Jeg må bare sige, at vi som forening fik den bedste service. Kundeservice telefonen besvares i tidsrummet og Pierre ringer altid tilbage asap, hvis man har haft behov for hjælp. Systemet er nemt, over... Se mere
Kan absolut ikke anbefale Place2book hvis du har et større arrangement. De nægter at udbetale dine EGNE penge før efter arrangemtet er afholdt. Dvs du har en masse penge stående hos Place2book, som du... Se mere
OBS: Dette indlæg er skrevet som privat person som forsøgte at købe billetter gennem systemet. Tjenesten er idag blevet brugt til at sælge billetter til en studenter revy. Der var vel sat 1000-... Se mere
Nørrelundvej 5, 2730, Herlev, Danmark
- 7023 2550
- sales@place2book.com
- place2book.com
Svarer typisk inden for 24 timer
Place2book levere ikke billetter!
Place 2book levere ikke de købte billetter. De påstår at firewall ikke kan modtage billetterne. Alle andre kan sende mails uden problemer!
Ekstrem dårlig kundeservice. Har kontaktet dem utallige gange og har endnu ikke modtaget billetterne til Torben Rif foredrag. Penge er trukket men Place2book påstår at de ikke kan gøre noget eller refundere pengene igen!!!
Kan ikke anbefale at bøde billetter gennem place2book.
Support,- Hvor ?
Support,- Hvor ? Ikke hos Place2book.
Har nu haft en sag om tilbagebetaling af sølle 90,- Kr. Ca. 10 e-mail frem og tilbage om denne sag,- en sag de har indrømmet er en fejl fra deres side, men desværeer er de indehaver af et " misfoster af bookingstystem og en support tilknyttet dette system som er 10 gange værre end selve systemet.
Har tilbudt Place2book at droppe sagen hvis de mener at disse Kr. 90,- kan gøre dem rige, ( så skal de ikke gøre mig fattige ) de skal så blot meddele mig at de ikke magter at få en afklaring på en så simpel sag. Hertil er deres svar (support) indtil nu: " En tilbagebetaling tager den tid en tilbagebetalig skal tage " Dette er nu 3 måneder siden denne sag opstod,, og tilbagebetalingen er ikke d.d. eksekveret endnu.... Ynkeligt.. ynkeligt
Vi har brugt Place2book.com nogle gange …
Vi har brugt Place2book.com nogle gange til computer arrangementer aldrig haft problemer
Har vi haft brug for support så er det kommet med det samme
Venlige og hjælpsomme supportere
Venligst
Vestjysk-lan.dk
Anbefales af huset.dk!
Stort billetsystem med enkel brugerflade / Kvik support / Anbefales
Fremragende billetsystem som vi små uden problemer kan styre
Vi er et lille forsamlingshus i Store Torøje. 4640 Faxe som med stor glæde benytter dette super nemme billetsystem. Jeg har ikke modtaget en eneste klage, dog var der en kunde som var blevet lidt forvirret i forbindelse med betalingskvitteringen/ billetten. Men efter en hurtig mail om hvor den kunne ligge fandt han den frem, med ne retur mail " det tænkte jeg s_u ikke lige over". Så når alt kommer alt kan jeg som kasserer for foreningen varmt anbefale Place2Books billetsystem. Venlig hilsen Carsten Hansen
Gebyrgribbe i forklædning
Det er utilfredsstillende at man når man skal købe sin billet ikke præsenteres for kortgebyr. ( selvom de ikke er store i kr )
At de opkræver gebyr kan man ikke nødvendigvis klandre dem- selv om det er dankort- men at de ikke tydeligt fortæller om gebyrets størrelse er bare ikke ok
Support er hurtige til at svare- men rimeligt arrogant, at man jo har sagt ja til deres betingelser( sidder i og læser betingelser ved køb at billet til personalefest til 50 kr)

Elendig scripting
Måtte se billetterne blive udsolgt på få minutter, mens jeg ikke kunne få lov at vælge at købe blot 2 billetter.
Først går den automatisk tilbage til start, herefter undersøger jeg kurven som er tom. Bestiller 2 mere, nu har jeg 4 billetter i kurven.
Går tilbage og starter forfra, men får nu af vide jeg ikke kan bestille mere end 100 billetter af gangen? Kort efter er alle billetterne udsolgt...
Utroligt systemet ikke kan håndtere end almindelig Firefox Browser.

Ingen bekræftelsesmail og billetmail
Hej!
Ville købe en billet til ølfestival og fik køb accepteret i browseren men modtog aldrig hverken bekræftelsesmail og dermed jo heller ikke min billetmail. Har så forsøgt at kontakte support som ikke reflekterer på mine henvendelser. Det er sgu for ringe. De fleste ved iøvrigt hvor meget det kræver at bygge en billethåndteringsplatform som virker under stort pres så det skulle i nok have forberedt noget bedre inden i gik live.
PS. Og så til Support Morten. Du skal måske prøve at variere dit "autosvar" herinde en gang imellem i stedet for at spise folk af med den samme smøre hver gang.
Henrik T

