https://panzerscreen.dk/ Anmeldelser 1.700

2,3

Har købt cover og skærmbeskytter men aldrig modtaget noget. Penge er selvfølgelig trukket for længe siden. Man kan ikke komme i kontakt med dem, da de hverken har email eller tlf nummer nogle steder... Se mere

Jeg må indrømme, at jeg var skeptisk grundet mange 1stjernet anmeldelser, derfor finder jeg det faktisk endnu mere relevant, at dele min oplevelse. Og den er absolut perfekt, jeg bestilte d. 7/2 og mo... Se mere

Jeg købte et magnetcover der dækker på begge sider af mobilen (ordrenr 359387) . Efter kort tid faldt den ene knap af. Jeg har skrevet flere gange til firmaet (som understreger man skal bruge deres ko... Se mere

Opdatering: stadig intet svar fra butikken selvom jeg kan se at de har modtaget varen retur for længe siden. De beholder bare dine penge når du sender en vare retur. Vær forsigtig med denne s... Se mere

2,3

Under middel

2 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Fup firma

Fup firma. Har bestilt varer 22/8 2023 og har intet modtaget. Hat trukket penge på kontoen. Firmaet er ikke til at komme i kontakt med

22. august 2023

Hold dig væk.

Hold dig væk.

Bestilte nogle screen protektion og modtog dem kort tid efter. Det var i marts. De passer så ikke til den model jeg har bestilt, til trods for det var til den model.

Skrev de ikke passede og fik svar omkring et cover. Svarede dem at det omhandlede screen protektion. Det var 5 april. Har nu mailet og ringet en mil gange og hører intet tilbage. Vi er nu i september.

Penge ud af vinduet.

31. marts 2023

Så en videopræsentation af panserglas…

Så en videopræsentation af panserglas på FB og bestilte med det samme.
Glasset kom hurtigt, var virkelig flot emballeret… MEN.. det var ikke det glas jeg havde bestilt ud fra videoen og kvaliteten er usandsynlig RINGE.
Har skrevet en venlig mail, men mon ikke de bare forholder sig i “ro”, nu hvor jeg har købt og betalt 😏

31. august 2023

De trækker pengene men varene dukker ikke op og firmaet kan ikke kontaktes!

Jeg bestilte mine varer for mere end en måned siden og de trak pengene et par dage efter, selvom varene ikke var afsendt.
Efter ca 10 dage så det dog ud til at ordren var afsendt, men ikke med DAO som bestilt, men derimod GLS og til en forkert adresse (meget tæt på deres egen adresse i nordjylland og langt fra min i København). Det resulterede i, at pakken kom retur til dem selv. GLS kunne sjovt nok ikke omdirigere pakken - det kunne kun afsenderen gøre, da den var bestilt direkte til den forkerte adresse.
Jeg har selvfølgelig henvendt mig til Panzerscreen.dk flere gange undervej, men de har ikke besvaret mine henvendelser gennem deres kontaktformular.
Det ser ud til at være umuligt at få kontakt til firmaet på anden vis, da den på hjemmesiden omtalte Chat ikke findes, telefonen er lukket og der ikke findes en email-adresse.
Næste skridt bliver en politianmeldelse.

28. august 2023

Top kunde service

Top kunde service
Fik dsv leveret en panser screen som var defekt
Skrev under kundekontakt
To dage senere lå der en ny til afh
Konge service💪👍

25. august 2023

Det lugter grimt

Det lugter grimt.
Vi har i søndags bestilt en ordre. Kun en af de 5 varer var ikke på lager.
Vi modtager så en mail om at det er sendt fra fjernlager, og at vi skal afvente track nr, når det er his distributøren.
Vi har bare ikke modtaget noget track nr endnu endda selvom pengene er trukket.
Desværre først nu læser jeg anmeldelserne, så det tegner da op til at være et gevaldigt fup nummer 😵

18. august 2023

Sender ingen varer og kan ikke kontaktes

Virksomheden reklamerer med hurtig levering – men det er åbenbart et fortolkningsspørgsmål. Jeg bestilte cover og kabler d. 5. august, og jeg har stadig ikke set skyggen af min ordre eller modtaget et pakkenummer eller anden form for opdatering. Til gengæld kan man så heller ikke komme i kontakt med dem.

16. august 2023

Useriøst firma trækker penge fra et køb…

Useriøst firma trækker penge fra et køb foretaget 5 juli. Nu næsten en måned senere har jeg stadig ikke modtaget varen. Ej heller info om hvornår jeg kan forvente at modtage denne.
Har forsøgt at ringe og skrevet flere gange men de vælger ikke at svare
Køb ikke hos dette firma hvis i ønsker at få det i betaler for😡

3. august 2023

Stadig ingen levering...

Bestilte to panzerglas til hhv. OnePlus 6T og iPhone 11, den 9. juli. I dag lørdag den 15. er de stadig ikke kommet. De reklamerer med kort leveringstid. Hvis de kommer på mandag, sletter jeg denne anmeldelse.

15. juli 2023

Dårligt firma

Købte et cover. Fik det hjem men men det passede ikke
Prøver at kontakte dem flere gange uden held både på mail og tlf
Har sendt varen retur har selvfølgelig betalt porto. Igen har ingenting hørt fra dem
Hold jer væk fra dem

3. juli 2023

Har købt panserglass til iphone 13pro…

Har købt panserglass til iphone 13pro som ikke kunne sidde ordenligt i kanterne, jeg har prøvet efterfølgende flere gang men ingen held. Vælger og skrive til deres kundeservice og nu er der gået 16 dage ingen har svaret.

For dårlig service, vil ikke anbefale dem overhovedet spild af penge

12. juni 2023

Elendig kundeservice

Købte cover til min mobil på tilbud til 199 kr (normal 349,-) Har fået det hjem men det kan ikke lukke ordentlig til og det resulterede i at min mobil faldt på gulvet og fik en ridse. Jeg ville returnere/fortryde mit køb hvor man skal udfylde en formular og sende den med deres returlabel og det koster så 79 kr
Det er sgu da bondefangeri!! Hold jer væk det er også noget skrammel der ikke er prisen værd

28. juni 2023