Nets Anmeldelser

2.553

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

De fleste anmeldere var skuffede over deres samlede oplevelse. Mange oplevede betydelige problemer med betalingsbehandling, herunder transaktioner der ikke blev gennemført eller kort der uventet blev spærret. Kunder rapporterede ofte om vanskeligheder med at komme igennem til kundeservice, lange ventetider og modtagelse af uhjælpsom eller modstridende information. Der var også bekymringer om systemets pålidelighed, hvor nogle oplevede hyppig nedetid eller uventede serviceafbrydelser. Dog oplevede nogle kunder meget positive interaktioner med medarbejdere, som de beskrev som hjælpsomme, professionelle og kompetente. Disse positive oplevelser involverede ofte specifikke ansatte, der ydede klar vejledning og løste problemer effektivt.

Det, folk taler mest om

Service

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med service, hvor nogle kunder udtrykker stor tilfredshed med den... Se mere

Staff

Brugere beskriver tvetydig interaktioner med staff, hvor mange roser medarbejdere for at være hjælpsomme,... Se mere

Payment

Anmeldere fremhæver negative aspekter af betaling, hvor mange kunder rapporterer om gentagne spærringer af... Se mere

Customer service

Forbrugere finder kundeservice tvetydig, hvor nogle oplever fremragende og professionel hjælp, der løser... Se mere

Customer communications

Anmeldere nævner tvetydig feedback om kontakt, hvor mange rapporterer vanskeligheder med at komme i kontakt... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Har som virksomhed været kunde hos Nets siden 2007 - vi har nu lukket vores fysiske butik og kun drive webshop og valgte at skifte betalingsløsning til flatpay. Jeg blev næsten nedgjort af medarbejder... Se mere

En virkelige snyder firma, holder jer langt væk når i opretter jer så er alt fint, når i skal sige op så kommer alt der problemer frem , 36 mdr. bindings de oprette dig i forkert kontonummer og vil... Se mere

1. Pengeoverførselsbureau

Om Nets

Payment solutions for every business

About us

Nets is dedicated to make payments easier for our merchant customers, as well as their customers. We offer user-friendly solutions to companies of all sizes and both within physical payments and online. We strive to be merchants’ trusted payment partner, so we do not compromise on security and stability.

Are you in need of support?

Our customer care are ready to answer your questions on phone every Monday to Friday between 8:00-17:00.

You can also find answers to your questions by following the link below.

Support portal

Under middel

3 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(2.553)

Nej tak

Hold endelig fingerne fra dette fusk firma.
Kundeservice er et fremmedord for dem.
De vil kun have dine penge

17. august 2025

HOLD JER LANGT VÆK!

HOLD JER LANGT VÆK!
hold jer langt væk fra NETS og deres dankort terminaler de er gold digger
Brug flatpay i stedet for.

Vi har købt en meget meget dyr dankort terminal til ca 9.000kr og inden for 1år får vi at vide at den er forældet og at vi skal købe en ny til 9000kr. Det har vi ikke penge til så vi vil bruge den så længe den virker. medarbejderen bliver pissehamrende sur og sviner os til og sender os en bøde på 2.000kr fordi vi ikke vil købe en ny dankort terminal som skulle holde mindst 6år.

i kommer til at høre fra vores advokat, da det er ulovligt det i har gang i.

1. august 2025

Der er trukket penge fra min…

Der er trukket penge fra min erhvervskonto fra Nets, og har ingen ide om hvorfor, derfor ringer jeg til dem hvor jeg så sidder en time i kø, for dermed at endelig komme frem til forrest i køen, hvor der så bare bliver stille og lidt derefter stopper opkalder.

Forfærdelig service

14. august 2025

Nets DK’s største fuskere

Danmarks største fuskere! For at sparer på deres arbejds tid, og slippe for at hjælpe folk der er blevet fusket, så gør de det samme, og ringer man til deres elendige kunderservice, så evner de ikke at forstå simpel dansk, “jeres indsigelses program virker ikke”, men bliver smidt af, samme postering går igen over 300 gange, og så prøv at finde den rette! NemID tillader kun 15 minutters brug, og det kan ikke lade sig gøre på under 15 minutter! Og ringer man til dem, får man at vide at man kan ringe igen, når problemet opstår?? Ved en blank hvid side??? Flot! Ikke nok med det, så har de ansat krænkelses parate curling børn, der intet aner om kundeservice! FLOT NETS, I er sku lige så store fuskere selv! Der her ryger på nettet, og ud til offentligheden! Den her gang har vi en influencer og en journalist inde over!

11. august 2025

Det er ikke muligt at komme til at tale…

Det er ikke muligt at komme til at tale med et menneske. Den foruddefinerede IVR-"løsning"/tastemenu kan ikke anvendes til min henvendelse. Ingen service. Det gælder for det tlf.nr. som er skrevet bag på nogle betalingskort +45 70337080. (tlf.nr. der er på nets.eu virker dog meget bedre: +45 44684468 - her fik jeg fat på et menneske samme dag - det nr får 4 stjerner - men det stod ikke på betalingskortet )

7. august 2025

"Monopolets" magt og uduelighed

Jeg kan simpelthen ikke give en så stor, veltjenende virksomhed, hvor kundeservice er essentiel, andet en én stjerne, når ventetiden på telefonen er +40 minutter - hvor jeg vel og mærket var nr.2 i køen, da jeg kom ind i opkaldet efter en viderestilling fra en komplet uduelig "front-medarbejder".

For derefter at møde en meget sød og hjælpsom medarbejder - men jeg var stillet det forkerte sted hen!!

