PerfGrid Anmeldelser 104

4,9

Virkelig god og hurtig service. Alle småproblemer er altid blevet rettet med det samme, og supporten er generelt hurtig og yderst kompetent. Ærlig og god hosting til en meget rimelig pris.

Bedste anbefalinger herfra! Lucas har ydet helt igennem fantastisk service i forbindelse med host skifte. Svaret uddybende på alle mine spørgsmål og hele tiden holdt mig opdateret. Man kan virkel... Se mere

Ganske enkelt en fremragende hosting provider. Superhurtig server og uovertruffen support. Fik hjælp til overflytning af hjemmesider og mails, således at intet gik tabt, uden at skulle betale... Se mere

Hold nu magle det spiller det her! Kører en WP side med WPML og en Woocommerce shop, og selv inden optimering af siden og caching plugin, kører siden lynende hurtig og stabil. Support er top notch... Se mere

4,9

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice!
Jeg har brugt Hosting4real igennem de sidste par år, og kundeservicen er i topklasse. Næsten ligegyldigt hvornår på døgnet, man kontakter dem, går der ikke længe før der er kommet et meget behjælpelig svar igen.
Vil helt klart anbefale til andre.

27. september 2017

Hej Rasmus,

Vi takker mange gange for din anmeldelse.

Pas på med at bruge hosting 4 real

Pas på med at bruge hosting 4 real, drengen er ikke til at stole på stille i ham de forkerte spørgsmål svære han dig slet ikke, havde altid betalt min regning til tiden altid været flink og høflig, jeg har haft mange problemer med den server du har sat op, du regere slet ikke på mig selvom jeg har skrevet til dig 100 gange, og en anden ting, du kan heller ikke ringe til ham oh snakke med ham. Total uprofessionelt firma.

12. september 2017

Hej Gehad,

Du køber en opsætning af en server hvilket selvfølgelig bliver gennemført - opsætningen inkludere installering af operativ system, konfigurering af software så som webserver, mysql, php, sikkerhedssoftware inkl. en web-application firewall.

Efter opsætningen har du nogle spørgsmål som bliver besvaret kvit og frit.

Din løsning er en 100% unmanaged løsning og du skal derfor selv efterfølgende vedligeholde serveren, tjekke den for evt. fejl og lign.

Alt din kommunikation har foregået via en privat Facebook profil, og derved ikke ved at gå de officielle veje (ved at oprette en support besked, eller sende en email). Der var en periode hvor der var ekstra travlt, dette gør der er fokus på virksomheden, og ikke private Facebook profiler, derfor blev din besked heller ikke tjekket.

Det ender så op med at du begynder at snakke utrolig grimt fordi at en besked du har sendt til en privat Facebook profil ikke bliver besvaret.

Af rent venlighed får du en chance igen efter din undskyldning om at du er ked af du snakker grimt til mennesker. Din server fik opdateret noget software, nogle ændringer blev lavet til en firewall og nogle system opdateringer blev kørt igennem.

Efterfølgende falder du så tilbage og begynder igen at svine folk til og ender endda op med at true om at opsøge mine forældre. Dette betyder du endnu ikke rigtigt har lært egentligt at snakke ordentligt til folk som du gerne vil have til at lave et stykke arbejde for dig.

For at citere:
> har betalt ham kassen den lille luder
> jeg får et anfald nu og opsøger hans forældre
> enten snakker du med ham ellers kommer der konsekvenser for ham og hans familie
> jeg mener det

Din opførsel mod andre mennesker og virksomheder er ikke en der gør at man vil snakke med dig, slet ikke via ens private Facebook.

Der drives en virksomhed som sætter fokus på god kundeservice, til tider er der meget at lave, andre gange ikke så meget.

Det eneste vi egentligt forventer af vores kunder, er at hvis de har et eller flere spørgsmål, at de så kontakter os via email eller vores hjemmeside, og så bliver sager selvfølgelig håndteret hurtigst muligt.

