Nets Anmeldelser

2.553

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

De fleste anmeldere var skuffede over deres samlede oplevelse. Mange oplevede betydelige problemer med betalingsbehandling, herunder transaktioner der ikke blev gennemført eller kort der uventet blev spærret. Kunder rapporterede ofte om vanskeligheder med at komme igennem til kundeservice, lange ventetider og modtagelse af uhjælpsom eller modstridende information. Der var også bekymringer om systemets pålidelighed, hvor nogle oplevede hyppig nedetid eller uventede serviceafbrydelser. Dog oplevede nogle kunder meget positive interaktioner med medarbejdere, som de beskrev som hjælpsomme, professionelle og kompetente. Disse positive oplevelser involverede ofte specifikke ansatte, der ydede klar vejledning og løste problemer effektivt.

Det, folk taler mest om

Service

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med service, hvor nogle kunder udtrykker stor tilfredshed med den... Se mere

Staff

Brugere beskriver tvetydig interaktioner med staff, hvor mange roser medarbejdere for at være hjælpsomme,... Se mere

Payment

Anmeldere fremhæver negative aspekter af betaling, hvor mange kunder rapporterer om gentagne spærringer af... Se mere

Customer service

Forbrugere finder kundeservice tvetydig, hvor nogle oplever fremragende og professionel hjælp, der løser... Se mere

Customer communications

Anmeldere nævner tvetydig feedback om kontakt, hvor mange rapporterer vanskeligheder med at komme i kontakt... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Har som virksomhed været kunde hos Nets siden 2007 - vi har nu lukket vores fysiske butik og kun drive webshop og valgte at skifte betalingsløsning til flatpay. Jeg blev næsten nedgjort af medarbejder... Se mere

En virkelige snyder firma, holder jer langt væk når i opretter jer så er alt fint, når i skal sige op så kommer alt der problemer frem , 36 mdr. bindings de oprette dig i forkert kontonummer og vil... Se mere

Det er kritisk, at vi har et firma, der forsøger at undslippe fakta. Nemlig utrolig dårlig service overfor deres kunder. Og I burde erstatte bl.a. de restauranter, der ikke får betaling for deres ydel... Se mere

Hvis man kunne give minus én stjerne så er det nu jeg vil bruge den. At visa/dankort ikke virker i udlandet hvor man ikke bare kan bruge andre former for betaling som i dk - fx MobilePay eller lign. D... Se mere

1. Pengeoverførselsbureau

Om Nets

Payment solutions for every business

About us

Nets is dedicated to make payments easier for our merchant customers, as well as their customers. We offer user-friendly solutions to companies of all sizes and both within physical payments and online. We strive to be merchants’ trusted payment partner, so we do not compromise on security and stability.

Are you in need of support?

Our customer care are ready to answer your questions on phone every Monday to Friday between 8:00-17:00.

You can also find answers to your questions by following the link below.

Support portal

Under middel

3 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(2.553)

Rigtig behagelig og hjælpsom.

Maya var rigtig behagelig at tale med og god til at fortælle hvad jeg skulle gøre.
Var tålmodig, dejlig stemme i telefonen og havde altid en løsning, hvis det vi prøvede ikke virkede.

16. december 2025

Kære Jan

Mange tak for din anmeldelse og dine rosende ord.

Vi er rigtig glade for at høre, at du havde en god oplevelse.

Det betyder meget for os at vide, at tålmodigheden og hjælpen gjorde en forskel. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Hurtig hjælp fra kundeservice

16. december 2025

Kære Lene,

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg er glad for at høre, at vores kundeservice hurtigt kunne hjælpe med din henvendelse.

Vi sætter pris på, at du deler din oplevelse med os.

Nets Denmark A/S, CVR: 20016175

Jeg har haft en vidunderlig samtale med…

Jeg har haft en vidunderlig samtale med Hafid, og sætte pris på det.

15. december 2025

Kære Hawa

Mange tak for din anmeldelse og de fine ord.

Vi er glade for at høre, at samtalen var god, og vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse med os.

Usaglig opførsel!

