Nets Anmeldelser

2.553

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

De fleste anmeldere var skuffede over deres samlede oplevelse. Mange oplevede betydelige problemer med betalingsbehandling, herunder transaktioner der ikke blev gennemført eller kort der uventet blev spærret. Kunder rapporterede ofte om vanskeligheder med at komme igennem til kundeservice, lange ventetider og modtagelse af uhjælpsom eller modstridende information. Der var også bekymringer om systemets pålidelighed, hvor nogle oplevede hyppig nedetid eller uventede serviceafbrydelser. Dog oplevede nogle kunder meget positive interaktioner med medarbejdere, som de beskrev som hjælpsomme, professionelle og kompetente. Disse positive oplevelser involverede ofte specifikke ansatte, der ydede klar vejledning og løste problemer effektivt.

Det, folk taler mest om

Service

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med service, hvor nogle kunder udtrykker stor tilfredshed med den... Se mere

Staff

Brugere beskriver tvetydig interaktioner med staff, hvor mange roser medarbejdere for at være hjælpsomme,... Se mere

Payment

Anmeldere fremhæver negative aspekter af betaling, hvor mange kunder rapporterer om gentagne spærringer af... Se mere

Customer service

Forbrugere finder kundeservice tvetydig, hvor nogle oplever fremragende og professionel hjælp, der løser... Se mere

Customer communications

Anmeldere nævner tvetydig feedback om kontakt, hvor mange rapporterer vanskeligheder med at komme i kontakt... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Har som virksomhed været kunde hos Nets siden 2007 - vi har nu lukket vores fysiske butik og kun drive webshop og valgte at skifte betalingsløsning til flatpay. Jeg blev næsten nedgjort af medarbejder... Se mere

En virkelige snyder firma, holder jer langt væk når i opretter jer så er alt fint, når i skal sige op så kommer alt der problemer frem , 36 mdr. bindings de oprette dig i forkert kontonummer og vil... Se mere

Det er kritisk, at vi har et firma, der forsøger at undslippe fakta. Nemlig utrolig dårlig service overfor deres kunder. Og I burde erstatte bl.a. de restauranter, der ikke får betaling for deres ydel... Se mere

Hvis man kunne give minus én stjerne så er det nu jeg vil bruge den. At visa/dankort ikke virker i udlandet hvor man ikke bare kan bruge andre former for betaling som i dk - fx MobilePay eller lign. D... Se mere

1. Pengeoverførselsbureau

Om Nets

Payment solutions for every business

About us

Nets is dedicated to make payments easier for our merchant customers, as well as their customers. We offer user-friendly solutions to companies of all sizes and both within physical payments and online. We strive to be merchants’ trusted payment partner, so we do not compromise on security and stability.

Are you in need of support?

Our customer care are ready to answer your questions on phone every Monday to Friday between 8:00-17:00.

You can also find answers to your questions by following the link below.

Support portal

Under middel

3 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(2.553)

170 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Havde en rigtig god oplevelse med Michael i kundeservice, der i rolig stemning tog sig den tid, der skulle til, for at få løst vores problem.

27. maj 2026

At besvare ens anmeldelse med en…

At besvare ens anmeldelse med en kopibesvarelse siger alt og når er ude og handle med kort må taste kode ind Hver gang dagen efter med køb ned til 12 kr tyder på det sikkerheden den er gal med derfor lukker ned i flere timer ellers var der ingen grund til ikke at udtale sig om nedbruddet uden en større undersøgelse først skal igennem en med alt for lidt erfaring og ansvarlig for de mange dygtige borger der betaler for at der skal være mere tryghed for borger i de danske systemer som de nu engang får deres løn for og er årsagen til de valgt ind derfor skal være på forkant med alt der kan give utryghed i landet . Svar til nets var dagen efter nedbrud i supermarked .

22. maj 2026

Hej,

Vi beklager de gener, som du oplevede under driftshændelsen sidste torsdag. Som du beskriver din oplevelse kan det tyde på, at du har betalt i terminaler, der har været offline. I nogle offline scenarioer kan man ikke betale kontaktløst med sit kort evt. uden brug af kode for mindre køb, men at man skal indlæse kortets chip fysisk og bruge kode hver gang.

Nets Denmark A/S, CVR: 20016175

Jeg troede at man gennem så mange år…

Jeg troede at man gennem så mange år som menneske havde krav på de penge som er ens egne, men staten har åbenbart tilladt spekulanter, at både betjene og holde på disse. Tyveri!!!
Hvilken form for samfund er det egentlig vi ønsker os?
Bankerne og betalingssystemet har åbenbart alle former for magt over os...

