PerfGrid Anmeldelser 104

4,9

Virkelig god og hurtig service. Alle småproblemer er altid blevet rettet med det samme, og supporten er generelt hurtig og yderst kompetent. Ærlig og god hosting til en meget rimelig pris.

Bedste anbefalinger herfra! Lucas har ydet helt igennem fantastisk service i forbindelse med host skifte. Svaret uddybende på alle mine spørgsmål og hele tiden holdt mig opdateret. Man kan virkel... Se mere

Ganske enkelt en fremragende hosting provider. Superhurtig server og uovertruffen support. Fik hjælp til overflytning af hjemmesider og mails, således at intet gik tabt, uden at skulle betale... Se mere

Hold nu magle det spiller det her! Kører en WP side med WPML og en Woocommerce shop, og selv inden optimering af siden og caching plugin, kører siden lynende hurtig og stabil. Support er top notch... Se mere

4,9

Hurtigt og stabilt

Jeg har en webshop hostet hos H4R, og jeg har endnu til gode at opleve nogen former for problemer. Enkelte gange har jeg haft spørgsmål, hvor supporten har været super hurtige til at svare.

10. oktober 2019

Hej Kim!

Tusinde tak for din anmeldelse! Du ønskes en dejlig dag.

Venligste Hilsner
Lucas Rolff

Fremragende hostingudbyder med en helt…

Fremragende hostingudbyder med en helt ekstraordinær god service på supporten. Når jeg har haft brug for hjælp, så har Lucas været helt fantastisk hjælpsom på alle tider af døgnet, og været hurtig til at svare. Kan varmt anbefale Hosting4Real!

3. september 2019

Hej Michael!

Mange tusinde tak for din anmeldelse! Du ønskes en god dag.

Helt igennem fantastisk webhost

Helt igennem fantastisk webhost, med en utrolig support! Løser dine problemer døgnet rundt, og er behjælpelige selv om søndagen!
Fortjener 10 stjerner!

18. august 2019

Hej Julius!

Mange tusinde tak for din anmeldelse! Du ønskes en god dag

Fabelagtig hastighed og uovertruffen support 24/7

Jeg har prøvet mange webhosts i Danmark og i udlandet i min søgen efter den bedste hastighed til mine WordPress sites, samt den bedste support.

Jeg har nu haft en del sites hostet hos Hosting4Real i flere måneder. Hastigheden er fantastisk og supporten er endnu bedre. Jeg tvivler på at der findes bedre hosting til WordPress med dansk support.

1. august 2019

Hej Henrik!

Tusinde tak for din anmeldelse, og vi er glade for du kan lide vores webhoteller!

Du ønskes en god dag

Lucas Rolff

Jeg driver en større madblog og…

Jeg driver en større madblog og oplevede før jeg skiftede til Hosting4real en masse nedbrud og langsomme svartider.
Der har ikke været et eneste nedbrud siden skiftet og min side er blevet super hurtig. Lucas er fænomenal og hurtig til at hjælpe, faktisk får man en service ud over hvad man kan forvente i hosting-sammenhæng.
Jeg er fuldt tilfreds og anbefaler glad og gerne Hosting4real.
Mange hilsner
Gitte Noget i ovnen hos Bagenørden

30. juli 2019

Hej Gitte!

Tusinde tak for din anmeldelse, vi er glade for du er tilfreds med løsningen, og håber på det samme fremadrettet!

Forsat god aften!

Lucas Rolff

Er forholdsvis ny kunde hos dem og har…

Er forholdsvis ny kunde hos dem og har kun oplevet superservice og min hjemmeside har aldrig været så hurtig.
Kan anbefales herfra

8. juli 2019

Hej Poul!

Vi takker mange gange for din anmeldelse! Og super du syntes hastigheden er god! Du ønskes en god dag :)

Lucas Rolff

Vi manglede en hurtigere server med et…

Vi manglede en hurtigere server med et godt cpanel.
Det fik vi!
Den ene blev flyttet super hurtigt og var klar til brug, endda sammen med de ønskede mail konti.
Lucas er vanvittig kompetent og professionel.
Kan kun anbefales med 5 stjerner...

9. maj 2019

Hej Keld,

Vi takker mange gange for din anmeldelse! Du ønskes en god dag

Fantastisk service

Fantastisk service!
Jeg kan kun varmt anbefale Hosting4Real, jeg har sjældent oplevet mere kompetent, tålmodig og hurtig service! Det er top kvalitet hele vejen igennem, både produkter og support. Det kan godt være at setuppet er lidt teknisk, men der er oceaner af hjælp at hente i supporten og til gengæld er ens hjemmeside i de bedste hænder når det gælder stabilitet, hastighed og server performance.

