Jeg er super tilfreds med mit køb herfra! Jeg bestilte noget udstyr til min Wii, og hele oplevelsen var bare i topklasse. Delene var pakket virkelig pænt ind og godt beskyttet i kassen, så alt an... Se mere

Jeg bestilte en adapter til Nintendo Wii og en controller på hjemmesiden. Pakken ankom indenfor to dage (bestilte på en søndag) og alt var bare som det skulle være! + en super god manual til at hjæl... Se mere

Første gang men bestemt ikke sidste gang jeg handler hos playshop. Fik en god snak i telefonen med tror jeg ejeren (har glemt navnet sorry) først omkring et par spil jeg havde lidt spørgsmål o... Se mere

En blandet landhandel med Nintendo og Playstation samt en del spil, blev præsenteret for Playshop.dk. Hurtig kommunikation og fair priser blev tilbudt så handlen gik særdeles smertefrit og jeg blev im... Se mere

1. Videospilbutik
  2. Elektronikbutik
  3. Spilbutik
  4. Legetøjsbutik
  5. Butik med brugte spil

Playshop.dk er en dansk webshop fyldt med spil, konsoller og tilbehør til en lang række af de nyeste konsoller samt retro-konsoller. Vi har altid nye varer på vej hjem, og udvider vores udvalg løbende. - Dansk onlinebutik - Dansk lager - 24 måneders reklamationsret på alle køb - 1-2 dages levering

4,9

Fantastisk service

Bestilte igår, modtog i dag. fantastisk service, tak :)

13. marts 2020

Besvarelse fra playshop.dk

Kanon ! Tak for feedback. Rigtig god spillelyst ;)

Jeg kan se de gode anmeldelser ikke…

Jeg kan se de gode anmeldelser ikke omhandler returning af spil, hvilket var mit tilfælde.

Jeg glemmer aldrig den Respektløse behandling jeg fik af ejeren fra playshop, som er selvsagt samme person som kommentere på opslagene. Det omhandlede nogle wii spil jeg fik returneret, da de ikke virkede i den wii jeg også havde købt. Så vi vidste ikke om det var spillene eller om det var wii 'en der var noget galt med. Han virker jo først venlig som jeg kan se de fleste også har bemærket og han sendte en ny test wii, så jeg kunne teste om det var spillene eller wii'en. Men spillede virkede fortsat ikke og jeg rerurnede dem og der startede mareridtet hvor playshop viste hvem de egentlig er bag denne falske facade. De spil jeg havde købt hos dem, sagde de at de ikke ville godtage/modtage fordi de anklagede mig og sagde det jeg har sendt dem ikke er de spil de har sendt mig. Jeg er fuldstændig i chock og forstår ikke hvad de bilder sig ind??????? De siger at de spil jeg har sendt dem er brugt, selvom det var præcis det jeg købte fra dem nemlig i brugt stand!!! De påstod at jeg har sendt dem en kopi af andre spil og jeg er fortsat indtil i dag endnu ikke kommet mig over chokket. De virkede ellers søde til at starte med men pas på, ligeså snart deres plan om at hustle penge og beskylde kunde for at sende andre spil retur viser de deres sande ansigt.

Så ja ja de sendte jo også hurtigt en wii til mig og virkede venlige. Osv. Men ligeså de modtog spillene retur påstod de at det aldrig er spil de har solgt mig. selvom det var præcis hvad de havde sendt plus i samme stand. Det hele fremgår også på kvitteringen. Vi kunne som sagt ikke engang bruge dem da spillene som nævnt ikke fungerede.

Men bare det at de som sælgere beskyldte mig for noget der ikke engang passede er virkelig langt ude. for så at ejeren af playshop lægger på i hovedet på mig og siger " godt forsøgt" for igen at indirekte beskylde mig for at sende noget de påstår de ikke har solgt mig når jeg præcis har sendt dem det de sendte til mig med posten.....

måske et Salgs trick de bruger for at komme af med meget dårlige ubrugte spil og tjene penge på det ? Og når kunden opdager spillene ikke virker og returnere dem, lader de som om at det ikke er nogle spil de har sendt for så få kunden til at fremstå som en der har returneret andre spil????? Jeg prøver at finde logikken. Men det er virkelig svært. Jeg har aldrig nogensinde som kunde i mit liv oplevet noget lignende. Det er så sindssygt . Indtil den dag i dag forstår jeg det ikke og kommer heller aldrig til det.

