PerfGrid Anmeldelser 104

4,9

Virkelig god og hurtig service. Alle småproblemer er altid blevet rettet med det samme, og supporten er generelt hurtig og yderst kompetent. Ærlig og god hosting til en meget rimelig pris.

Ganske enkelt en fremragende hosting provider. Superhurtig server og uovertruffen support. Fik hjælp til overflytning af hjemmesider og mails, således at intet gik tabt, uden at skulle betale... Se mere

Hold nu magle det spiller det her! Kører en WP side med WPML og en Woocommerce shop, og selv inden optimering af siden og caching plugin, kører siden lynende hurtig og stabil. Support er top notch... Se mere

4,9

Jeg har savnet den slags service

Jeg har savnet den slags service, som Perfgrid tilbyder. Jeg har brugt en håndfuld forskellige hosts i tidens løb, men de sidste mange år har det været umuligt at finde en host, der rent faktisk gider at være host. Enestående service, professionel, og til fair priser samtidig. Næsten for godt til at være sandt? Jeg tager chancen, for jeg har sjældent været så tilfreds med noget.

11. marts 2026

Virkelig god og hurtig service

25. februar 2026

Superb service, altid!

Altid hurtig support og problemfri hosting og support, meget imponerede der altid er svar fra Lucas indenfor 2-3 minutter på diverse henvendelser/support sager.

Alt i alt en god oplevelse, igennem de sidste snart 8 år jeg har været i samarbejdet med H4R / Perfgrid, og især Lucas!

30. april 2025

Eminent kundeservice

Lucas fortjener en 5-stjernet anmeldelse for sin utrolig gode kundeservice! Han svarer hurtigt og præcist, og han finder altid en løsning på problemet.

24. januar 2025

Besvarelse fra PerfGrid

Tusinde tak for din anmeldelse Annika! Vi er altid glade for at hjælpe dig og står selvfølgelig altid klar hvis der er noget!

Lucas Rolff

Som altid får jeg god service af Lucas

Som altid får jeg god service af Lucas. Der har i nat været en kæmpe opgradering af serverne og netværket.

19. december 2024

Besvarelse fra PerfGrid

Tusinde tak for din anmeldelse Mikkel - vi gjorde vores bedste for at holde nedetiden minimal, men det vil heldigvis gavne fremadrettet - tak endnu en gang!

Lucas Rolff

Absolut bedste hosting og support

Jeg har nu været kunde hos Hosting4Real i lidt over et års tid og kun haft positive oplevelser. Selv i 2021, da jeg ikke var kunde, skrev jeg til supporten angående en problemstilling jeg havde med en anden udbyder omkring hastighedsproblemer for en kundes side, og om Hosting4Real kunne løse denne problematik ved et skifte over til dem.

Lucas gav et meget langt, udførligt og ærligt svar om, at problemet måske var mere teknisk omkring sidens opsætning og gav mig andre råd til, hvordan jeg kunne optimere på siden.

Selvom jeg ikke blev kunde på daværende tidspunkt, satte den gode oplevelse sig alligevel, og han/firmaet vandt mig over et par år senere, da jeg stod og havde brug for en ny og pålidelig udbyder.

Siden starten har jeg haft et par små tekniske udfordringer, og der har Lucas været lynhurtig på supporten til at løse problemerne for mig!

15. august 2024

Hej Danni,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er altid dejligt at hjælpe, om så det ikke bliver til en kunde idag eller imorgen, så gør vi altid vores bedste på at hjælpe folk med at finde en rigtig løsning på problemet, om det så er hos os, eller en af vores kollegaer i branchen

Vi ser frem til et godt samarbejde!

Lucas Rolff

Hjemmesiden har kørt fint og stabilt i årevis

Hjemmesiden kører ganske udmærket, og har man en sjælden gang et problem, får man hjælp nemt og hurtigt.

13. april 2024

Besvarelse fra PerfGrid

Tusinde tak for din anmeldelse Louise! Vi prøver altid at gøre vores bedste, og vi er taknemmlige for dig som kunde!