Kære Simon

Mange tak for din anmeldelse.

Vi beklager dybt de gener som den driftshændelse, der ramte os i går, gav for forretninger og danskerne generelt.
Vi har lige nu fokus på at sikre, at systemerne fortsat kører stabilt, og gøre hvad der skal til for at sikre, at en tilsvarende hændelse ikke kan opstå igen.

Nets Denmark A/S, CVR: 20016175

Kæmpe cadeau til Nets for at bevise

Kæmpe cadeau til Nets for at bevise, at et betalingssystem sagtens kan være mere ustabilt end det danske sommervejr.
Systemet har været nede det meste af dagen, butikker mister omsætning, kunder står frustrerede tilbage – og kommunikationen er omtrent lige så eksisterende som oppetiden.
Det er imponerende, at en virksomhed med så kritisk en rolle kan levere et system, der kollapser ved den mindste modvind. Hvis man ønskede at skabe usikkerhed omkring digitale betalinger, så er missionen fuldført.
Nets: Når ‘kontaktløs betaling’ pludselig betyder kontaktløs service.”

Kære Anders

Nets Denmark A/S, CVR: 20016175

Vildt at en så vigtig samfundsmæssig…

Vildt at en så vigtig samfundsmæssig tjeneste er betjent af sådanne amatører!!!! Kunne ikke tanke min mc i morges og efter det "blev ordnet" er det nu nede igen !!! Utroligt !!!

Kære Michael

Monopol

Monopol
Når man har monopol skal levere varen uden afbrydelser.
Vi har åbenbart et Folketing som igen sider og sover.
Nets skal udbetale erstatning til deres kunder hvis lortesystem ikke virker.

Kære Ivan

Nedbrud i dag

Kære Vilhelm

Nets Denmark A/S, CVR: 20016175

Verdens måske mest kunde- og…

Verdens måske mest kunde- og forbrugerfjendske virksomhed. Om jeg begriber at den virksomhed for lov at have de ansvarsområder man har.

PS: Efter svar fra Nets nedenfor. - Det værste i situationen er næsten den totalt manglende information fra Nets om karakteren af nedbruddet, udsigten til hvornår systemet kommer i drift igen, og omfanget. -
Jeg var så uheldig at have en bil på værksted som jeg ikke kunne afhente, jeg brugte 2-3 timer på at komme hjem (med offentlig transport), overføre penge i banken, tage retur og få min bil udleveret. - Som jeg benytter erhvervsmæssigt, hvorfor det har givet forsinkelser og tab i mine opgaver. - Det er adskillige tusind kroner alene jeg har mistet på Nets "beklagelige" fem timer lange udfald. - Hvad man jo kan gange op med i hundretusindvis af tilsvarende tab for andre små og store erhvervsdrivende der må se det meste at en dags omsætning gå tabt.
Det er værdier der må være på linje med den afskaffede St. Bededag der går op i røg fordi Nets ikke tager deres eget ansvar seriøst, men behandler det nogenlunde som dengang medarbejderne sag og solgte kendte personers data til Se & Hør.
Fint med "beklagelser" - Det er ikke længere nok, og mon ikke Bo Nielsson stadig griner hver gang han betragter sine kontoudtog. - Det er ikke økonomiske ressourcer Nets mangler for at kunne løse sine ting.

Kære Lars

Banditter i habitter!!

Banditter i habitter!!

Kære Søren

Det er alt for tit der er problemer

Det er alt for tit der er problemer

Kære Kristina

Nets Denmark A/S, CVR: 20016175

Værste gang affald som blev opfundet

Værste gang affald som blev opfundet. 100% USTABILT.
De er altid nede og aldrig til at snakke med. De holder brugernes penge og fastlåser dem. Føj! Håber på en skønne dag uden NETS i DK

Kære Dennis

Håbløs langsomme

Simpelthen stenalderagtigt når det kommer til tilbageførsler. Jeg har nu ventet 11 bankdage...ELLEVE!!!!!!!!! På at få mine penge retur for en dobbelttrækning i en butik..

4. maj 2026

Ligesom over 50% andre giver jeg 1…

Ligesom over 50% andre giver jeg 1 stjerne.
NETS har spærret mit kort 3 gange på et halvt år på grund af "mistanke om misbrug"

1. gang var i Japan, min kæreste og jeg var i Japan i 10 dage og jeg bruger kortet uden problemer. på vej til lufthavnen for at tage hjem spærrer de mit kort. nu står jeg på den anden side af jorden og kan ikke betale for min taxa til lufthavnen.