3. februar 2020

Besvarelse fra playshop.dk

Til alle der læser dette:

Ak - sikke en omgang. Begge parter er vist enige om, at være uenige i denne her sag. Vi ønsker ikke at gå ud en lang diskussion om hvem der sagde hvad, eller hvordan tingene ses fra vores side. Vi syntes selvfølgelig ikke det er sjovt, at blive beskyldt for ovenstående, da indholdet er helt ude af proportioner. Vi har dog en vigtig tilføjelse, som Savannah ikke fik med :

- Savannah fik alle sine penge tilbage (997 kr.) få dage efter sagerne var leveret, uden at hun skulle sende noget retur…

Herudover kan der generelt oplyses, at vi aldrig lader en kunde i stikken, hvis der skulle være fejl på noget vi har leveret. Alting skal bare spiller 100 % - Vi gør rigtig meget ud af, at alt pre-owned fremstår i bedst mulig funktionel og kosmetisk stand. Derfor er der ingen ridser på cd spil, da vi benytter bl.a. et slibe og poleringsmaske setup til over 50.000 kr. alene til cd/dvd/blueray spil. Der kan selvfølgelig også ske fejl i denne proces, når vi håndtere tusindvis af enheder årligt. Vi har dog den holdning, at det ikke må gå ud over kunden, så reklamationer behandles altid hurtigt og omkostningsfrit for alle!

Playshop / Nicklas Bak

Outstanding service!!

Købte en Wii hos Playshop. En enkelt komponent fungerede ikke, så Playshop leverede - uden beregning og uden behov for returnering af det defekte udstyr - erstatningsudstyr. En sådan tillidsfuld tilgang til sine kunder er ganske enkelt eksemplarisk.

5. januar 2020

Hej

Tak for de pæne ord! Ja, reklamationer, det er der ikke meget sjov over. Så derfor forsøger vi altid, at få løst evt. fejl og mangler hurtigst mulig. Vores tilgang er, at tingene bare skal spille 100% !

Fantastisk service

Fantastisk service! Mine bestillinger er alle kommet hurtigt, og alt har været i super stand. Ved spørgsmål er de både hurtige til at svare og tydeligvis ved de rigtig meget om alt spil relateret. Fantastisk sted der har mine varmeste anbefalinger.

30. december 2019

Besvarelse fra playshop.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Den er vi meget glad for 👏 Vi er også meget glade for at sagerne lever op til dine forventninger. Vi bruger rigtigt meget krudt i klargøringen inkl. testning, rengøring, og general servicering af alle vores pre-owned varer.

Perfekt

Super hurtig levering, samt mega god service!
De ringede ud for at spørge om jeg kunne tænke mig at afhente min bestilling, for at det kunne nåes før jul. De er placeret tæt ved Aarhus hvor jeg bor, så ville de gøre den klar til afhentning så jeg kunne hente den på dagen. Jeg havde bestilt min ordre efter kl. 15. D. 20., så det ville ikke kunne have nået at komme med posten før jul.

21. december 2019

Besvarelse fra playshop.dk

Af hjerte tak for din ros !

Hurtigt og simpelt

Super hurtig levering og alt gik som det skulle. Vil helt klart anbefale dem!

21. december 2019

Besvarelse fra playshop.dk

Hurtig levering skal der til! Tak for din ros - det er vi rigtig glad for.

Rigtigt god spillelyst :)

Havde købt to spil til min Nintendo DS…

Havde købt to spil til min Nintendo DS - uheldigvis var en af spillene blevet forvekslet med et andet. Så skrev jeg ind til Playshop, og de sendte mig straks det rette spil uden problemer.
Hvis det ikke er service, så ved jeg ikke hvad der er det :-)
Hvis jeg har brug for flere Nintendo spil, kan I regne med at jeg tjekker jeres shop ud igen!

30. oktober 2019

Hej Jasmin

Tak for din flotte anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐

Fejl sker desværre også hos os :) Men når det sker, så skal det ikke gå udover kunden! Jeg er derfor rigtig glad for at høre, at vi hurtigt fik sendt det rette spil til jer.

Super webshop!

Super webshop!

Bestilte en original pre-owned/refurbished strømforsyning til min Nintendo 64. Var lidt betænkelig ved at købe en brugt original i stedet for en ny uoriginal, men man kan slet ikke se, at den har været brugt.

Blev pakket og sendt lynhurtigt. Solid indpakning. Og så var der vingummier med i pakken! NAM! :D

23. september 2019

Tak for din flotte anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg er glad for at høre, at standen er god på varen. Vi bruger utrolig meget tid og energi på at alt pre-owned spil, konsoller og tilbehør fremstår i god stand., som vi servicerer, renser, nulstiller og tester.

🧸 Bamser skal der til !

God spillelyst :)

/playshop - Nicklas Bak

Nem hjemmeside at finde rundt i

Nem hjemmeside at finde rundt i, gode priser. Hurtig levering, modtog dagen efter👍🏻 Også det jo altid dejligt at modtage lidt sødt også☺️

19. juni 2019

Hej Natasja

Tusind tak for de dejlige 5 stjerner! Dem sætter vi stor pris på 💪.

