Playlaan Anmeldelser

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Er was een product van mijn bestelling tevergeefs niet op stock. Ze hebben me via mail super vriendelijk de verschillende opties aangeboden. Daarna werd mijn pakket netjes verstuurd, alles zat leuk in... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De Maileg muis was precies zoals getoond op de product pagina. Het is vreemd dat de 'luciferdoos', waarin de muizen normaal gesproken verpakt zitten, er niet bij zat (ik had er nog expliciet om gevraa... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Legetøjsbutik
  2. Legetøjsforretning

Om Playlaan

Skrevet af virksomheden

Welkom bij Playlaan.nl, waar we geloven dat de verbeelding van kinderen onbegrensd is. Bij ons vind je speelgoed dat niet alleen leuk is, maar ook de fantasie van kinderen prikkelt en uitnodigt tot creativiteit en ontdekking. Wij geloven dat open-ended play essentieel is voor de ontwikkeling van kinderen en daarom bieden we een uitgebreide selectie van speelgoed aan dat kinderen uitnodigt om te verkennen, te bouwen, te creëren en te ontdekken.

Onze speelgoedwinkel is geïnspireerd door de Montessori- en Waldorf-pedagogiek, waar open-ended play en creativiteit centraal staan. Wij streven ernaar om speelgoed aan te bieden dat duurzaam, veilig en van hoge kwaliteit is, en dat kinderen uitdaagt om hun eigen verbeelding te gebruiken. Wij geloven dat speelgoed niet alleen vermaakt, maar ook educatief kan zijn en bijdraagt aan de ontwikkeling van kinderen.

Onze missie is om ouders te helpen speelgoed te vinden dat niet alleen leuk is, maar ook bijdraagt aan de ontwikkeling van hun kinderen. We streven ernaar om ouders te inspireren en aan te moedigen om hun kinderen te laten spelen op een manier die hun nieuwsgierigheid en verbeelding stimuleert en hun zelfvertrouwen en onafhankelijkheid vergroot.

Bij Playlaan.nl vinden we het belangrijk om kwalitatief hoogwaardig speelgoed te bieden dat is gemaakt van duurzame materialen en veilig is voor kinderen om mee te spelen. We werken samen met gerenommeerde merken en fabrikanten die dezelfde normen en waarden delen als wij en die hun producten met zorg en aandacht maken.

We geloven dat spelen een belangrijk onderdeel is van de kindertijd en we zijn toegewijd om ouders te helpen hun kinderen te laten spelen op een manier die bijdraagt aan hun groei en ontwikkeling.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

31 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Playlaan help!

Playlaan help! Mijn bestelling is door DPD voor de voordeur afgeleverd toen wij niet thuis waren en daarna waarschijnlijk gestolen door een voorbijganger… Ben er echt zuur van, DPD verwijst me door naar jullie als verzender. Jammer dat jullie geen telefoonnummer hebben. Hoor graag snel van jullie.

24. november 2025
Uopfordret anmeldelse
Playlaan-logo

Besvarelse fra Playlaan

Beste Charlotte,

Dank je wel voor je review en je bericht. We begrijpen heel goed hoe vervelend deze situatie voor je is en vragen je nog even om geduld. Zoals we per e-mail hebben laten weten, is er inmiddels een onderzoek bij DPD geopend om precies uit te zoeken wat er met het pakket is gebeurd. Zodra het onderzoek is afgerond, ontvang je of het pakket alsnog, of we vergoeden het, of sturen het opnieuw op.

Telefonisch contact helpt in dit soort gevallen helaas niet, omdat DPD alle informatie voor het onderzoek schriftelijk nodig heeft. Daarom houden we alle communicatie via e-mail, zodat we alles duidelijk en volledig kunnen doorgeven.

We houden je op de hoogte.

Playlaan

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Sintbestelling bij playlaan

Voor Sinterklaas heb ik enkele kleine cadeautjes besteld via Playlaan, bedoeld voor mijn klas. Over de duurzaamheid kan ik nog niets zeggen, aangezien ze nog niet intensief gebruikt zijn. Wel viel het me op dat sommige items echt heel klein waren — iets om op te letten bij het kiezen.

De verzending verliep prima: snelle levering en alles was netjes en stevig verpakt. Dat is zeker een pluspunt, vooral in drukke periodes.

Ik ben tevreden over mijn ervaring en zal Playlaan zeker nog eens bekijken voor toekomstige bestellingen!

25. oktober 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner
Playlaan-logo

Besvarelse fra Playlaan

Onze excuses voor het ongemak. Er was helaas een vertraging doordat het huisnummer ontbrak in het opgegeven adres. Nadat we dit hebben aangepast, is er iets misgegaan met het afdrukken van het verzendlabel.

We sturen het pakket vandaag nog naar je op, zodat je het snel in huis hebt.