WAARSCHUWING! Bestel hier niet!! Het zijn de grootste oplichters. Beloven van alles, met excuses... Maar helaas komt er niets van terecht. 14 april '26 lampjes besteld, netjes binnen de tijd terugg... Se mere
Virksomheden har svaret
Pantinoshop is een grote oplichtingssite. Ze verkopen bijvoorbeeld spullen van Temu voor het dubbele en als je dingen wilt terugsturen moet het naar China gestuurd worden wat enorm hoge kosten met zic... Se mere
Virksomheden har svaret
Net als m’n voorgangers er ingetrapt! Jas besteld en pas na 3 a 4 week ontvangen… verpakking was open en de jas lag er verfrommeld in. Kwaliteit; waardeloos! Poging tot retourneren; je bent 2 weken ve... Se mere
Virksomheden har svaret
Mijn ervaring is: dat de levertijd wat aan de lange kant is aangezien de producten uit het buitenland gehaald worden. Maar daarentegen was de communicatie prima. Mijn mails werden keurig beantwoord.... Se mere
Virksomheden har svaret
Bij Pantinoshop.nl streven we ernaar om een breed scala aan producten van hoge kwaliteit aan te bieden tegen betaalbare prijzen. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste modetrends, handige elektronica, stijlvolle huisdecoratie, of accessoires voor huisdieren, bij Pantinoshop.nl vind je het allemaal. Ons platform is ontworpen met gebruiksvriendelijkheid in gedachten, waardoor je eenvoudig kunt navigeren en snel het product kunt vinden dat je nodig hebt. Wat Pantinoshop.nl echt onderscheidt, is onze toewijding aan klanttevredenheid. We bieden niet alleen een divers productaanbod, maar zorgen ook voor een veilige en betrouwbare winkelervaring. Onze betaalopties, waaronder iDeal en PayPal, bieden gemoedsrust bij elke transactie. Bovendien geniet je van gratis verzending op al je bestellingen en een flexibel retourbeleid, zodat je zonder zorgen kunt winkelen. Onze klantenservice staat 24/7 voor je klaar om je te ondersteunen bij vragen of problemen. We begrijpen hoe belangrijk het is om snel antwoord te krijgen, vooral wanneer je online winkelt. Daarom zorgen we ervoor dat je altijd kunt rekenen op een snelle en behulpzame respons van ons team. Kortom, Pantinoshop.nl is jouw go-to bestemming voor al je online aankopen. Met onze focus op kwaliteit, gebruiksgemak, en klanttevredenheid, streven we ernaar om je winkelervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Bezoek ons vandaag nog en ontdek ons uitgebreide assortiment
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Zeer kwalijke misleiding. Suggereert dat hij/zij eigen voorraad heeft (in Amsterdam) en dat hij/zij verzendt via PostNL. Levering duurt hooguit een paar dagen , zou je verwachten...
Maar helaas hij/zij besteld alles in China en klant mag 2 a 3 weken wachten en bovendien zelf eventuele douane/btw kosten betalen.
Mijn advies: bent u misleidt door deze shop? Verklaar de overeenkomst "nietig" wegens misleiding en eis uw geld terug. Zoek op "voorbeeldbrief nietig misleiding".
Een dropshipper als deze moet duidelijk melden dat producten uit China komen en dat er langere levertijden zijn. Ook is een retouradres in Nederland verplicht en mag hij/zij geen retourkosten rekenen.
laat u niet misleiden!

Besvarelse fra Pantinoshop
Lange levertijd, product kwam niet overeen met de omschrijving. Zolang ik het over omruilen had, kreeg ik antwoord op mijn mails. Toen ik vroeg om te retourneren kreeg ik geen antwoord meer. Op 6/1/24 startte Xavier Taveirne met zijn programma Win-win (VRT) een reportage over dit soort frauduleuze verkopen, ook wel dropshipping genoemd. Dit is het dus, hé. Pantinoshop is een frauduleuze onderneming. Alles wat je koopt is weggegooid geld

Besvarelse fra Pantinoshop
Wat ging er mis, jullie adverteren met foto's van poppen van kunstenaars en sturen vervolgens een lor. De foto's waar jullie mee adverteren zijn gemaakt door bekende poppenmaaksters. Wat een afzetters zijn jullie. Gelukkig heb ik nooit iets besteld ,want dit is gewoon pure oplichterij ! Onbegrijpelijk dat jullie hiermee doorgaan, stelletje oplichters.

Besvarelse fra Pantinoshop
Geeft snel reactie op je vraag. Nadeel is dat je niet ziet waar het artikel vandaan komt waardoor bezorging erg lang duurt.

Besvarelse fra Pantinoshop
Bestelde 3 oma/kleindochter kettingetjes in doosje met Nederlandse tekst op foto.
We ontvingen 3 kettingen die helemaal niet de luxe en kwaliteit uitstralen zoals op de aanbieding maar eerder uit een automaat voor 1 euro. De tekst was in Engels ipv Nederlands, en bovendien ipv oma/kleindochter kregen we zoon/moeder .
Men had dan nog de drie kartonnen doosjes aan mekaar gekleefd met doorschijnende plakband die niet zonder beschadigen te verwijderen is. Al bij al een zeer teleurstellende ervaring die me 92.90 euro gekost heeft.