Jeg har som mindre virksomhed lejet en terminal hos Nets. Grunden til at jeg valgte at leje en terminalen hos Nets (i stedet for køb) var argumentet om, at hvis der kom nye terminaler eller andre ændringer, så fik jeg blot en ny terminal, så jeg var sikret mod omkostninger og besvær med nye aftaler. Nu er tiden så kommet hvor terminalen skal udskiftes - her kræver Nets ny aftale, og ny binding. Jeg er uforstående, og vil ikke presses ind i en ny aftale. Nets ringer flere gange ugentligt, og presser på for tegning af ny aftale, den ene dag ringer 4 forskellige sælgere samme dag! - det er uacceptabelt!! Jeg meddeler Nets, at de blot kan opsige aftalen - jeg finder en anden løsning. De lukker terminalen, og jeg tænker alt er godt. Nu har jeg modtaget en rykker med inkassovarsel for manglende betaling af terminalleje efter opsigelsen! What?!? Jeg skriver til kundeservice, som beder mig sende en fakturakopi (Men det er vel jer der har udstedt fakturaen, som jeg skal dokumentere?) Jeg sender kopien afsted - og får nu svar tilbage, at de skal bruge numrene på den terminal det drejer sig om - men jeg har kun én terminal! Jeg står med oplevelse af at blive trukket rundt i manegen, bliver stillet spørgsmål om dokumentation - som de selv kan se i deres system - dette blot for at trække tiden. I ventetiden med afklaring betaler jeg åbenbart fortsat terminalleje! Hold jer væk - det er simpelthen mafiametoder af værste skuffe!

12. december 2025

Kære Holte1

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg er ked af at høre, at dit forløb ikke har været tilfredsstillende – det er ikke det indtryk, vi ønsker at give til nogle kunder hos os.

Jeg vil meget gerne kigge ind i sagens historik hos os samt finde frem til en løsning, som fungerer for dig. Derfor har jeg sendt dig en separat mail, hvor jeg efterspørger om yderligere oplysninger.

Tak igen for din feedback.

Hurra for Michael fra Nets

Efter en opslidende venten på linien og dernæst kontakt med en første medarbejder, der ikke havde kompetence/rækkevidde til at hjælpe, er det jo som at vinde i lotteriet at komme i kontakt med Michael, der netop både havde kompetence og rækkevidde, foruden også venlighed til hurtigt og effektivt at guide igennem aktivering af ny terminal. Tak for det🙏

11. december 2025

Kære Hanne

Mange tak for din anmeldelse og de rosende ord.

Jeg er glad for at høre, at du fik den rette hjælp til aktivering af din nye terminal.

Du skal have stor tak for din feedback, det sætter jeg pris på.

Rigtig god service

Rigtig god service - tak Michael

11. december 2025

Kære Gitte,

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg er glad for at høre at du har haft en god oplevelse hos vores support.

Rar servicemedarbejder

Havde en meget rar engelsktalende support i røret. At vi ikke kunne løse min henvendelse om et beløb der er fratrukket uden faktura er ikke hendes skyld. Hun hjalp mig videre til et sted jeg kunne undersøge.

10. december 2025

Kære Stinne,

Mange tak for din anmeldelse og din feedback til os, det sætter vi pris på.

Jeg beklager, at din henvendelse vedrørende et beløb, der er trukket uden bilag, ikke blev løst ved kontakten til vores support. Det er dog godt at høre, at vores medarbejder har været hjælpsom og guidet dig videre i sagen.

Jeg vil meget gerne undersøge din specifikke sag nærmere og har derfor sendt dig en separat mail, hvor jeg efterspørger yderligere oplysninger.

Lang ventetid, Blandet Niveau support

Lang ventetid, samt meget blandet niveau hjælp man får, det afhænger virkelig af hvilken supporter man får fat i.

9. december 2025

Kære Peter,

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg beklager, at du har oplevet lang ventetid og svingende kvalitet i den support, du har modtaget. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder hos Nets skal have.

Jeg vil meget gerne undersøge sagen nærmere og har derfor sendt dig en separat mail, hvor jeg beder om yderligere oplysninger.

Jeg sætter stor pris på din feedback og ser frem til at kigge nærmere ind i sagen.

Nets Denmark A/S, CVR: 20016175

Hurtig og effektiv hjælp til at få…

Hurtig og effektiv hjælp til at få adgang til portalen og fin vejledning af Bertram i hvordan jeg skal oprette flere brugere.

3. december 2025

Kære Katja,

Mange tak for din anmeldelse og din positive feedback.

Jeg er glad for, at du oplevede hurtig og effektiv support med portalen.

Sabotagevirksomhed

Træt af at få mit kort spærret i tide og utide uden mulighed for at få besked, når det bliver spærret, og uden mulighed for at få det åbnet igen medmindre min bank har åben.
Efter min mening er det efterhånden sabotage, når vi har så meget sikkerhed med vores betalinger.

28. november 2025

Kære Ulrik,

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af, at du oplever udfordringer med spærring af dit kort.

Jeg har undersøgt sagen med vores kortafdeling, som oplyser, at du ved at kontakte Nets Kortservice på telefon +45 44 89 29 29 og vælge 'kortspærring', kan få genåbnet alle kort på nær Visa Dankort. Nets Kortservice har åbent døgnet rundt.

