Sendte et spørgsmål og fik svar indenfor en time, endda sammen et godt tip til valg af vare, hvor to kostede det samme. Ordre bekræftet samme dag, men først afsendt dagen efter. Havde fået 5 stje... Se mere
Jeg skrev til dem i fredags med et par spørgsmål og fik svar samme dag. Jeg bestilte lørdag, kunne se mandag at det var afsendt og modtog det tirsdag. Super kommunikation, alt gik glat, ingen probleme... Se mere
Købte et autopot system gennem plantekassen.dk, men noget gik galt under betalingen, så jeg troede, at ordren ikke var gået igennem, og lavede en ny bestilling. Der gik ikke 5 min, før jeg ble... Se mere
Jeg har kun haft rigtig gode oplevelser med plantekasse.dk. En aften sad jeg og bestilte udstyr, og efter købet opdagede jeg at jeg havde glemt en vare. Da jeg frygtede for ekstra porto skrev jeg ti... Se mere
Super, som altid.
Prompte levering, kvaliteten i top. Intet andet end lovord tilovers for Plantekasse.dk. Anbefales uforbeholdent.
Alt som lovet. 100% tilfreds.
Bestilte et chili-dyrkningskit midt på eftermiddagen og fik varen leveret med postdanmark inden middag dagen efter. Det var pakket ordentligt, alt virker tilfredsstillende og prisen er rimelig.
hurtig levering, og fine produkter/frø
jeg lavede min bestilling om aftenen, og den blev afsendt dagen efter.
jeg modtog hurtigt pakken, og alt var i orden.
de chili frø jeg havde bestilt ser fine og velskabte ud, og er pænt pakket i poser med navneskilte ilagt.
spirings raten vil tiden vise.
jeg vil gerne anbefale plantekassen til andre.
redigeret:
nu er det mange år senere købte fra plantekasse.dk, men jeg gik mine anmeldelser igennem, og vil lige opdatere:
jeg fik en rigtig god spirins rate, af alle de frø jeg plantede der har jeg stadig kunne lave nye år efter år.
i dagehar jeg så kun gemt dem jeg var mest glad for, men dejligt at kunne dele så mange spændende planter med mine venner. de fleste blev dog røde i hovedet xD
God oplevelse!
God oplevelse! Dagen efter jeg havde bestilt varer, fik jeg en mail, om at de kunne pakke varerne for 60 kr., i stedet for 80 kr., og at de derfor ville returnerer de 20 kr. automatisk. Jeg har efterfølgende modtaget samtlige varer - alt har været som ønsket. Der vil jeg helt sikkert handle igen.
Overholder aftalen.
Aftale overholdt, og jeg har nu sået mine frø. Jeg har givet 5 stjerner, da jeg ikke er blevet skuffet over noget. Frøene kom som forventet hurtigt og forsvarligt indpakket.
Jeg har før oplevet, at sælgere af tilsvarende produkter har været mere gavmilde med frøene og evt. sendt bonusfrø af en speciel art med , uden ekstra omkostninger, men dette er jo en service i særgrad, og det vil jeg ikke forlange, men måske påpege som en god handelspolitik.
Til gengæld, var det fedt at kunne købe Carolina Reaper frø, som ikke kostede spidsen af en jetjager. Det vil jeg gerne rose jer for.
Venligst hilsen
René :)
Super overskuelig hjemmeside, fornuftige priser og hurtig levering! :)
Har intet negativt at sige om Plantekasse.dk. Varerne blev leveret 2 dage efter bestilling.
Nem og hurtig bestilling!
Bestilte nogle frø og en starterkasse til såningen af mine nye chillier. Torsdag formiddag foretog jeg bestillingen, fik en bekræftelses e-mail med det samme og lørdag formiddag kom posten med min pakke. Fin lille online shop, kan anbefales.