Besvarelse fra Pantinoshop
Super douche sproeier. Kwam dan wel rechtstreeks uit China, maar prijs kwaliteit 5 sterren.

Besvarelse fra Pantinoshop
Oei ik ben er helaas ook ingetrapt. Slippers besteld voor kerst kwam pas over 1.5 maand. En wat een slechte kwaliteit. Gewoon chinese rommel. Nooit meer hier kopen

Besvarelse fra Pantinoshop
Voor Sinterklaas een horloge besteld voor mijn zoon. Ruim op tijd besteld ivm levertijd. Het horloge kwam snel aan, dat was een meevaller. 15-11
Het was alleen raar verzonden, in een plastic hoesje, niet de uitstraling die ik verwachtte. Kwam al heel goedkoop over.
Zoon was blij, maar na 1x dragen naar een etentje begint de zwarte verf van het bandje al af te bladderen. Ik heb gemaild en foto's gestuurd, maar de 14 dagen garantie was al verstreken, dus niks aan te doen. Slechte service, slechte kwaliteit.

Besvarelse fra Pantinoshop
Ik heb bij Pantino 3 lampen besteld. Het verzenden van de Chinese rotzooi duurde ruim 3 weken. En de lampen hebben nooit de. 10-48 uur gebrand en stopten na 4-8 weken gebruik er helemaal mee.
Temu geeft nog meer garantie. Deze Pantino mensen zijn oplichters.

Besvarelse fra Pantinoshop
Helaas een compleet ander product (merk en kwaliteit) ontvangen dan besteld. Tot nu toe enkel standaard-antwoorden dat het magazijn-team een onderzoek zal starten. Gezien het formaat van de unit op het adres in Zwolle verwacht ik dat dat onderzoek snel klaar zal zijn.
Jammer dat we niet vooraf goed hebben gecontroleerd bij wat voor bedrijf we hebben besteld. Nu afwachten op een inhoudelijke reactie via de mail.

Besvarelse fra Pantinoshop
Bestelling kwam een paar dagen later binnen als gepland. Maar is uiteindelijk goed binnengekomen en we zijn blij met het product.
Ik ben overigens ook prima geholpen door de klantenservice. Kreeg snel reactie op mijn e-mails. En kreeg een andere link om mijn pakket te volgen.

Besvarelse fra Pantinoshop
Ordinaire dropshipping verpakt als betrouwbare website

Besvarelse fra Pantinoshop
Ik heb een tasje besteld op 9 december en is op 27 december goed aangekomen. Wel wat later dan aangegeven (8-15 werkdagen) maar door kerstdrukte wel te begrijpen. Jammer genoeg kreeg ik pas nadat ik gemaild had een track en trace code, maar daardoor wel goed te volgen. Hoefde er ook niet achteraan te gaan. Ik was bang na het lezen van de reacties dat ik het tasje niet meer zou krijgen maar gelukkig is dit niet gebeurd. Daarom een positieve recensie.

Besvarelse fra Pantinoshop
Ik kan alleen de eerdere negatieve recensies maar beamen! Bij klachten krijg je, als je al een antwoord krijgt, een standaard e-mail met een nietszeggende reactie. Houden zich niet aan hun eigen voorwaarden. En zijn alleen maar uit op je geld. Zijn vervolgens wel goed om je te bestoken met reclames en aanbiedingen.
@Team Pantino: ik hoef geen standaard reactie op mijn revieuw want jullie reageren toch niet op mijn e-mail
Wellicht dat er binnenkort wel gereageerd wordt op een schrijven van mijn advocaat………..
UPDATE:
Ondanks dat ik mij keurig heb gehouden aan de procedure/voorwaarden die men zelf stelt (binnen twee uur bestelling annuleren) weigert men geld terug te storten. Je krijgt ontwijkende reacties en men gaat niet in op je argumenten. Wij gaan iig verdere stappen ondernemen

Toch kwam het goed!!!!
De website was niet op orde. De bestelde kleur kon uiteindelijk niet worden geleverd. Er was gehackd. De transporteur kon niet worden gevolgd! Maar Ellen stond ons bij en hielp prima met het verkrijgen van de prima lampen. In de andere kleur!

Besvarelse fra Pantinoshop
4 dec een bestelling gedaan. Helaas is mijn dekbed nog steeds niet opgestuurd. Track en tracé geeft aan 'bestelling gereed' maar nog niet opgestuurd. Ze reageren niet eens op mijn mail en telefoonnummer is niet in gebruik.. WAARDELOOS!!!

Besvarelse fra Pantinoshop
Angst gezien de trustpilot score. Zag ik pas na de bestelling, anders had ik hem ook niet besteld.
Maar mn oorbellen zijn aangekomen, precies gelijk aan de productomschrijving en fotos! De zending duurde wat langer, maar met de track en trace goed te volgen!

Besvarelse fra Pantinoshop
Je krijgt zogezegd dan een oplossing 20% terug betalen en winterjas mag je houden. Wat ben ik nu met een jas die 2 maten te klein is, niks e.
Het wordt tijd dat ze eens deftig met retourlabel afkomen en dat ze zorgen dat je de jas kan omruilen naar Benjamin Lange winterjas zwart 2XL ipv te kleine te mogen houden. Niet echt een oplossing e dat ze voorstellen.

Besvarelse fra Pantinoshop
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.