https://panzerscreen.dk/ Anmeldelser 1.700

2,3

Har købt cover og skærmbeskytter men aldrig modtaget noget. Penge er selvfølgelig trukket for længe siden. Man kan ikke komme i kontakt med dem, da de hverken har email eller tlf nummer nogle steder... Se mere

Jeg købte et magnetcover der dækker på begge sider af mobilen (ordrenr 359387) . Efter kort tid faldt den ene knap af. Jeg har skrevet flere gange til firmaet (som understreger man skal bruge deres ko... Se mere

Opdatering: stadig intet svar fra butikken selvom jeg kan se at de har modtaget varen retur for længe siden. De beholder bare dine penge når du sender en vare retur. Vær forsigtig med denne s... Se mere

2,3

Under middel

2 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Hold jer langt væk!

Jeg har i tirsdags bestilt nogen cover og et rem til applewatch på hjemmesiden, der står dag-dag levering, og varerne var på lager og klar til afsendelse, stod også i ordrebekræftelsen, pengene er trukket og jeg har endnu ikke modtaget varerne..
har forgæves ringet flere gange og sendt en mail, men intet svar..

13. februar 2023

HOLD JER VÆK

HOLD JER VÆK - ikke eksisterende kundeservice 🤬

Købte 20.1.2023 nyt iPhone cover og fik dette leveret et par dage efter. Indpakningen så ud til at havde været åbnet før og lå løst i en æske der blev sendt med GLS. Resultatet er at glasset på cover er smadret. Jeg foretager en reklamation samme dag og uploader billeder af produkt og emballage som forskrifterne på hjemmesiden siger. Ingen reaktion, ingen bekræftelse på at min reklamation er modtaget, intet telefonnummer til kundeservice, ingen det svare retur på mail. Nu har jeg foretaget endnu en reklamation i håb om at jeg kan få mine penge retur - men jeg tvivler og anbefaler alle til at holde sig langt væk fra denne webshop.

19. januar 2023

HOLD JER VÆK!!!

HOLD JER VÆK!!!

Bestilte 3 skærmbeskyttelse, det ene var bøjet ved modtagelse, og da jeg monteret det på telefonen, gik det fra i begge sider, jeg skrev meget venligt til dem, og at sende et nyt, da produktet ikke fungeret optimalt.

Det ville de slet ikke være med på, og svaret frækt tilbage!!!

14. februar 2023

Ikke modtaget pakken

Jeg bestilte et produkt den. 18 januar og har intet hørt siden. Produktet skulle leveres fra fjernlager hvilket kunne tage op til 14 dage med levering. Jeg har forsøgt at kontakte firmaet telefonisk og på mail. Men har forsat intet hørt, og pengene er trukket. Jeg mangler forsat mit produkt... simpelthen for dårligt. Intet godt at sige om dette firma, de snyder dig.

17. januar 2023

FUP FUP FUP

Der var en gang et godt firma der hed Panzerscreen. Det gode firma er væk! Lukket?
Jeg fik hurtigt min ordre, men måtte returnere en delordre. Returnerede korrekt. Pengene er ikke kommet retur. Jeg får intet svar på mine forsøg på kontakt (efter firmaets forskrifter).
Der er:
- INGEN SERVICE!
- INGEN MULIGHED FOR KONTAKT (ingen chat mulighed, intet svar på mail..heller ikke ved brug af hjemmesidens kontaktrubrik).
- INGEN PENGE RETUR FOR RETURNEREDE VARER
- RETURLABEL….der kom endelig en (79 kr), men for sent til rettidig returnering af varen
- TABTE PENGE

15. februar 2023

Utrolig positiv oplevelse

Jeg må indrømme, at jeg var skeptisk grundet mange 1stjernet anmeldelser, derfor finder jeg det faktisk endnu mere relevant, at dele min oplevelse. Og den er absolut perfekt, jeg bestilte d. 7/2 og modtog allerede d. 9/2. Udover det, så var panzerscreen den eneste hjemmeside hvor jeg kunne finde det panzerglas jeg ønskede. Det passer perfekt, faktisk det bedste jeg har prøvet til dato. Så hundrede procent fem stjerner værdige 👌

8. februar 2023

Dårlig kundeservice og produkter 👎

Jeg må desværre tilslutte mig de dårlige anmeldelser.
Det kan godt være de var hurtige til at trække pengene og levere.
Men produktet jeg modtog kunne jeg se havde været åbnet, dog intakt.
Der manglede dog en vejledning. Og der står også at panzerglass er compatibelt med cover. Det passer ikke for panzerglasset løfter sig i kanten når man sætter cover på.
Den pop socket jeg købte med kan overhovedet ikke sidde fast.

Og jeg har også prøvet med kontakte kundeservice via mail (man kan jo ikke ringe til dem 🤔) men heller intet svar.

Jeg bestiller aldrig varer hos dem igen.

24. januar 2023

ipad cover

købte 2 ipad cover med tastetur de ser fine ud og kom som forventet på 2 dage så ok herfra 👍

31. januar 2023

Fantastisk hurtig handel

Fantastisk hurtig handel, dejligt når man bestiller om formiddagen den ene dag og kl.04:55 modtager næste dag, under et døgn. En skøn vare der lige er efter bogen, tak for det.

2. februar 2023