Jeg kan se du aldrig nogensinde har oprettet en supportsag i vores system.

> jeg har haft mange problemer med den server du har sat op

Serveren kører samme opsætning som alle andre servere vi administrere for andre folk, ingen af disse oplever problemer. Samtidig kan folk oftest tjekke logfiler såfremt de mener der er problemer.

Såfremt du ikke har ekspertisen til at drive en server og undersøge evt. problemer, så kan det anbefales at købe en serviceaftale hvorfra du kan få support til generelle problemer med sådan en server og derved ej heller skal stå for den daglige drift af maskinen.

> du kan heller ikke ringe til ham oh snakke med ham

Der ydes ikke telefonsupport udover hvis man har en udvidet serviceaftale og slet ikke på time-betalte opgaver, men det siger oftest sig selv.

Verdensklasse support!

Jeg har et problem med min WordPress installation lørdag eftermiddag. Jeg skriver ind til Hosting4Real om problemet og kan i mellemtiden opdage min side åbenbart virker.

Jeg kan så se jeg har fået svar i min supportsag efter 2 minutter og de allerede har fikset det. Verdensklasse support og svartid. Kan kun anbefales :)

26. august 2017

Hej Alexander,

Tusinde tak for din anmeldelse, du ønskes en dejlig dag!

Perfekt web service.

Super, intet mindre - Lidt dyrere, end de billige standard hoteller - Men klasser bedre.
Hurtige servere, og netforbindelse. Seriøs hurtig og kompetent support, også selvom man henvender sig med et "dumt" spørgsmål.

Kan helt klart anbefales.

4. august 2017

Hej Carsten,

Forsat god aften :-)

Det dur!

Hurtig support, seriøst og oppe på dupperne! Gode priser og generelt bare som det skal være.

5. juli 2017

Hej Lasse,

Hosting4Real

Kan man blive mere tilfreds, jeg tror det ikke :)

Har nu brugt diverse hosting udbydere igennem de sidste 20 år og aldrig har jeg haft en udbyder som har så god service og så hurtige og stabile servere som hos Hosting4real
Man får hvad man betaler for + lidt mere

27. juni 2017

Hej Ole,

Hosting4Real

Ganske enkelt en fremragende hosting …

Fik hjælp til overflytning af hjemmesider og mails, således at intet gik tabt, uden at skulle betale ekstra.

Har efterfølgende haft brug for support nogle gange. I alle tilfælde fik jeg kompetent og fyldestgørende svar i løbet af få minutter.

Jeg er lykkelig over at jeg valgte at skifte til Hosting4Real.

26. juni 2017

Hej Kim,

Hosting4Real

Jeg har gennem årene købt hosting mange …

Jeg har gennem årene købt hosting mange forskellige steder. Lucas har med Hosting4Real leveret den bedste service; den bedste pris OG de hurtigste servere. What's not to like?

15. juni 2017

Hej Jesper,

Vi takker mange gange for din anmeldelse :-) Forsat god aften!

Uhør god serivce

Vi skiftet vores hosting over til H4R for lige godt et halvt år siden, hvilket har været en super oplevelse alt har kørt som smørt og kundeservice er i top. Vi skal hverfald forsat være kunde hos H4R i mange år endnu

29. maj 2017

Hej Martin,

Vi takker for din anmeldelse, og ser frem til at have dig som kunde i mange år endnu!
Forsat god aften.

Hosting4Real

Den dygtigste i branchen...

Hos ADONE bruger vi Lucas til ekstern hosting af flere af vores vigtigste klienter. Han er en af de absolut dygtigste systemingeniør i branchen, og hans tekniske indsigt overgåes kun af hans oprigtige og professionelle ansvarlighed over for hans samarbejdspartnere. Hans ærlige og ligefremme approach (uden salgsgas) er helt unik, og det er hans evne til at løse selv de mest umulige problemer også.

