https://panzerscreen.dk/ Anmeldelser 1.700

2,3

Har købt cover og skærmbeskytter men aldrig modtaget noget. Penge er selvfølgelig trukket for længe siden. Man kan ikke komme i kontakt med dem, da de hverken har email eller tlf nummer nogle steder... Se mere

Jeg må indrømme, at jeg var skeptisk grundet mange 1stjernet anmeldelser, derfor finder jeg det faktisk endnu mere relevant, at dele min oplevelse. Og den er absolut perfekt, jeg bestilte d. 7/2 og mo... Se mere

Jeg købte et magnetcover der dækker på begge sider af mobilen (ordrenr 359387) . Efter kort tid faldt den ene knap af. Jeg har skrevet flere gange til firmaet (som understreger man skal bruge deres ko... Se mere

Opdatering: stadig intet svar fra butikken selvom jeg kan se at de har modtaget varen retur for længe siden. De beholder bare dine penge når du sender en vare retur. Vær forsigtig med denne s... Se mere

2,3

Under middel

2 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Produkter aldrig modtaget

Den 16/11-2023 bestilte jeg 2 mobil covers til mine ungers som advent gaver. Idag skriver vi den 13/12-23. Penge har I modtaget, men min ordre har I aldrig sendt. Yderliger som mange andre har jeg også henvender mig på jeres formular - Endda 2 gange uden nogen Respons.
Jeg er træt af mig selv, jeg ikke tjekket trustpilot ført. Heldigvis har jeg ikke købt for flere 1000kr.

16. november 2023

PENGENE HÆVET/ordre aldrig modtaget

Har skrevet til jer to gange under reklamation - men ingen svar.
Ringet til jer - men jeres nr er ikke i brug.
Min ordre fra den 30/10-2023 nr. 392671 - pengene hævet den 8. nov. på min konto - men JEG HAR ALDRIG MODTAGET MIN ORDRE - ALDRIG MODTAGET EN MAIL/SMS MED AT MIN ORDRE KUNNE HENTES - JEG VIL 110% IKKE ANBEFALE NOGEN AT HANDLE HOS DEM🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

8. november 2023

Det kunne sikkert være så godt

Det kunne sikkert være så godt, men er egentlig temmelig skidt.
Bestilte forkert cover - og bevares, det er min fejl.
Meget svært og langsommeligt at få en returlabel.
Det lykkedes endelig og cover sendt retur til ombytning.
Nu venter jeg....og venter og forventer faktisk ikke at få ombyttet cover - så mine penge er formentlig tabt.

Det værste er deres mangel på respons. Man kan på ingen måde kommunikere med dem på en ordentlig måde, hverken telefonisk, mail eller chat. Bevares de har en mail, men der kommer bare ingen svar. Desuden er deres svartid ALT for lang... 5 dage, det er lang tid at lade kunderne vente

Beklager, men se jer selv i øjnene og start forfra.

Jeg er ikke den eneste som mener det!

15. november 2023

Bestilte to covers til iPad for 3 uger…

Bestilte to covers til iPad for 3 uger siden. Nok kom pakken indenfor et par dage, men meget lidt hjælper det når de sender et etui til en MacBook i stedet ...

Det er så hvad det er.

Jeg har forsøgt at komme i kontakt med dem via formularen to gange - intet svar. Har sendt mail - intet svar. Har ringet til dem - telefonen er lukket og henviser til mailen eller chatten, som ikke eksisterer.

Fandt efterfølgende ud af at ejeren/ejerne har en hel masse firmaer på samme adresse. Telefonnummer, mail osv til de fleste af dem er lukket. Flere af dem er gået konkurs.

Lad være med at handle her.

22. november 2023

Dårlige varer og kundeservice svarer ikke tilbage

Jeg bestiller cover til iPhone 13 som ikke passer til iPhone 13, (coveret trykker over slukknappen så den er ubrugelig) og en panserglas til min telefon som har gør at skærmen ikke registrerer tryk...
Jeg forsøger at kontakte dem og de spørger om der er noget under panserglasset. Får intet svar retur efter jeg har svaret at det er der ikke...

13. oktober 2023

Modtager varer en uge efter jeg har annulleret ordren.

Bestilte den 28/10-2023 skærmbeskyttelse til 5 telefoner. Jeg valgte Panzerscreen fordi alle varer stod som værende på lager og de skriver at de har dag-til-dag levering.

Den 31/10-2023 har jeg stadig ikke fået info om at varerne er afsendt, så jeg skriver til dem via kontaktformular på hjemmesiden, at jeg gerne vil annullere ordren, fordi jeg nu har bestilt et andet sted.