2. gang var vi på vej til køreferie til Polen. havde købt hotelværelset flere måneder forinden. men på dagen hvor vi kører vælger de at spærre for betalingen og spærre mit kort. så nu sidder jeg i bilen på vej til polen og kan ikke bruge mit kort, samt mit hotelværelse ikke er blevet betalt for.

3. gang havde jeg lige brugt kortet på en kop kaffe og så skulle vi ind og købe noget i butikken lige ved siden af, her blev det så spærret igen, på trods af at jeg har skiftet bank her og har fået et helt nyt kort som jeg kun har brugt i en uges tid.

jeg ringer ind til NETS for at spørge hvorfor i bliver ved med at lukke mit kort.
damen i telefonen er møg flabet og siger "prøv at hør her!" og skaber en vildt dårlig stemning og siger at det er bankens skyld. da jeg informerer hende om at det nu er sket med 2 forskellige banker og at min kæreste alle 3 gange måtte bruge hendes kort i stedet for (Den trækker fra samme konto som min da vi har fællesøkonomi) og hun har gjort det uden problemer og uden at være blevet spærret. så svarer damen bare "jamen hvad er problemet så, din kæreste kan jo bare betale?"

Fuldstændig sindsyg udmelding. hvad hvis jeg havde været alene i Japan?

20. maj 2026

Super god sælger den gang vi købte…

Super god sælger den gang vi købte terminal og kasseløsning og alt kunne lade sig gøre men det er klart når man bliver bundet på hænder og fødder i 3 år hvor man skal betale rigtig mange penge og kontrakten kan ikke opsiges.
Så er du ny selvstændig virksomhed og skal have en løsning så vælg alle andre end nets-løsning. Den kommer til at koste mange tusinder kroner og især hvis du bliver nødt til at lukke ned for din virksomhed igen.

18. maj 2026

Michael hjalp mig

Jeg kom hurtigt igennem på telefonen og fik fat i Michael. Han var meget hjælpsom og sendt en liste jeg ikke selv kunne trække, så jeg kunne komme videre.

12. maj 2026

Kære Jette

Vi er glade for at høre, at du hurtigt kom igennem og fik den nødvendige assistance. Tak for din positive tilbagemelding; vi sætter stor pris på din tid og dine ord.

AI-assistenten er ødelæggende

AI-assistenten afbryder, lytter ikke, leverer intet og er en stor blok, der udelukkende skal forhindre kontakt og service. Det var den stemmestyrede telefon-AI. Den er helt håbløs - som en talende, ikke lyttende, afbrydende, åndsforladt, doven, uopdragen og bagstiv chatgpt på en dårlig dag.

11. maj 2026

Kære Mads

Vi beklager meget, at du har haft en dårlig oplevelse med vores AI-assistent. Vi tager din feedback alvorligt og vil undersøge, hvordan vi kan forbedre den. Tak for din tid.

Nets Denmark A/S, CVR: 20016175

Dårligste AI kundeservice jeg…

Dårligste AI kundeservice jeg nogensinde har oplevet

6. maj 2026

Kære Simon

Vi beklager meget, at vores AI kundeservice ikke levede op til dine forventninger. Vi vil bruge din feedback til at forbedre os. Tak for din tid.

Nets Denmark A/S, CVR: 20016175

Vi er blevet guidet rigtig igennem hele…

Vi er blevet guidet rigtig igennem hele vejen hvor der samtidig har været fokus på os som kunde, det sætter vi rigtig stor pris på 🙏

Vi vil især gerne sige tak til Noah Nielsen som har været med os fra starten af, virkelig serviceminded og værner om sine kunder.

1. april 2026

Kære Firat

Vi er glade for at høre, at du føler dig godt guidet og at vores fokus på kunden har gjort en positiv forskel. Vi sætter stor pris på din tilbagemelding og takker for, at du deler din oplevelse.

Nets Denmark A/S, CVR: 20016175

Tak for den gode oplevelse med ny aftale og ny terminal

Det har været en rigtig fin oplevelse at kommunikere med en person. Vi har kunnet spørge og få svar, og personen har gjort at tingene opleves enkle - også selv om vi ved, at de ikke er det :-)

23. april 2026

Kære Kirsten

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kommunikation. Det er dejligt, at du føler, at vi har gjort tingene enkle for dig, og vi takker for din positive feedback.

Flabet medarbejder

Flabet medarbejder, Jette, er særdeles ubehjælpsom efter NETS har haft den frækhed at spærre mit kort på en taxa reservation. NETS spærrer mit kredit kort, men kan ikke åbne det op igen. Flot.

23. april 2026