ToyAcademy.nl Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De bezorgdienst had het in een verkeerde afhaalkluis gestopt. Dat was vervelend want het pakket was een cadeau wat nu niet op tijd gegeven kon worden. De bezorgdienst was moeilijk te gebruiken. Uitein... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Gewoon gegaan zoals het hoort. Geen problemen. Alleen had de verpakking flinke schade, maar daar kan de verkoper niets aan doen. Artikel was gelukkig onbeschadigd.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We hebben de ninja hanglijn gekregen, ziet er fantastisch uit!! Zogauw de kleinkinderen er zijn gaan we m ophangen, maar ik voorzie daar geen problemen. Alles ziet er solide uit👍

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Levertijd zou 2 tot 4 dagen zijn, bestelling heb ik op 15de geplaatst en ik heb vandaag 22ste nog geen pakket gezien.

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Legetøjsbutik

Skrevet af virksomheden

ToyAcademy is een online speelgoedwinkel met een breed assortiment aan uniek speelgoed voor het lichaam en brein.

ToyAcademy | Speelgoed voor lichaam en brein

Skrevet af virksomheden

Wat wij zelf leuk vinden...
Wij willen zelf ook graag goed behandeld worden, snel antwoord krijgen van een klantenservice en dat een winkel ons waardeert als een klant. En dit willen wij zelf ook bieden aan onze klanten. Wij proberen altijd z.s.m. een berichtje te sturen als er iets is of niet klopt, vriendelijke service te verlenen en te zorgen voor een supersnelle levering van jouw bestelling.

Snelle levering en geen verzendkosten vanaf €35,-

Jouw bestelling snel in huis en mocht je een vraag hebben neem dan contact op met onze klantenservice.

2 - 3 dagen levertijd, Gratis verzending bij een bestelling vanaf €35, 30 dagen retourrecht

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

198 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Levertijd zou 2 tot 4 dagen zijn

15. juli 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u uw pakket nog niet heeft ontvangen. Dat is natuurlijk niet wat u had verwacht.

Ik heb het even nagekeken, maar ik zie geen bericht van u hierover in onze mailbox. Wilt u contact met ons opnemen via info@toyacademy.nl of telefonisch op 010 80 80 750? Dan kijken we graag samen met u waar uw bestelling is gebleven en hoe we dit kunnen oplossen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Pakket was bij aankomst helemaal open…

Pakket was bij aankomst helemaal open gescheurd. Bovenkant dus open waardoor alles eruit viel.

9. juli 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat uw pakket tijdens het transport schade heeft opgelopen en daardoor open is aangekomen. Dat is natuurlijk niet zoals het hoort.

Ik heb even nagekeken, maar ik zie geen bericht van u hierover in onze mailbox. Wilt u contact met ons opnemen via info@toyacademy.nl of telefonisch op 010 80 80 750? Dan kijken we graag samen met u hoe we dit netjes kunnen oplossen.

Slecht verpakt

Slecht verpakt.
Verpakking was open gescheurd.

17. juni 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw review. Dat klinkt niet als een frisse start — een pakket dat onderweg al open is gescheurd is natuurlijk niet de bedoeling.

Ik heb even gekeken, maar zie geen bericht van u hierover terug. Wilt u ons een seintje geven? Dan kijken we samen hoe we dit weer netjes recht kunnen zetten. U kunt ons bereiken via info@toyacademy.nl of op 010 80 80 750.