Jeg hører ikke noget fra dem før 6/11-2023 hvor jeg får en mail om at varerne er afsendt - selvom jeg havde annulleret ordren 6 dage tidligere.

2 minutter senere får jeg en mail om at min ordre er blevet delvist annulleret, uden nærmere forklaring på hvorfor.

Jeg skriver igen til Panzerscreen for at spørge hvorfor de har sendt nogle varer når jeg har annulleret ordren for flere dage siden. Ingen svar.

Jeg har nu nogle varer som jeg skal betale 79,- for at sende retur, fordi Panzerscreen ikke kan finde ud af at annullere en ordre.

28. oktober 2023

Handel ikke hos dem

Jeg har nu vente på min bestilling i over en måned pengene bliv trukket med det samme og jeg fik en mail om de havde modtaget min bestiling. Den er aldrig bliv afsendt og jeg prøve og komme i kontakt med dem på flere måder men har ikke hørt fra dem.De er fåp og svindel handel ikke her fra

13. september 2023

Det kan godt være de har billig varer…

Det kan godt være de har billig varer men de dukker ALDRIG op !

Den skriver LYNHURTIG LEVERING PÅ ALLE LAGERVARER - alle mine varer står på min ordrebekræftelse som på lager, men det er 6 dage siden jeg bestilte og jeg har endnu ikke modtaget så meget som en tracking besked , så jeg ved de er på vej!!! Det er IKKE lynhurtig levering!

Til sammenligning så kom mine varer fra MyTrendyPhone dagen efter de var bestilt. Se DET er lynhurtgi levering!

Jeg kan ikke engang tale med nogen om at annullere min ordre , for det er ikke muligt at ringe til butikken og tale med nogen. Den eneste kontakt mulighed er via en formular, som bare ikke besvares!!! Men pengene dem er de ikek for fine til at beholde.
Så jeg anmelder virksomheden for svindel nu!

Så venner - køb jeres ting hos Mytrendyphone - de har næsten 100% de samme varer til samme pris!

9. oktober 2023

0 stjerner. hold jer væk fra dem.

0 stjerner. Hold jer væk
Den 21 august bestilte jeg nogle covers, som jeg fik en bekræftelse på, var afsendt fra fjernlageret. nu den 8 September, har jeg stadig ikke fået noget. de har svaret en af mine mails, med at der var lidt længere leveringstid på det ene produkt. Jeg fik i samme mail besked på, at der kun skulle gå et par dage, inden det kom. Men det kom ikke.
Pengene hævede selvfølgelig med det samme.
Mine anbefalinger til andre er.
HOLD JER VÆK FRA DETTE FIRMA.

8. august 2023

Absolut 0,00 stjerner

Kan desværre ikke give mindre.. Useriøst fuskerfirma. Umuligt at komme i kontakt med, uendelig lang leveringstid og løgnagtig reklame. Først da politianmeldelse blev nævnt, fik vi vores varer.

28. september 2023

Ik køb deres perfect covers

Ik køb deres perfect covers. Jeg købte et til min Samsung s20, og efter et par timer var der allerede en stor revne, uden at jeg havde tabt telefonen. Der er kommet sygt meget støv og skidt en i mellem skærmen og panzer glasset. Da glasset sidder dårligt fast på plastik delen af coveret. Udover det er de umulige at komme i kontakt med. Desuden er leveringen ikke 24 nærmere tre dage.

28. september 2023

Ik køb fra dem de er svendlere

Min far har købt et Panzerglas men fik det aldrig nu er der gået 10 dage og der står at den er afleveret det er umuligt at komme i kontakt med dem de er svindlere og jeg vil anbefale ikke at shoppe fra dem de stjæler bare jeres penge og det er så irriterende

3. oktober 2023

Meget lang leveringstid

Efter to uger har jeg modtaget min ordre. Pengene blev dog trukket to hverdage efter jeg havde lagt ordren. Da det ikke er muligt at finde en mail eller et telefonnummer på deres hjemmeside, troede jeg, at jeg var blevet snydt, men har da heldigvis nu modtaget ordren.

22. september 2023

Hvis man kunne give nul stjerner

Hvis man kunne give nul stjerner, havde jeg gjort det.
Det værste snydefirma jeg nogensinde har stødt på. Lad dog ikke snyde af at de er godkendt af Dansk e-handel for det er også navnet på firmaet.
De sender aldrig varene men trækker pengene alligevel og da de gør det fuldstændig umuligt at komme i kontakt med dem da der ikke er nogen form for kontakt på hjemmesiden anden end at reklamere.
Ergo DE STJÆLER DINE PENGE!!!!!

1. september 2023