WAARSCHUWING! Bestel hier niet!! Het zijn de grootste oplichters. Beloven van alles, met excuses... Maar helaas komt er niets van terecht. 14 april '26 lampjes besteld, netjes binnen de tijd terugg... Se mere
Virksomheden har svaret
Pantinoshop is een grote oplichtingssite. Ze verkopen bijvoorbeeld spullen van Temu voor het dubbele en als je dingen wilt terugsturen moet het naar China gestuurd worden wat enorm hoge kosten met zic... Se mere
Virksomheden har svaret
Net als m’n voorgangers er ingetrapt! Jas besteld en pas na 3 a 4 week ontvangen… verpakking was open en de jas lag er verfrommeld in. Kwaliteit; waardeloos! Poging tot retourneren; je bent 2 weken ve... Se mere
Virksomheden har svaret
Mijn ervaring is: dat de levertijd wat aan de lange kant is aangezien de producten uit het buitenland gehaald worden. Maar daarentegen was de communicatie prima. Mijn mails werden keurig beantwoord.... Se mere
Virksomheden har svaret
Bij Pantinoshop.nl streven we ernaar om een breed scala aan producten van hoge kwaliteit aan te bieden tegen betaalbare prijzen. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste modetrends, handige elektronica, stijlvolle huisdecoratie, of accessoires voor huisdieren, bij Pantinoshop.nl vind je het allemaal. Ons platform is ontworpen met gebruiksvriendelijkheid in gedachten, waardoor je eenvoudig kunt navigeren en snel het product kunt vinden dat je nodig hebt. Wat Pantinoshop.nl echt onderscheidt, is onze toewijding aan klanttevredenheid. We bieden niet alleen een divers productaanbod, maar zorgen ook voor een veilige en betrouwbare winkelervaring. Onze betaalopties, waaronder iDeal en PayPal, bieden gemoedsrust bij elke transactie. Bovendien geniet je van gratis verzending op al je bestellingen en een flexibel retourbeleid, zodat je zonder zorgen kunt winkelen. Onze klantenservice staat 24/7 voor je klaar om je te ondersteunen bij vragen of problemen. We begrijpen hoe belangrijk het is om snel antwoord te krijgen, vooral wanneer je online winkelt. Daarom zorgen we ervoor dat je altijd kunt rekenen op een snelle en behulpzame respons van ons team. Kortom, Pantinoshop.nl is jouw go-to bestemming voor al je online aankopen. Met onze focus op kwaliteit, gebruiksgemak, en klanttevredenheid, streven we ernaar om je winkelervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Bezoek ons vandaag nog en ontdek ons uitgebreide assortiment
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Chinees bedrijf dat Chinese producten levert tegen een veel te hoge prijs. Het ontvangen product komt totaal niet overeen met het bestelde product. Klantenservice is digitaal bereikbaar, echter krijg je geen passende oplossing voor jouw probleem. Ze maken van hun probleem jouw probleem.

Besvarelse fra Pantinoshop
Dit is een Chinees bedrijf en de producten slechte kwaliteit. Bestelde 2 dezelfde lampen, kreeg 1 kapotte. Klantenservice is alleen een chatbox / AI. Moest allemaal foto s opsturen voor ik een retourlink kreeg. Terugsturen kost 152 euro! Oplichters!

Besvarelse fra Pantinoshop
Product not delivered and not refunded. I am waiting more than 3 weeks and there's no solution. I have already bought the product at a different webshop and was delivered in one day. The only thing I get from Pantino is messages with comments like "we are looking into this" My request to cancel the order and provide a refund is being ignored. Don't order at Panting....all they care about is getting your money and after that the service stops. If someone from Pantino reads this rating: the rating is real and is about order 28701 from March 9th 2025.

Besvarelse fra Pantinoshop
Hondenbadjas gekocht! Het ontvangen exemplaar lijkt in niets op de badjas die op hun website staat. Waardeloze kwaliteit. Ik heb om een retouradres gevraagd maar moest eerst foto’s maken zodat zij konden beoordelen of het retour gezonden kon worden. Nu houden ze me al dagen ‘tevreden’( maar niet heus) met brave ‘klantvriendelijke’ emails. Geen retour adres en ik denk ook geen geld terug.

