kort til vores abonnementer er fantastisk 💳

Besvarelse fra Pleo - Danmark
Super service i forbindelse med oprettelse som partner. Jeg blev hjulpet hele vejen igennem, og nu kører det bare 😀

Absurd dårlig oplevelse
Pleo har gjort det muligt at tilgå sine forskellige virksomheder i ét login.
Efter opsætning, modtager jeg et opkald om, at jeg ifølge deres politik nu skal have 12 måneders binding.
Jeg meddeler, at jeg hverken er blevet oplyst om dette digitalt, såvel som at jeg ikke er interesseret.
Min såkaldte ‘Account Manager’ fortæller, at fordi at jeg takker nej til en 12 måneders binding, så skal jeg nu på ny selv oprette en ny konto til min virksomhed.
De kan simpelthen ikke tilbagerulle dette.
Min såkaldte ‘Account Manager’ kan ikke hjælpe med min kritik, og kan kun hjælpe hvis det handler om en 12 måneders kontrakt.
Det er en helt absurd udmelding og i klart brud med deres egen kerneydelse, som de jo tager sig betalt for: nemlig at jeg har en konto.
Lad være med at lancere teknologi, hvor I ikke kan håndtere ‘nej tak’ til jeres salgspersonale, uden at man som kunde skal straffes med at ens konto er blevet slettet.

Dårlig onboarding.
1. Kræver du har professionel email
2. Kræver finder en lille gemt tekst der siger "spring over" når du skal bestille kort til dig selv, fordi de vil have du bestiller til medarbejder først og skal betale.
3. Der gik 1 måned uden jeg fik kortet, fordi den blev glemt at sende.
4. Jeg bestilte et nyt, kunne ikke annulere den anden ordre.
5. Fik en regning på 125 kroner selvom der står det er gratis at bruge.
6. Fået kortet men det skal aktiveres med app, når der sendes aktiveringslink til email så når man ikke engang at logge på sin mail før det udløber.
Der er ingen telefon support, man skal snyde sig ind til deres premium telefon linje for at kunne snakke med nogen.
Ufatteligt at tilbyde sådan et ringe, ugennemtænkt produkt.

Besvarelse fra Pleo - Danmark
Fantastisk løsning til alle i virksomheder, NGO´er, organisationer med mere. At man i det offentlige ikke bruger pleo som løsning. Lynhurtig kundeservice, nem løsning der er meget hurtig om at få alt op på app og hjemmeside. Fantastisk produkt alle der har en virksomhed bør overveje - særligt kundeservice hvor jeg aldrig har ventet mere end 3-4 minutter på at løse en kompleks problemstilling
Derudover er fysisk kort og virtuelt kort adskilt, hvilket betyder man ikke skal stresse hvis det virtuelle bliver væk. Det spærres med to klik og så kan man fortsat bruge det fysiske
Underskrev kontrakt med dem i slutningen af september, de var hurtige til at opkræve pengene, men jeg er endnu ikke kommet i gang, da der er komplet radiotavshed fra dem. Jeg har forsøgt flere gange at rykke og får at vide, at de vil vende tilbage, men de overholder ikke det de lover, og der sker INTET! Under alt kritik at betale for en ydelse, man ikke har adgang til.

Besvarelse fra Pleo - Danmark
Teknologisk ok men prissætningen er en ommer
God brugbar løsning men prisstrukturen og den mulige rabat man kan opnå er helt i skoven. Har været kunde i mange år og blev telefoniks gjort opmærksom på at nu ville alle deres priser stige.
På den nye prismodel blev jeg tilbudt først 25% rabat men da jeg ifølge sælgeren ikke havde accepteret i tide blev det nu til 10% og skifter alt efter hvilket humør sælgeren er i.
Oprindeligt blev vi også afkrævet et minimum antal brugere som var langt højere end det faktiske antal medarbejdere, kva timelønnede/sæson arbejdere. Dette på trods af vi alligevel ville betale for dem så længe de var på løsningen.
Teknologisk er løsningen udemærket, med kun begrænset antal fejl og mangler, som dækker vores behov men lader til nu at vi skal se os om efter noget andet og står tilbage med en følelse af at PLEO ikke ønsker os som kunde længere baseret på den behandling vi har modtaget af salg.
Se evt outday eller zenergy som alternative løsninger.

Besvarelse fra Pleo - Danmark
Pleo har lettet mit daglige job, vi er 160 medarbejdere, som tidligere skulle dele kontanter
Kassen stemte ALDRIG
Nu er alle ansvarlig for deres forbrug, samtidig er jeg sluppet af med administrationen, den er flyttet til økonomi afdelingen!
Dejligt
Har brugt Pleo i snart 1/2 år og generelt er det en god virkende app., men når den ikke performer og fejler er det tidskrævende og umuligt at få det rettet.
Umuligt at få fat i kundeservice og snakke med en person, så der bruges timevis på chat og e-mails frem og tilbage, som kunne overstås på en kort 5 minutters samtale. Så reel extremt dårlig kundeservice for brugerne 👎
Jeg opgav simpelthen til sidst, så fejlen består stadig efter en måned.
Men igen godt virkende i forhold til gamle dage med rejseregnskaber med gennemslagspapir, og som skulle sendes hjem fra udlandet.
Og nej, jeg gider ikke at skrive igen igen og spilde mere tid på at forklarer problemet med en ny medarbejdere igen, så spar mig for at jeg kan skrive til en ny e-mail.
Pleo var let at bruge og hurtigt at oprette da jeg pludselig stod i en situation hvor jeg skulle bruge et nyt firmakort.