Hun ville prøve at sende mig videre på en "varm linje", og igen fik jeg musak i ørerne.
Efter 50 minutter havde jeg næste hjælpsomme medarbejder i ørerne - som fortæller mig, at jeg ikke eksisterer i systemet, på trods af, at jeg kan logge ind og kan se mine aftaler med dem.
Efter 1 time og 10 minutter har de meddelt, at de har gensendt den mail, som jeg ved en fejl aldrig har fået ved indgåelse af aftale, og som jeg skal handle på, for at jeg kan bruge deres system.

Jeg er målløs.

Jeg er træt af virksomheder, der er blevet så selvfede i deres mastodont-magt, at de glemmer, hvem der betaler deres løn. Også selvom de har monopollignende forhold......... Suk.

6. august 2025

Langvarig frustration med NETS – inkompetent håndtering og manglende ansvar

Jeg driver en lille enkeltmandsvirksomhed og valgte NETS som betalingsudbyder, fordi de – i modsætning til mange andre – tilbød en løsning, hvor man kunne skifte valuta på terminalen, f.eks. fra DKK til SEK. Det var essentielt for mig, da jeg kun få gange om året har salg i Sverige.

I 2024 indgik jeg en aftale om NETS' Soft Pay-løsning og blev lovet, at den kunne netop det. Jeg måtte ovenikøbet købe en Android-telefon, da min iPhone ikke var kompatibel. I praksis fungerede Soft Pay dårligt i Danmark, og i Sverige kunne den slet ikke skifte valuta, som ellers var hele formålet. Resultat: Jeg stod i tre af mine vigtigste salgsdage på året uden mulighed for at modtage betalinger.

Efterfølgende erkendte NETS, at Soft Pay ikke kunne det, jeg var blevet lovet. Jeg blev skiftet over til en fysisk terminal. Trods utallige opkald og mails for at stoppe opkrævningen for Soft Pay, fortsatte NETS med at trække betalinger i over et år – på trods af gentagne løfter om, at det ville blive rettet.

Kundeservicen? Mange venlige unge mennesker, som desværre ikke har den nødvendige viden eller ansvar til at hjælpe. Ingen tager ejerskab. Ingen følger op. Jeg har sendt flere klager, men har ikke fået ét eneste svar.

Den nye terminal fungerer OK i Danmark og kan skifte valuta – men kun hvis man i god tid på hverdage kontakter NETS, så de manuelt kan ændre det fra deres kontor(!). De fleste medarbejdere ved ikke, hvordan man gør det.

I Sverige har jeg fortsat problemer: Flere transaktioner går ikke igennem. Sidste weekend gik terminalen helt ned i 1,5 time midt i peak-salg – kunderne gik, og jeg mistede en del omsætning. Supportmedarbejderen, jeg ringede til, var venlig og prøvede at hjælpe, men uden held. Da jeg fulgte op mandag, var der ingen, der kendte til sagen eller kunne hjælpe. Jeg blev blot bedt om at sende endnu en klage.

Jeg har nu brugt utallige timer på at ringe, forklare, følge op og skrive – uden at blive mødt med ansvar, løsning eller respekt for min tid og forretning.

Jeg er dybt skuffet og føler mig uretfærdigt behandlet. NETS har været en konstant kilde til frustration og mistet omsætning. Jeg kan ikke anbefale dem til andre små virksomheder med særlige behov. De lover meget – men kan ikke levere.

26. juli 2025

Pinligt selskab der ikke har sikkerhed…

Pinligt selskab der ikke har sikkerhed bag sig. Hvor mange gange har Nets ikke været nede i de sidste 10år? Jeg kam selv huske 3-4..
Jeg har ikke hørt ligende historier fra udlandet.
Folk taber penge på grund af jeres monopol og amateurhed, som i selvfølgelig ikke erstater.
Og man har ikke noget valg end at være jeres offer.

Man tror corruption ikke findes i Danmark, men Nets og Danske Bank er klare exempler på dette.

23. juli 2025

Topmålet for dårlig service

Det er kritisk, at vi har et firma, der forsøger at undslippe fakta. Nemlig utrolig dårlig service overfor deres kunder. Og I burde erstatte bl.a. de restauranter, der ikke får betaling for deres ydelser. Samt alle der har stået i en meget pinlig og uacceptabel situation pga jeres dårlige håndtering af problemet. I må alle i Nets have en meget dårlig samvittighed, da ingen står frem og vedkender sig problemet!

19. juli 2025

Nets,nedbrud lørdags

Nets,nedbrud lørdags
Jeg giver 1,stjerne pga i ikke fortæller noget om nedbrudet i lørdags & ville give
Minus 1 stjerne hvis det var muligt da alle har ret til at vide hvad der var galt .

19. juli 2025

Hvor er det bare for dårligt med det…

Hvor er det bare for dårligt med det betalings system som gang på gang fejler, vi har oplevet at vi ikke kunne komme ud af en pakerings kælder i Tyskland, vi forsøgte med 4 kort, intet virker, og det blev kun dyrere og dyrere for hver time der gik med det, så de penge må i sku betale tilbage til os, sådan en gang bras det system, og i malker os sku med gebyrer osv, sådan noget svineri

20. juli 2025

Hvis man kunne give minus én stjerne så…

Hvis man kunne give minus én stjerne så er det nu jeg vil bruge den. At visa/dankort ikke virker i udlandet hvor man ikke bare kan bruge andre former for betaling som i dk - fx MobilePay eller lign. Dét er SÅ frustrerende og stressende! som en anden skrev så er det ikke i orden at én virksomhed, som så mange mennesker er afhængige af, har nogen former for nedetid. Der skal være NUL nedetid. Specielt i ferieperioden hvor der ikke er andre muligheder for betaling!

21. juli 2025