Nicklas / Playshop.dk

Suveræn kundeservice, hurtig levering, gode Nintendo produkter

Jeg kontaktede Playshop.dk for nogen tid siden da jeg ville bytte noget tilbehør fra en Nintendo Wii konsol til noget andet Nintendo tilbehør. Jeg fik en rigtigt god pris for det jeg sendte til butikken.

De varer jeg fik i bytte kom hurtigt i fin indpakning plus vingummi bamser i små poser (meget sødt af jer!), og de virkede perfekt!

Alt i alt er jeg meget tilfreds med Playshop.dk hvor jeg vil handle fremover når jeg skal købe Nintendo konsoller, Nintendo spil eller Nintendo tilbehør.

I gør retro gaming til en fornøjelse!

14. maj 2019

Hej Flemming

Kæmpe stor tak for din flotte anmeldelse! Den er vi meget glad for 👏 Vi er også meget glade for at sagerne lever op til dine forventninger. Bamser skal der til. Vi håber at alt bare spiller, ellers skriver du selvfølgelig bare til os.

Nicklas / Playshop.dk

Mange fine retrospilvarer og reservedele og hurtig levering

Mange fine varer til ældre spillemaskiner til rigtige gode priser. Købte en adapter, så den gamle wii kan sættes til nye tv's hdmi-gang. Bestilte den i går og modtog den i dag. Dejligt med hurtig levering.

15. januar 2019

Besvarelse fra playshop.dk

En Wii HDMI adapter er perfekt til nye tv. Vi elsker selv lyn-hurtig levering, så vi forsøger derfor altid selv, at sende så hurtigt som mulig. Tak for feedback og forsat god spillelyst :)

God, responsiv kundeservice og fine varer.

God, responsiv kundeservice i forbindelse med bestillingen. Alt virkede og virkede skinnende nyt, da jeg modtog det. Ganske flot, taget i betragtning af det bl.a. var en lys-pistol til NES og Duckhunt/Super Mario Bros. Kan sagtens anbefales. :)

Jeg har bestilt og modtaget 3 spil og 1 lyspistol tirsdag - bestilte søndag aften.

10. april 2018

Hej Jess

Nicklas / Playshop

Gode varer til billig priser.Hurtig levering.

Gode varer til billig priser, og super hurtig levering.
Bestilte om aftenen og det blev leveret næste formiddag.

4. februar 2018

Hej

Tusind tak for den fine anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

God spillelyst ;)

Tak :)

Fik spillet meget hurtigt og til en god pris, endda lige op til jul- ingen klager herfra - tak for handlen :)

19. december 2017

Hej Käja

Selv tak!

Forsat god spillelyst ;)

Hvor skal man begynde !

Hvor skal man begynde !?
Den gode service?
Den hurtige levering?
Omtanken for dig som kunde ?

Bestilte et lille memory card til en ps1, og dagen efter lå det til afhentning. Prisen var god, standen var perfekt, og den var pakket nænsomt for at beskytte indholdet.
I selve pakken, var der vedlagt kyndig vejledning til hvis man skulle opleve problemer osv, samt et direkte nr. Og selvfølgelig en lækker Lakridspibe ( Der ikke klarede turen hjem :) )

Alt i alt, en perfekt oplevelse, hos en perfekt butik der gør det muligt at genopleve barndoms og ungdoms minder !

Ikke sidste gang at der bliver handlet her :)

15. december 2017

Fremragende webshop!

Fremragende webshop!! :)

Manglede nye dele til en nintendo 64! - købte dem gennem playshop!

Produkter der virker, god leveringstid og super kundeservice - ikke noget at sætte en finger på!!
+ der medfulgte en lakridspibe i pakken - det er da god service! ;)

5 stjerner herfra! :)

1. august 2017

Mirakel-butik!

Jeg måtte grave dybt for at måtte finde en dansk retro-webshop der solgte hvad jeg havde brug for - i dette tilfælde en "GameCube-Game Boy Advance link-kabel", og efter lang tids søgen, var jeg skeptisk, men jeg tog chancen, for at undgå at skulle til at importere fra udlandet.

Blev slet ikke skuffet, jeg modtog produktet dagen efter bestillingen, og det virker som det skal!

Som et fint lille tillæg fik man også lidt tyggegummi med i pakken ;)

13. maj 2016

super service selv om der var nogle problemer blev de løst inden for få timer og sendt samme dag

har ikke fundet nogen fejl på varen så alt er som det skal være

3. marts 2016
Vis anmeldelser på alle sprog. (123 anmeldelser)