Jeg må bare sige, at vi som forening fik den bedste service. Kundeservice telefonen besvares i tidsrummet og Pierre ringer altid tilbage asap, hvis man har haft behov for hjælp. Systemet er nemt, over... Se mere

Kan absolut ikke anbefale Place2book hvis du har et større arrangement. De nægter at udbetale dine EGNE penge før efter arrangemtet er afholdt. Dvs du har en masse penge stående hos Place2book, som du... Se mere

OBS: Dette indlæg er skrevet som privat person som forsøgte at købe billetter gennem systemet. Tjenesten er idag blevet brugt til at sælge billetter til en studenter revy. Der var vel sat 1000-... Se mere

2,6

Under middel

Svarer typisk inden for 24 timer

Place2book levere ikke billetter!

Place 2book levere ikke de købte billetter. De påstår at firewall ikke kan modtage billetterne. Alle andre kan sende mails uden problemer!
Ekstrem dårlig kundeservice. Har kontaktet dem utallige gange og har endnu ikke modtaget billetterne til Torben Rif foredrag. Penge er trukket men Place2book påstår at de ikke kan gøre noget eller refundere pengene igen!!!
Kan ikke anbefale at bøde billetter gennem place2book.

29. oktober 2017

Support,- Hvor ?

Support,- Hvor ? Ikke hos Place2book.
Har nu haft en sag om tilbagebetaling af sølle 90,- Kr. Ca. 10 e-mail frem og tilbage om denne sag,- en sag de har indrømmet er en fejl fra deres side, men desværeer er de indehaver af et " misfoster af bookingstystem og en support tilknyttet dette system som er 10 gange værre end selve systemet.
Har tilbudt Place2book at droppe sagen hvis de mener at disse Kr. 90,- kan gøre dem rige, ( så skal de ikke gøre mig fattige ) de skal så blot meddele mig at de ikke magter at få en afklaring på en så simpel sag. Hertil er deres svar (support) indtil nu: " En tilbagebetaling tager den tid en tilbagebetalig skal tage " Dette er nu 3 måneder siden denne sag opstod,, og tilbagebetalingen er ikke d.d. eksekveret endnu.... Ynkeligt.. ynkeligt

23. oktober 2017

Fremragende billetsystem som vi små uden problemer kan styre

Vi er et lille forsamlingshus i Store Torøje. 4640 Faxe som med stor glæde benytter dette super nemme billetsystem. Jeg har ikke modtaget en eneste klage, dog var der en kunde som var blevet lidt forvirret i forbindelse med betalingskvitteringen/ billetten. Men efter en hurtig mail om hvor den kunne ligge fandt han den frem, med ne retur mail " det tænkte jeg s_u ikke lige over". Så når alt kommer alt kan jeg som kasserer for foreningen varmt anbefale Place2Books billetsystem. Venlig hilsen Carsten Hansen

5. februar 2017

Gebyrgribbe i forklædning

Det er utilfredsstillende at man når man skal købe sin billet ikke præsenteres for kortgebyr. ( selvom de ikke er store i kr )
At de opkræver gebyr kan man ikke nødvendigvis klandre dem- selv om det er dankort- men at de ikke tydeligt fortæller om gebyrets størrelse er bare ikke ok
Support er hurtige til at svare- men rimeligt arrogant, at man jo har sagt ja til deres betingelser( sidder i og læser betingelser ved køb at billet til personalefest til 50 kr)

4. november 2016

Hej Peter,

Vi beklager at du har haft en kedelig oplevelse ved benyttelse af Place2Book.

For at slå det fast, så var det et betalingskortgebyr på omkring 1,- (en krone)

Gebyrgribbe mener jeg så absolut er helt malplaceret.
Vi har de ABSOLUT laveste billetgebyrer – inklusive mange ydelser som andre tager gebyrer for.
Det kan man ikke kalde gebyrgribbe!

Det forholder sig således at der udregnes forskellige betalingskortgebyrer alt efter hvilket kort du benytter. (Dankort/Visa/Mastercard)
Dette mener jeg også vores support pænt gjorde dig opmærksom på.

