https://panzerscreen.dk/ Anmeldelser 1.700

2,3

Har købt cover og skærmbeskytter men aldrig modtaget noget. Penge er selvfølgelig trukket for længe siden. Man kan ikke komme i kontakt med dem, da de hverken har email eller tlf nummer nogle steder... Se mere

Jeg må indrømme, at jeg var skeptisk grundet mange 1stjernet anmeldelser, derfor finder jeg det faktisk endnu mere relevant, at dele min oplevelse. Og den er absolut perfekt, jeg bestilte d. 7/2 og mo... Se mere

Opdatering: stadig intet svar fra butikken selvom jeg kan se at de har modtaget varen retur for længe siden. De beholder bare dine penge når du sender en vare retur. Vær forsigtig med denne s... Se mere

2,3

Under middel

2 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Hvad er dette for et "firma"?????

For det første, har jeg fået et panzerglas som efter 3 måneder. er begyndt at slippe i siderne.

Jeg lavede derefter en reklamation, først hvor ordrenummeret var forkert, men man har ikke mulighed for at svare tilbage, jeg prøver nu at lave en ny reklamation, men deres kontaktformular virker sjovt nok ikke, og man kan ikke ringe til dem.

Der står øverst på deres hjemmeside 5 stjerner, men her på trustpilot, er der 3,1 hmm.

Find en anden hjemmeside end panzerscreen!!!!

Hvad f..... er det for et "firma" ???

26. juni 2023

Bestilte et Perfect cover til Iphone 13…

Bestilte et Perfect cover til Iphone 13 pro max, front og bagside, lukkes sammen med magneter. Det viste sig så at det generede signalet på min tlf væsentlig, og sendte det derfor retur, efter at have udfyldt retur formular på hjemmesiden. Nu er det snart 1 måned siden at den er leveret på deres adresse, og har stadig ikke fået penge retur, og kan nu ikke komme i kontakt med dem. Det er den værste gang bondefangeri jeg har oplevet....

20. maj 2023

Nu kan jeg godt se at jeg er absolut…

Nu kan jeg godt se at jeg er absolut ikke det eneste der er blevet snydt her. Ingen service telefon og deres reklamation på deres hjemmeside virker overhovedet ikke. Så jeg kan kun konstatere at firmaet altså enten lukket eller bare væk. Deres panserglas lidt overhovedet ikke op til hvad der stået på deres hjemmeside, og jeg lavede en reklamation med det samme på deres hjemmeside men hørte intet. Og nu er der var ingen kommunikationsmuligheder dig telefonisk eller via hjemmesiden. Skidt skidt skidt hold jer væk....

19. juni 2023

Jeg vil aldrig bestille noget ved denne…

Jeg vil aldrig bestille noget ved denne netbutik.
Jeg købte et cover til min samsung galaxy s22 og det ligner noget der er løgn, lavede en reklamation på deres hjemmeside og nu er det over 8 dage siden og har ikke hørt noget fra den ikke en gang at de har modtaget den.
De var hurtige nok til at trække penge men når det er den anden vej er sagen en anden

Fraråder helt sikkert andre at bruge dette firma

18. maj 2023

Det kunne sikkert være så godt...

Det kunne sikkert være så godt, men er egentlig temmelig skidt. Deres produkter er sikkert gode, men levede ikke op til mine forventninger om et pansercover til iPhone 11, lidt for klodset til min smag.

Det tog dem 3 dage at sende en returlabel på mail, hvor der står 1-2 dage på deres side. Den slags burde være automatiseret

Men det værste er deres mangel på respons. Man kan på ingen måde kommunikere med dem på en ordentlig måde, hverken telefonisk, mail eller chat. Bevares de har en mail, men der kommer bare ingen svar. Desuden er deres svartid ALT for lang... 5 dage, det er lang tid at lade kunderne vente

Beklager, men se jer selv i øjnene og start forfra

9. maj 2023

Det er umuligt at komme igennem til…

Det er umuligt at komme igennem til dem. Der er INGEN mulighed for at kommunikere via chat, som de skriver på deres hjemmeside.
Har ikke hørt fra dem i over 24 timer vedrørende levering.
Hvis man ønsker at returnere eller andet er der op til 5 dages ventetid???. Så må de være DK,s meste efterspurgte handelsplads ellers er der noget andet galt.
Øv for en elendig oplevelser

8. maj 2023

Elendig kundeservice.

