Nets Anmeldelser

2.553

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

De fleste anmeldere var skuffede over deres samlede oplevelse. Mange oplevede betydelige problemer med betalingsbehandling, herunder transaktioner der ikke blev gennemført eller kort der uventet blev spærret. Kunder rapporterede ofte om vanskeligheder med at komme igennem til kundeservice, lange ventetider og modtagelse af uhjælpsom eller modstridende information. Der var også bekymringer om systemets pålidelighed, hvor nogle oplevede hyppig nedetid eller uventede serviceafbrydelser. Dog oplevede nogle kunder meget positive interaktioner med medarbejdere, som de beskrev som hjælpsomme, professionelle og kompetente. Disse positive oplevelser involverede ofte specifikke ansatte, der ydede klar vejledning og løste problemer effektivt.

Det, folk taler mest om

Service

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med service, hvor nogle kunder udtrykker stor tilfredshed med den... Se mere

Staff

Brugere beskriver tvetydig interaktioner med staff, hvor mange roser medarbejdere for at være hjælpsomme,... Se mere

Payment

Anmeldere fremhæver negative aspekter af betaling, hvor mange kunder rapporterer om gentagne spærringer af... Se mere

Customer service

Forbrugere finder kundeservice tvetydig, hvor nogle oplever fremragende og professionel hjælp, der løser... Se mere

Customer communications

Anmeldere nævner tvetydig feedback om kontakt, hvor mange rapporterer vanskeligheder med at komme i kontakt... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Har som virksomhed været kunde hos Nets siden 2007 - vi har nu lukket vores fysiske butik og kun drive webshop og valgte at skifte betalingsløsning til flatpay. Jeg blev næsten nedgjort af medarbejder... Se mere

En virkelige snyder firma, holder jer langt væk når i opretter jer så er alt fint, når i skal sige op så kommer alt der problemer frem , 36 mdr. bindings de oprette dig i forkert kontonummer og vil... Se mere

Det er kritisk, at vi har et firma, der forsøger at undslippe fakta. Nemlig utrolig dårlig service overfor deres kunder. Og I burde erstatte bl.a. de restauranter, der ikke får betaling for deres ydel... Se mere

Hvis man kunne give minus én stjerne så er det nu jeg vil bruge den. At visa/dankort ikke virker i udlandet hvor man ikke bare kan bruge andre former for betaling som i dk - fx MobilePay eller lign. D... Se mere

1. Pengeoverførselsbureau

Om Nets

Payment solutions for every business

About us

Nets is dedicated to make payments easier for our merchant customers, as well as their customers. We offer user-friendly solutions to companies of all sizes and both within physical payments and online. We strive to be merchants’ trusted payment partner, so we do not compromise on security and stability.

Are you in need of support?

Our customer care are ready to answer your questions on phone every Monday to Friday between 8:00-17:00.

You can also find answers to your questions by following the link below.

Support portal

Under middel

3 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(2.553)

170 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Driftssikkerhed

Kære Nets,
Jeg er for så vidt fuldstændig ligeglad med om i skal have tredobbelt jeres sikkerhed, antal servere eller hvad det nu skal til. Få nu styr på tingene. Det er sgu en samfundsmæssig opgave i har, og så snakker vi NUL nedetid.
Det et simpelthen ikke i orden at vi ikke kan stole på om vi kan anvende vores kort til betaling her i DK eller udlandet.

19. juli 2025

Ringe service

Når man først er blevet kunde, er servicen i bund. Blev lovet, at når en betaling blev gennemført, ville der gå en dag før pengene kom ind på kontoen og nu venter jeg stadig (ca en uge efter betalingen) på mine penge. Jeg forsøgte også en hel måned på at slette adgang til dankort fra min terminal som betaling, hver gang jeg var i kontakt, lovede de at ændre det med det samme, det skete ikke. Og når man så forsøger at ringe kundeservice op, tager det en evighed om at komme igennem. Utrolig lav serviceniveau.

1. juli 2025

Jeres fejl - tillid mistet

Jeg har en i gangværende sag hos nets der dd 25/6 har varet en måned.

D 25/5 tager jeg i mod tre kortbetalinger, hvor Nets overfører alle tre transaktioner til den forkerte.

De har tilmed blandet mine virksomhedsoplysninger sammen med en andens.

Nogle ting er fikset andre ikke og særligt de andre har trukket tænder i denne åndsvagt lange proces, hvor jeg har ringet og rykket adskillelige gange og samtidig er blevet lovet guld og grønne skove.

Transaktionsoplysningerne fra 25/5 fremgår ikke på min mynets, formentligt da de har blandet mine virksomhedsoplysninger sammen med en andens.

Denne virksomhed er også den Nets ved en fejl har overført mine transaktioner til.
Denne fejl (Nets’ fejl) har vist sig at være meget svær for mig at få Netd til at løse.