Intet mindre end FANTASTISK GODT

Intet mindre end FANTASTISK GODT! Vi har brugt Hosting4Real konsekvent igennem de sidste 5-6 år. Deres løsninger har altid været on point - HURTIGE og TRÆFSIKRE. Og deres support er i en liga for sig - ALLETIDERS! Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner, havde jeg gjort det. Jeg kan 100% give mine allerbedste anbefalinger til Hosting4Real.

Thorbjørn Dahl
Direktør i Primær

1. april 2024

Tusinde tak for din anmeldelse Thorbjørn! Det er altid værdsat

Fortsat fremragende service

Fortsat fremragende service. Aldrig nogen nedetid, helt ubesværet i brug og jeg skal bare ikke tænke på det generelt.

Bedste host jeg kender nu på snart ~5. år.

4. december 2023

Klippe stabil og hurtig webhosting

Klippe stabil og hurtig webhosting, som varmt kan anbefales.
Vi har to webshops hosted hos Hosting4Real.

Altid 5 stjernet support på rekordtid uanset hvilket tidspunkt på døgnet ⭐⭐⭐⭐⭐

23. august 2023

Super service og super hosting.

Super service og super hosting.

Lucas fra h4r er manden du skal gå til, hvis du skal have flyttet din webshop (woocommerce) eller wordpress hjemmeside. Han yder super service og hans hosting er outstanding.

Og har du ikke en hosting endnu til din kommende hjemmeside eller webshop, så vælg hosting4real!

Har haft masser af hjemmeside og webshops hos simply.com, one.com tidligere, og har haft mange problemer med disse pga. serverfejl, nedbrud, langsomme server osv.

Men intet slår hosting4real. Du vil ikke fortryde!

Kæmpe anbefaling herfra.

1. maj 2023

Hosting4Real

Hosting4Real, er noget af det bedste du kan få!

Jeg har igennem 7 år været kunde hos Lukas med mit Webbureau, og har ALDRIG nogensinde haft problemer, gennem de 7 år husker jeg engang en nedetid på 10 min, som var det største der nogensinde har været.

Lukas som driver Hosting4real gør det pisse godt, og leder man efter et sted at have en seriøst hjemmeside, så er det ALTID hosting4real jeg anbefaler.

Det sagt har jeg også afprøvet samtlige andre hosting firmaer derude, men har altid endt med følelsen af, at det eneste rigtige er Hosting4real.

Nok kan man ikke ringe til ham, og det har til tider ærgret mig, men samtidig er det super fedt, at de så fokusere på mail support så meget, det gør nemlig at du får svar lynenden hurtigt, og du får super kompetente svar!

Du finder intet bedre til prisen end hos dem.

Tak for 7 gode år, og glæder mig til at følge udviklingen i dit nye Hosting Panel :)

31. januar 2023

Lynhurtigere servere

Efter nogle dårlige oplevelser hos et stort, dansk hostingfirma, valgte vi at flytte en hjemmeside inkl. mail til Hosting4Real. Det har vi på ingen måder fortrudt! Der er hurtig support og mindst ligeså hurtige servere.

Med LiteSpeed Cache får vi 96-100 i Google PageSpeed Insights på forside, sider, kategorisider og produktsider.

26. september 2022

Super hosting af email!

I den virksomhed jeg er administrator for har vi tidligere brugt Office365. Efterhånden blev spammængden pr. mail for meget. Lucas kunne give et godt tilbud og vi rykkede over med det samme.
Nu her efter den første uge virker alt super fint.
Kan klart anbefales 👍👍

19. april 2022

Bedste anbefalinger herfra

Bedste anbefalinger herfra! Lucas har ydet helt igennem fantastisk service i forbindelse med host skifte. Svaret uddybende på alle mine spørgsmål og hele tiden holdt mig opdateret. Man kan virkelig mærke man får noget for pengene hos hosting4real!

Vh

Patrick
MADUSEN

11. april 2022

Fremragende løsning

Fremragende løsning, med hurtig, venlig og dygtig support.
fornuftig pris og og igen udfald imens jeg har været kunde.

Ganske enkelt, hosting4real har fjernet mine hovedepiner!.

2. april 2021

Hej Michael,

Tusinde tak for din anmeldelse! Du ønskes en god dag!