plantcaretools.com Anmeldelser

4,2

Habe die bereits vorhandenen 8 Feuchtefühler um weitere 8 erweitert. Herr Guido hat auf meine Anfrage sofort geantwortet und einen guten Vorschlag zur Lösung gefunden. Die darauf erfolgte Bestellung w... Se mere

Vanuit de huiskamer wil ik met de Rainpoint kunnen monitoren hoe het gesteld is met de bodemvochtigheid van de kruipruimte na een gerepareerde lekkage. Als het goed is moet geleidelijk steeds droger w... Se mere

Ware bestellt, war dann nicht lieferbar, eine Weile Funkstille. Letztendlich wurde doch noch gewünschte Ware im Bestand gefunden und Extra Batterien u Sensor als Entschuldigung zur Lieferung dazu gel... Se mere

The express delivery driver threw the parcel over the gate (which is over 1.70 meters high), even though I asked them to wait. The contents of the package were not protected against such an impact

1. Have

Learn the green language Heb je een passie voor planten en tuinen? Of je nu groene vingers hebt of net begint, je bent hier op de juiste plek! Ontdek een breed scala aan producten die speciaal ontworpen zijn om je tuinervaring te verbeteren. Van meters om voedingsstoffen te meten tot pH-testers, bodemvochtmeters, lichtintensiteitsmeters, temperatuursensoren, irrigatiesystemen, groeilampen, kweekzakken en nog veel meer – wij hebben alles wat jij nodig hebt. Blader door onze uitgebreide webshop om de perfecte oplossing te vinden voor jouw plantverzorging. Houd planten in topconditie met producten van topkwaliteit. Jouw planten verdienen het beste!

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 48 timer

great service

8. december 2023

Bedankt voor de review Gerrit ! Met een hartelijke groet, Guido

Très réactif

Vendeur très réactif. Suite à un problème de livraison de la poste, a renvoyé l'article !!...très sérieux, je recommande.

13. december 2023

Merci beaucoup pour votre avis. Cordialement, Guido

Verkeerde levering goed afgehandeld

Er is een ander artikel geleverd dan op het plaatje op de website stond.
Dit is ondertussen netjes afgehandeld door het aanbieden van een korting of teruggave.

4. december 2023

Dag Gerard, hartelijk dank voor de review ! Met een hartelijke groet, Guido

very friendly

very friendly, all ordered goods arrived safely, gladly again - fertometer and soil pH, N, P, K test kit

10. november 2023

Besvarelse fra plantcaretools.com

Hello,Andreas. We appreciate your positive review. Thanks a lot and kind regards, Guido.

uitstekende after sale service

Gekochte pH meter gaf resultaten die niet klopten met andere resultaten. Plantcaretools heeft erg zijn best gedaan de zaak kloppend te krijigen. Toen dat niet lukte stelde plantcaretools voor de ph meter terug te sturen. Meter zoekgeraakt door/ bij vervoerder. Plantcaretools stuurde, zonder daartoe verplicht te zijn, een nieuwe. Deze gaf meteen goede resultaten.

25. oktober 2023

Besvarelse fra plantcaretools.com

Bedankt voor de review Leendert. Het had inderdaad wat voeten in de aarde met als resultaat gelukkig een tevreden klant. Groeten, Guido

Works great

Works great and the price is competitive.

11. september 2023

Beste Ruud, hartelijk dank voor de positieve review. Groeten, Guido

Veel en snelle ondersteuning en mooie producten

De eigenaar reageert snel en helpt als hij kan met welke vragen je ook maar kan bedenken. Hij was bereid producten te leveren die (nog) niet op de website staan. Het leveren duurt dan even, maar dat is logisch als het nog besteld moet worden en van ver komt. De Ecowitt producten werken goed (aantal weken in gebruik): grondvochtmeter, luchtvochtmeter en het supercompacte weerstation Wittboy. En voor mij een voorwaarde: het werkt samen met de Homey (smart home)

16. september 2023

Fast delivery

Good price and fast delivery!

7. september 2023

Bedankt voor de review Erik ! Groeten, Guido

Great product

Great product. Second time to buy. Needed service and got great help!!

2. september 2023

Graag gedaan Barbara en bedankt voor de review! Met een hartelijke groet, Guido

Quick and solid

Quick and to the point response on email.
Within two days delivered.
RainpPoint works as promised

1. september 2023

Graag gedaan JP en bedankt voor de review! Met een hartelijke groet, Guido

The irrigation hub has only a edge…

The irrigation hub has only a edge grounding and no pin grounding, this is for Belgium where most houses have pin grounding very irritating .
The Userguide is good and installation is quite simple.

8. august 2023

Besvarelse fra plantcaretools.com

Beste Stan, bedankt voor de review. De moderne stopcontacten in België zijn Europees en daar past de gateway gewoon op. Na 3 jaar verkopen in Belgie ben je de tweede klant die me meldt dat je een Frans stopcontact hebt. Het is dus een uitzondering. Adapters zijn overigens goedkoop en gemakkelijk verkrijgbaar, met name online. Groeten, Guido

Good product

Good product, trustful shop, punctual delivery

19. juni 2023

Hi Jörg, thank you for your positive feedback ! Kind regards, Guido

Vochtsensor

Deze sensors gebruikt in Domoticz.
Werden meteen herkend.
Kan nu mijn watergeef project verder ontwikkelen met uitlezing van bodemvochtigheid.

21. juni 2023

Besvarelse fra plantcaretools.com

Goed om te zien dat u het product zo waardeert en bedankt voor uw hoge waardering ! Groeten, Guido

Delivery problem solved.

There was an initial problem with the delivery. After contacting the reseller this was handled quickly and satisfactory.
Thanks for the swift reaction. ,👍

29. juni 2023

Besvarelse fra plantcaretools.com

Bedankt voor de review. Natuurlijk proberen we een door ons gemaakte fout zo snel mogelijk te herstellen. Groeten, Guido