Besvarelse fra Pantinoshop
Ik heb een bestelling geplaatst bij Pantino voor €35,95.
Hetzelfde product is voor ongeveer €8 verkrijgbaar op AliExpress.
Toen ik het wilde retourneren binnen de wettelijke herroepingstermijn van 14 dagen kreeg ik te horen dat ik het moest terugsturen naar China
Met retourkosten van €55 Dit doet natuurlijk niemand omdat dit hoger is dan het aankoopbedrag.
Een webshop die zich richt op de EU moet redelijke retourmogelijkheden bieden
maar er wordt geweigerd een retouradres binnen de EU te verstrekken.
In plaats daarvan bieden ze een schandalig lage "compensatie" van eerst 15% en nadat je niet akkoord gaat 25% terwijl ze duidelijk weten dat het retourproces onredelijk is.
Dit voelt als bewuste misleiding om klanten te ontmoedigen hun geld terug te vragen.
De klantenservice draait om de hete brei heen en negeert consumentenrechten.
Dit bedrijf lijkt puur te bestaan om via dropshipping producten duur door te verkopen en klanten te laten opdraaien voor onmogelijke retourkosten.
Als je hier koopt, kun je fluiten naar je geld en als je wilt retourneren krijg je torenhoge kosten voorgeschoteld.
1 ster is eigenlijk nog te hoog.

Besvarelse fra Pantinoshop
Ook bestolen en opgelicht. Twee schilderijen besteld, na 3 maanden niks ontvangen. Na klacht mocht ik een ander werk kiezen omdat mijn bestelling niet voorradig zou zijn. Half jaar later geen bestelling en geen geld terug. Bestolen en opgelicht.

Besvarelse fra Pantinoshop
Niks bestellen daar stelletje oplichters overtrek besteld van 70 euries nog steeds niks..elke keer als je schrijft hebben ze kutsmoesjes..laat Karma zijn werk maar doen

Besvarelse fra Pantinoshop
niet bestellen bij pantimo is een gouden raad, besteld en zeeeer laat ontvangen en het product voldeed niet aan de verwachtingen ik vraag retour aan en krijg een voorstel tot 15% korting maar ga daar niet op in daarna een voorstel van 30% korting en ga er niet op in, retour wordt geregeld maar zoals ik verwachte is de retour nooit aangekomen VOLGENS PANTIMO natuurlijk nu na enkele mails en 3 maanden verder geen antwoord meer ontvangen en ook het geld niet ontvangen, dit is oplichterij.
....De bestel nr. is 26944 maar kom nu niet meer af dat het pakket nog niet gearriveerd is. ik heb alle documenten reeds doorgemaild ook de bon van retour maar steeds zonder antwoord of dat het pakket er niet is, wordt nu eens een volwassen bedrijf dat eerlijke zaken doet en niet de mensen aan het lijntje houdt om niet moeten terug te betalen, als je in china wil aankopen om dan aan ons te verkopen geen probleem maar bij retour zul je zeker verlies draaien maar dat is niet mijn probleem de retour is er en ik vraag mijn 35€ terug, dit is de 10 de mail die ik hier over stuur genoeg is genoeg speel met uw eigen tijd aub.
....We zijn weer bijna een maand verder en nog steeds geen terugbetaling ontvangen van pantimo, ik heb de retourbon van terugzending reeds opgestuurd en ze gingen het nazien en reageren dat is nu al meer dan 2 maanden geleden, ik voel het hier komt niets van WAT EEN ORGANISATIE IS DAT DAAR?
wij waarderen wij helpen wij doen juist niks, alleen het geld achterhouden van klanten die retour sturen, je word aan het lijntje gehouden met vragen zoals geef ons de bestel nr door dat heb ik voor de derde maal gedaan maar nog steeds geen reactie, proficiat pantinoshop met de manier van werken , triestig is het .

Besvarelse fra Pantinoshop
Oplichters! €40,00 betaald voor een kaars die nooit gekomen is. Uiteindelijk zou deze geleverd worden en kreeg ik bericht dat deze bezorgd was en ik daar voor getekend had? Zeer brutaal. Klantenservice heb je ook geen moer aan. Neppe site vol met oplichting. Koop er niets!!!!