26. april 2019

Hej Tanja,

Vi takker mange gange for din anmeldelse! Du ønskes en god dag

Lucas Rolff

Super hosting og meget hurtig og MEGET…

Super hosting og meget hurtig og MEGET kompetent support, de ved virkelig hvad de snakker om

24. april 2019

Hej!

Tusinde tak for din anmeldelse, vi er glade for du kan lide vores produkt! Husk du altid kan kontakte os hvis du skulle have nogen spørgsmål eller problemer! :)

God dag!

Har prøvet både Unoeuro og DanDomain

Har prøvet både Unoeuro og DanDomain - ingen af dem kan måle sig med Hosting4Real. Vores webshop blev meget hurtigere efter vi skiftede. Specielt tak til Lucas en suveræn kundeservice.

23. april 2019

Hej David!

Tusinde tak for din anmeldelse! Du ønskes en god dag

Nemt og billigt

Alt fungerer som det skal, hurtigt hjælp ved problemer, nu kører det bare

23. april 2019

Hej Kai!

Tusinde tak for din anmeldelse! Du ønskes en god dag

Lucas Rolff

God kundeoplevelse hele vejen igennem

God kundeoplevelse hele vejen igennem. Hurtig support, når der er problemer.

22. april 2019

Hej Jonas!

Vi takker og bukker mange gange for din anmeldelse!

Du ønskes en god dag.. Eller nok nærmere aften!

Lucas Rolff

Bedste shared hosting der findes - uden tvivl

Bedste shared hosting der findes. Og jeg bør vide det, sidder som IT Konsulent / rådgiver / iværksætter med flere CVR numre. Jeg anbefaler altid Lucas's Hosting4Real, især til Wordpress hosting og E-commerce shops. De her ting kræver ofte ikke en dedikeret infrastruktur som jeg kører i egne virksomheder når man når størrelsen, men det problem kan han også løse hvis man ikke selv har resurserne eller tiden... Jeg har tit selv følt mig fristet i hvert fald. :-)

Pt. hoster han vores marketing sites, wordpress sites, e-mail og nogle andre ting, og han hoster adskillige sider for mange af mine kunder.

Lucas (ejeren) er personen, jeg som professionel henvender mig til når jeg ikke selv kan finde ud af mit job i IT sektoren, så alle andre bør føle sig i fuldstændigt trygge hænder.

Tak for godt samarbejde.

20. marts 2019

Hej Henrik!

Tusinde tak for din anmeldelse, du ønskes en god dag!

Hosting4Real fungerer upåklageligt

Hosting4Real fungerer upåklageligt, og der er altid hurtigt svar på mails, hvis man har spørgsmål.

18. februar 2019

Hej Tanja!

Tusinde tak for din anmeldelse! Vi gør vores bedste for altid at hjælpe så godt vi kan :)

Du ønskes en fantastisk aften!

Lucas Rolff

Jeg ledte efter en host der var seriøs…

Jeg ledte efter en host der var seriøs omkring speed kombineret med god kundeservice og fik i flere sammenhænge anbefalet Hosting4Real og Lucas. Og jeg har bestemt ikke fortrudt. Inden jeg tog den endelig beslutning om at skifte havde Lucas lavet et stort stykke arbejde og rodet med diverse optimeringer, så vi skar adskillige sekunder af loadtiden. Jeg anbefaler nu klart Hosting4Real til alle der har brug for bare lidt mere end de helt billige på markedet kan levere. Og så er priserne absolut til at have med at gøre.

20. august 2018

Hej Troels!

Tusinde tak for din anmeldelse!

Du ønskes en fantastisk aften!

Ganske enkelt overlegent

Ganske enkelt overlegent!

Jeg har ikke et eneste sted endnu, faldet over nogen, der kommer i nærheden af hosting4real, på kvalitet og pris.

Det skal selvfølgelig tilstås, at efter jeg fandt dem, holdt jeg også op med aktivt at lede, men som webbureau se jeg ind i mellem stadig andre hosts ved nogen af mine kunder. - Alle der klager over hastighed eller andet, for lige en anbefaling til hosting4real med på vejen.