Vi har valgt (helt på linie med andre store billetudbydere) at henvise til almene betingelser vedr. kortgebyrer og oplyser foruden :
”Betalingskortgebyr vil blive beregnet og tillagt totalbeløbet når du gennemfører din betaling”

Udover denne tekst vil vi også tilføje et link til vores gebyrside – så man nemt kan se hvilket betalingskortgebyr man kommer til at betale

Elendig scripting

Måtte se billetterne blive udsolgt på få minutter, mens jeg ikke kunne få lov at vælge at købe blot 2 billetter.

Først går den automatisk tilbage til start, herefter undersøger jeg kurven som er tom. Bestiller 2 mere, nu har jeg 4 billetter i kurven.
Går tilbage og starter forfra, men får nu af vide jeg ikke kan bestille mere end 100 billetter af gangen? Kort efter er alle billetterne udsolgt...

Utroligt systemet ikke kan håndtere end almindelig Firefox Browser.

16. september 2016

Hej Dennis,

Det ville være en stor hjælp for os hvis du kontaktede vores support omkring problemet. support@place2book.com
Her kan du skrive omkring hvilket event du prøvede at købe billetter på.

Ingen bekræftelsesmail og billetmail

Hej!
Ville købe en billet til ølfestival og fik køb accepteret i browseren men modtog aldrig hverken bekræftelsesmail og dermed jo heller ikke min billetmail. Har så forsøgt at kontakte support som ikke reflekterer på mine henvendelser. Det er sgu for ringe. De fleste ved iøvrigt hvor meget det kræver at bygge en billethåndteringsplatform som virker under stort pres så det skulle i nok have forberedt noget bedre inden i gik live.

PS. Og så til Support Morten. Du skal måske prøve at variere dit "autosvar" herinde en gang imellem i stedet for at spise folk af med den samme smøre hver gang.

Henrik T

20. maj 2016

Hej Henrik Thersholt,

Jeg har haft fat i vores support som ikke umiddelbart kan se nogen kommunikation med dig.
Hvilken email har du sendt din forespørgsel til ?
Vi bruger IKKE autosvar - så jeg er meget i tvivl om du har sendt din forespørgsel til os...
(og har heller ikke nogen der hedder Morten i supporten)

Det er foruden korrekt at der bliver solgt RIGTIG mange billetter - og ingen af vores systemer er overbelastede
- hvilket vi selvfølgelig er rigtig glade for.

WOOH!

Fandt Place2book ifbm. At vi i en forening manglede et booking modul til vores nye hjemmeside. Selve booking systemet hos Place2book er intuitivt og har fungeret 100% upåklageligt indtil videre. Der går dog et par måneder før vi rigtig for testet det hele af, så der kommer en opdatering.
Vi havde nogle anderledes krav mht. Plads bestilling og bordplan som Place2Book løste kvit og frit, meget tjept! Har haft en korrespondance med Mick omkring udfordringen. STOR STOR ros til dig! :)
Vanvittig hurtig respons og meget imødekommende.

En ting jeg håber i tager videre til alle kommende kunder:
Mick ringede mig op og tog mig igennem hele systemet og fortalte om hvordan det hele fungerede, så jeg ikke var i tvivl om nogen som helst. Det var fantastisk! :)

28. marts 2016

PAS PÅ! Vi er lige blevet SVINDLET på place2book.com

place2book.com havde sat et foredrag til slag som det viste sig de ikke kunne sælge. Vi fik billetprisen tilbage men ikke billetgebyr eller dankortgebyr.

Så forretningsplannen kan jo være, "sælg nok varer som du ikke har på lager og skor et billetgebyr hver gang". 1 million billeter = 3,5 millioner kr. RET SÅ SMART.

Mike

Place2book har nu henvendt sig på mail og sagt at vi jo har sat kryds i "accepter betingelser" og dermed har de rene hænder. De har også bedt os tage denne anmeldelse ned.

Vi ikke enige, der er ikke tale om en aflysning men om at place2book aldrig har kunnet sælge denne vare selv om de havde den på deres side.

1. december 2015

Hej Mike,

Bemærk at vi ikke lægger arrangementer op - det er noget arrangørne selv håndterer.
Ligeledes at det arrangørene selv der kan aflyse et arrangement.
Jeg vil igen opfordre dig til at tage kontakt til arrangøren (hvilket vores betingelser også foreskriver)
Hvis du mener at du er blevet svindlet, så er det nok nærmere FOF - at du skal anmelde.

