Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
About us
Nets is dedicated to make payments easier for our merchant customers, as well as their customers. We offer user-friendly solutions to companies of all sizes and both within physical payments and online. We strive to be merchants’ trusted payment partner, so we do not compromise on security and stability.
Are you in need of support?
Our customer care are ready to answer your questions on phone every Monday to Friday between 8:00-17:00.
You can also find answers to your questions by following the link below.
Support portalKlausdalsbrovej 601, 2750, Ballerup, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Det er kropumuligt at komme til at tale med en person. Man blir konstant stillet om til deres bot der er umulig og intet kan svare på. Helt igennem elendigt og utilfredsstillende. Jeg forstår ikke en så stor virksomhed kan være tilfreds med så elendigt et produkt.

Besvarelse fra Nets
Hurtig og forståelig hjælp fra Michael. God oplevelse.

Besvarelse fra Nets
Jeg driver en mindre sæson-virksomhed og må bare sige jeg stærkt kan anbefale Nets! Det kan godt være man betaler et månedligt abonnement, men de måneder min virksomhed ikke er "aktiv" sender de pengene retur til mig. Selv om det er et beskendet beløb var de yderst professionelle. Det var blot et opkald hvor jeg kom igemmen til en seriøs og ekstremt høflig medarbejder som sagtens kunne forstå problematikken. 6 ud af 5 stjerner herfra!

Besvarelse fra Nets
Jeg er ny bruger af Softpay, og måtte i den forbindelse ringe til support for hjælp. Ingen ventetid, talte først med en meget venlig mand, som stillede mig direkte videre til Michael fra support/kundeservice som venligt og nemt hjalp mig til svar og løsninger på mine udfordringer.

Besvarelse fra Nets
Yuri,en meget venlig og tålmodig medarbejder som hjalp mig igennem med at blive oprette, og gav en meget grundig vejledning i brugen af Nets portal .

Besvarelse fra Nets
Jeg fik en besked via sms om at der var mistanke om misbrug af mit kort i udlandet, og jeg straks skulle kontakte dem på det angivet nummer.
De kunne desværre ikke hjælpe, da det var fredag aften, men ville få en medarbejder til at kontakte mig snarrest.
Øv - hvornår er så det???
Jeg har selv gentagende gange i løbet af den første kommende arbejdsdag, forsøgt at komme igennem, men uden held, jeg bliver simpelthen smidt af efter et par minutter. Det er frustrerende, bla fordi de selv ønsker jeg skal kontakte dem, og det giver en stor utryghed om nu in konto er ved at blive tømt eller andet.
Mega dårlig oplevelse!!!, håber der er nogen som vil ringe mig op asap.

Besvarelse fra Nets
Meget kompetent og hjælpsom service fra Michael fra Nets.
Supergod samtale og hjælp i øjenhøjde med mig.
Jeg fik svar på det hele.
Det hele virker meget professionelt - tak for det.

Besvarelse fra Nets
TO gange indenfor en uge har Nets uden varsel haft spærret mit kort, den seneste her på denne lørdag aften. Det er skræmmende, at Nets overvåger og ligefrem (føler jeg) bestemmer, hvad jeg bruger mit kort til, også selvom de gør det for at beskytte mig mod svindel, hvilket jeg værdsætter. Men jeg skal nok selv tage affære, såfremt jeg på kortets kontoudtog (som jeg gennemgår 2-3 gange om ugen) bemærker, at noget ikke er, som det skal være, og dermed selv spærre mit kort (via netbank). PS: Spærring er ophævet, takket være min bank. Og lige en bemærkning til Nets: telefonnummer står i kontaktoplysning! Så send besked i samme sekund, som spærring af kort, så man ikke står i en akavet situation og ikke kan betale for en ydelse. Mange tak.

Besvarelse fra Nets
Utrolig hjælpsomhed fra de unge mennesker.
først Mikkel som fik sat vores forretnings oplysninger i gang til den nye terminal samt nedlukning af den gl. som vi nu skal tilbagesende.
Og Michael var et dejligt positivt menneske som gjorde alt for for at vi kom igang med den nye hvide terminal ..tak begge 2 for god behandling.
med venlig hilsen Britt Erichsen Antik i Slotsgade 12 4800 Nykøbing F

Besvarelse fra Nets
Har som virksomhed været kunde hos Nets siden 2007 - vi har nu lukket vores fysiske butik og kun drive webshop og valgte at skifte betalingsløsning til flatpay. Jeg blev næsten nedgjort af medarbejderen da jeg ringede for at opsige og fik efterfølgende en bøde for brud på opsigelse på 2000 kr. HOLD JER LANGT VÆK...

Besvarelse fra Nets
My nets hjemmesiden går på fejl cirka hver anden gang jeg arbejder med det. Den loader generelt langsomt og tit kan man ikke hente transaktioner frem i "bogføring" menuen. Der er plads til forbedring her.

Besvarelse fra Nets
De tager enten ikke telefonen, eller også er der meget lang ventetid. Ville opsige mit abonnement, hvilket er svært, når de ikke tager telefonen

Besvarelse fra Nets
Jeg havde brug for hjælp til at gennemføre et ejerskifte fra enkeltmandsvirksomhed til ApS, og her fik jeg den helt rette hjælp fra Diksha. Hun havde et klart overblik over processen og vidste præcis, hvad der skulle gøres. Tusind tak for den professionelle og kompetente assistance. AF Frisør ApS

Besvarelse fra Nets
Virker som om Nets for at spare penge har lavet simple men meget stramme fraudovervågningsregler, så de skal bruge færre ansatte på at overvåge reglerne. De afviser transaktioner som burde gå glat igennem. Mit eksempel: Nets ved jeg er i New Zealand qua en række normalt gennemførte fysiske transaktioner. Jeg vil så booke en af landets absolut top turistattraktioner, men her spærrer Nets kortet. Den transaktion burde gå glat igennem. (1) de ved jeg er i landet og er turist qua mit mønster, (2) stedet er et top turiststeder med få klager dvs. en logisk ting for mig at gøre. Det lugter lidt af skjult racisme fordi stedet har et navn på Maori sprog
Diksha fra Customer Service - Danmark:
Hun var utrolig behagelig at snakke med, hjalp mig hele vejen igennem med et kæmpe problem jeg havde og var lyn hurtig til at løse problemet.
Jeg siger endnu engang tak!

Besvarelse fra Nets
Lang kø på telefonen, men god og hurtig service da jeg kom igennem.

Besvarelse fra Nets
Super venlig og meget brugbar hjælp fra Michael

Perfekt support.
Ringede og fik fat I Michael, han gav rigtig god support over telefonen, men da vi ikke kunne løse problemet byttede han vores produkter. Effektivt.