Patinamode Anmeldelser 135

2,2

Har bestilt mange gange og alt har fungeret fint, også returnering, når str. ikke helt har passet. Seneste køb var dog et flop. Blusen krympede min. 10 cm i længden ved 30 gr. Finvask og den ombukkede... Se mere

Har returneret et par bukser som er modtaget hos Patina d.16.4. Jeg har endnu ikke modtaget min refusion for bukserne på trods af at jeg har skrevet til kundeservice 2 gange. Det er meget dårlig stil... Se mere

Jeg har bestilt 2 t shirts hos Patina først i juni måned modtager kun den ene efter nogen dage og mangler nr 2 men pengene bliver trukket godt 700 kr 😰 Er umulig at komme i kontakt med efter godt... Se mere

5 kæmpe stjerner til jer. Tøj i super kvalitet der bevarer farver og form. Udvalg til både 50 og 90 årige. Hurtig levering. FANTASTISK personlig service. Altid et sødt brev og et stykke chokolad... Se mere

2,2

Under middel

Svarer typisk inden for 1 uge

Som førstegangs kunde er jeg super tilfreds

Som førstegangs kunde er jeg super tilfreds. Så tøjet i reklame på Facebook med god forklaring og måtte prøve det. Har købt benklæder, der heldigvis fås i to benlængder, så jeg, der er langbenet kan passe de meget dejlige benklæder. Jeg blev så glad for de første 2 par benklæder, at jeg straks bestilte et tredje par i en anden farve + en bluse oveni. Alle ting svarede fuldt ud til mine forhåbninger, så det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler i Seniorshoppen. Hurtig levering med DAO helt til hjemmeadressen er dejligt. I pakken lå et meget personligt brev med karameller lagt i pakken som en overraskelse. Tak for det. Seniorshoppen kan jeg virkelig anbefale andre at handle i.

4. april 2020

5 kæmpe stjerner til jer.

5 kæmpe stjerner til jer.
Tøj i super kvalitet der bevarer farver og form.
Udvalg til både 50 og 90 årige.
Hurtig levering.
FANTASTISK personlig service. Altid et sødt brev og et stykke chokolade med.
På både breve/mails og reklamevideoer kan man se/høre at I værdsætter kunderne og er 100% engagerede.
Et firma med hjertet på rette sted.

7. februar 2020

Urimelig god service❤️

Min bevægelseshæmmede svigermor skulle have en katapultstol. Med kompetent bistand fandt vi den perfekte stol . Jeg kom til at ødelægge den ved modtagelsen og henvendte mig til firmaet med mit problem. De sendte montøren tre gange og løste mit problem uden ekstra beregning

16. februar 2019

Fantastisk butik

Fantastisk butik. Alt hvad jeg købte passede. Rigtig fine mål og rigtig fint tøj. Har allerede bestilt mere. Fin betjening og levering.

12. januar 2019

Hej Sonia!

Tusind tak for den fine anmeldelse. Jeg er så glad for, at vores store arbejde med at måle alle produkter, har hjulpet dig!

Super !!!

Super !!! Hurtig levering også 🤗🤗

12. november 2018

Hej Anne-Grethe

Tak for anmeldelsen! Vi prøver at være så hurtige som muligt, så det er dejligt, at du var tilfreds med leveringen!

Super

Hurtig levering - desværre passede jakken ikke, men jeg prøver bestemt Seniorshoppen igen.

11. november 2018

Tøjet jeg havde bestilt

Tøjet jeg havde bestilt, var pænt, god kvalitet, jeg har bare et problem, jeg er 156cm, så alt er for langt, man kan få tøj til store piger- kvinder, men hvad med dem under en 160, dem er vi faktisk mange af, jeg måtte tage 10 cm af i taljen, for at nederdelen passede på længden, så hvad med lidt til os, hvis det kan lade sig gøre.

30. oktober 2018

Har købt de dejligste rib pullover ved…

Har købt de dejligste rib pullover ved dem, lækre og behagelige.
God service får man også, så derfor kan jeg varmt anbefale at handle hos dem. Tak for god service og hurtig levering.

Vera knudsen

27. oktober 2018

Hej Vera!

Tak for anmeldelsen!

Vores rib pullovers er nemlig så lækre! Jeg er glad for, at du kunne lide vores service. Jeg glæder mig til at modtage din næste bestilling ;-)

Seniorshoppen

Fantastisk, nærværende og personlig kundeservice.

Jeg kan varmt anbefale Seniorshoppen. Har oplevet
en utrolig god kundeservice med fokus på en meget
personlig kontakt på alle områder. Tøjet sidder perfekt
og er i en lækker kvalitet. Har købt til både min mor og
til mig selv,Det er bestemt ikke sidste gang jeg køber.
Et godt udvalg, skønne farver og god kvalitet. En fornøjelse
at modtage tøjet, smukt pakket ind i silkepapir og en lille
godtepose indlagt i pakken. Føler mig forkælet og værdsat
som kunde.

27. oktober 2018

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition, dejligt at min ordre blev pakket og afsendt samme dag, som jeg bestilte.
Kan varmt anbefale og jeg vil selvfølgelig handle her igen, når jeg har brug for nyt tøj.

24. oktober 2018