Jeg kan foruden godt forstå at det er ekstra træls at skulle betale 20,00 i gebyr pr billet hos [ANDEN BILLETUDBYDER (vi må ikke omtale andre kunder)]
i stedet for Place2Books 3,50

Jeg skriver et udsnit af vores betingelser

**************************************************
Ved aflysning af arrangement
Hvis et arrangement aflyses vil Arrangør godtgøre billet(ten)s pris - gebyr kan forekomme, samt nogle gebyrer refunderes ikke.
Billetten refunderes kun af arrangøren.
Billetkøberen kan kun gøre krav gældende mod et eventuelt bo vedrørende en arrangørs betalingsstandsning eller konkurs.

Reklamationer
Enhver form for reklamation, der vedrører selve arrangementet, samt købet af billet(ter) skal rettes direkte til Arrangør - Kontakt telefon eller kontakt email .

**************************************************

FOF som er den arrangør som har aflyst arrangementet har skrevet følgende til billetkøbere (Jer selv inklusive):

*** START BESKED ***

Arrangementet Svend Brinkmann: STÅ FAST, mandag den 18. april 2016, kl. 19:00 - 21:00 er blevet AFLYST.

Arrangørens besked i forbindelse med aflysningen

VIGTIGT: vedrørende køb af billet til foredrag med Svend Brinkmann: VI BEKLAGER MEGET, men i løbet af sidste uge samt her i weekenden, har vi haft en alvorlig fejl i FOFs IT-system, og derfor blev der ved en fejl solgt billetter til via Place2Book billetsystemet, hvilket var en FEJL. Billetterne skal bestilles online via [ANDEN BILLETUDBYDER], og der blev ikke automatisk henvist på FOFs hjemmeside til dette. Det betyder altså, at vi tilbagebetaler dig beløbet for de billetkøb, som du har foretaget. Pengene overføres til den konto, som du har indbetalt fra. TIL GENGÆLD har vi fået et EKSTRA foredrag med Svend Brinkmann, mandag den 18. april kl. 19.00, hvor der stadig er ledige pladser. DU KØBER SELV billet via [ANDEN BILLETUDBYDER] - hvor du også selv vælger den/de ønskede pladser. I søgefeltet skriver du "Svend Brinkmann". Endnu en gang beklager vi fejlen!

Med venlig hilsen FOF Aarhus

Du kan kontakte arrangøren på info@aarhus.fof.dk

FOF Aarhus
Fredensgade 36

8000 Aarhus C

*** SLUT BESKED ***

Jeg håber at du får løst problemer med arrangøren - FOF

Både gebyrer og reklamer

Dels tager de et ikke uanselig gebyr for deres biletter dels er der en kæmpe reklame på den billet man slev printer ud. Det mener jeg er uacceptabelt. Enten bør de droppe gebyrer eller også bør de droppe reklamerne.

Bortset fra det virker deres service fint nok.

26. september 2014

Besvarelse fra Place2Book

Hej Jacob, Tak for din anmeldelse. Gebyret på den billet du har købt er ikke noget vi bestemmer, det er arrangøren som fastsætter dette beløb og det er også arrangøren selv som vælger om der skal være reklamer på billetten eller om den skal være blank. Vi er super glade for at du har haft en god oplevelse med vores system. :-) Hilsen Place2book Support, Morten

Rigtigt godt system. Kan kun anbefales.

Forstår ikke nogle af de dårlige anmeldelser på trustpilot. Jeg har brugt Place2Book ApS i lang tid til min arrangementer og har aldrig oplevet noget problem med systemet. Men det er jo nemt at lave en dårlig anmeldelse uden at stå frem med hvem man er og uden måske at have en begrundelse for sin utilfredshed.
Kun en stor anbefaling til systemet herfra.

8. juli 2014

Besvarelse fra Place2Book

Hej Oscar, Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du har haft gode oplevelser med brugen af vores system og håber at der kommer mange flere billetter igennem vores system fra dine events. Hilsen Place2book Support, Morten

Har nu ventet i 4,5 time......