Jeg har adskillelige gange ringet og rykket og bliver lovet guld og grønne skove, men lige vidt kommer jeg i min sag om at få mine transaktioner udbetalt til mig- hertil transaktionsoplysningerne jeg skal bruge til min revisor, hvor det fremgår hvilket gebyr der er trukket.

Først dd 25/6 lykkedes det mig at få det jeg skal bruge til min revisor til trods for at jeg tidligere havde bedt om det- først på min 3. rykning sker denne del.

Undervejs har Nets sagt at de havde sendt det- den første sendte ikke noget hvor gebyret fremgik og jeg måtte derfor bede om det igen. Den næste læste et uddrag af min mailadresse op, som jeg bekræftede og da jeg ikke modtog noget kontaktede jeg jer igen og fik at vide det var sendt til en helt andens mail. Da jeg kontaktede den anden havde vedkommende ikke modtaget noget.
Først ved 3. rykning (ifb med mit opkald dd 25/6) lykkedes det mig at få det jeg skal bruge.

I fredags (onsdag i dag) får jeg mail fra Nets hvor det bekræftes at de prioriterer min sag og at de går i gang i starten af denne uge.
Nets har ved en tidligere lejl. (12/6) sagt at der ville blive kigget på min sag ind i mellem nogle andres sager.

Jvf min erfaring ringer jeg i dag- og nej heller ikke i dag er i begyndt på min sag men da I kan se det kun drejer sig om tre transaktioner er det ikke en sag der vil tage lang tid for jer at løse …øhhh?!?!
- Da der blot er tale om tre transaktioner vil Nets prioritere min sag (som jo ellers allerede efter sigende skulle have været prioriteret).

Jeg beder om endnu en bekræftelse på mail, så jeg endnu engang har noget at referere til hvis jeg endnu engang skulle stå i den situation at jeg endnu engang ringer til Nets og endnu engang får at vide at de ikke er startet på min sag.

Har sammenlagt efter dagens opkald brugt 4t 48min på at snakke med Nets/vente i kø/ vente på hold på en fejl Nets selv har skabt.

Opdateret 27/6: I forgårs ringer en inde fra Nets og lader mig vide det er under al kritik der er gået så lang tid. Hun fortæller mig at hvis der intet sker den dag vil hun ringe til mig dagen efter.
Jeg har fået to ubesvarede opkalde fra to ukendte numre- ikke nogle der linker tilbage til Nets ej heller ikke samme nummer som der blev ringet fra i forgårs, så tvivler på dette er fra dem. Skulle det have været kunne det også være almen høflighed at lægge en besked på svaren.
Men nej det var næppe fra Nets,
Højst besynderligy at I selv “uopfordret” ringer for at aige I vil ringe igen dagen efter når I så ikke gør- ja går ud fra det ikke var Nets der havde ringet dd.

Så gad vide hvad der nu sker.

I går nævnte jeg at jeg havde taget fat i forbrugerombudsmanden, da jeg bestemt ikke synes dette er god forretningsskik.

Det lykkedes mig til sidst at få mine penge udbetalt. Hold nu op et cirkus jeg sådan set godt kunne have været foruden.

25. maj 2025

umuligt at få support

jeg har et mastercard, Hvor der er oprettet et kodeord til mit kort jeg foretager et indkøb og skal betale: en pop-up siger "KONTAKTER KORTUDSTEDER MED HENBLIK PÅ GODKENDELSE" der sker ikke noget.
gentager betalings proceduren, får hele tiden ovenfor nævnte besked.
går ind på Nets webside, for at få hjælp, kommer ind til en robot. forklarer problemet den forstår ikke. leder efter en mulighed for at snakke med et menneske. den findes ikke. leder efter en chatfunktion, chatfunktionen stiller mig tilbage til robotten og det hele starter forfra.
Har ikke nogen mulighed for at få løst problemet.
må opgive at foretage købet.

23. juni 2025

Har du en mindre virksomhed

Har du en mindre virksomhed, skal du virkelig holde dig væk fra nets. Dårlig service, uforskammede medarbejdere, dårlig betalingstminal, bindende kontrakter, besværlig bogføring..... Jeg har forsøgt i snart 1.5 år at opsige kontrakten uden held.

11. juni 2025

Total amatør virksomhed, og pinlig ringe service!!

Fuldstændig latterlig og uduelig lovende!
Medarbejderne i nets kundeservice, er total hjerne lamme, de kan absolut ikke en skid! At de har kompetencer til at trække vejret selv er mig en gåde!!

Jeg er i en sag, hvor nets skylder mig penge. De har trukket mig for noget jeg skulle have brugt igennem mit firma, men har aldrig modtaget varen - de har jo selvfølgelig trukket pengene… de skiderikker!!

Så nets skylder mig 4800!! Hold jer langt væk fra de amatører!! 😡😡

11. juni 2025