Gør man som han siger så spiller det bare, og spiller det ikke så yder han den nødvendige support. Man kan virkelig mærke der er en dygtig person bag der forstår at tilpasse hans løsninger efter behovet, og ikke blot presser behovet ind i en tilfældig standard løsning.

Kan af alle disse grunde og mange flere kun give Lucas den størst mulige anbefaling herfra.

De bedste hilsner,
Dennis O. Madsen
ADONE

26. maj 2017

Hej Dennis,

Jeg siger mange tak for din anmeldelse! Det er godt at høre du er tilfreds.
Du ønskes en god (varm) dag, og forsat god weekend.

En helt fin hostingudbyder

En helt fin hostingudbyder, med service som forventet. Ikke noget ekstraordinært.

24. maj 2017

Hej Rehmi,

Vi takker for din anmeldelse!

Må jeg høre, er der noget vi kan gøre bedre for at yde en ekstraordinær service for dig?

Forsat god dag

De er alt du behøver!

Vi er kunde hos H4R, og vi er meget mere end super tilfredse!
Alt er blevet bedre siden vi skiftet over til H4R, alle vores hjemmesider er blevet hurtigere, vi har fået https på alle vores sider. Supporten er klar og præcis og svare nærmest før man overhoved har trykket "Opret supportsag"

Vi er super glade for den service vi får hos H4R.

24. marts 2017

Hej Simon,

Tusinde tak for din anmeldelse, vi håber du vil være kunde i mange år :-)

Super hosting

Rigtig godt webhotel og god support. Kan varmt anbefales.

16. februar 2017

Hej Nicolai,

Tusinde tak for din anmeldelse!

Du ønsket en fantastisk dag.

Effektivt og økonomisk

Jeg har nu brugt Hosting4Real i et halvt års tid ca. Det har virket upåklageligt og samtidig er der altid hurtige svartider på kundesupport, på nærmest alle tidspunkter af døgnet.

3. januar 2017

Hej Danni,

Tusinde tak for din anmeldelse, vi er glade for at have dig som kunde!

Forsat god dag!

Kompetent og hurtig service

Kompetent rådgivning inden køb af webhotel til en PrestaShop.

Hurtig, nem og problemfri migrering (flytning) af min webshop.

Tjek af om shop er sat korrekt op i forhold til deres platform.

Jeg glæder mig til bedre performance på Prospeed.dk.

28. december 2016

Hej Elund,

Tusinde tak for din anmeldelse, vi ser frem til et godt samarbejde!

Forsat god dag :-)

Perfekt

Lynhurtig og pålidelig

fra stofskiftesupport.dk

16. december 2016

Hej Anett,

Tusinde tak for din anmeldelse!

Vi ønsker dig en dejlig Jul og et godt nytår! :-)

Lucas Rolff

Hosting4Real ER for real!

Overskuelig og nem brugerflade, lynhurtig afvikling af selv tunge hjemmesider, og support som er i top!

22. november 2016

Besvarelse fra PerfGrid

Tusinde tak for din anmeldelse Marianne!

Vi ønsker dig en fantastisk aften.

Ikke som alle andre

Hosting markedet kan være meget uoverskueligt, da man skal sætte sig ind i "hvad det helt præcist er man får".
Hos h4r har jeg kun haft positive oplevelser (igennem de sidste år) med ærlighed, høj oppetid, høj perfomance til overkommelige priser (billigst og bedst til prisen).

25. oktober 2016

Besvarelse fra PerfGrid

Tusinde tak for din anmeldelse Adam!

Bedste Hosting

Absolut bedste hosting jeg nogensinde har prøvet. Svarer prompte, hvis jeg har problemer - Selv en søndag aften! Det er absolut service jeg ikke forventer. Og har ikke oplevet nogle nævneværdige nedetider. Kan ikke komme på en eneste negativ ting. Keep up the good work!

6. oktober 2016

Hej Shila,

Tusinde tak for din anmeldelse! Vi gør alt hvad vi kan for at give en god service, og vi er super glade for at du er tilfreds!

Forsat god dag!