Patinamode Anmeldelser 135

2,2

Har bestilt mange gange og alt har fungeret fint, også returnering, når str. ikke helt har passet. Seneste køb var dog et flop. Blusen krympede min. 10 cm i længden ved 30 gr. Finvask og den ombukkede... Se mere

Har returneret et par bukser som er modtaget hos Patina d.16.4. Jeg har endnu ikke modtaget min refusion for bukserne på trods af at jeg har skrevet til kundeservice 2 gange. Det er meget dårlig stil... Se mere

Jeg har bestilt 2 t shirts hos Patina først i juni måned modtager kun den ene efter nogen dage og mangler nr 2 men pengene bliver trukket godt 700 kr 😰 Er umulig at komme i kontakt med efter godt... Se mere

5 kæmpe stjerner til jer. Tøj i super kvalitet der bevarer farver og form. Udvalg til både 50 og 90 årige. Hurtig levering. FANTASTISK personlig service. Altid et sødt brev og et stykke chokolad... Se mere

2,2

Under middel

Svarer typisk inden for 1 uge

Nye bukser

Jeg havde bestilt et par marineblå Robell bukser model Marie, benlængde 82 cm.
Bukserne passede perfekt, og jeg har tidligere købt 5 par bukser af samme slags, 3 par Marie 82 cm, et par denim og et par i vintermodellen med lun inderside. De var desværre ikke til at få i ekstra benlængde, så det er mit ønske, at de kan laves i længde 82 cm, også.
Jeg havde betalt for at pakken skulle leveres i Kvickly Vestbyen. Desværre var pakken pludselig til afhentning på Rustenborg Posthus i stedet. Det er altså langt fra vestbyen med sne og rollator. Det var jeg ikke tilfreds med. Bukserne var dog perfekte. Bestilling 82581

27. november 2023

Jeg bestilte to par bukser og modtog…

Jeg bestilte to par bukser og modtog kun et par. Jeg har skrevet tre mails til dem, men de har ikke svaret på mine henvendelser.

17. september 2023
Patinamode-logo

Besvarelse fra Patinamode

Kære Helle

Jeg er ked af at læse, at du har haft en dårlig oplevelse hos os! Det er selvfølgelig beklageligt, hvis vi har lavet en fejl i pakningen af dine ordre. Det må du undskylde!

Jeg har lige tjekket i vores kundeservicesystem. Vi har desværre ikke modtaget nogle mails fra dig. Hvis vi havde, havde vi naturligvis løst det og sendt dig det manglende par. Måske du har sendt mailsne til en forkert mailadresse?

Jeg skriver lige en mail til dig fra vores kundeservice, som du bare kan svare på. Hvis du så fortæller hvilken buks du mangler, så sørger jeg for at sende dig det manglende par hurtigst muligt med et lille plaster på såret vedlagt 💕

Ha' en dejlig dag!

Alt det bedste,
Mathias fra Patina
PS: Vi bruger ikke Trustpilot, da det er meget, meget dyrt for virksomheder. Det kostede 40,000/året sidst vi fik en pris. Så du kan i stedet se alle vores anmeldelser på vores hjemmeside her, hvor vi har 7500 5-stjernede anmeldelser og en gennemsnit på 4,88 ud af 5: https://patinamode.dk/pages/kundeanmeldelser

TILFREDS KUNDE

TILFREDS KUNDE
Jeg tænkte på at købe hos PATINA mange gange, men jeg tøvede.. indtil jeg endelig besluttede mig og købt par dage siden en fantastisk lang letvægtsdunjakke fra Windfield med aftagelig hætte og tovejs-lynlås... Wow.. siger jeg :)
Jeg er positivt overrasket og meget glad for mit køb. Varen var lækkert pakket med lille slik :) og kom hurtigt.
Jeg tror ikke, at dette vil være mit eneste køb hos PATINA. Tusind tak.

18. marts 2023

Returvarer kan ikke sendes

Returvarer kan ikke sendes
Har været superglad og tilfreds med alle tidligere køb, men står nu i situation, hvor der var behov for bytte af et par sandaler til hævede fødder. Bytte kan man ikke, men ved returnering får man sine penge retur og så kan man bestille igen. Mit lokale postshop kan ikke vælge, at sende direkte til adressen, og jeg har en gang forsøgt og fået pakken retur, mindst 3 uger er gået med forsøg på at få pakken sendt retur uden held og ingen hjælp fra senior.dk det er så sidste gang, at jeg handler der må jeg blot konkludere…

21. juli 2023
Patinamode-logo

Besvarelse fra Patinamode

Kære Birgitte. Det lyder da godt nok træls! Men det er desværre ikke os, du har handlet hos. Vi sælger slet ikke sandaler. Mener du måske www.seniorshop.dk, som sælger hjælpemidler?

Hav en dejlig dag!
Mathias fra Patina

Dejlig jakke

Bestilte en lang letvægt jakke fra Windfield.

God service, hurtig levering, fik en mail hvori der stod hvordan jeg skulle behandle min jakke.

Handler gerne her igen 👏

4. maj 2023

Virkelig god service og lækkert tøj.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg havde bestilt to bluser sammen med en anden (vi er slet ikke samme størrelse 😉 ) og jeg blev ringet op, da de ville checke, at det ikke var en fejlbestilling med en af størrelserne. Dagen efter var min pakke klar til afhentning. Bluserne er SÅ lækre! Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Patinamode.

1. marts 2023

Nemt, hurtigt og godt

Rigtig god oplevelse. Nem at bestille, super hurtig levering og rigtig fint produkt, som lever op til det vi kunne se på hjemmesiden.

30. januar 2023

Wow siger jeg bare

Wow siger jeg bare, sikke en god og hurtig service. Jeg bestille min vare mandag formiddag og pakken modtog jeg tirsdag formiddag, det kalder jeg god service.
Varen levede til fulde op til mine forventninger. Ikke sidste gang jeg handler hos Seniorshoppen.

18. oktober 2022

dejlig oplevelse!

Jeg bestilte i går 3 varer fra Seniorshoppen,til en fordelagtig pris.Stor var min glæde,da jeg herkl. 6 morgen vil tage min avis på måtten foran vores dør,og der ligger pakken allerede fra Seniorshoppen. Alle 3 varer passede perfekt,da jeg havde fulgt måleanvisningen.Jeg er supertilfreds,og det er besemt ikke sidste gang jeg handler der.

24. oktober 2020

Shoppe i Seniorshoppen

Bestilte tøj en dag - modtog det næste dag. Har aldrig prøvet noget lignende, føler mig ovenud godt behandlet. 2. Køb ligeså, Kundeservice helt i top, jeg kommer ikke til at handle tøj på nettet andre steder. Hurtig levering med Dao helt til døren. Så kan man da ikke være andet en glad tilfreds kunde

4. april 2020