WOOH!
Fandt Place2book ifbm. At vi i en forening manglede et booking modul til vores nye hjemmeside. Selve booking systemet hos Place2book er intuitivt og har fungeret 100% upåklageligt indtil videre. Der går dog et par måneder før vi rigtig for testet det hele af, så der kommer en opdatering.
Vi havde nogle anderledes krav mht. Plads bestilling og bordplan som Place2Book løste kvit og frit, meget tjept! Har haft en korrespondance med Mick omkring udfordringen. STOR STOR ros til dig! :)
Vanvittig hurtig respons og meget imødekommende.
En ting jeg håber i tager videre til alle kommende kunder:
Mick ringede mig op og tog mig igennem hele systemet og fortalte om hvordan det hele fungerede, så jeg ikke var i tvivl om nogen som helst. Det var fantastisk! :)
PAS PÅ! Vi er lige blevet SVINDLET på place2book.com
place2book.com havde sat et foredrag til slag som det viste sig de ikke kunne sælge. Vi fik billetprisen tilbage men ikke billetgebyr eller dankortgebyr.
Så forretningsplannen kan jo være, "sælg nok varer som du ikke har på lager og skor et billetgebyr hver gang". 1 million billeter = 3,5 millioner kr. RET SÅ SMART.
Mike
Place2book har nu henvendt sig på mail og sagt at vi jo har sat kryds i "accepter betingelser" og dermed har de rene hænder. De har også bedt os tage denne anmeldelse ned.
Vi ikke enige, der er ikke tale om en aflysning men om at place2book aldrig har kunnet sælge denne vare selv om de havde den på deres side.

Bedste og billigste!
Kan klart anbefale Place2Book, vi hos Tistrup Lan Party har aldrig haft problemer med det :)
Både gebyrer og reklamer
Dels tager de et ikke uanselig gebyr for deres biletter dels er der en kæmpe reklame på den billet man slev printer ud. Det mener jeg er uacceptabelt. Enten bør de droppe gebyrer eller også bør de droppe reklamerne.
Bortset fra det virker deres service fint nok.

Besvarelse fra Place2Book
Rigtigt godt system. Kan kun anbefales.
Forstår ikke nogle af de dårlige anmeldelser på trustpilot. Jeg har brugt Place2Book ApS i lang tid til min arrangementer og har aldrig oplevet noget problem med systemet. Men det er jo nemt at lave en dårlig anmeldelse uden at stå frem med hvem man er og uden måske at have en begrundelse for sin utilfredshed.
Kun en stor anbefaling til systemet herfra.

Besvarelse fra Place2Book
Har nu ventet i 4,5 time......
Jeg skulle melde mig til et arrangement med ca. 1000 brugere - ventetiden var 4,5 time, før systemet begyndte at virke, som man kunne have brugt på meget andet. Efter 4,5 time kørte det endda stadigvæk uregelmæssigt.

Det mest ubrugelige bookingsystem jeg har mødt....DONT USE IT
Hejsa, skulle bruge Place2Book.dk som system til bookning af aktiviteter/arrangementer med op til 1000 bruger - systemet kunne end ikke starte op - har nu ventet i 4 timer - still not running - i give up.
Dette er et Lor.. system
René

Besvarelse fra Place2Book
Husk hvis du køber billetter over nettet, og arrangør ikke afholder arrangement.!
Husk hvis du køber billetter over nettet, og arrangør ikke afholder arrangement. Dvs aflyser / snyder billetkøbere. Så får du ikke penge tilbage selvom du har betalt med dankort. Dette er skrevet for evt at advare folk mod at købe billetter over nettet. Dine rettigheder gælder ikke her.
Mvh Lars Madsen
Elendigt!!
Man sidder i timer foran skærmen og INTET sker! Og der er absolut ingen hjælp og hente, til gengæld går systemet ned uafbrudt!

Besvarelse fra Place2Book
Vælg IKKE place2book til dit arrangement. De kan IKKE levere varen!
Place2book's billetsystem holder ikke. Til et arrangement med ca. 1000 tilmeldte brød systemet sammen lige da billetsalget skulle åbne (kl. 20). Hele aftenen var der problemer, og mange hundrede mennesker har spildt deres tid på at sidde i timer og vente på, at de kunne købe billetter. De få gange, hvor systemet endelig kom op og køre i et minuts tid af gangen, stod alle billetter som udsolgt, selvom de ikke var det, men fordi der var kø. Problemet var bare, at mange af dem, der sad i kø, heller ikke kunne få lov til at købe deres billetter, fordi serveren hos place2book blev ved med at crashe. Samtidig var der fejl i de bestillinger, der rent faktisk gik igennem. Man kan maksimalt købe 4 billetter, mens nogle fik opkrævninger på deres mail på hele 10 billetter? Det kan godt være, at place2book er Danmarks suverænt billigste onlinebilletsystem, fordi de anvender reklamer, men de er fandeme heller ikke én krone værd.

Besvarelse fra Place2Book
Flere timer foran skærmen uden billetter... Urimeligt..
Det kan ikke være rigtigt at hundredevis af mennesker over flere timer skal sidde og refreshe deres side for at få fat i nogle billetter. Det er fandme for surt at have brugte timers arbejde uden nogen garanti for noget som helst. Ringe service må man sige.