Jeg skulle melde mig til et arrangement med ca. 1000 brugere - ventetiden var 4,5 time, før systemet begyndte at virke, som man kunne have brugt på meget andet. Efter 4,5 time kørte det endda stadigvæk uregelmæssigt.

15. juni 2014

Besvarelse fra Place2Book

Hej C, Jeg beklager at du ikke har fået svar på denne her anmeldelse før, men jeg har ikke været klar over at der var lavet anmeldelser på TRUSTPILOT.

Vi er naturligvis meget kede af at du har haft en dårlig oplevelse med vores system, og jeg ved at der efter det arrangement du omtaler er lavet nogle opgraderinger af systemet samt indførsel af que-it som er et kø system som sikre at alle kommer til i korrekt rækkefølge. Der var tale om et enkeltstående arrangement som af uheldige årsager fik skabt nogle problemer med vores system. Vi kan garantere at den type fejl ikke sker igen. Hilsen Place2book Support, Morten

Det mest ubrugelige bookingsystem jeg har mødt....DONT USE IT

Hejsa, skulle bruge Place2Book.dk som system til bookning af aktiviteter/arrangementer med op til 1000 bruger - systemet kunne end ikke starte op - har nu ventet i 4 timer - still not running - i give up.

Dette er et Lor.. system

René

15. juni 2014

Besvarelse fra Place2Book

Hej René, Jeg beklager at du ikke har fået svar på denne her anmeldelse før, men jeg har ikke været klar over at der var lavet anmeldelser på TRUSTPILOT.

Elendigt!!

Man sidder i timer foran skærmen og INTET sker! Og der er absolut ingen hjælp og hente, til gengæld går systemet ned uafbrudt!

Besvarelse fra Place2Book

Hej Sandra, Jeg beklager at du ikke har fået svar på denne her anmeldelse før, men jeg har ikke været klar over at der var lavet anmeldelser på TRUSTPILOT.

Vi er naturligvis meget kede af at du har haft en dårlig oplevelse med vores system, og jeg ved at der efter det arrangement du omtaler er lavet nogle opgraderinger af systemet samt indførsel af que-it som er et kø system som sikre at alle kommer til i korrekt rækkefølge. Der var tale om et enkeltstående arrangement som af uheldige årsager fik skabt nogle problemer med vores system. Vores support var 100% opmærksomme den dag og forsøgte så godt som muligt at hjælpe med at løse udfordringerne med jeres event. Vi kan garantere at den type fejl ikke sker igen. Hilsen Place2book Support, Morten

Vælg IKKE place2book til dit arrangement. De kan IKKE levere varen!

Place2book's billetsystem holder ikke. Til et arrangement med ca. 1000 tilmeldte brød systemet sammen lige da billetsalget skulle åbne (kl. 20). Hele aftenen var der problemer, og mange hundrede mennesker har spildt deres tid på at sidde i timer og vente på, at de kunne købe billetter. De få gange, hvor systemet endelig kom op og køre i et minuts tid af gangen, stod alle billetter som udsolgt, selvom de ikke var det, men fordi der var kø. Problemet var bare, at mange af dem, der sad i kø, heller ikke kunne få lov til at købe deres billetter, fordi serveren hos place2book blev ved med at crashe. Samtidig var der fejl i de bestillinger, der rent faktisk gik igennem. Man kan maksimalt købe 4 billetter, mens nogle fik opkrævninger på deres mail på hele 10 billetter? Det kan godt være, at place2book er Danmarks suverænt billigste onlinebilletsystem, fordi de anvender reklamer, men de er fandeme heller ikke én krone værd.

Besvarelse fra Place2Book

Hej Sara, Jeg beklager at du ikke har fået svar på denne her anmeldelse før, men jeg har ikke været klar over at der var lavet anmeldelser på TRUSTPILOT.

Flere timer foran skærmen uden billetter... Urimeligt..

Det kan ikke være rigtigt at hundredevis af mennesker over flere timer skal sidde og refreshe deres side for at få fat i nogle billetter. Det er fandme for surt at have brugte timers arbejde uden nogen garanti for noget som helst. Ringe service må man sige.

Besvarelse fra Place2Book

Hej Jack, Jeg beklager at du ikke har fået svar på denne her anmeldelse før, men jeg har ikke været klar over at der var lavet anmeldelser på TRUSTPILOT.