Besvarelse fra Pantinoshop
Ik heb een bestelling gedaan begin Januari waar ik achteraf veel spijt van had omdat ik niet bekend was met de slechte beoordelingen van dit z.g. bedrijf.
Na herhaaldelijk mailen krijg je steeds dezelfde standaardmailtjes gestuurd met steeds dezelfde tekst. Het is volgens mij een bedrijf dat producten besteld in China en hier doorverkoopt als dikke slaatjes met giga winsten. Dat de klanten niets ontvangen liggen ze niet wakker van.Jammer dat je geen -sterren kan geven . In ieder geval
kijk uit om daar iets te bestellen.Tot op heden niets ontvangen maar wel dagelijks bestoken ze je met mail vol aanbiedingen .

Besvarelse fra Pantinoshop
De armband is echt prachtig zelfs nog mooier dan op de foto.
Ik had hem graag een 5 willen geven als hij geleverd werd in het beloofde houten doosje in plaats van bubbeltjes plastic wat ik hem in ontvangen heb dat was wel een kleine teleurstelling.

Besvarelse fra Pantinoshop
Leeskussen is op tijd geleverd en netjes verpakt.
Het ziet eruit zoals op de site, kleur en vorm zijn super.
Ben zeer content.

Besvarelse fra Pantinoshop
Oplichters! Product komt totaal niet overeen met het artikel wat je denkt te krijgen. Goedkope troep wat ze zelf bij Ali besteld hebben. Ben al dagen bezig proberen te retourneren, maar krijg telkens geen antwoord op mijn vraag!!!
Niks bestellen hier, waardeloze site!! Oplichters!

Besvarelse fra Pantinoshop
Kapot materiaal: Agatha geluiddempende oorkappen. Uit China met 2 weken levertijd in n zakje gepropt en onvolledig genaaid geleverd. Nog slechter materiaal dan een sok. Niks geluiddempend. Zeer slechte kwaliteit. Ongelooflijk dat dit voor €35 verkocht/ geleverd wordt. Er staat 14 dagen bedenk en retour tijd. Ik heb het vandaag ontvangen en hoop alleen maar dat ze mijn geld retourneren zonder dat ik van alles moet betalen. Zeer teleurgesteld.

Besvarelse fra Pantinoshop
Belachelijk bedrijf dit. Ben al twee weken bezig om een artikel retour te sturen. Heb een afdruk van het beloofde artikel gekregen. Ze belazeren de boel. Hier moet je niks kopen.
En de reactie hieronder? Waarom mailen? Jullie zijn twee weken bezig geweest met mij te mailen om het artikel te houden. Waarschijnlijk is het echt zo slecht dat jullie het niet terug willen.

Besvarelse fra Pantinoshop
Dropship, print van een print… komt totaal niet overeen met de afbeelding van het product op de website. In klanttevredenheid mail linkt alleen 5 sterren naar trustpilot, alle andere naar een enquete.. zegt genoeg. Levering duurde bijna 2 weken.

Besvarelse fra Pantinoshop
Het product was erg anders qua kleur en kwaliteit.
Ik wilde het terugsturen voor een refund.
Maar kreeg een lange vragenlijst en telkens weer een vraag of ik het prodcut wilde fotograferen. Het lijkt erop dat je aan het lijntje wordt gehouden zodat je geen geld terugkrijgt.
Ook de verzendkosten vh retourneren zijn 16,-
Ik koop hier niks meer vanwege de slechte service.

Besvarelse fra Pantinoshop
Zeer slechte service. Pakketje is erg lang onderweg en als je geld terug vraagt gaan ze daar niet op in.
Na 1 maand nog steeds niets ontvangen en ik vrees dat wat ik het ook nooit ga krijgen. Als dit wel zo is zal de kwaliteit minimaal zijn zoals ik helaas begrijp van andere reviews.
Erg kwalijk dit allemaal.
Zeg niet sorry en mail me even wat dat doe ik al heel de tijd maar jullie lossen het niet op.

Besvarelse fra Pantinoshop
Læs mere om andre typer anmeldelser.