Jeg er super tilfreds med mit køb herfra! Jeg bestilte noget udstyr til min Wii, og hele oplevelsen var bare i topklasse. Delene var pakket virkelig pænt ind og godt beskyttet i kassen, så alt an... Se mere
Jeg bestilte en adapter til Nintendo Wii og en controller på hjemmesiden. Pakken ankom indenfor to dage (bestilte på en søndag) og alt var bare som det skulle være! + en super god manual til at hjæl... Se mere
Første gang men bestemt ikke sidste gang jeg handler hos playshop. Fik en god snak i telefonen med tror jeg ejeren (har glemt navnet sorry) først omkring et par spil jeg havde lidt spørgsmål o... Se mere
En blandet landhandel med Nintendo og Playstation samt en del spil, blev præsenteret for Playshop.dk. Hurtig kommunikation og fair priser blev tilbudt så handlen gik særdeles smertefrit og jeg blev im... Se mere
Playshop.dk er en dansk webshop fyldt med spil, konsoller og tilbehør til en lang række af de nyeste konsoller samt retro-konsoller. Vi har altid nye varer på vej hjem, og udvider vores udvalg løbende. - Dansk onlinebutik - Dansk lager - 24 måneders reklamationsret på alle køb - 1-2 dages levering
Ved Skoven, 8541, Skødstrup, Danmark
Købte 2 stk wii motion plus + Nunchuck controllers i torsdags og de kunne afhentes i dag. Vi har lige afprøvet håndtagene og alt er bare perfekt. De var pakket godt og sikkert ind, så næste gang vi mangler noget til Wii'en tjekker vi jeres side igen Mvh Kim 2177

Besvarelse fra playshop.dk
Fin handel, super flotte og velholdte produkter og forsvarligt pakket ind.

Besvarelse fra playshop.dk
Virkelig en fantastisk service 👍sådan en service oplever man ikke ret tit. Vil helt sikkert anbefale Jer til andre.

Besvarelse fra playshop.dk
Virkelig god service, helt ud over det sædvanlig.
Gode priser og hurtig levering.
Bestilte og fik varerne dagen efter.
Kan kun anbefale Playshop til alle.

Besvarelse fra playshop.dk
Fantastisk service. Jeg havde et produkt som drillede og vi fandt en løsning lynhurtigt. Hurtig svar fra deres kundeservice. Kan klart anbefale denne side hvis man mangler lækkerier til sine eks. Gamle spille ting.

God pris.
Vildt hurtigt levering - bestilte torsdag eftermiddag og fik det leveret dagen efter.

Besvarelse fra playshop.dk
jeg er dybt overrasket over kvaliteten, og hurtig levering. det hele er meget positivt. jeg havde bestilt en strømstik til en playstation 2 slim, og den ser helt ny ud, og jeg opdagede at det var en ekstra overraskelse i min pakke. der lå en lille pose Haribo vingummi bamser, det er virkelig sødt af dem

Besvarelse fra playshop.dk
Hej har købt en pre owned Wii og den fungerede også fint den først uges tid. Men nu er den helt galt, kan ikke styre personen i spillet og den laver nogen underlige ting uden at jeg beder om det. Kunne godt tænke mig at få det byttet. Og det fik jeg også, kan kun sige at det er en helt enestående service de har, kan kun anbefale firmaet. Og så viser det sig at det faktisk var et spil det var galt med, tja sådan kan man blive kloger.
Hilsen Karl

Besvarelse fra playshop.dk
Jeg bestilte et brugt nintendo wii rat og det jeg fik var skinnende rent og helt som nyt. Jeg bestilte også et brugt spil, som også var i perfekt stand. Derudover var der en lille pose vingummibamser med i pakken, hvilket var super hyggeligt.
Det eneste negative jeg kan sige er, at PostNord bliver brugt til at fragte forsendelserne. Det føler jeg mig altid utryg ved, da PostNord er super dygtige til at smide alt hvad jeg bestiller væk, med en masse bureaukrati til følge. Hvis der blev brugt GLS eller et andet pålideligt fragtfirma, ville der ikke være noget at sætte en finger på.

Super pris - hurtig levering
Bestilte et par snes controllere - dagen efter var de fremme. Det kan ikke gøres bedre, derfor den varmeste anbefaling herfra.

Besvarelse fra playshop.dk
Meget hurtig levering og så fik vi en lille pose vingummier med:-) mere end tilfreds!!

Besvarelse fra playshop.dk
Jeg købte en Wii samt et spil og nogle remotes.
Da min pakke kom dagen efter, var Wii'en desværre defekt, en skade som højt sandsynligvis kom under forsendelsen. Det kan jo ske med ældre konsoller.
Skrev en mail til kundeservice, 48 timer efter havde jeg en ny Wii på mit dørtrin. Hurtig og kompetent kundeservice. Kan kun anbefales
Mvh Alexander

Fremragende service.
Jeg skulle anskaffe en masse Wii-udstyr til ungerne på SFO'en, og skrev derfor frem og tilbage med Playshop om guidening ift. hvad jeg havde brug for.
Der kom hurtige svar med kompetente forslag, og vi klarede bestillingen pr. mail. Tingene var pakket før den sidste mail var sendt og jeg modtog det hele den følgende hverdag.
Kæmpe anbefalinger herfra!

Besvarelse fra playshop.dk
Har købt en HDMI adapter til min gamle PS2 hos Playshop.dk. Fik varen lynhurtigt med posten. Desværre kunne jeg ikke få den til at virke efter modtagelsen og skrev til dem. Fik lynhurtigt svar fra en super flink og dygtig medarbejder og har nu fået løst problemet til stor glæde for alle. Stor ros til Nicklas for virkelig god og meget imødekommende support. Jeg kan kun anbefale dette firma, hvis du mangler ting/dele til din spilkonsol!

Besvarelse fra playshop.dk
Jeg modtog mine 2 SNES controllere under et døgn efter de var bestilt, og så tilmed med en pose guldbamser. Har intet at klage over :)

Besvarelse fra playshop.dk
Super hurtig leverancer. Også med vingummibamser ekstra i pakken. De var pakket rigtig forsvarligt ind. Tak

Besvarelse fra playshop.dk
Jeg ringede og skulle spørge om noget torsdag 13:15 Skulle høre om det jeg ville bestille virker til min spillemaskine og det gjorde det så jeg fik det bestilt med det samme bestillingen landet i min indkøbskurv klokken 13.22 Pakken var allerede klar dagen efter 10:42 Det er godt nok hurtig levering
Og ekstrem rare kundeservice og meget god kundeservice jeg har aldrig oplevet bedre kundeservice han var meget god til at forklare da jeg spurgte og det var rigtig glad for klart ikke sidste gang at jeg handler hos denne hjemmeside vil altid gøre det igen for kan godt lige hurtig levering hurtig levering det er der i hvert fald når det tager under 21Timer og et kvarter senere Fik jeg en SMS’e med at min pakke var klar til afhentning Så det er meget god kundeservice og det er meget rart snakket om meget nemme at få fat på Flinke og hjælpsomme meget god kundeservice

Besvarelse fra playshop.dk
Fuldstændig fantastisk service! Bestilte et spil til fødselsdag lidt for sent men spillet kom dagen efter jeg havde bestilt! Det ikke sidste gang jeg handler der.

Besvarelse fra playshop.dk
Fuldstændig vanvittig god service, hvor alt kommer flot indpakket (selvom det er brugte), og da der var det mindste med en controller, blev alt løst bedre, end jeg i min vildeste fantasi kunne havde forestillet mig.