Hvis du ikke har indgående expert viden i linux, vil du sandsynligvis umuligt kunne hoste billigere, og prisforskellen til root hosting, er så lav, at hvis du hyrer den indgående expert viden, så vil det meget nemt ende med også at være dyrere end H4R.

Og selvom der er tale om shared hosting, så har jeg aldrig haft problemer på ydelsen, der modsvarer den jeg havde, på min gamle dedicated server, jeg selv håndterede.

Selve supporten, som jeg indtil videre, kun har haft brug for, på egne vegne (har aldrig haft problemet på deres ende), kan kun beskrives som above and beyond.

- Hvis jeg skal nævne et lille minus, så er det at de bruger cPanel, og jeg var mega forelsket i Plesk som jeg brugte på min dedikerede server, men stort set alle bruger cPanel, så med Plesk er vi tilbage til den der indgående linux kendskab, og prisen der er alt for dyr hvis du skal købe en expert til det alene.

Så selv det minus, er jo et kæmpe cadeau til H4R, for selvom jeg hader cPanel i forhold til Plesk, (hvilket meget få vil være enige i), så er ingen af dem der tilbyde Plesk, i nærheden af at kunne logge mig væk, i den nærmeste fremtid.

30. april 2018

Hej Chris,

Vi takker mange gange for din anmeldelse!

Du ønskes en god dag! :-)

Lucas Rolff

Super support og fantastisk hastighed …

Super support og fantastisk hastighed på serverne. Kontrolpanelet kunne godt være nemmere at bruge, men det går.

26. januar 2018

Hej Mark,

Vi takker for din anmeldelse.

> Kontrolpanelet kunne godt være nemmere at bruge, men det går

Er der specifikke ting som er besværlige? Så kan vi først og fremmest prøve at løse dem fra vores side af men samtidig give samme feedback direkte til cPanel.

> Med tiden vil der komme flere guides og vejledninger opsætning, bedst practices osv. og det vil være rart.

Nogle specifikke guides/vejledninger/best practices du leder efter, så skal jeg se hvad jeg kan gøre.

Hosting4Real

En solid virksomhed

En solid virksomhed som gør sit bedste for at hjælpe dig som ny startet godt på vej - Dog har de haft 1 nedbrud indenfor den korte tid jeg har været der men det blev fikset efter en del timer og så har de intet support nr. hvilke er ret irriterende, da man hele tiden skal formulere en mail, når det er langt hurtigere at ringe :)

Overall gør Lucas det godt! :)

17. december 2017

Hej Mark,

Tusinde tak for din anmeldelse.

> Dog har de haft 1 nedbrud indenfor den korte tid jeg har været der men det blev fikset efter en del timer

Nedbrudet var desværre grundet af noget udenfor vores magt, da det var en stor del af kernen af netværket der stod af grundet en software fejl i Cisco.

Set på den lyse side har vores udbyder arbejdet de sidste uger på at forhindre dette, så selv hvis en lign software fejl skulle ske i fremtiden vil det kun påvirke 33% af netværkets kapacitet (og ikke 100% som det gjorde i det tilfælde).

Det er selvfølgelig træls på godt jysk, men vi gør hvad vi kan for at sikre en god oppetid.

Ang. telefonsupport - så kan det selvfølgelig være optimalt til tider - dog har vi valgt specifikt ikke at tilbyde det, fordi de fleste tidspunkter vil en løsning faktisk blive langsommere ved at løse det over telefonen fremfor email.

Specifikke tekniske spørgsmål eller problemer (som er specifikt til et webhotel eller kunde) kræver ofte undersøgelse, og svaret vil oftest være nemmere at forklarer over email end en samtale.

Ved evt. længere nedbrud eller lign - laver vi en skabelon med svar/begrundelse på nedetiden, såfremt folk laver tickets kan vi sende svaret med det samme - hvis vi skulle håndtere disse per telefon, bruger man hurtigt 5-10 minutter per kunde, hvor vi kunne svare 40-50 kunder via email.

Så selv hvis vi tilbød telefon support, ville det mange gange betyde at vi skulle bruge ekstra tid på at undersøge ting, eller bede folk om at oprette en support besked anyway.

Husk - du kan altid skrive kortfattet emails, de behøves ikke være velskrevet ;)

Forsat god aften, og glædelig jul!

Er super glad for Hosting4Real

Er super glad for Hosting4Real. God service med hurtig svar når man henvender sig. Har aldrig oplevet problemer.

31. oktober 2017

Hej Rebecca,

Tusinde tak for din anmeldelse! Du ønskes en dejlig dag.