Jeg købte et magnetcover der dækker på begge sider af mobilen (ordrenr 359387) . Efter kort tid faldt den ene knap af. Jeg har skrevet flere gange til firmaet (som understreger man skal bruge deres kontaktformular) uden nogen respons. De kan ikke anbefales hvis man brug for nogen former for kundeservice. Firmaet som står bag, PS Dansk Ehandel, er meget bekvemt ikke på Trustpilot.

3. januar 2023

Dårligt

Bestilte et cover som var over 14 dage om at blive leveret og da pakken ankommer er beskyttelsen inden i kassen revet i stykker og coveret lå løst selvom kassen var intakt.

25. april 2023

Jeg modtog en forkert vare

Jeg modtog en forkert vare. Og det er fuldstændig umuligligt at få kontakt til firmaet. Jeg har udfyldt deres kontaktformular, jeg har sendt dem en e-mail. Og jeg har ringet på deres tlfnr mange gange - telefonen er altid “midlertidigt” ude af drift.
Jeg har på nuværende tidspunkt givet op og jeg kommer aldrig til at handle ved dem igen.
Øv!

3. april 2023

Ingen telefon support!

17. April:
Jeg har bestilt 2 stk. screen protection og 1 fast charger.
Har ikke modtaget noget af det endnu.
det er 20 dage siden.
Man kan ikke ringe til firmaet og de svare ikke på mail.

Jeg har den 11. maj fået svar:
De kan desværre ikke skaffe mig den oplader jeg har bestilt, men de kan sende alle de andre vare og refundere opladeren. + et ekstra skærmbeskyttelse som kompensation.
Så nu håber jeg spændt på om det kommer :-)

17. april 2023

Bestilte 2 panserglas og 2 stk

Bestilte 2 panserglas og 2 stk. cover til min Sony expiria 1. 2 og de sendte kun et. Umulige at få fat på og telefonen går på svarer. Har mistet tiltroen på dette firma. Mit råd hold jer væk.

29. marts 2023

Jeg købte et magnetcover til min…

Jeg købte et magnetcover til min telefon d. 16.2, som ankom kort tid efter.
Helt fra starten var skærmen på coveret ufølsom for touch og jeg skruede op for telefonens skærm, uden det hjalp. Få dage efter jeg havde modtaget coveret, faldt den ene volumenknap af, så jeg ikke kunne skrue op.
Jeg lavede en reklamation d. 24.2 på både skærmens sensivitet og volumeknap, som blot kan foretages via en rigid skabelon på nettet.
Jeg fik tilbagemelding pr mail 1.3 om jeg havde skruet op for telefonens skærmsensitivitet og taget al filmen af glasset. Men ingen forholden sig til den manglende volumenknap.
Jeg svarede tilbage og spurgte dem til deres manglende forholden sig til manglerne på coveret.
Jeg fik ikke svar. Jeg lavede en ny reklamation ca 2 uger efter som jeg fortsat afventer svar på.
Så utrolig dårlig produkt og ekstrem dårlig kundeservice!!!

28. marts 2023

Ikke til at få kontakt til.

Varen kom hurtigt, men!
Fik mine varer ret hurtigt, men jeg får ikke svar på min mails.

360 panser beskyttelsen skær i hænderne og kan derfor ikke bruges.
Jeg fik mine varer torsdag og skrev søndag en mail til dem, men har intet hørt.

Tilgengæld får jeg stadig reklame mails fra dem.

17. marts 2023

Dårligt produkt

Jeg har købt panzer screen til min iPhone 14 pro Max.
Men det var umuligt at påsætte jeres produkt uden luftbobler på trods af at jeg slavisk fulgte brugsanvisningen.

8. marts 2023

Dårlig service

Dårlig service
Vi bestilte to panserglas, de er i restordre, der går en måned inden vi får dem. Vi opdager så at det er de forkerte, øv. Okay vi bestiller og køber returlabel, sender dem og har ikke hørt noget siden. Det er så en måned siden.
De har ikke en rigtig mail, hvor man kan kontakte dem, nej det er under forskellige spørgsmål, hvad der er i vejen.

7. februar 2023

Fantastisk

Jeg bestilte 2 x cover til min Ipad onsdag den 22. februar kl. præcis 09.54 og varen blev leveret med DAO torsdag den 23. februar kl. præcis 14.49 - det er præcis 28 timer og 55 min. fra afgivet ordre til levering af varen - fantastisk. Kvaliteten lever op til forventningerne og er absolut tilfredsstillende ifht. prisen.

22. februar 2023