Jeg håber, at denne information hjælper dig videre.

Nets Denmark A/S, CVR: 20016175

Ring til mig igen og jeg anmelder jer…

Ring til mig igen og jeg anmelder jer til politiet.

27. november 2025

Kære Imran,

Tak for din anmeldelse. Jeg beklager, at du har oplevet uønskede opkald fra os.

For at jeg kan undersøge sagen nærmere og sikre, at det ikke sker igen, vil jeg meget gerne høre, hvad opkaldet omhandlede. Jeg har sendt dig en e-mail, hvor jeg beder om dine kontaktoplysninger, så vi kan komme i dialog om sagen.

Rystet i min grundvold

Rystet i min grundvold. Handlede på nettet med tastede forkert CVC nr. så gentog handlen med korrekt CVC og fik nem ID frem etc.

Men handlen med forkert CVC gik igennem og jeg blev trukket. HVOR er sikkerheden henne her?

2:12:
RINGEDE TIL MIN BANK SOM SNAKKEDE MED JER DER SAGDE AT DET VAR MULIGT! JER KAN MAN JO IKKE KOMME IGENNEM TIL.

Ordentlig svar fik jeg aldrig

19. november 2025

Kære Carsten,

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din ubehagelige oplevelse.

Jeg vil gerne understrege, at en handel med forkert CVC ikke burde kunne gennemføres. For at få din sag undersøgt nærmere anbefaler jeg, at du kontakter din bank eller Nets Kortservice, som kan hjælpe dig med det videre forløb.

Nets Kortservice kan kontaktes på +45 44 89 29 29, hvor du bedes vælge "3D Secure og handel på nettet".

Nets Denmark A/S, CVR: 20016175

Kan ikke ændre mit telefon nr til…

Kan ikke ændre mit telefon nr til nethandel. Bliver bedt om at taste mit kortnummer på hjemmesiden. Men den skriver fejl så jeg ringer til kundeservice men skal snakke med en ai agent der forstår hat. Så nu kan jeg ikke oprette abonnement på mofibo. Seriøst hvad er meningen?

14. november 2025

Kære Glitch

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg beklager at du oplevede vanskeligheder med kontakt til vores support, for at få løst problemstillingen.

Jeg vil meget gerne undersøge sagen nærmere og i den forbindelse har jeg sendt dig en separat mail, hvor jeg har bedt om yderligere oplysninger.

Utrolig skuffende oplevelse

Utrolig skuffende oplevelse – man føler sig virkelig snydt og dårligt behandlet. Jeg har i flere måneder gentagne gange bedt om en kopi af vores erhvervskontrakt, men har stadig ikke modtaget den. Hver gang jeg spørger, får jeg blot at vide, at sagen vil blive behandlet inden for få dage – men intet sker.

Derudover har kommunikationen omkring opsigelse af aftalen været meget uklar. Jeg har flere gange forsøgt at få klar besked om mulighederne for at afslutte samarbejdet tidligere, men svarene har været modstridende og uden reel hjælp. Som kunde forventer man gennemsigtighed og ordentlig behandling, og det har desværre ikke været tilfældet her.

4. november 2025

Kære Milena,

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg beklager, at du oplever manglende gennemsigtighed og utilfredshed med kommunikationen.
Jeg vil meget gerne kigge ind i dit sagsforløb hos os samt finde frem til en løsning, som opfylder dine behov. I den forbindelse har jeg sendt dig en mail, hvor jeg efterspørger yderligere oplysninger.

Nets Denmark A/S, CVR: 20016175

Hver eneste måned bliver mit…

Hver eneste måned bliver mit erhvervskort spærret, fordi Nets ikke kan genkende min Google Ads-regning og spærrer kortet.
Hver eneste måned bliver alle mine abonnementer og erhvervstjenester afbrudt, og jeg skal aktivere det hele igen.
Nets burde forsvinde helt – en bunke idioter!

1. november 2025

Patrick hos Nets

Patrick hos Nets, var ualmindelig service minded, og løste problemet så flot at jeg blev helt glad i låget, det dejligt når man virkelig mærker at man ikke bare er en ligegyldig kunde. Kæmpe ros herfra.!!! Mvh. Sarkel antik Kerteminde jesper

20. oktober 2025

Verdensklasse Service.

Hen over de sidste 7 mdr. har jeg fået en service som er langt ud over hvad man kan forvente.
Nets og deres personale har for mig som førstegangs selvstendig gjort det nemt at komme igang med betalingskort.
jeg har flere gange haft akut brug for hjælp! den er bare kommet som en selvfølge fra NETS! 5 stjerner her fra.

15. oktober 2025